Νέα

Φαινόμενο «Παρέα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εσείς το γνωρίζετε το φαινόμενο ''Παρέα".
Αυτό δηλαδή που έχει επηρεάσει σχεδόν όλες τις γυναίκες της εποχής μας.
Θα το πω απλά πως σκέφτονται οι γυναίκες:
''Ποιός είναι αυτός;; Είναι στη Παρέα μου;; Αν ναι,μπορεί κάτι να κάνω μαζί του. Αν όχι,άστο καλύτερα!!!

Και τι παρατηρούμε;;;

Κάτι μουνάρες με κάτι μπάζα ή και το αντίθετο.
Μέση λύση σπάνια παρατηρείται,είτε από σύμπτωση είτε από ανθρώπους πιο κοινωνικούς και πιο ανοιχτούς.

Αν προσπαθήσεις να γνωρίσεις κάποια εξαρχής 90% να μην κάνεις τίποτα.
Αν τη γνωρίσεις μέσα από παρέα και κάνεις το ίδιο παίζετε και να σε παρακαλάει ακόμα.

Μου έχει τύχει να ρωτήσω γκόμενα τι πρέπει να κάνω για να γνωριστούμε καλύτερα και μου απάντησε:
Μπες στη παρέα μου.

Μακάρι να ήταν πιο απελευθερωμένες οι γυναίκες γιατί δεν μου αρέσει να δεσμεύομαι με όποια μου αρέσει και θέλω να περάσω καλά.

Δύσκολες εποχές, τουλάχιστον το σεξ μπορούσε να ήταν δωρεάν.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
φιλε μου ετσι δυστυχως ειναι τα πραγματα.
διοτι με το περασμα του χρονου η καθε γυναικα θα γνωρισει το χαρακτηρα σου μεσα απο την ΠΑΡΕΑ. η ΦΑΤΣΑ σου, ή η ΦΑΤΣΑ ολων μας συνηθιζεται. ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ (ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Η ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ή ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ;). παρτο ειδηση η επιλογη σε μια σχεση ειναι παντα της γυναικας. Εμεις το μονο που κανουμε ειναι να δειξουμε την προτιμηση ή την προθεση ή το ενδιαφερον τηντετευταια υπογραφη στο συμβολαιο σχεση την βαζουν αυτες παντα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εσείς το γνωρίζετε το φαινόμενο ''Παρέα".
Αυτό δηλαδή που έχει επηρεάσει σχεδόν όλες τις γυναίκες της εποχής μας.
Θα το πω απλά πως σκέφτονται οι γυναίκες:
''Ποιός είναι αυτός;; Είναι στη Παρέα μου;; Αν ναι,μπορεί κάτι να κάνω μαζί του. Αν όχι,άστο καλύτερα!!!

Και τι παρατηρούμε;;;

Κάτι μουνάρες με κάτι μπάζα ή και το αντίθετο.
Μέση λύση σπάνια παρατηρείται,είτε από σύμπτωση είτε από ανθρώπους πιο κοινωνικούς και πιο ανοιχτούς.

Αν προσπαθήσεις να γνωρίσεις κάποια εξαρχής 90% να μην κάνεις τίποτα.
Αν τη γνωρίσεις μέσα από παρέα και κάνεις το ίδιο παίζετε και να σε παρακαλάει ακόμα.

Μου έχει τύχει να ρωτήσω γκόμενα τι πρέπει να κάνω για να γνωριστούμε καλύτερα και μου απάντησε:
Μπες στη παρέα μου.

Μακάρι να ήταν πιο απελευθερωμένες οι γυναίκες γιατί δεν μου αρέσει να δεσμεύομαι με όποια μου αρέσει και θέλω να περάσω καλά.

Δύσκολες εποχές, τουλάχιστον το σεξ μπορούσε να ήταν δωρεάν.

