Επίσκεψη την προηγούμενη Πέμπτη, μετά τη φόλα που φάγαμε στο Dreams Platinum... Πολλές κοπέλες, οι περισσότερες μπάζα, λίγες τρωγόντουσαν, η Αναστασία, η Ελεονώρα, κανα-δυο μαύρες... Πέρασαν όλες απο το τραπέζι μας (απο τα παπάρια μας πιο σωστά
), επειδή ήμασταν φορτωμένοι, δώσαμε 3-4 πίπες στο πριβέ (x50e έκαστη), μια στην Αναστασία που προσφέρθηκε να τα πάρει στα βυζιά αλλα κατέληξαν στα μούτρα της (Και ο επόμενος την φιλούσε
), μια στην Ελεονώρα (μιλφοειδές ξανθό, πιο ποιοτικό απο τα υπόλοιπα, με καλή πίπα, και φιλόξενες τρύπες μπρός και πίσω για κωλονοσκοπήσεις), μια στη Λία (όχι εγώ, ο φίλος μου έκανε το ψυχικό) και μια σε κάποια ανώνυμη
Δυο παρατηρήσεις... Αρχικά πολύ σπαστικό που μερικές γκόμενες σου πρήζουν τα παπάρια και δεν φεύγουν με τίποτα και σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και όσο πιο μπάζα είναι, τοσο πιο πιεστικές είναι βέβαια... Επίσης, τώρα που είπα πιεστικές, μου ήρθε στο μυαλό μου η Λία, εντελώς μπαζάκι, πιο φορτική και πιεστική πεθαίνεις, υπέρχαζη, ίσως η χειρότερη γκόμενα του μαγαζιού αν δεν την κεράσεις... Αν όμως έχεις σκοπό να την ποτίσεις, είναι απο τις πιο δεκτικές, ακόμα και στον καναπέ, καθόταν και έτρωγε 2-3 δάχτυλα μπρός και πίσω, έτρωγε κάτι σκαμπίλια στα κωλομάγουλα που μόνο που τα άκουγα πονούσα και εγώ και αυτή χαλαρή, ανέκφραστη και το γελοίον του πράγματος, κοιτούσε γύρω-γύρω ντεμέκ μην την δουν και της κάνουν παρατήρηση...
Αν εξαιρέσεις το χαμηλό επίπεδο των γυναικών όσον αφορά την εμφάνιση και τη συμπεριφορά, εμείς καλά περάσαμε...