Νέα

Εξωσυζυγικές σχέσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα James_Deen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.736
Πόντοι
11.956
Εμένα μου είχε κατσει μια γκομενα από ινστα βγαίνουμε για καφε όλα κομπλέ μετά πεινασαμε παμε να φαμε και κάτι και όπως κάναμε βόλτα γυρνάει και μου λέει δεν πάμε σπίτι σου να αράξουμε εδώ είμαστε λέω! Παμε σπίτι μου ξαπλα ταινία και ξεκίνησε η φάση πηγα να κάνω κίνηση για παραπανω δεν γουσταρε στο τέλος μόνο πιπα ήθελε αλλά το ωραίο εδώ είναι την περνουν τηλ και λέω καμια φιλη της η κανας γονιός γιατί ήταν 20 στα 21 η κοπέλα και τελικά το παιζει ότι κοιμάται και ήταν ο αρραβωνιαστικός της ( μου είχε δηλώσει ελέυθερη) όταν το έκλεισε μου είπε ότι ήταν ο πρωην της και ότι είναι σε διάλειμμα δεν έδωσα σημασία συνέχισε τελείωσα τα κατάπιε και την πηγα σπιτι μετα απο μια εβδομαδα είχα έξοδο φαντάρος τώρα και βγαίνω με ένα παιδι απο το στρατό για μια μπυρα μετά από κανα 2ωρο μου λέει θα σκάσει και η κοπέλα μου και μου είπε κιόλας ότι αρραβωνιάστηκαν πριν 1,5 μήνα και σκάσει καπάκι αυτή η γκομενα και να έχω μείνει μαλακας.... Τεσπα μετά από ένα μισάωρο είπα ότι με έπιασε κόψιμο δεν του το είπα ποτε φυσικά και την κοπέλα της τράβηξα μπλοκ να μην μπορεί να με βρει με τπτ....
Και γιατί μπλοκ φίλε που και που μια πίπα καλή είναι ...η πίπα δεν μέτρα για αυτό το έκανε....και της έδινες και φυσικό χυμό

• Like
Αντιδράσεις: stelda

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.812
Πόντοι
3.506
Πολλοί απατημενοι σύζυγοι σκότωσαν τους εραστές των γυναικών τους.. ( εντάξει κατέληξαν στη φυλακή..)
Και τί κατάλαβαν; Και το μουνί που τους τα φόρεσε δεν θα ξαναγαμησουν, και τη σουφρα φινιστρινι θα τους κάνουν στη μπουζού

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Και τί κατάλαβαν; Και το μουνί που τους τα φόρεσε δεν θα ξαναγαμησουν, και τη σουφρα φινιστρινι θα τους κάνουν στη μπουζού
Δεν το είπα σαν καλό, αλλά ως γεγονός.. φυσικά είμαι κατά των φόνων, αλλά όταν ο αλλος πιάνει τη γυναίκα του στα πράσα, μπορεί να μην έχει αυτοέλεγχο, να πάρει την καραμπίνα κλπ..( πολλοί έχουν καραμπίνες πλέον).. αλλά και εν θερμώ να μη γίνει κάτι ,υπάρχει πιθανότητα ο άλλος να είναι εκδικητικός και να δώσει συνέχεια, αν βρει ποιος είναι ο εραστής..

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.736
Πόντοι
11.956
Ναι όπως τα λες ....αντί να γδυθεί και να παίξουν όλοι μαζί...αφού πουτανα είναι τι πειράζει

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.736
Πόντοι
11.956
Δεν το είπα σαν καλό, αλλά ως γεγονός.. φυσικά είμαι κατά των φόνων, αλλά όταν ο αλλος πιάνει τη γυναίκα του στα πράσα, μπορεί να μην έχει αυτοέλεγχο, να πάρει την καραμπίνα κλπ..( πολλοί έχουν καραμπίνες πλέον).. αλλά και εν θερμώ να μη γίνει κάτι ,υπάρχει πιθανότητα ο άλλος να είναι εκδικητικός και να δώσει συνέχεια, αν βρει ποιος είναι ο εραστής..
Ανοίξτε τους ορίζοντες σας ...ένα γαμισει είναι ....και τι έγινε....εμείς δεν γαμαμε άλλες!!!!

