dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Επίσης δεν θα πρέπει να έχει φορέσει φακούς επαφής για σαράντα μέρες τουλάχιστον...Οι γενικές πληροφορίες που ήδη δόθηκαν σε γενικές γραμμές είναι σωστές.
Απλά να προσθέσω ότι η επιδεκτικότητα του ματιού σε επέμβαση με laser είναι σε κάθε άνθρωπο διαφορετική.
Υπάρχει μια σειρά εξετάσεων που γίνονται σε χρονικό πλαίσιο περίπου 1-1,5 ώρας που θα καθορίσει αν τα συγκεκριμμένα μάτια με το όποια διαθλαστικό πρόβλημα ( μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός, υπρεσβυωπία ) επιδέχονται επέμβασης και με ποια συγκεκριμένη μέθοδο ( γιατί δεν είναι μια η μέθοδος ).
Το κόστος αυτών των εξετάσεων είναι απο 70 μέχρι 100 ευρώ.
Προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει κάποιος να το κοιτάξει.
Εγώ πριν 5 χρόνια που είχα πάει στον οφθαλμίατρο είχα 0,75 μυωπία και 0,50 αστιγματισμό και στο άλλο 1 βαθμό μυωπία αλλα γυαλιά δεν φοράω παρά μόνο στην οδήγηση και στην τηλεόραση καμιά φορά.Με τα γυαλιά βλέπω μια χαρά οπότε λογικά δεν μου έχει ανέβει.για 1.75 μυωπια και 1 βαθμο αστιγματισμο,παιρνει λειζερ?
Εγώ είχα ακούσει για πάνω από 2 βαθμούς αν και νομίζω ότι ο αστιγματισμός συνυπολογίζεται με την μυωπίαγια 1.75 μυωπια και 1 βαθμο αστιγματισμο,παιρνει λειζερ?
Τι είναι 2 μήνες μπροστά σε μια ζωή τύπε;ρε γκαβοματηδες το λειζερ ξερενει το ματι θελει να βαζεις κατι υγρα στα ματια κανα 2 μηνες μετα μη σε βλεπει ο ηλιος γαμησι μεγαλο
ρε γκαβοματηδες το λειζερ ξερενει το ματι θελει να βαζεις κατι υγρα στα ματια κανα 2 μηνες μετα μη σε βλεπει ο ηλιος γαμησι μεγαλο
Εγώ πριν 5 χρόνια που είχα πάει στον οφθαλμίατρο είχα 0,75 μυωπία και 0,50 αστιγματισμό και στο άλλο 1 βαθμό μυωπία αλλα γυαλιά δεν φοράω παρά μόνο στην οδήγηση και στην τηλεόραση καμιά φορά.Με τα γυαλιά βλέπω μια χαρά οπότε λογικά δεν μου έχει ανέβει.
Πρέπει να είσαι γκαβός για να πάρουν πρέφα ότι έχεις μυωπία τύπετυπε δεν μπορεις να γινεις οδηγος στο στρατο
Πρέπει να είσαι γκαβός για να πάρουν πρέφα ότι έχεις μυωπία τύπε
εμας μας περασαν απο οφθαλμιατρο στο κεντρο αλλα αν φορας φακους μπορεις κ να το κρυψεις
ειπες ρωσοποντιο τον αδερφο μου ρετυπε ο ρωσσοποντιος συνοδηγος εισαι στη φωτο?
Σωστά αλλα και πάλι για να αλλάξει το ι πρέπει να έχει 4 και πάνω νομίζω...Σου βάζουν κάτι γράμματα ίσα με το κεφάλι σουεμας μας περασαν απο οφθαλμιατρο στο κεντρο αλλα αν φορας φακους μπορεις κ να το κρυψεις
ειπες ρωσοποντιο τον αδερφο μου ρε
εμας μας περασαν απο οφθαλμιατρο στο κεντρο αλλα αν φορας φακους μπορεις κ να το κρυψεις
εμας δε μας περασαν απο αφθαλμιατρο θυμαμαι μας λεγανε να βαλυμε το δαχτυλο αναμεσα σταρχιδια μας να δουνε αν ειναι δυο
αδερφε ειχαμε πολλα πουστρακια στο στρατο