Εσείς το γνωρίζετε το φαινόμενο ''Παρέα".
Αυτό δηλαδή που έχει επηρεάσει σχεδόν όλες τις γυναίκες της εποχής μας.
Θα το πω απλά πως σκέφτονται οι γυναίκες:
''Ποιός είναι αυτός;; Είναι στη Παρέα μου;; Αν ναι,μπορεί κάτι να κάνω μαζί του. Αν όχι,άστο καλύτερα!!!
Και τι παρατηρούμε;;;
Κάτι μουνάρες με κάτι μπάζα ή και το αντίθετο.
Μέση λύση σπάνια παρατηρείται,είτε από σύμπτωση είτε από ανθρώπους πιο κοινωνικούς και πιο ανοιχτούς.
Αν προσπαθήσεις να γνωρίσεις κάποια εξαρχής 90% να μην κάνεις τίποτα.
Αν τη γνωρίσεις μέσα από παρέα και κάνεις το ίδιο παίζετε και να σε παρακαλάει ακόμα.
Μου έχει τύχει να ρωτήσω γκόμενα τι πρέπει να κάνω για να γνωριστούμε καλύτερα και μου απάντησε:
Μπες στη παρέα μου.
Μακάρι να ήταν πιο απελευθερωμένες οι γυναίκες γιατί δεν μου αρέσει να δεσμεύομαι με όποια μου αρέσει και θέλω να περάσω καλά.
Δύσκολες εποχές, τουλάχιστον το σεξ μπορούσε να ήταν δωρεάν.
Αυτό δηλαδή που έχει επηρεάσει σχεδόν όλες τις γυναίκες της εποχής μας.
Θα το πω απλά πως σκέφτονται οι γυναίκες:
''Ποιός είναι αυτός;; Είναι στη Παρέα μου;; Αν ναι,μπορεί κάτι να κάνω μαζί του. Αν όχι,άστο καλύτερα!!!
Και τι παρατηρούμε;;;
Κάτι μουνάρες με κάτι μπάζα ή και το αντίθετο.
Μέση λύση σπάνια παρατηρείται,είτε από σύμπτωση είτε από ανθρώπους πιο κοινωνικούς και πιο ανοιχτούς.
Αν προσπαθήσεις να γνωρίσεις κάποια εξαρχής 90% να μην κάνεις τίποτα.
Αν τη γνωρίσεις μέσα από παρέα και κάνεις το ίδιο παίζετε και να σε παρακαλάει ακόμα.
Μου έχει τύχει να ρωτήσω γκόμενα τι πρέπει να κάνω για να γνωριστούμε καλύτερα και μου απάντησε:
Μπες στη παρέα μου.
Μακάρι να ήταν πιο απελευθερωμένες οι γυναίκες γιατί δεν μου αρέσει να δεσμεύομαι με όποια μου αρέσει και θέλω να περάσω καλά.
Δύσκολες εποχές, τουλάχιστον το σεξ μπορούσε να ήταν δωρεάν.