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.789
Πόντοι
456
ΝΟΜΟΣ νο1: μας καρφωνουν τα κωλοκινητα και τα social media, viber και λοιπες μαλακιες. εγω στην δικη μου παντρεμενη της λεω απο πέρυσι που βλεπομαστε. σβηνω ΟΛΕΣ τις συνομιλιες. κανε το ιδιο και εσυ. ηδη 3 φορες κοντεψε να καρφωθει. και κατ επεκταση να καρφωθω και εγω. και παντα γραφω τα ελαχιστα. τα ελαχιστα λεμε. και οχι αναφορες για γαμησια και πουτσομουνοβυζοκωλοτρυπιδοτσιμπουκια.
ΝΟΜΟΣ νο2: η παρανομια θελει Οργανωση και Μεθοδικοτητα. αλλιως ετοιμαστε πλατες για ξυλο απο συγγενεις και φιλους.
ΝΟΜΟΣ νο3 (τωρα που διαβασα καινουρια ποστ): οι παντρεμενοι, παντρεμενες πηδαμε, πηδιομαστε με ατομα εξω απο τον κυκλο μας. για αποφυγη χονδροειδεστατων λαθων. εχει καθε δικιο ενας φιλος που εγραψε οτι αισθανεται προδομενος διοτι ατομο που εμπαινε μεσα στο σπιτι του, πηδουσε την γυναικα του. για μενα ο φιλος ειναι Ιερος. δεν εχω δει ποτε, ποτε, ποτε ερωτικα καμια γυναικα φιλου. ακομα και ο γνωστος που λεμε ενα γεια, βρισκω οτι ειναι απρεπες να πηδηξουμε την γυναικα του.
σε αυτο το σημειο εχουμε πλεον την δυνατοτητα που μας δινει το διαδικτυο. κανουμε επαφες και γνωριμιες εντελως εξω απο τον κυκλο μας, ωστε να περιοριζουμε τις δυσαρεστες παρενεργειες του εξωσυζυγικου πηδηματος.
και βεβαια οποιος βολευεται με το πληρωμενο σεξ, εχει απο ολους τους παραπανω το κεφαλι του εντελως ησυχο. (και το κατω κεφαλι διαρκως ανησυχο:rockon:)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.736
Πόντοι
11.956
ΝΟΜΟΣ νο3 (τωρα που διαβασα καινουρια ποστ): οι παντρεμενοι, παντρεμενες πηδαμε, πηδιομαστε με ατομα εξω απο τον κυκλο μας. για αποφυγη χονδροειδεστατων λαθων. εχει καθε δικιο ενας φιλος που εγραψε οτι αισθανεται προδομενος διοτι ατομο που εμπαινε μεσα στο σπιτι του, πηδουσε την γυναικα του. για μενα ο φιλος ειναι Ιερος. δεν εχω δει ποτε, ποτε, ποτε ερωτικα καμια γυναικα φιλου. ακομα και ο γνωστος που λεμε ενα γεια, βρισκω οτι ειναι απρεπες να πηδηξουμε την γυναικα του.
σε αυτο το σημειο εχουμε πλεον την δυνατοτητα που μας δινει το διαδικτυο. κανουμε επαφες και γνωριμιες εντελως εξω απο τον κυκλο μας, ωστε να περιοριζουμε τις δυσαρεστες παρενεργειες του εξωσυζυγικου πηδηματος.
και βεβαια οποιος βολευεται με το πληρωμενο σεξ, εχει απο ολους τους παραπανω το κεφαλι του εντελως ησυχο. (και το κατω κεφαλι διαρκως ανησυχο:rockon:)
Όπως τα λες είναι ....ήταν φίλος φίλος ....η απλά γνωστός.... υπάρχει τεράστια διαφορά....και γιατί δεν πήγε και αυτός να τα βρει με την γυναίκα του εραστή....να του ελεγε...δεν θα πω δεν θα κάνω κάτι αλλά σπρώξε την γυναίκα σου προς την δω θέλω να την γαμισω ....αυτά είναι διλήμματα?:grin::grin::grin::grin::grin:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.736
Πόντοι
11.956
Είναι και αυτό μια αποψη...!
Εγώ θα το πάω ποιο κάτω ...εάν γαμιεται με άλλους και σου φέρεται και ;σχήμα οκ αυτό δύσκολη κατάσταση....αν όμως γαμιθει με κάποιον που και που και όλα τα άλλα οκ ...σου κάθεται και σε σένα και σου κάνει και καλό σεξ ....τι έγινε που θα πάει με άλλον...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εγώ θα το πάω ποιο κάτω ...εάν γαμιεται με άλλους και σου φέρεται και ;σχήμα οκ αυτό δύσκολη κατάσταση....αν όμως γαμιθει με κάποιον που και που και όλα τα άλλα οκ ...σου κάθεται και σε σένα και σου κάνει και καλό σεξ ....τι έγινε που θα πάει με άλλον...
Ευρωπεος!

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Όπως τα λες είναι ....ήταν φίλος φίλος ....η απλά γνωστός.... υπάρχει τεράστια διαφορά....και γιατί δεν πήγε και αυτός να τα βρει με την γυναίκα του εραστή....να του ελεγε...δεν θα πω δεν θα κάνω κάτι αλλά σπρώξε την γυναίκα σου προς την δω θέλω να την γαμισω ....αυτά είναι διλήμματα?:grin::grin::grin::grin::grin:
Ήταν φίλος. Και ξέρεις τι μου την έδωσε περισσότερο; Όταν τους τσάκωσα, για μια στιγμή είπα να τον πετάξω απλά έξω. Σε τέτοια φάση όμως άλλοι παγώνουν και δεν αποφασίζουν, εμένα μου ερχόταν η μία σκέψη μετά την άλλη σαν καταιγίδα. Όλα αυτά σε χρόνο ελάχιστο. Σκέφτηκα ότι μπορεί να τους έκανε τσακωτούς το παιδί μου με την κοπέλα του. Κι εκεί μου γύρισε το μάτι τούμπα. Και... του κυρίου δεηθώμεν. Τους σακάτεψα και του δύο.
Να ξέρετε ένα πράγμα που μου δίδαξε η γαμημένη μου η ζωή. Το ξύλο το φοβούνται όλοι. Όμως δεν θα ήθελα να αφήσω εδώ την εντύπωση ότι είναι κανένας καυγατζής. Όχι. Πάντα διευθετούσα τα θέματα μου με κουβέντα, πάντα έδινα τόπο στην οργή. Πολλές φορές που μου πούλησαν ηλίθιοι νταηλίκι δεν αντέδρασα ποτέ βίαια..
Ίσως αυτό να εκτίμησε η καριόλα κι ο καριόλης λάθος σε μένα. Έτυχαν δύο σκηνικά για καυγά όταν κάποτε γυρίζαμε από έναν γάμο την μια φορά και από συνεστίαση την άλλη. Εγώ ηρέμησα την κατάσταση ζητώντας συγγνώμη κι ας μην φταίγαμε. Ο μάγκας εκείνο το βράδυ, του γάμου, το έπσιζε νταής, αλλά πού να ήξερε. Τέλος πάντων.
Να ελαφρύνω λίγο το θέμα. Σήμερα πήγα μέχρι το σούπερ μάρκετ. Φεύγοντας μου λέει στην τελευταία στιγμή:"Θα πάρεις μια Καρολίνα;" - Ναι, αμέ, η Καρολίνα είναι η αδυναμία μου, είπα έχοντας στο νου μου την κοπέλα από την Φωκαίας. Στο δρόμο με έπιασαν τα γέλια, μιας και είναι ο επόμενος στόχος στις τσάρκες μου. Καλό απόγευμα σε όλους.
Καλό

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
δεν εχω δει ποτε, ποτε, ποτε ερωτικα καμια γυναικα φιλου. ακομα και ο γνωστος που λεμε ενα γεια, βρισκω οτι ειναι απρεπες να πηδηξουμε την γυναικα του.
οσο καυλα και να ειναι , τη κοιταμε, τη φωτογραφιζουμε για να τον παιζουμε στο σπιτι μας κοιτωντας την, αλλα ποτε δε τη πηδαμε. μπορει να ειναι ακραια δυσκολο , και ειδικα αν εχουμε να αγγιξουμε γυναικα χρονια, αλλα πρεπει να γινει ετσι

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.789
Πόντοι
456
οσο καυλα και να ειναι , τη κοιταμε, τη φωτογραφιζουμε για να τον παιζουμε στο σπιτι μας κοιτωντας την, αλλα ποτε δε τη πηδαμε. μπορει να ειναι ακραια δυσκολο , και ειδικα αν εχουμε να αγγιξουμε γυναικα χρονια, αλλα πρεπει να γινει ετσι
εισαι τιμιος φτωχος εργατης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom