travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
η simony εκανε σεξ με εναν δονητη
Πέρασμα χθες από το Fever κατά τις 4 παρά μαζί με τον yorkie. Πρώτη φορά εκεί, δεν είναι του τύπου μου αυτά τα μαγαζιά, γιατί συνήθως δίνεις πολλά για να πάρεις πράγματα που τα βρίσκεις σε κλάσμα κόστους αλλού. Δεν παρακολουθούσα ιδιαίτερα το thread εδώ, οπότε δεν ήξερα λεπτομέρειες, τιμές, κοπέλες κλπ. Πήγαμε με τη λογική να βρούμε καμία ξέμπαρκη Simony και να τσεκάρουμε το μέρος, δεν ξέραμε ότι μόνο τα πουσουκού φέρνουν τις πορνοστάρ >
Γύρω στις 10 κοπέλες μέσα, καθήσαμε στο μπαρ αρχικά, όχι πολλοί πελάτες λόγω του προχωρημένου της ώρας, γρήγορα άρχισε η παρέλαση, διάφορα ονόματα, Νατάσα, Μαρία, Σοφία κλπ. που δεν μου έμεινε τίποτα το ιδιαίτερο από αυτές, μετά ήρθε η Λία και με καβάλησε, έπαιξε δυνατό χαμούρεμα με χέρια παντού. Τώρα εμένα μου αρέσουν τα έκφυλα μινιόν μιλφάκια και γκάβλωσα άσχημα, με τα πολλά πήγαμε μέσα για πριβέ του 20ευρου, μου έφερε τον κώλο της στη μάπα και της έριξα ένα ξεγυρισμένο γλείψιμο μουνί/κωλοτρυπίδα για ώρα. Πάνω που είχα γίνει τούμπανο από την γκάβλα, άρχισε να μου τα σπάει για να σκάσω 100ε για γαμήσι (που ακόμα και εάν τα είχα μαζί μου, δεν θα τα έδινα για εκεί). Insert coin to continue φάση που με ξενέρωσε. Λίγο πιο έξυπνα να το έπαιζε, κάτι παραπάνω μπορεί να έδινα μετά. Τσατίστηκα και επέστρεψα στο μπαρ, μου λέει ο yorkie (που υποπτεύομαι ότι θυμάται τα πάντα που έχουν γραφεί στο site τα τελευταία δύο χρόνια), "καλά, δε ξες πόσα αρνητικά έχουν γράψει γι αυτή;"
Αλλάξαμε θέση για να αποφύγουμε το συνεχή βομβαρδισμό από τις κοπέλες, η Λία βέβαια συνέχισε να μας πρήζει ως το τέλος, ήρθε 3-4 φορές ακόμα, μου έδωσε το τηλέφωνο της σχεδόν με το ζόρι (σιγά μην το χρησιμοποιήσω). Είναι τόσο φορτική που παίζει να κάνει καινούργιους πελάτες να μην ξαναπατήσουν εκεί μόνο και μόνο εξαιτίας της. Από τις κοπέλες που συνέχισαν τη παρέλαση αυτή που μου άρεσε περισσότερο ήταν η μαυρούλα Ναόμι. Καταπληκτικό κορμί, τέλειος κώλος, δεν με ζάλισε καθόλου, με καταγκάβλωσε, τρελό χούφτωμα εκατέρωθεν, δεν άφησε τον πούτσο μου σε ησυχία, είτε χουφτώνοντας τον, είτε κάνοντας twerking πάνω του, εγώ πέρασα χέρι μέσα στο στρινγκ και έπαιζα με το μουνί της κανονικά. Της πήρα ένα ποτάκι από υποχρέωση γιατί ήδη είχε κάνει πολλά, μου έφερε και τσιγάρο γιατί μου είχαν τελειώσει και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, θα με έκανε να ξεροχύσω η άτιμη. Πήρα και τηλέφωνο, αν και τη γούσταρα έχω τις επιφυλάξεις μου εάν μπορώ να επιτύχω μια τίμια συναλλαγή εκτός (μάλλον θα δοκιμάσω κάποια στιγμή, πείτε αν ξέρετε τίποτα ). Άλλη που μου άρεσε ήταν η ψηλή ξανθιά Αναστασία, αν και δεν τρίβεται, ευγενική και καθόλου φορτική, πιο πολύ της ήρεμης κουβέντας.
Καθήσαμε περίπου μια ώρα, έσκασα 40ε συνολικά (10ε είσοδος+20ε πριβέ με Λία +10ε ένα ποτάκι στη Ναόμι). Μπορεί και να ξαναπάω εάν έχω το κατάλληλο παρακμιακό mood.
Ναομι να παιρνεις φιλε πολυ καλυτερη ουτε πιεστικη και πανω απο ολα μαυρη
απο τις μαυρες η καλυτερη
Καλημερα, Εχουμε καμια ενημερωση για το προγραμμα του ΠΣΚ στο εν λογω ιδρυμα??
Travestolagnos, Δωσε καμια πληροφορια για τα show!! Ευχαριστω,
οι περισοτερες κοπελες χορευουν σε αρκετα χορευτικα τα βγαζουν ολα σε αλλα οχι....την προηγουμενη φορα που ειχαμε παει ηταν ο adam ντυμενος δαιμονας που εκανε σεξ με μια κοπελα αλλα προχθες πηγαμε αργα και δεν τον ειδαμε....Travestolagnos, Δωσε καμια πληροφορια για τα show!! Ευχαριστω,
ειπαμε εχω θυμωσει....θα αργησω να ξαναπαωΤιποτα το τρομακτικο,δεν ειχε αυτη τη φορα πορνοσταρ(γι αυτο και η εισοδος 10ε)
Ειχε και εναν τυπο που εμοιαζε με τον al αλλα τελικα δεν ηταν αυτος,ειχε ποιο μικρη μυτη
ειχε μια ξανθια αναστασια απο καπου απο εκει που λες ωραιο κορμιη αναστασια φιλε δεν ειναι ελληνιδα , ψαξε κατα τζουμπεκισταν και τζατζικισταν
εχουμε καμια πληροφορια- κριτικη για τισ ελληνιδεσ του μαγαζιου ??Το 50αρικο ειναι μονο για πιπα παιχτη :-