podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Εγώ προτιμώ τα soft πράγματα....όχι τα hard....φυσικά δεν φωτογραφίζω κανέναν...απλά τα θέλω μου λέω....και όπως λες:όλα επιτρέπονται!!!!
ρε φιλαρακο τι σχεση εχει αυτο με τα φετιχ?ρε παιδια αφηστε ησυχες τισ μουνιτσες και τις καυλιτσες ησυχες
ο ρολος τους εδω μεσα ειναι καθαρα αποπροσανατολιστικος απο το στοχο που δεν ειναι αλλος απο καλο και φτηνο μουνι
και που να δεις εγω που εχω γεννηθει και το 69....!!!Γουσταρω της κοντες εως 1,65 με βυζακια λεμονακια !
Επισης να την μαμαω στο μπανιο κατω απο το ντουζ , οσο για το 69 τρελαινομαι.
κοντες ειναι ρε φιλε 1.65 ? θα μας τρελλανεις βραδυατικα.Γουσταρω της κοντες εως 1,65 με βυζακια λεμονακια !
Επισης να την μαμαω στο μπανιο κατω απο το ντουζ , οσο για το 69 τρελαινομαι.
αμα εχει το υψος του μουρεσαν ,κοντες θα του φαινονται ολες !!μουρεσαν??που τον θυμηθηκα ?κοντες ειναι ρε φιλε 1.65 ? θα μας τρελλανεις βραδυατικα.
κατι μου θυμιζει αυτο, για συνεχισεμε βυζακια λεμονακια !
Επισης να την μαμαω στο μπανιο κατω απο το ντουζ
γκεορκι μουρεσαν,ο μοναδικος γνωστος ρουμανος μπασκετμπολιστας που υπαρχει!!!!!!!ειχε παιξει και σε ταινια με τον μπιλι κρισταλ!!!!!!αμα εχει το υψος του μουρεσαν ,κοντες θα του φαινονται ολες !!μουρεσαν??που τον θυμηθηκα ?
εχει παιξει και στο nba!!βεβαια τα ιδια σκατα ηταν και στο σινεμα και στο μπασκετ!!κατι σαν τον μισουνωφ ενα πραγμαγκεορκι μουρεσαν,ο μοναδικος γνωστος ρουμανος μπασκετμπολιστας που υπαρχει!!!!!!!ειχε παιξει και σε ταινια με τον μπιλι κρισταλ!!!!!!
ποιος ειναι ο μουρεσαν ρε war?