εμ!για αυτο και ανθιζει η πορνεια!!!!!ενα θα σας πω!απο το 1990 και επειτα,απο την ιδρυση και καθιερωση της ιδιωτικης τηλεορασης,γαμηθηκαν παρα πολλες αξιες και αξιωματα!το προβλημα μας πριν το 1990 ηταν να εχουμε μια καλη δουλιτσα για να μπορεσουμε να ζησουμε αξιοπρεπως την οικογενεια μας,γιατι ολα τα βαρη κατα μεγαλυτερο ποσοστο τοτε επεφταν στο αρσενικο!Τωρα που μπηκαν πολυ πιο ενεργα στην αγορα εργασιας και οι γυναικες(εξομοιωση ουσιαστικα) το προβλημα μας ειναι ποια θα μας κατσει!!!!!!!αν μας κατσει και ποτε θα μας κατσει κ.ο.κ.Με αλλα λογια οι γυναικες εχουν ποτιστει με ιδεες και σκεψεις που θεωρω οτι τουλαχιστον ονειροβατουν λογω και της μη πνευματικης  καλλιεργειας που συστηματικα προωθηθηκε απο τον μεγα κωστοπουλο(τον κ.αναμορφωτη των νεων την προηγουμενη δεκαετια) και διοτι στο σχολειο πια υπερισχυει περισσοτερο το διαλειμμα,οι μαλακισμενες παρεες,η ανυπαρξια εκπαιδευσης και Σ.Ε.Π.(Σχολικος επαγγελματικος προσανατολισμος για τους νεωτερους το αναφερω) παρα η αναπτυξη σωστων προσωπικοτητων,ανθρωπων με καθαρο νου και λογικη,αγαπη κτλ.Δυστυχως απο ολες τις πλευρες καλλιεργουνται αντι για συναισθηματα,ολοενα και περισσοτερα συμφεροντα με αποτελεσμα στο τελος να κοιταμε τον απεναντι μας απο καθαρο συμφερον!και δυστυχως οι πρωτοι που το καταπινουμε αυτο ειμαστε εμεις οι νεοι ανδρες και οι νεες γυναικες αργοτερα.Τί εννοω αργοτερα?εννοω απλα οτι οι γυναικες κινουν τα νηματα κατα το πλειστον σημερα και ουσιαστικα λυνουν και δενουν μεσα σε οποιαδηποτε κοινωνικη ομαδα π.χ. παρεα,εργασια,οικογενεια κλπ...με συνεπεια αρκετες απο αυτες να πλησιαζουν στην "απληστια",νομιζοντας οτι θα κανουν οτι θελουν χωρις να βρουν μεγαλες αντιστασεις(αυτο αφορα κυριως τις σχεσεις σε ζευγαρια) και δημιουργουνται πολλα συμπλεγματα που δημιουργουν στους ανδρες(ενας απο αυτους ειμαι και εγω) φοβο,αγχος κλπ....οποτε λεμε....και γιατι να φαω τα συκωτια μου?αρκετα προβληματα δεν εχω μεχρι σημερα?θα πηγαινω που και που στην πουτανα,στο στριπ και στα ct αν με παιρνει........Απ΄την αλλη πλευρα,οι γυναικες καθως μεγαλωνουν τους δημιουργειται το αγχος του γαμου μεχρι τα 30 το πολυ!δυστυχως εδω φταιει πολυ η κοινωνια μας!εχει αναπτυξει τοσο πολυ πειθαναγκασμο στα νεα παιδια που πραγματικα ακουω γεγονοτα που συμβαινουν απο φιλους,γνωστους κλπ..και παθαινω πλακα!λεω.....αν ειναι δυνατον!Φτανουν λοιπον στα 30,32,35......και τρελλαινονται!ολοι τις αναφερουν ως ανεπροκοπες,χαζες,πουτανες κλπ....και πεφτουν πολλες 1)ειτε με το βουρ στον πατσα και οποιος κατσει....αρκει να ξαμολυθει κανενα κουτσουβελο) 2)ειτε στα ψυχοφαρμακα για ευνοητους λογους 3)ειτε αδιαφορουν τελος για οτι συμβαινει γυρω τους και προσπαθουν να δικαιολογησουν το καθετι οπως τις βολευει!Αυτα σε πρωτη φαση και πιστευω οτι ειναι ενα πολυ σοβαρι ζητημα στην εποχη μας,γιατι μην ξεχναμε οτι ενας απο τους κυριους σκοπους της ζωης μας ειναι να δημιουργησουμε απογονους!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό για τις παρέες είναι απολύτως σωστό. Θα διαφωνήσω όμως με τον άλλο φίλο που γράφει ότι η αντίληψη αυτή προέκυψε από το 1990 και μετά. Πάντα υπήρχε. Πάντα στην Ελλάδα ο αποδεκτός τρόπος γνωριμίας ήταν μέσω της παρέας. Αυτό που άλλαξε από το 1990 και μετά, γιατί άλλαξαν σίγουρα πράματα εκείνη την εποχή, είναι το ψώνισμα του κόσμου. Ξαφνικά όλοι την είδαν πλούσιοι. Φταίει το ότι ο Έλληνας άρχισε να δανείζεται πολύ περισσότερο σε σχέση με πριν και να ξοδεύει τα δανεικά σε καταναλωτικά αγαθά.Ποτέ πριν δεν υπήρχαν τόσα ακριβά αυτοκίνητα, τόσοι με πανάκριβα ρούχα, κοσμήματα κτλ. Όλα αυτά με δανεικά, δάνεια και πιστωτικές βέβαια γιατί τα πραγματικά εισοδήματα δεν ανέβηκαν ποτέ. Η γνωριμία στις παρέες όμως ήταν πάντα το ηθικά αποδεκτό στην Ελληνική κοινωνία. Για να κάνεις κάτι με μια γκόμενα εύκολα σχετικά πρέπει να είσαι στην παρέα της. Να έχετε κοινούς φίλους, να είναι συμμαθήτρια , συμφοιτήτρια, συνάδελφος, φίλη της ξαδέλφης σου, της αδελφής σου, να ξέρει η μάνα της τη δική σου , να είστε από το ίδιο χωριό όπου συναντιέστε τα καλοκαίρια και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Αν απλά σταμπάρεις μια γυναίκα που σου αρέσει και με την οποία δεν έχετε κοινούς γνωστούς να σας συστήσουν και να βρεθείτε έξω τις πρώτες φορές με την ... κοινή παρεά, αλλά προσπαθήσεις να της πιάσεις κουβέντα μόνος σου και τηε ζητήσεις να βγείτε, τότε είσαι το "καμάκι" , ο αλήτης, ο ληγούρης , ο αντικοινωνικός, ο μη σοβαρός , ο πουτανιάρης που δεν έχει σεβασμό για τις γυναίκες και θέλει μόνο να πηδά, ο σκάρτος, ο δεύτερος. Ακόμη κι αν πετύχεις κάτι έτσι με το καμάκι, θα σε έχει σε υποδεέστερη μοίρα από άλους που θα γνωρίσει στο μέλλον μέσω "παρέας" ή προξενιού, που είναι και ο πιο σωστός όρος. Έτσι αν έχεις γνωρίσει γκόμενα με καμάκι και αποκλειστικά με δική σου προσπάθεια χωρίς μεσολαβήσεις και της προκύψει και κάποιος άλλος μέσω του προξενιού , τότε εκείνος είναι σε πλεονεκτικότερη θέση , ακόμη κι αν ως άνδρας αντικειμενικά μετρά πολύ λιγότερο. Το πιθανότερο λοιπόν είναι αν προκύψει θέμα επιλογής να προτιμήσει εκείνον κι όχι το "καμάκι". Θα έχετε δει γκόμενες να φτύνουν καλά παιδιά και μπάνικα και να επιλέγουν κάτι γελοίους. Καθόλου περίεργο αν ο γελοίος ήταν ξάδελφος της κολλητής τους, ενώ ο μάγκας τύπος ήταν απλώς κάποιος που τους έπιασε κουβέντα στο δρόμο ....

