Νέα

Φετίχ και τι μας τρελαίνει στο sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TASOULHSKAL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heaven_and_Hell

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα πρσωπικά με τρελαίνει η κρεβατομουρμούρα  :tickedoff: ...  :headbang:

Αλλά μάλλον δεν είναι αυτό το θέμα.

Την ώρα που είμαστε στα προκαταρκτικά και τις μεγάλες κ@ύλες, να μου πει "Περίμενε", να σηκωθεί από το κρεβάτι, να ανοίξει τη ντουλάπα και 'τσουπ' να βγάλει μια bimbo-έκπληξη.

Πώς λέμε kinder-έκπληξη; Καμία σχέση.

Εκτός αν η bimbo-έκπληξη κουβαλάει και τα ερωτικά της "βοηθήματα", οπότε μοιάζει με kinder-εκπληξη στο πιο adult

Και τα τρία μας να συνεχίσουμε την απόλαυση...  :dancing:

Βρε τον Σπήλμπεργκ τί σκηνοθέτησα πάλι  :jerking:

Αλήθεια, κανένα από τα κορίτσια του site, δεν έχει φετιχ ή κάτι τοις;  :boobies: Γιουχου! Πείτε μας καλέ!

Heaven_and_Hell

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
α μπα... κ εμεις απο σας μαθαινουμε 0:) 0:) *P

Αλήθεια; Σοβαρά; ʼλλη άποψη έχω. Όχι αντίθετη, απλά άλλη. Όλοι έχουν πολλά να διδαχτούν και κάποια να διδάξουν.

Αφού μπήκες στον κόπο να πετάξεις την κουβέντα, δε λες και καμιά φαντασίωση. ʼντε καλέ. Μπορείς. Το θέμα είναι: "Θέλεις"; Η μας έχεις για την πλάκα; Ελπίζω όχι, γιατί εδώ τα λένε όλοι χάριν της κουβέντας.

Μην ανησυχείς πάντως. Εκτός του ότι αρκετοί θα θέλουν να την πραγματοποιήσουν, θα υπάρχουν κι άλλοι που θα τους αφήσει αδιάφορους.

Έλα, surprise us.  :boobies: Or not.  :headbang: It's up  :birdman: to you!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αλήθεια, κανένα από τα κορίτσια του site, δεν έχει φετιχ ή κάτι τοις;  :boobies: Γιουχου! Πείτε μας καλέ!

Εχουμε αλλα προτιμουμε να διαβαζουμε τα δικα σας :p (τα οποια δεν ειναι και πολυ εξτριμ απ οσο βλεπω :) )

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μην τρομαξετε κι ολας.....ασε.... :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αλήθεια; Σοβαρά; ʼλλη άποψη έχω. Όχι αντίθετη, απλά άλλη. Όλοι έχουν πολλά να διδαχτούν και κάποια να διδάξουν.

σοβαρα? χα! σοβαρο σου φανηκε?
:P
ενδιαφερον εχουν οι δικες σας φαντασιωσεις σ αυτο το σαιτ

OP
OP
T

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
θα ημουν ευτυχισμενος σαν φωτογραφος αν μπορουσα να ειμαι παρων στις φαντασιωσεις σου bite....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αλλος φωτογραφος απο δω........τι εγινε ρε παιδια???

OP
OP
T

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
δυστυχως ομως ειμαι μακρυα......

Heaven_and_Hell

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μεγάλα λόγια μόνο διαβάζω, συμπαθέστατες κυρίες. Soft ή Hard, ενδιαφέρουσες ή όχι, οι απόψεις μας βγαίνουν προς τα έξω.

Σας λέω ξανά πως είναι χάριν συζητήσεως και πιστέψτε με, ξέρω από γυναικείες φαντασιώσεις. Φίλες, γνωστές, πρώην και νύν δεσμοί μου έχουν κατά καιρούς περιγράψει τί έχουν κάνει ή τί θα ήθελαν να κάνουν.

Μην μας απαξιώνετε τόοοοοοσο πια! Από την άλλη, αν δεν θέλετε δεν πειράζει. Ευτυχώς που οι άντρες του site είναι πιο ανοιχτοί για κουβέντα και ρίχνουν και καμιά ιδέα.

Αν θέλετε να το παίζετε μαθήτριες ή δασκάλες χωρίς όμως να καταθέσετε κάτι, δικαίωμά σας και βίτσιο σας. Δεκτό. Σας ασπάζομαι ως άντρας, γυναίκες και συντάσσομαι μαζί σας.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα ολοι οι φωτογραφοι εδω μαζευτηκαν?

OP
OP
T

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
εκτος απο ποδολαγνια κατι αλλο πιο extreme?????

OP
OP
T

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ποδολαγνοι ολου του κοσμου ενωθειτε......ρε γμτ μυρισε το site ποδαριλα!!!!!!!!!!

OP
OP
T

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Αντε βρε τασουλι...προτεινε κατι....
τι μου αρεσει εμενα το εχω πει απλα ξαφνιαζομαι που ειναι τοσοι πολλοι ποδολαγνοι οχι οτι ειναι κακο βεβαια....αλλωστε στο sex ολα επιτρεπονται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom