You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εξωσυζυγική σχέση ή ιερόδουλη ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MR BIN
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 106
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Η λύση της ιερόδουλης παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα:
1. Είναι πιο φτηνή
2. Δεν έχει απαιτήσεις
3. Απαιτεί λιγότερο χρόνο.
4. Διακινδυνεύεις πολύ λιγότερο να αποκαλυφθείς.
ε και για να είμαστε σε αυτό το site νομίζω ότι προφανώς έτσι το έχουμε ζυγίσει ότι είναι καλύτερο.
1. Είναι πιο φτηνή
2. Δεν έχει απαιτήσεις
ε και για να είμαστε σε αυτό το site νομίζω ότι προφανώς έτσι το έχουμε ζυγίσει ότι είναι καλύτερο.
Πάντως μια εξωσυζυγική σχέση δεν αποκλείεται εφόσον τηρεί τις προϋποθέσεις κάτι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο.
Και φυσικά από το γυναικείο πληθυσμό η περίπτωση της ιερόδουλης θεωρείται λιγότερο αμαρτία άρα μπορεί να συγχωρηθεί (στη σπάνια περίπτωση που αποκλυφθείς) ευκολότερα.
Και φυσικά από το γυναικείο πληθυσμό η περίπτωση της ιερόδουλης θεωρείται λιγότερο αμαρτία άρα μπορεί να συγχωρηθεί (στη σπάνια περίπτωση που αποκλυφθείς) ευκολότερα.
Η λύση της ιερόδουλης παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα:
1. Είναι πιο φτηνή
2. Δεν έχει απαιτήσεις
φιλαρακι να βαλω και ενα πεμπτο
5)η ιεροδουλη μετα απο καιρο δεν θα σου κανει τεστ dna . ο νοον νοητο
Φυσικά μεγάλη παράληψή μου πόσο μάλιστα τώρα που είναι επίκαιρο λόγω Πασχάλη.φιλαρακι να βαλω και ενα πεμπτο
5)η ιεροδουλη μετα απο καιρο δεν θα σου κανει τεστ dna . ο νοον νοητο
βεβαια αντε μετα να την πεισεις οτι δεν εισαι ελεφανταςΦυσικά μεγάλη παράληψή μου πόσο μάλιστα τώρα που είναι επίκαιρο λόγω Πασχάλη.
Επισκέπτης
Γεια σας συναγωνιστές και καλό βόλη το 2008.Στο θέμα μας τώρα αν είσασταν παντρεμένη οι και είστε τη θα προτιμούσατε να κάνετε μια σχέση η να πηγένατε σε μια ιερώδουλη?
παρολο που εχω πολλα χρονια ακομα για να φτασω σε ηλικια γαμου την περιπτωση του τιποτα απο τα δυο κ του να γμαμας την γυναικα σου υπαρχει..σας παρακαλω τα μπινελικια που θα μου ριξετε να τα ριξετε με μετρο κ σιγα σιγα για να χωνεψω
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
παρολο που εχω πολλα χρονια ακομα για να φτασω σε ηλικια γαμου την περιπτωση του τιποτα απο τα δυο κ του να γμαμας την γυναικα σου υπαρχει..σας παρακαλω τα μπινελικια που θα μου ριξετε να τα ριξετε με μετρο κ σιγα σιγα για να χωνεψω
Μην ανησυχείς,κανείς δεν είναι τέλειος,αν και πιστεύω πως μετά από χρόνια
θα αλλάξεις γνώμη.
Εγώ θα προτιμούσα εξωσυζυγική σχέση,αν έβρισκα μία 40+ κι αυτή παντρεμένη με σχετικά μικρά παιδιά,ώστε να μην είχε πολύ ελεύθερο χρόνο και χωρίς πολλές απαιτήσεις,να μόνο και μετά ο καθένας σπίτι του.
Επισκέπτης
Μην ανησυχείς,κανείς δεν είναι τέλειος,αν και πιστεύω πως μετά από χρόνια
θα αλλάξεις γνώμη.
Εγώ θα προτιμούσα εξωσυζυγική σχέση,αν έβρισκα μία 40+ κι αυτή παντρεμένη με σχετικά μικρά παιδιά,ώστε να μην είχε πολύ ελεύθερο χρόνο και χωρίς πολλές απαιτήσεις,να μόνο και μετά ο καθένας σπίτι του.