OP
OP
X

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εχω κάνει κουβέντα με μερικές γυναίκες και τους έχω πει το εξης:
Αν ήσασταν έξυπνες θα μπορούσατε να είχατε χαρέμι μπροστα στα πόδια σας και ανά πάσα στιγμή να ικανοποιούσατε οποιαδήποτε επιθυμία σας.
Χαραμιστείτε για μαλακίες και αναλώστε τη μικρή ζωή σας σε ανούσια πράγματα.

Εμείς μάγκες είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο θα περάσουμε καλά.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εχω κάνει κουβέντα με μερικές γυναίκες και τους έχω πει το εξης:
Αν ήσασταν έξυπνες θα μπορούσατε να είχατε χαρέμι μπροστα στα πόδια σας και ανά πάσα στιγμή να ικανοποιούσατε οποιαδήποτε επιθυμία σας.
Χαραμιστείτε για μαλακίες και αναλώστε τη μικρή ζωή σας σε ανούσια πράγματα.

Εμείς μάγκες είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο θα περάσουμε καλά.

....αρκει να ξερουμε κι εμεις τι θελουμε.......

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αυτό για τις παρέες είναι απολύτως σωστό. Θα διαφωνήσω όμως με τον άλλο φίλο που γράφει ότι η αντίληψη αυτή προέκυψε από το 1990 και μετά. Πάντα υπήρχε. Πάντα στην Ελλάδα ο αποδεκτός τρόπος γνωριμίας ήταν μέσω της παρέας.

συμφωνω,απλα απο το 1990 και μετα παραοξυνθηκε λογω και ολων αυτων που ειπες!!αλλα η ριζα του κακου για ολα αυτα ξεκιναει απο το πως σκεφτομαστε πραγματικα?ποιοι μας νουθετουν,μας εκπαιδευουν,μας βοηθουν συνολικα να καταρτιστουμε ως πνευματικα και νοητικα 'ενηλικοι"?η απαντηση ειναι απλη:ο κωστοπουλος,ο ψινακης,η γερμανου,το εκαστοτε βυσμα μας σε οποιαδηποτε εκφανση ή δραστηριοτητα μας,ο σταλλονε,ο σβαρτζενεγκερ,ο κακαουνακης και ο πιο εξυπνος απο ολους αυτους....ποιος? μα φυσικα ο μανωλης καψης!!!!!!του mega!μιλαμε για μεγαλο νουθετολογο-μαλακοπιτουρα της γενιας μας!Ολοι αυτοι και αλλοι περισσοτεροι γνωστοι και αγνωστοι επιβληθηκαν ως σημαντικοι ανθρωποι και ισχυρες προσωπικοτητες ενω καποιοι αλλοι τιποτενοι οπως :o αντρει ταρκοφσκι,ο παπουλης της ενοριας του χωριου μου,ο διατροφολογος που με συμβουλευει,ο μαναβης που ειναι διπλα στην αλυσιδα "Α-Β Βασιλοπουλος",αυτος που τα χωνει στις μεγαλες ηγεμονικες οικογενειες του τοπου θεωρουνται ανικανοι προς χειραγωγηση ηθων και ξεπερασμενοι........φυσικα μπορειτε να χρησιμοποιησετε και πολλα αλλα ονοματα απο πολλους χωρους.....απλα εγω χρησιμοποιησα καποια τυχαια που μου ηρθαν στο μυαλο!!

Επισκέπτης
Γιατί ωρέ Βάσο είναι τιποτένιος ο Αντρέϊ Ταρκόφσκι;    :dancing:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Όσον αφορά τον Μανώλη Καψή συμφωνώ και επαυξάνω με τον αδελφό του, που είναι της ίδιας σχολής της ξερολίασης και νουθεσίας. Του στυλ μόνο εμείς (το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ) ξέρουμε πως πρέπει να κυβερνάται αυτός ο τόπος και όλοι οι άλλοι είστε άσχετοι και μαλάκες.

