Νέα

Εξωσυζυγικές σχέσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα James_Deen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.736
Πόντοι
11.956
Ο φίλος ποιο πάνω που έπιασε την γυναίκα του δεν έχει καταλάβει πόσο λάθος θα έχει κάνει όλα τα χρόνια για να γίνει αυτό ...και νομίζει ότι φταίει η γυναίκα του και ο γκόμενος....ας μας πει ηλικίες χρόνια παντρεμένοι κάθε πότε το κάνανε..ώστε οι έμπειροι μύστες του μπου να βγάλουν διάγνωση συμπέρασμα....και πρέπει να το κάνει αυτό αλλιώς ας μην έγραφε εδώ.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.951
Πόντοι
6.236
Ο φίλος ποιο πάνω που έπιασε την γυναίκα του δεν έχει καταλάβει πόσο λάθος θα έχει κάνει όλα τα χρόνια για να γίνει αυτό ...και νομίζει ότι φταίει η γυναίκα του και ο γκόμενος....ας μας πει ηλικίες χρόνια παντρεμένοι κάθε πότε το κάνανε..ώστε οι έμπειροι μύστες του μπου να βγάλουν διάγνωση συμπέρασμα....και πρέπει να το κάνει αυτό αλλιώς ας μην έγραφε εδώ.
Έχουν αναλυθεί αυτά σε νήμα που είχε ανοίξει τότε, τύπε.
Η Επιστημονική Ομάδα του Bou έχει ήδη αποφανθεί.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.951
Πόντοι
6.236

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.736
Πόντοι
11.956
Επειδή θα γαμιθει με άλλον θα τους δειρω...πόσο πίσω είναι κάποιοι....δεκαετία 60-70....αυτός όμως γαμαγε στα μπουρδέλα.....στα μπουρδέλα πωπωπω από 21-22χ έχω να πάω κολ γκερλ....άντε και μασατζαδικα

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Αυτόν γιατί το εδειρες...δεν έκανε κάτι
Φίλε ωραία να το βλέπεις έξω από τα πράγματα. Εύκολα λες το ένα και το άλλο. Όταν όμως είσαι μέσα στην κατάσταση, τότε όλα αλλάζουν. Όταν έχεις βιώσει το δράμα πριν. Και ποτέ δεν ξέρεις πώς θα σου τη βιδώσει. Κι εγώ αν πάθαινε κάποιος αυτό το δικό μου, τα ίδια θα του έλεγα. Ψυχραιμία κ.τ.λ. Στην πράξη το πράγμα αλλάζει. Μετά τα γεγονότα, όταν ηρέμησαν λίγο τα πράγματα κι εκείνος συνήλθε λίγο, τον βρήκα απόγευμα έξω από το σπίτι του όταν έβγαινε το συνηθισμένο περίπατο. Του πέρασα το μήνυμα. Όπως και στη δικιά μου κατ' ιδίαν. Και μάλιστα τη μέρα εκείνη της τηλεφώνησε ότι τον βρήκα. Η δικιά μου τα είχε κάνει πάνω της. Την ουρά στα σκέλια. Άμα μπορούν ας κάνουν κι αλλιώς.
Τέλος πάντων να μην το κουράζω, πάει να γίνει σήριαλ. Το θέμα είναι ο φίλος, που έθεσε το θέμα του εδώ μέσα, να προσέχει. Να την κάνει. Και στο κάτω κάτω για να είναι εδώ μέσα είναι συναγωνιστής κι αυτός. Μια χαρά τη βγάζω με τις κοπέλες του αγοραίου. Τουλάχιστον τώρα. Καλό βράδυ

