Loukoum4s
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2019
- Like
- 1.433
- Πόντοι
- 206
2 μηνες τωρα εχει σταθερη προπονηση το κωλαρακι της κυριας, το προβλημα ειναι οτι με εχει ταραξει στη "Nutella"
Άλειψέ τη στο ψωμί αγωνιστή!!
2 μηνες τωρα εχει σταθερη προπονηση το κωλαρακι της κυριας, το προβλημα ειναι οτι με εχει ταραξει στη "Nutella"
ΝΟΜΟΣ νο1: μας καρφωνουν τα κωλοκινητα και τα social media, viber και λοιπες μαλακιες. εγω στην δικη μου παντρεμενη της λεω απο πέρυσι που βλεπομαστε. σβηνω ΟΛΕΣ τις συνομιλιες. κανε το ιδιο και εσυ. ηδη 3 φορες κοντεψε να καρφωθει. και κατ επεκταση να καρφωθω και εγω. και παντα γραφω τα ελαχιστα. τα ελαχιστα λεμε. και οχι αναφορες για γαμησια και πουτσομουνοβυζοκωλοτρυπιδοτσιμπουκια.Ξεκινώ το νήμα από μια προσωπική εμπειρία που είναι σε εξέλιξη. Δημιούργησα εξωσυζυγική σχέση με παντρεμένη με την οποία έχουμε πολλά κοινά σημεία (εμπειρίες, στάση ζωής κλπ). Πρόσφατα ο γιός της 22 ετών ανακάλυψε τις συνομιλίες μας στο κινητό της. Με αποτέλεσμα η κοπέλλα να έχει πάθει σοκ έστω και αν δεν έχει μαθευτεί από τον άντρα της. Τι λέτε;
εγω τη μανα μου ουτε στο facebook δεν την εχω....αυτη ξερω γιατι με θελει εκει,για να με ελεγχει.τώρα που το ξανασκέφτομαι, είναι έγκυρο αυτό που έγραψες. Το ότι οι μανάδες θα προσπαθήσουν να διαβάσουν τα κινητά των παιδιών τους, είναι σίγουρο. Το αντίθετο, και μάλιστα, αγόρι να διαβάσει κινητό μάνας, είναι πολύ σπάνιο, φυσικά τίποτα δεν είναι απίθανο σε αυτή τη ζωή
Δεν ειναι ευκολο στην εποχη μας να κανεις διαφορες τετοιες μαλακιες....τοτε που δεν υπηρχαν κινητα,σοσιαλ ηταν ανετοΝΟΜΟΣ νο1: μας καρφωνουν τα κωλοκινητα και τα social media, viber και λοιπες μαλακιες. εγω στην δικη μου παντρεμενη της λεω απο πέρυσι που βλεπομαστε. σβηνω ΟΛΕΣ τις συνομιλιες. κανε το ιδιο και εσυ. ηδη 3 φορες κοντεψε να καρφωθει. και κατ επεκταση να καρφωθω και εγω. και παντα γραφω τα ελαχιστα. τα ελαχιστα λεμε. και οχι αναφορες για γαμησια και πουτσομουνοβυζοκωλοτρυπιδοτσιμπουκια.
ΝΟΜΟΣ νο2: η παρανομια θελει Οργανωση και Μεθοδικοτητα. αλλιως ετοιμαστε πλατες για ξυλο απο συγγενεις και φιλους.
Πιστευω πως ηδη ανοιξε ο ασκος του Αιολου....Ξεκινώ το νήμα από μια προσωπική εμπειρία που είναι σε εξέλιξη. Δημιούργησα εξωσυζυγική σχέση με παντρεμένη με την οποία έχουμε πολλά κοινά σημεία (εμπειρίες, στάση ζωής κλπ). Πρόσφατα ο γιός της 22 ετών ανακάλυψε τις συνομιλίες μας στο κινητό της. Με αποτέλεσμα η κοπέλλα να έχει πάθει σοκ έστω και αν δεν έχει μαθευτεί από τον άντρα της. Τι λέτε;
Μερεντουλα με γνήσια σπιτική συνταγή από μανούλα....αξία ανεκτίμητη....Άλειψέ τη στο ψωμί αγωνιστή!!
Θα της περνούσε καμία εφαρμογή για συνταγές, συμβαίνουν αυτά!!Καλά 22 χρονών μαντράχαλος με το κινητό της μάνας του ασχολούταν;
ειναι λιγο μανιαμουνιες οι σημερινοι 22ρηδες...Καλά 22 χρονών μαντράχαλος με το κινητό της μάνας του ασχολούταν;
Καλά 22 χρονών μαντράχαλος με το κινητό της μάνας του ασχολούταν;
Τι έμπνευση ήταν αυτή πρωί πρωί τύπε; Ό, τι πιο καυλωτικό σε μήνυμα για να στείλει κανείς σε γκόμεναΘα έπαιζε κάνα παιχνίδι στο κινητό της μαμάς ο γιός και ξάφνου σκάει μνμ από τον νηματοθέτη..
- Την επόμενη φορά ΜΗΝ φας φασόλια διότι βρήκα υπολείμματα στις πουτσότριχες...
Που να είχε φάει και ρεβύθια δηλαδήΤι έμπνευση ήταν αυτή πρωί πρωί τύπε; Ό, τι πιο καυλωτικό σε μήνυμα για να στείλει κανείς σε γκόμενα
Και άντε να πείσει το παιδί μετά ότι δεν είναι αυτό που νομίζει...
Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω ! Είναι εθιμοτυπικοί τύποι στο μπου όποτε το Κυριακάτικο έγινε την Μ. ΠαρασκευήΚαι δεν είναι Κυριακή....αλλά την Κυριακή όλοι οι μύστες θα ψήνουν
Έτσι και εμείςΝΟΜΟΣ νο1: μας καρφωνουν τα κωλοκινητα και τα social media, viber και λοιπες μαλακιες. εγω στην δικη μου παντρεμενη της λεω απο πέρυσι που βλεπομαστε. σβηνω ΟΛΕΣ τις συνομιλιες. κανε το ιδιο και εσυ. ηδη 3 φορες κοντεψε να καρφωθει. και κατ επεκταση να καρφωθω και εγω. και παντα γραφω τα ελαχιστα. τα ελαχιστα λεμε. και οχι αναφορες για γαμησια και πουτσομουνοβυζοκωλοτρυπιδοτσιμπουκια.
ΝΟΜΟΣ νο2: η παρανομια θελει Οργανωση και Μεθοδικοτητα. αλλιως ετοιμαστε πλατες για ξυλο απο συγγενεις και φιλους.