Χαίρομαι που τον ανέφερες γιατί αισθανόμουνα μοναξιά στο να μου γυρνάει τα άντερα!

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Η ζωή δεν είναι απόλυτη. Κάποιες μπορεί να θέλουν μέσα από την ΠΑΡΕΑ να κάνουν ότι κάνουν. Ξέρω αρκετές περιπτώσεις που έψαχναν μέχρι και αλλοδαπούς σε πλατείες για να βγάλουν ότι πιο έκφυλο και σαδό είχαν. Ξέρω επίσης 1-2 περιπτώσεις που ψωνίζονταν σε μπαράκια χωρίς αμοιβή όταν γούσταραν τεκνό και ακόμα περισσότερες που κάνουν σαν τρελές όταν βλέπουν έναν παντρεμένο ή συνοδευμένο με κάποια. Αφιονίζονται κυριολεκτικά. Και όσο περνά ο καιρός και οι άντρες λιγοστεύουν (μην αρχίσετε περί Καραϊσκάκη και μαλακίες γιατί αν σηκωθεί να φωνάξει καμιά ποιος θα με γαμήσει εγώ σας λέω ότι το 50% και δε μιλάω για Ολυμπιακούς μόνο θα γυρίσει να γλυκοσαλιαρίσει τον διπλανό του επειδή τον έφτιαξε η πρόταση και ένα 25% θα ντραπεί και θα το βάλει στα πόδια. Από το υπόλοιπο 25% ελάχιστοι ίσως σηκωθούν να πουν 'ΕΓΩ" και θα τους κράξουν όλοι οι υπόλοιποι) όαλ γίνονται πιο δύσκολα για τις γυναίκες που την πέφτουν ασυστόλως σε παντρεμένους και γενικά δεσμευμένους. Εχω μάλιστα ακούσει πολλαπλά σε ΠΑΡΕΕΣ το σλόγκαν συζήτησης γυναικών "Μωρε τι της βρήκε αυτηνής εγώ αν με έπαιρνε τώρα θα του άλλαζα τα φώτα".
Μια φορά μάλιστα συνέβη και το αντίθετο...είπε μια σούπερ γκόμενα που την κυνήγαγαν τουλάχιστον 5 άντρες εκείνη την εποχή "Μωρέ αν την είχα εγώ τη δικιά του θα την έκανα να έχει οργασμούς που δεν τους είχε ξαναμετρήσει ποτέ της..." :uglystupid:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Όσον αφορά τον Μανώλη Καψή συμφωνώ και επαυξάνω με τον αδελφό του, που είναι της ίδιας σχολής της ξερολίασης και νουθεσίας. Του στυλ μόνο εμείς (το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ) ξέρουμε πως πρέπει να κυβερνάται αυτός ο τόπος και όλοι οι άλλοι είστε άσχετοι και μαλάκες.

Χαίρομαι που τον ανέφερες γιατί αισθανόμουνα μοναξιά στο να μου γυρνάει τα άντερα!

και εγω χαιρομαι που τον κραζουμε ,αλλα σιγουρα θα χαιρομουν περισσοτερο αν του ερθει μια γλαστρα στο κεφαλι με νωπο  χωμα την ωρα που βγαινει στα παραθυρα και υποστηριζει τι αλλο?την μαλακια που τον δερνει και αυτην ή μαλλον αυτον που του την χαιδευει!>.........αντε παλιοπουστες γεμισαμε...!!!!!!!!!!!!

