KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Κώλος και ίσια μακριά πόδια.
Τίποτε αλλο δεν κοιτάζω
τοτε φυγε απο τη χωρα γιατι εδω πηξαμε στις χαμηλοκωλες με ελεφαντινα ποδια
Κώλος και ίσια μακριά πόδια.
Τίποτε αλλο δεν κοιτάζω
τοτε φυγε απο τη χωρα γιατι εδω πηξαμε στις χαμηλοκωλες με ελεφαντινα ποδια
Ως καινούρια στο forum, να ενημερώσω ότι βγήκατε ολίγον τι, εκτός θέματος!
Το οποίο να θυμήσω ήταν "Φετίχ" και όχι, πώς τη θέλετε τη γκόμενα..
Προσωπική μου άποψη και προτίμηση, τα σενάρια.
Κάθε φορά κι άλλο.
Η χαρωπή νοικοκυρά, η αυστηρή δασκάλα, η χανούμισα χορεύτρια, η συμπονετική νοσοκόμα, η αντίπαλη στρατιώτης κτλ. κτλ.
Ο κατάλογος είναι ατελείωτος (ευτυχώς!) και να'ναι καλά τα βεστιάρια..!
Ναι υπάρχει το πρόβλημα που αναφέρεις. Χαμηλοκώλες με απουσία αυτογνωσίας. Τι το φοράς το χαμηλοκάβαλο ρεεε; Θες να μας κάνεις να τρακάρουμε;
Ομως υπάρχουν και εξαιρέσεις - οχι και τόσο λίγες θα έλεγα. Επίσης, σημαντική βοήθεια έχουν προσφέρει και εισαγωγές που έχουν το σωστό σωματότυπο.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
α μπα... κ εμεις απο σας μαθαινουμε 0 0 *P
καλά τέτοια γράφε και μετά άμα σε κυνηγάει ΄'ολο το σάιτ μην αναρωτηθείς....και έχει και καύσωνα ρε γαμώτο.....κορίτσια ψυχραιμία...Εμένα μου αρέσει να έχει ένα ωραίο κορμί, όχι φουσκωτό (το τελευταίο το απεχθάνομαι) και να μιλάει "πρόστυχα" κατά την διάρκεια του σεξ . Επίσης να έχει καλο εργαλείο (το μέγεθος παίζει ρόλο στην ψυχολογία μου γιατί εξιτάρει)
και να του αρέσει να με βλεπει να χαιδεύομαι
Εμένα μου αρέσει να έχει ένα ωραίο κορμί, όχι φουσκωτό (το τελευταίο το απεχθάνομαι) και να μιλάει "πρόστυχα" κατά την διάρκεια του σεξ . Επίσης να έχει καλο εργαλείο (το μέγεθος παίζει ρόλο στην ψυχολογία μου γιατί εξιτάρει)
χμ...να ένα φετίχ...σέξ και 42 βαθμοί και τα κορμιά να γλυστράνε από τον ιδρώτα...πάνω σε μουσκεμένα σεντόνια από το λυώσιμο της ηδονής....καλόοοο...Για σεξ μιλαμε - όχι για στοιχεία του χαρακτήρα
Εμένα με τρελλαίνει η γυναίκα να είναι....:
5. Να καπνίζει οταν γαμιέται
6. Να κάνει γλυφοκωλίδι
Εμένα μου αρέσει να έχει ένα ωραίο κορμί, όχι φουσκωτό (το τελευταίο το απεχθάνομαι) και να μιλάει "πρόστυχα" κατά την διάρκεια του σεξ . Επίσης να έχει καλο εργαλείο (το μέγεθος παίζει ρόλο στην ψυχολογία μου γιατί εξιτάρει)
Καλά... μην τρελαίνεσαι κιόλας! Μη σου βγεί κανένας "Νώντας" μουστακαλής και πλακατζήςΠού ήσουν τόσο καρό εσύ, ταλεντάρα μου!!!
Καλά... μην τρελαίνεσαι κιόλας! Μη σου βγεί κανένας "Νώντας" μουστακαλής και πλακατζής
Κύριοι ψυχραιμια με τις "ανετες" γκομενες του σαιτ... δεν μας εκατσαν κιολας. Ασε που ο "Νώντας" καραδοκει! Θυμαστε μια bi γκομεναρα στο Date.gr την Bellydance??? Αν την θυμαστε ρωτηστε με να σας πω... και ελεγα ο κακομοιρης στο private chat... πως ξερει αυτη η γυναικα τι ακριβως αρεσει στους αντρες? Ε?