κ εμενα αυτο με φοβιζει οτι μετα απο χρονια θα αλλαξω γνωμη.προσωπικα η αποψη μου προς εσας ειναι οτι τα πιπινια δεν εχουν απαιτησεις καθως θελουν να βγαινουν με τις φιλες τους για καφε κλπ επομενως κ μετα σπιτι
Επισκέπτης
κ οι πουτανες ρε παιδια ειναι κατι ψευτικο εδω τωρα παντρεμενοι μπορειτε βα εχετε οποια θελετε κ πηγαινεται στις πουτανες.οι πουτανες ειναι για να μαθεις να γαμας κ για τις δυσκολες ωρες οταν εισαι πιτσιρικος κ δεν εχεις επιλογες στη ζωη σου κ να πειτε οτι πλεον οι πουτανες ειναι οι πουτανες που ηταν μουνια που τα βλεπαμε στα τρελα μας ονειρα.κατι κοριτσακια της διπλανης πορτας ειναι πλεον
αυτο που λες δεν ισχυει γιατι το να λες παω με πουτανα εχει πολλα παρακλαδια. δηλαδη απο ρδελο μεχρι ct. αλλα και το πουτανακι εχει κατι εγω ας πουμε παω μονο με cg οταν για παραδειγμα θελω κατι αλλο εκτος σχεσης για δυο ωριτσες και τελοςκ οι πουτανες ρε παιδια ειναι κατι ψευτικο εδω τωρα παντρεμενοι μπορειτε βα εχετε οποια θελετε κ πηγαινεται στις πουτανες.οι πουτανες ειναι για να μαθεις να γαμας κ για τις δυσκολες ωρες οταν εισαι πιτσιρικος κ δεν εχεις επιλογες στη ζωη σου κ να πειτε οτι πλεον οι πουτανες ειναι οι πουτανες που ηταν μουνια που τα βλεπαμε στα τρελα μας ονειρα.κατι κοριτσακια της διπλανης πορτας ειναι πλεον
Επισκέπτης
βεβαια παιζει ρολο και το τι ειδους σχεση αναζητας. δηλαδη αν γουσταρεις μια στο τοσο και ενα ξενοπηδημα τοτε καλυτερα ιεροδουλη. αν ομως ζητας κατι ημι-μονιμο τοτε βρησκεις και καμοια σχεσουλα
παντως εμεις οι δυο εχουμε τις καλυτερες φωτο για προφιλ χαχαχα..τωρα η ταπεινη μου γνωμη ειναι εφοσον εισαι παντρεμενος τι ημιμονιμη κ μονιμη αφου δεν εχεις κ πολυ ελευθερο χρονο για αγαπες κ λουλουδια ο μονος χρονος ειναι για
οσο για τις φωτο συμφωνω. τωρα για το χρονο δεν ισχυει αυτο που λες γιατι εγω μπορει να εχω πολυ χρονο ενω εσυ οχι.δεν ειναι απολυτοπαντως εμεις οι δυο εχουμε τις καλυτερες φωτο για προφιλ χαχαχα..τωρα η ταπεινη μου γνωμη ειναι εφοσον εισαι παντρεμενος τι ημιμονιμη κ μονιμη αφου δεν εχεις κ πολυ ελευθερο χρονο για αγαπες κ λουλουδια ο μονος χρονος ειναι για
τι εννοεις φιλαρακι?για εξωσυζιγική σχέση με ιερόδουλη, ποια είναι η γνώμη σας;;
δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία και κατινιά...
εγω παντως θα εκανα εξωσυζηγικη σχεση μονο με παντρεμενη.ουτε να σου πριζει ταρχιδια ουτε τιποτα.συναντιομαστε πηδιομαστε και τελος στον αντρα σου στη γυναικα μου.ποιος ο λογος να ειμαι παντρεμενος και να κανω σχεση με αλλη?οι περισσοτερες παραμυθιαζονται οτι θα παρατησεις τη γυναικα σου και θα παντρευτεις αυτην οποτε και στα πριζουν περισσοτερο και μπορει να σε εκβιασουν κιολας.επικυνδινα πραγματα.γιαυτο πουτανες και παλι πουτανες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 122
- Εμφανίσεις