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχώς έτσι είναι ! Μόνο μέσω παρέας αλλιώς "είσαι" λιγούρης και αντικοινωνικός...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Αυτό για τις παρέες είναι απολύτως σωστό. Θα διαφωνήσω όμως με τον άλλο φίλο που γράφει ότι η αντίληψη αυτή προέκυψε από το 1990 και μετά. Πάντα υπήρχε. Πάντα στην Ελλάδα ο αποδεκτός τρόπος γνωριμίας ήταν μέσω της παρέας. Αυτό που άλλαξε από το 1990 και μετά, γιατί άλλαξαν σίγουρα πράματα εκείνη την εποχή, είναι το ψώνισμα του κόσμου. Ξαφνικά όλοι την είδαν πλούσιοι. Φταίει το ότι ο Έλληνας άρχισε να δανείζεται πολύ περισσότερο σε σχέση με πριν και να ξοδεύει τα δανεικά σε καταναλωτικά αγαθά.Ποτέ πριν δεν υπήρχαν τόσα ακριβά αυτοκίνητα, τόσοι με πανάκριβα ρούχα, κοσμήματα κτλ. Όλα αυτά με δανεικά, δάνεια και πιστωτικές βέβαια γιατί τα πραγματικά εισοδήματα δεν ανέβηκαν ποτέ. Η γνωριμία στις παρέες όμως ήταν πάντα το ηθικά αποδεκτό στην Ελληνική κοινωνία. Για να κάνεις κάτι με μια γκόμενα εύκολα σχετικά πρέπει να είσαι στην παρέα της. Να έχετε κοινούς φίλους, να είναι συμμαθήτρια , συμφοιτήτρια, συνάδελφος, φίλη της ξαδέλφης σου, της αδελφής σου, να ξέρει η μάνα της τη δική σου , να είστε από το ίδιο χωριό όπου συναντιέστε τα καλοκαίρια και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Αν απλά σταμπάρεις μια γυναίκα που σου αρέσει και με την οποία δεν έχετε κοινούς γνωστούς να σας συστήσουν και να βρεθείτε έξω τις πρώτες φορές με την ... κοινή παρεά, αλλά προσπαθήσεις να της πιάσεις κουβέντα μόνος σου και τηε ζητήσεις να βγείτε, τότε είσαι το "καμάκι" , ο αλήτης, ο ληγούρης , ο αντικοινωνικός, ο μη σοβαρός , ο πουτανιάρης που δεν έχει σεβασμό για τις γυναίκες και θέλει μόνο να πηδά, ο σκάρτος, ο δεύτερος. Ακόμη κι αν πετύχεις κάτι έτσι με το καμάκι, θα σε έχει σε υποδεέστερη μοίρα από άλους που θα γνωρίσει στο μέλλον μέσω "παρέας" ή προξενιού, που είναι και ο πιο σωστός όρος. Έτσι αν έχεις γνωρίσει γκόμενα με καμάκι και αποκλειστικά με δική σου προσπάθεια χωρίς μεσολαβήσεις και της προκύψει και κάποιος άλλος μέσω του προξενιού , τότε εκείνος είναι σε πλεονεκτικότερη θέση , ακόμη κι αν ως άνδρας αντικειμενικά μετρά πολύ λιγότερο. Το πιθανότερο λοιπόν είναι αν προκύψει θέμα επιλογής να προτιμήσει εκείνον κι όχι το "καμάκι". Θα έχετε δει γκόμενες να φτύνουν καλά παιδιά και μπάνικα και να επιλέγουν κάτι γελοίους. Καθόλου περίεργο αν ο γελοίος ήταν ξάδελφος της κολλητής τους, ενώ ο μάγκας τύπος ήταν απλώς κάποιος που τους έπιασε κουβέντα στο δρόμο ....
+1

Όμως εμείς τι κάνουμε? Αν (ΑΝ) θέλουμε "σχέση", δεν έχουμε και άλλη επιλογή από το να ρίξουμε τη ζαριά και ό,τι βγει!
Οι παρέες όλων μας κάποτε "τελειώνουν" με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Επισκέπτης
Ξέρετε πολλές που έχουν μεικτές παρέες;Οι περισότερες κάνουν παρέα με γυναίκες,ή ξαδέρφια,ή φιλικά ζευγάρια.Και μέσω αυτών περιμένουν να γνωρίσουν κάποιον.Όμως ο χρόνος περνάει.Και στο τέλος καταλήγουν σε αμφιβόλου ποιότητας άντρες.Και όπως είπε και κάποιος άλλος,το κάνουν για την "κοινωνία" που επιτάσσει γάμο και παιδιά.Και την παθαίνουν οι γκόμενες που όταν ήταν μικρές έριχναν "χιλόπιτες" για πλάκα.Για ν'ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή τους.Στο τέλος παντρεύονται αυτούς που απέρριπταν.

Επισκέπτης
+1

Όμως εμείς τι κάνουμε? Αν (ΑΝ) θέλουμε "σχέση", δεν έχουμε και άλλη επιλογή από το να ρίξουμε τη ζαριά και ό,τι βγει!
Οι παρέες όλων μας κάποτε "τελειώνουν" με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Εγώ προσωπικά, επειδή όταν ήμουν μικρότερος είχα φάει απίστευτα πακέτα και είχα ελάχιστο χρόνο, τις παρέες μου τις "τέλειωσα" νωρίς. Εννοώ τις παρέες που μπορούσαν να μου βγάλουν απίστευτα μουνιά.Μετά όταν βρέθηκα μόνος να ψάχνω στο σκοτάδι και να τρώω πίτες από γκόμενες 100 σκαλιά πιο κάτω από εκείνες που είχα παλιότερα σε παρέες να με παρακαλάνε, κατάλαβα το παραμύθι, ότι δεν μετρά τόσο το ποιός είσαι και πως είσαι αλλά κυρίως το πως γνωρίζεις την αλλη.

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Καλημέρα σας,
με ενδιαφέρον το θέμα το διαβάζω αλλά βλέπω ότι πολλοί είστε απόλυτοι και στη ζωή είναι ΜΕΓΑ λάθος το απόλυτο. Δε νομίζω ότι αυτό που θα αναφέρω είναι προσωπική εμπειρία αλλά επειδή το έχω καρά-τσεκάρει και σε άλλους φίλους-φίλες στις παρέες μου ναι μεν αρκετές φορές συμβαίνει να υπάρχει ένα πρώτο βήμα, feeling, επαφή, κτλ από μια παρέα για μια γνωριμία (είτε σοβαρή είτε αρπαχτή) αλλά είναι και άπειρες οι φορές που άντρες και γυναίκες στη συζήτηση μέσα στην παρέα 9συνήθως με τον πιο κολλητό τους) ενώ αποδεδειγμένα θέλουν κάποιον ή κάποια από την παρέα (παλιό ή νεοφερμένο) κάνουν πίσω προκειμένου να μην γίνει κάτι κακό (ως προς την εξέλιξη του) στο μέλλον και ξεφτιλιστούν ή δείξουν μια αποτυχία στο γνωστό τους περιβάλλον. Αν μάλιστα πρόκειται για μια ηθελημένη αρπαχτή και για τα δύο φύλα τα ποσοστά είναι ακόμα μεγαλύτερα. Οπότε μην είστε απόλυτοι. Το πόσα παραδείγματα έχω από γυναίκες μάλιστα που ενώ το έπαιζαν δύσκολες μέσα στην παρέα, κάπως, περίεργες κτλ και ενώ υπήρχαν απίστευτοι ελεύθεροι άντρες, ευκατάστατοι, με τρόπους κτλ και πήγαιναν να κάνουν είτε σχέση είτε One stand night με κάποιον λεχρίτη (συγκριτικά) είναι απίστευτο....Αλλά ο καθένας κάνει ότι νομίζει. Φυσικά το ίδιο έχουν κάνει και άντρες από τις παρέες αυτές...

OP
OP
X

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Πολύ σωστο αυτό που  λες φίλε ''iwcg''.
Πάντως είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο υπάρχει πρόβλημα.
Το χειρότερο είναι ότι το προβλημα δεν το έχουν μόνο οι γυναίκες, το έχουν και οι άντρες.
Εχουν όλοι σχεδόν σταματήσει να φλερταρουν.Το κάνουν μόνο μέσα στη παρέα τους και αν θα το κάνουν.Αυτό συμβαίνει για να είναι σίγουροι οτι δεν θα τους αποπάρουν.
Εγώ ένα έχω να πω.
Εχω κάνει πάρα πολλά αποτυχημένα καμάκια και κάποιες φορές με είχε πάρει από κάτω,νόμιζα ότι για όλα έφταιγα έγω.
Τελικά κατάλαβα ότι οι περισσότερες γυναίκες είναι προβληματικές και μάλιστα επιδεικνύουν μία αρκετά αντικοινωνική συμπεριφορά απέναντι σε συνανθρώπους τους.
Η αποφασή μου ποια ήταν;;;
Οτι καμία καριόλα δε θα αλλάξει τη φύση μου,τον ανδρισμό μου,τη κάβλα μου και τη διάθεσή μου για ζωή.
Το καμάκι είναι καμάκι και θα γίνεται μέχρι να βρεθούν οι εναπομείναντες γυναίκες του πλανήτη.

Επισκέπτης
Καλημέρα σας,
με ενδιαφέρον το θέμα το διαβάζω αλλά βλέπω ότι πολλοί είστε απόλυτοι και στη ζωή είναι ΜΕΓΑ λάθος το απόλυτο.

Προσωπικα δεν πιστεύω ότι είμαι απόλυτος. Το εξετάζω στατιστικά το ζήτημα. Εγώ , την τελευταία δεκαετία, με όσες γυναίκες έκανα κάτι, ολες τις γνωρισα μονος μου, χωρις μεσολαβηση τριτων, πλην μιας, με την οποια τα ειχα για ενα μηνα, πριν 10 χρονια όταν ήμουν ακομη φοιτητης, που ηταν συμφοιτητριά μου. Όμως ειμαι εξαιρεση για τα Ελληνικα δεδομενα. Το 2006 εχω παει σε 15 γαμους αρκετα γνωστων μου ατομων. Ξερω για όλους πως γνωριστηκαν.

-Ένας παλιος συμφοιτητης μου παντρευτηκε μετα από 6-7 χρονια σχεσης τη βαφτισιμια του πατερα του κολλητου,με τον οποιο ηταν συμμαθητες 12 χρονια στο σχολειο. Τους γνωρισε φυσικα ο κολλητος του.
-Η αδελφη της κοπελιας μου παντρευτηκε εναν τυπο που ηταν θειος της κολλητής της και της τον γνωρισε η κολλητή της.
-Αλλος συμφοιτητής μου παντρεύτηκε την αδελφή ενός κληρούχα από το στρατό, την οποία του τη γνώρισε ο αδελφός της , με τον οποιο έγιναν κολλητοι στο στρατο.
-Πήγα ακόμη σε τέσσερις γάμους ζευγαριών συμφοιτητών μου, που γνωρίζονταν από τη σχολή.
-Μια ξαδελφη μου μικρη, παντρευτηκε τον γκομενο που ειχε απο το σχολειο.
-Ξαδελφός μου παντρεύτηκε τη μικρη αδελφή συμμαθητή του.
-Πηγα σε αλλο γαμο, που παντρευτηκε ενα παληκαρι την κορη μιας φιλης της μανας του.

Το καμακι ειναι κατι που λιγοι το τολμουν. Ασχετα αν εμένα μου αρεσε πάντα.Και είναι κάτι που δεν το αποδέχεται μεγάλος αριθμός Ελληνίδων, ειδικά οι μικρότερες ηλικίες. Σπάνια θα προτιμήσουν κάποιον που τους κάνει καμάκι. Προτιμούν αυτόν που θα τους συστήσει κάποιος γνωστός/γνωστή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom