Λοιπόν το εν λόγο ίδρυμα είναι καλώς η κακώς απο τα παλαιότερα στο χώρο. Σαν μαγαζί μετράει πολύ και η διαφορά του απο τα άλλα σαν χώρος και μόνο είναι χαοτική. Μετά απο καιρό επιστροφή στα παλιά λημέρια λοιπόν και αυτό που αποκόμισα είναι ότι στα του service λίγα μπορούν να ειπωθούν μιας τόσο ο γάτος στα τραπέζια όσο και η πράσινο-μάτα γάτα ;) (σχεδόν πάντα κερνάει το 2ο ή το 3ο) είναι άπιαστα ταλέντα & δεν αφήνουν το παραμικρό να πέσει κάτω, τόσο στα του λογαριασμού θέλουν να είναι και είναι όσο πιο αναλυτικοί μπορούν δλδ στο τέλος στην σούμα δεν σου λένε ιστορίες αλλά και στα κεράσματα ζητάνε επιβεβαίωση απο τον πελάτη άσχετα με το αυτά που λένε οι κορασίδες.
Και ερχόμαστε στο δια ταύτα τα κεράσματα έχουν παραμείνει στις παλιές καλές εποχές οπότε σίγουρα με την οικονομική δυσπραγία θα πρέπει να το δουν λίγο το θέμα, ίσως ενδιάμεσα στην εβδομάδα να μπορέσουν να κάνουν κάτι καλύτερο, όσο αφορά το ΠΣΚ λογικό είναι αφού έχουν κόσμο να το κρατήσουν στα ίδια, θα συμφωνήσω με το Αλ ότι οι επιπλέον υπηρεσίες κοστολογούνται αρκετά υψηλά αλλά απο την άλλη θα μου πεις ότι κανείς δεν σε αναγκάζει να τα σκάσεις χοντρά πόσο μάλλον όταν έχεις τον Βαρδάρη στα 200μ. Πιστεύω ότι σε αυτά τα μαγαζιά πρέπει να γνωρίζεις ότι τα γούστα πληρώνονται και καλύτερα είναι να πας για τον χαβαλέ, για τα καθαρά ποτά που πραγματικά έχει καθώς και για τον χορό απο τα κορίτσια αραιά και πού. Τέλος στα έμψυχο δυναμικό εκεί πολλά μπορούν να ειπωθούν από το ένα άκρο την Λία
μέχρι το άλλο άκρο την Νόρα μας
.
Απο κοπέλες είχε αρκετές και γενικά θα έλεγα ότι ο Μ.Ο. ήταν αρκετά ψηλά όλες πολύ προσεγμένες και ωραία ντυμένες βγάζοντας καυλοτικό χαρακτήρα όπως άλλωστε πρέπει σε αυτά τα μαγαζιά. Τώρα απο διάθεση των κορασίδων καλή αλλά και αυτό είναι υποκειμενικό στην τελικά δεν ταιριάζουμε με όλες. Πέρασαν αρκετές κοπέλες και κέρασα την Ειρήνη απο τον Τύρναβο καθότι "κουμπάρα" και βγάζει χαβαλέ, η Νόρα ο σούπερ πύρ-καυλος έγινε ακόμη πιο κορμάρα !!! Το μικρό το Βουλγαράκι, νομίζω απο Σαντάσκι μου είπε αλλά δεν άκουγα τι μου έλεγε μιας και είχε χορό στην πίστα, ήρθε λοιπόν να μου ξανασυστηθεί
αλλά δεν με θυμόταν απο την τελευταία φορά που κατέβασε το απλό το ποτό σαν σφηνάκι και στο 2 λεπτο έγινε καπνός
οπότε τώρα την έγραψα και εγώ με την σειρά μου. Τέλος αρκετές ακόμη παλιές γνώριμες που πέρασαν για ένα κέρασμα και μια καλησπέρα συνολικό κόστος απο τα κεράσματα και μια έξτρα υπηρεσία κοντά στο 100αρι το οποίο το άξιζε.