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Και εσύ φυσικά θα έχεις μερίδιο ευθύνης για αυτό που έγινε...το έχεις σκεφτεί...γιατί πήγε με άλλον...τι δεν έκανες καλά σωστά η όπως ειθελε αυτή ... μήπως την είχες κλασμενη...και όλο βιβλία και διάβασμα εισουν
Όχι, φίλε μου! Δεν ήμουν και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ακόμα και στις κοπέλες στους οίκους ανοχής συμπεριφέρομαι με ευγένεια, και τις θεωρώ κύριες. Όσο για τη δέουσα προσοχή, την είχε. Απλά δεν εκτίμησε πράγματα. Την πληρώσαμε και οι δύο, ο καθένας με τον τρόπο του.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Όχι, φίλε μου! Δεν ήμουν και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ακόμα και στις κοπέλες στους οίκους ανοχής συμπεριφέρομαι με ευγένεια, και τις θεωρώ κύριες. Όσο για τη δέουσα προσοχή, την είχε. Απλά δεν εκτίμησε πράγματα. Την πληρώσαμε και οι δύο, ο καθένας με τον τρόπο του.
Εγω παντως το να τα βαλεις με καποιον ξενο,το θεωρω λαθος...δεν ειχες καποια σχεση μαζι του,αλλα με την γυναικα σου,σκεψου να ηταν πυγμαχος ας πουμε και σε εκανε του αλατιου..και κερατας και δαρμενος...αλλωστε νομος ειναι οτι οι γυναικες θα σου δωσουν το πρωτο οκ για να αρχισεις κατι..αν δεν θελει μια γυναικα,οτι και να κανει ενας αλλος αντρας,ειναι στον βροντο..ευθυνη λοιπον εχει η γυναικα σου και εσυ που της εδωσες την αιτια να κοιταξει καποιον αλλον.. :wink:

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Εγω παντως το να τα βαλεις με καποιον ξενο,το θεωρω λαθος...δεν ειχες καποια σχεση μαζι του,αλλα με την γυναικα σου,σκεψου να ηταν πυγμαχος ας πουμε και σε εκανε του αλατιου..και κερατας και δαρμενος...αλλωστε νομος ειναι οτι οι γυναικες θα σου δωσουν το πρωτο οκ για να αρχισεις κατι..αν δεν θελει μια γυναικα,οτι και να κανει ενας αλλος αντρας,ειναι στον βροντο..ευθυνη λοιπον εχει η γυναικα σου και εσυ που της εδωσες την αιτια να κοιταξει καποιον αλλον.. :wink:
Φίλε μου δεν ήταν ξένος. Είχαμε φιλικές σχέσεις. Κάναμε παρέα, γνωριζόμαστε χρόνια. Αυτό με πείραξε σε αυτόν περισσότερο. Αν ήταν ένας ξένος που λες, ίσως και να μη γινόταν τίποτα
Όμως να τον γνωρίζω, να μου το παίζει φίλος, και να έχουν το θράσος να πηδιούνται μέσα στο σπίτι μου, πάει πολύ. Όχι, ήταν προσβολή στο πρόσωπο μου. Το σπίτι του καθενός είναι ιερό πράγμα. Πρέπει να υπάρχει και μια αρχή. Όταν μετά την πρωτοχρονιά, πριν το μπερντάκι στο σπίτι ενός κοινού φίλου, βρεθήκαμε σε τραπέζι, συμπεριφερόταν ειρωνικά, ίσως εγώ να το έβλεπα έτσι, γιατί γνώριζα, το κατάπια. Δεν παρέβηκα τις αρχές μου. Σεβάστηκα το ξένο σπίτι. Στο σπίτι μου όμως μπορούσα Να τον ξεκάνω. Αυτή είναι η διαφορά που ίσως πολλοί δεν καταλαβαίνουν. Αυτός πρόδωσε μια φιλία, αυτή εμένα και οι δύο μαζί προσέβαλαν την προσωπικότητα μου και την οικογένειά μου, βγάζοντας τα μάτια τους μέσα στο σπίτι μου. Όλα αυτά τα λέω και τα στηρίζω τώρα με ήρεμο κεφάλι.

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Αν ήταν πυγμάχος θα τον κανόνιζα διαφορετικά. Ποτέ κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα. Τι να τα κάνεις τα μπράτσα αν του στρίψει του αλλουνού;

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Φίλε μου δεν ήταν ξένος. Είχαμε φιλικές σχέσεις. Κάναμε παρέα, γνωριζόμαστε χρόνια. Αυτό με πείραξε σε αυτόν περισσότερο. Αν ήταν ένας ξένος που λες, ίσως και να μη γινόταν τίποτα
Όμως να τον γνωρίζω, να μου το παίζει φίλος, και να έχουν το θράσος να πηδιούνται μέσα στο σπίτι μου, πάει πολύ. Όχι, ήταν προσβολή στο πρόσωπο μου. Το σπίτι του καθενός είναι ιερό πράγμα. Πρέπει να υπάρχει και μια αρχή. Όταν μετά την πρωτοχρονιά, πριν το μπερντάκι στο σπίτι ενός κοινού φίλου, βρεθήκαμε σε τραπέζι, συμπεριφερόταν ειρωνικά, ίσως εγώ να το έβλεπα έτσι, γιατί γνώριζα, το κατάπια. Δεν παρέβηκα τις αρχές μου. Σεβάστηκα το ξένο σπίτι. Στο σπίτι μου όμως μπορούσα Να τον ξεκάνω. Αυτή είναι η διαφορά που ίσως πολλοί δεν καταλαβαίνουν. Αυτός πρόδωσε μια φιλία, αυτή εμένα και οι δύο μαζί προσέβαλαν την προσωπικότητα μου και την οικογένειά μου, βγάζοντας τα μάτια τους μέσα στο σπίτι μου. Όλα αυτά τα λέω και τα στηρίζω τώρα με ήρεμο κεφάλι.
Αδερφε σε καταλαβαινω απολυτα...
Δεν εχω πιασει ποτε στα πρασα γκομενα μου να κανει κατι αλλα εχω
ζησει στιγμες απολυτης ξεφτιλας με τσουλακια που προσπαθωντας να καμψουν
το ηθικο μου με πηγαιναν διχως να γνωριζω σε μαγαζια που ηταν δουλευαν
πρωην τους και μονο που δεν γαμιοντουσαν μπροστα μου με τους πρωην...
Και τωρα που τα γραφω ντρεπομαι...
Ντρεπομαι που βιωσα ολες αυτες τις ασχημες στιγμες και δεν σου κρυβω οτι
περναγαν απο το μυαλο μου ετσι οπως ημουν σαλταρισμενος ασχημα σεναρια
για το τι πρεπει να γινει...
Η πολυ μεγαλη αληθεια ειναι οτι πολυ απλα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ...
Δεν αξιζει για καμια βρωμιαρα να χαραμισεις την ζωη σου η την ζωη του οποιου
μαλακα την εχει δει απεναντι σου επιβητορας για τον απλουστατο λογο...
Δεν προκειται να βγει ακρη..
Φευγεις πραγμα που για σενα λογω παιδιων καταλαβαινω ειναι δυσκολο αλλα πραγματικα
τρεχεις μακρια απο ολες αυτες τις νοσηρες καταστασεις και ηρεμει το κεφαλι σου
κυριολεκτικα...
Δεν θα ξεχασω ποτε γκομενα η οποια ειχε μαθει απο κοινη γνωστη μας το ποιος ειμαι
οσο αφορα την ενασχοληση με τον αγοραιο και ενω και η ιδια δεν χαρακτηριζοταν για
την σεμνοτυφια της και με περασματα απο μπαργουμανιλικια-χορους και ποιος ξερει τι αλλο
της ειχε στοιχισει τοσο πολυ στον εγωισμο της που οπου πηγαιναμε καυλαντιζε ακομα
και με 70αρηδες γερους κανοντας με σωβρακο κυριολεκτικα...
Τον πουλο και την απορριψη που πηρε θελω να πιστευω οτι αν εχει λιγο φιλοτιμο θα τον θυμαται για καιρο..
Αλλα που?
Δεν ιδρωνει το αυτι τους οτι και να παθουν...
Κρεατα δυστυχως οι περισσοτερες...
Υπομονη..

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.433
Πόντοι
206
Εγώ παντός παιδιά την πάτησα. Δύο μηνύματα αρκετά αθώα μας έκαψαν! Θέλει μεγάλη προσοχή!
Μήνυμα 1: Καλησπέρα, πότε θα βρεθούμε για έναν καφέ και να μιλήσουμε για το σχέδιο ανάκαμψης;

Μήνυμα 2: Σου άρεσε η πουτσα ψωλαρπάχτρα μου;

Τελευταία τροποποίηση:

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.137
Πόντοι
506

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
αν ηταν γνωστος ή φιλος ,τοτε αλλαζει το ζητημα,δεν το ειχες πει αυτο στην αρχη...

Εγγρ.
6 Ιουλ 2020
Like
358
Πόντοι
21
Εμένα μου είχε κατσει μια γκομενα από ινστα βγαίνουμε για καφε όλα κομπλέ μετά πεινασαμε παμε να φαμε και κάτι και όπως κάναμε βόλτα γυρνάει και μου λέει δεν πάμε σπίτι σου να αράξουμε εδώ είμαστε λέω! Παμε σπίτι μου ξαπλα ταινία και ξεκίνησε η φάση πηγα να κάνω κίνηση για παραπανω δεν γουσταρε στο τέλος μόνο πιπα ήθελε αλλά το ωραίο εδώ είναι την περνουν τηλ και λέω καμια φιλη της η κανας γονιός γιατί ήταν 20 στα 21 η κοπέλα και τελικά το παιζει ότι κοιμάται και ήταν ο αρραβωνιαστικός της ( μου είχε δηλώσει ελέυθερη) όταν το έκλεισε μου είπε ότι ήταν ο πρωην της και ότι είναι σε διάλειμμα δεν έδωσα σημασία συνέχισε τελείωσα τα κατάπιε και την πηγα σπιτι μετα απο μια εβδομαδα είχα έξοδο φαντάρος τώρα και βγαίνω με ένα παιδι απο το στρατό για μια μπυρα μετά από κανα 2ωρο μου λέει θα σκάσει και η κοπέλα μου και μου είπε κιόλας ότι αρραβωνιάστηκαν πριν 1,5 μήνα και σκάσει καπάκι αυτή η γκομενα και να έχω μείνει μαλακας.... Τεσπα μετά από ένα μισάωρο είπα ότι με έπιασε κόψιμο δεν του το είπα ποτε φυσικά και την κοπέλα της τράβηξα μπλοκ να μην μπορεί να με βρει με τπτ....

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εμένα μου είχε κατσει μια γκομενα από ινστα βγαίνουμε για καφε όλα κομπλέ μετά πεινασαμε παμε να φαμε και κάτι και όπως κάναμε βόλτα γυρνάει και μου λέει δεν πάμε σπίτι σου να αράξουμε εδώ είμαστε λέω! Παμε σπίτι μου ξαπλα ταινία και ξεκίνησε η φάση πηγα να κάνω κίνηση για παραπανω δεν γουσταρε στο τέλος μόνο πιπα ήθελε αλλά το ωραίο εδώ είναι την περνουν τηλ και λέω καμια φιλη της η κανας γονιός γιατί ήταν 20 στα 21 η κοπέλα και τελικά το παιζει ότι κοιμάται και ήταν ο αρραβωνιαστικός της ( μου είχε δηλώσει ελέυθερη) όταν το έκλεισε μου είπε ότι ήταν ο πρωην της και ότι είναι σε διάλειμμα δεν έδωσα σημασία συνέχισε τελείωσα τα κατάπιε και την πηγα σπιτι μετα απο μια εβδομαδα είχα έξοδο φαντάρος τώρα και βγαίνω με ένα παιδι απο το στρατό για μια μπυρα μετά από κανα 2ωρο μου λέει θα σκάσει και η κοπέλα μου και μου είπε κιόλας ότι αρραβωνιάστηκαν πριν 1,5 μήνα και σκάσει καπάκι αυτή η γκομενα και να έχω μείνει μαλακας.... Τεσπα μετά από ένα μισάωρο είπα ότι με έπιασε κόψιμο δεν του το είπα ποτε φυσικά και την κοπέλα της τράβηξα μπλοκ να μην μπορεί να με βρει με τπτ....
Ώραια ιστορία για επεισόδιο στον κοκινοπουλο!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Πολλοί απατημενοι σύζυγοι σκότωσαν τους εραστές των γυναικών τους.. ( εντάξει κατέληξαν στη φυλακή..)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Αν ήταν πυγμάχος θα τον κανόνιζα διαφορετικά. Ποτέ κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα. Τι να τα κάνεις τα μπράτσα αν του στρίψει του αλλουνού;
Αν ηταν πυγμαχος θα τον εκανες να σκουζει με bjj διαφορετικα με muay thai. :wink:
Οσο για τις μαλακιες περι ψυχραιμιας που σου λενε, μην δινεις βαση. Εγω σε δικαιολογω γιατι το μουνοπανο ηταν φιλος σου. Εδω ,πρωην γυναικα φιλου δε πειραζουμε οχι νυν.
Αν δεν γνωριζοσασταν ομως θα 'χες αδικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom