Νέα

Εξωσυζυγικές σχέσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα James_Deen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.433
Πόντοι
206

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.789
Πόντοι
456
Ξεκινώ το νήμα από μια προσωπική εμπειρία που είναι σε εξέλιξη. Δημιούργησα εξωσυζυγική σχέση με παντρεμένη με την οποία έχουμε πολλά κοινά σημεία (εμπειρίες, στάση ζωής κλπ). Πρόσφατα ο γιός της 22 ετών ανακάλυψε τις συνομιλίες μας στο κινητό της. Με αποτέλεσμα η κοπέλλα να έχει πάθει σοκ έστω και αν δεν έχει μαθευτεί από τον άντρα της. Τι λέτε;
ΝΟΜΟΣ νο1: μας καρφωνουν τα κωλοκινητα και τα social media, viber και λοιπες μαλακιες. εγω στην δικη μου παντρεμενη της λεω απο πέρυσι που βλεπομαστε. σβηνω ΟΛΕΣ τις συνομιλιες. κανε το ιδιο και εσυ. ηδη 3 φορες κοντεψε να καρφωθει. και κατ επεκταση να καρφωθω και εγω. και παντα γραφω τα ελαχιστα. τα ελαχιστα λεμε. και οχι αναφορες για γαμησια και πουτσομουνοβυζοκωλοτρυπιδοτσιμπουκια.
ΝΟΜΟΣ νο2: η παρανομια θελει Οργανωση και Μεθοδικοτητα. αλλιως ετοιμαστε πλατες για ξυλο απο συγγενεις και φιλους.

Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
Αν δεν έχει γίνει ακόμη κάτι ,ίσως και να ήθελε να σε σχολάσει η παντρεμένη. Ή ο γιος να εκβιάζει τη μάνα του για να μην το πει. Οπότε αν δεν αγχώνεσαι πολύ ,συνέχισε τη δουλειά σου και πιο προσεκτικά από εδώ και πέρα.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Τυπε πουτσα σου. Μάλλον για να σε σουτάρει στο είπε. Δώσε ινφο τι σου είπε ταυτόχρονα με αυτό ότι θέλει να κάνετε. Πες της να κανονίσει καφέ με το γιο. Στην περίπτωση που λέει αλήθεια, ξέρει και αυτός τη καριόλα μάνα έχει για να της ψάχνει το κινητό και τι ναυάγιο πατέρα έχει. Κέρασε τον και καμιά βιζιτα και πες του να κανονίσει καμία παρτουζα με τις φίλες του.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
τώρα που το ξανασκέφτομαι, είναι έγκυρο αυτό που έγραψες. Το ότι οι μανάδες θα προσπαθήσουν να διαβάσουν τα κινητά των παιδιών τους, είναι σίγουρο. Το αντίθετο, και μάλιστα, αγόρι να διαβάσει κινητό μάνας, είναι πολύ σπάνιο, φυσικά τίποτα δεν είναι απίθανο σε αυτή τη ζωή
εγω τη μανα μου ουτε στο facebook δεν την εχω....αυτη ξερω γιατι με θελει εκει,για να με ελεγχει. :confused:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.517
Πόντοι
3.556
Τύπε προχώρα άφοβα και μην κολλάς αν κρίνω από τη σημερινή νεολαία ο γιός σίγουρα θα είναι φλώρος ντιγκινταγκας,θα σου κλάσει μια μάντρα αρχιδια συνέχισε να γαμας!!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ΝΟΜΟΣ νο1: μας καρφωνουν τα κωλοκινητα και τα social media, viber και λοιπες μαλακιες. εγω στην δικη μου παντρεμενη της λεω απο πέρυσι που βλεπομαστε. σβηνω ΟΛΕΣ τις συνομιλιες. κανε το ιδιο και εσυ. ηδη 3 φορες κοντεψε να καρφωθει. και κατ επεκταση να καρφωθω και εγω. και παντα γραφω τα ελαχιστα. τα ελαχιστα λεμε. και οχι αναφορες για γαμησια και πουτσομουνοβυζοκωλοτρυπιδοτσιμπουκια.
ΝΟΜΟΣ νο2: η παρανομια θελει Οργανωση και Μεθοδικοτητα. αλλιως ετοιμαστε πλατες για ξυλο απο συγγενεις και φιλους.
Δεν ειναι ευκολο στην εποχη μας να κανεις διαφορες τετοιες μαλακιες....τοτε που δεν υπηρχαν κινητα,σοσιαλ ηταν ανετο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
τυπε εγω παμπλολες φορες ειχα την ευκαιρια να εχω 2 γκομενες μαζι αλλα μια φορα που το εκανα,τρελαθηκα να κρυβομαι,να λεω δικαιολογιες,ψεμματα,μαλακιες,σκατα ...οποτε το παράτησα το σπορ

Mister_T_bourdeliaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
745
Πόντοι
360
Ξεκινώ το νήμα από μια προσωπική εμπειρία που είναι σε εξέλιξη. Δημιούργησα εξωσυζυγική σχέση με παντρεμένη με την οποία έχουμε πολλά κοινά σημεία (εμπειρίες, στάση ζωής κλπ). Πρόσφατα ο γιός της 22 ετών ανακάλυψε τις συνομιλίες μας στο κινητό της. Με αποτέλεσμα η κοπέλλα να έχει πάθει σοκ έστω και αν δεν έχει μαθευτεί από τον άντρα της. Τι λέτε;
Πιστευω πως ηδη ανοιξε ο ασκος του Αιολου....
Ελπιζω τα πραγματα να μην εκτραχυνθουν.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.039
Πόντοι
9.297

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Οι παντρεμένοι σε γκομενα δίνουν γκόμενο-πορνό τηλέφωνο ( ΝΟΜΟΣ )
Ποτέ το πραγματικό τηλεφωνο
Ποτέ πραγματικά στοιχεία για τη ζωή μας , εργασία,περίοχη που μένουμε κτλ

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.433
Πόντοι
206
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Καλά 22 χρονών μαντράχαλος με το κινητό της μάνας του ασχολούταν;

Θα έπαιζε κάνα παιχνίδι στο κινητό της μαμάς ο γιός και ξάφνου σκάει μνμ από τον νηματοθέτη..
- Την επόμενη φορά ΜΗΝ φας φασόλια διότι βρήκα υπολείμματα στις πουτσότριχες...
* Εάν είναι και λίγο το παιδί της μαμάς ο γιός σύντομα τον βλέπω να τον αναζητά το χαμόγελο του παιδιού....

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.987
Πόντοι
6.236
Θα έπαιζε κάνα παιχνίδι στο κινητό της μαμάς ο γιός και ξάφνου σκάει μνμ από τον νηματοθέτη..
- Την επόμενη φορά ΜΗΝ φας φασόλια διότι βρήκα υπολείμματα στις πουτσότριχες...
Τι έμπνευση ήταν αυτή πρωί πρωί τύπε; Ό, τι πιο καυλωτικό σε μήνυμα για να στείλει κανείς σε γκόμενα :new_shocked: :confused: :2funny:
Και άντε να πείσει το παιδί μετά ότι δεν είναι αυτό που νομίζει...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.135
Πόντοι
3.506
Τι έμπνευση ήταν αυτή πρωί πρωί τύπε; Ό, τι πιο καυλωτικό σε μήνυμα για να στείλει κανείς σε γκόμενα :new_shocked: :confused: :2funny:
Και άντε να πείσει το παιδί μετά ότι δεν είναι αυτό που νομίζει...
Που να είχε φάει και ρεβύθια δηλαδή :confused::confused::confused:

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.475
Πόντοι
2.596
Και δεν είναι Κυριακή....αλλά την Κυριακή όλοι οι μύστες θα ψήνουν
Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω ! Είναι εθιμοτυπικοί τύποι στο μπου όποτε το Κυριακάτικο έγινε την Μ. Παρασκευή

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Έτσι και εμείς
Γράφω:
-'Ελα στις 3 εκκλησία
-Λαμπάδα;
-Αγιασμός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom