Νέα

Έξωση για ιδιοκατοίκηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Είναι εκτός αν στο συμβόλαιο λέει κάτι άλλο. Δηλαδή δεν έχεις δικαίωμα να πουλήσεις το ακίνητο σου η πρέπει να το αγοράσει κάποιος στα τυφλά? Ρώτα ένα οποιοδήποτε μεγάλο μεσσητικό γραφείο θα συνεργάζονται με δικηγόρους που ξέρουν από δαύτα.

Ναι ρε παιδάκι μου το ξέρω ότι πας κατόπιν συνεννόησης αλλά διάβαζα τις προάλλες πως μόνο εαν ο ενοικιαστης θέλει να υτο δείξει και δεν τον ενοχλείς
Αλλιώς θεωρείται ότι τον πιέζεις
Μπορείς να περιμένεις να βγει απ'το σπιτι για να το δείξεις σε άλλους , λεω εγω τώρα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ναι ρε Τομά, από τη στιγμή που μισθώνεις κάποιο σπίτι για να ζήσεις η πολιτεία σε αντιμετωπίζει ως ιδιοκτήτη και σε προστατεύει.  Ούτε για  έλεγχο μπορεί να μπει αν δε θέλεις, τόσο απλό.

Όχι δηλαδή ο εκμισθωτής θα μπουκάρει όποτε του καυλώσει για να σπάσει τα αρχίδια του μισθωτή και να φύγει.

Από το να βελάζει κανείς καλύτερα να ψάχνεται λίγο στη ζωή του.
Ναι αλλά γιαυτό και υπάρχουν τα συμβόλαια και μισθώνεις ένα χώρο για ένα χρονικό διάστημα και όχι για πάντα. Από τη στιγμή που έχει λήξει ένα συμβόλαιο δεν ισχύουν τα ίδια. Αν και ξέρω από πρώτο χέρι ότι σε προστατεύει ο νόμος για 3 χρόνια. Αλλά πέρα από αυτό δεν είναι λογικό να μπαστακώνετε κανείς μέσα νομίζω...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Απλως η Ερη θα προτιμουσε να συνεργασθει με τον διάολο αλλά οχι μαζι μου  ;)
κοιμαται η ερι τον υπνο του δικαιου,αλλα δεν θελει να ξυπνησει και ετσι εχει αρχισει τα εξυπνα στους μικροτστσουνους,αστην!!

με την τρολια εδω γιατι ασχολεισαι ρε Δόγκανε?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
όπως εσύ βάζεις τους δικούς σου όρους βάζω κι εγώ τους δικούς μου
είπα να φύγει η γριά μέσα σε ένα χρόνο
αυτό περιλαμβάνει ακόμη και το να θορυβηθεί απ'τη καταγγελία και να τα μαζέψει

γιατί πολύ απλά το ζήτημά μας δεν ήταν ποτέ αν θα κάνει ένα χρόνο ή 5 μήνες
εσύ είπες δε βγαίνει με τίποτα
οπότε πάνω σ'αυτό στοιχηματίζω

αλλά κατάλαβες ότι στάνταρ θα βγει και κότεψες... :tooth:

Κανέναν δικό μου όρο δεν έβαλα, εγώ σου έκανα αντιπρόταση και συμφώνησες.
Είπαμε, δίνω χιλιάρικο, δίνεις κώλο. Αν το θέμα έχει επιλυθεί δικαστικώς μέσα σε ένα χρόνο, όχι αν φύγει μόνη της.
Θα είμαστε παρέα όταν έρθει ο επιμελητής, να τον πληρώσουμε.

Κάνε τα ασφαλιστικά της νομής που λέει ο Άλεξ...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Ναι ρε παιδάκι μου το ξέρω ότι πας κατόπιν συνεννόησης αλλά διάβαζα τις προάλλες πως μόνο εαν ο ενοικιαστης θέλει να υτο δείξει και δεν τον ενοχλείς
Μπορείς να περιμένεις να βγει απ'το σπιτι για να το δείξεις σε άλλους , λεω εγω τώρα
που το διαβαζες?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Είναι υποχρεωμένος ανάλογα πόσες φορές γράφει το συμβόλαιο ότι πρέπει να δείχνει το σπίτι (αν το γράφει). Αλλιώς ναι μπορείς να περιμένεις να μη είναι σπίτι αλλά αν δεν βρίσει μόνος του χρόνο έχεις δικαίωμα να το δείξεις. Προφανώς πρέπει πρώτα να περασεις στη φάση που εσκεμένα δεν αφήνει να το δείξεις.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
ναι αλλά η σιωπηρή σύμβαση?
nSLE0Z.jpg

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ναι ρε Τομά, από τη στιγμή που μισθώνεις κάποιο σπίτι για να ζήσεις η πολιτεία σε αντιμετωπίζει ως ιδιοκτήτη και σε προστατεύει.  Ούτε για  έλεγχο μπορεί να μπει αν δε θέλεις, τόσο απλό.

Όχι δηλαδή ο εκμισθωτής θα μπουκάρει όποτε του καυλώσει για να σπάσει τα αρχίδια του μισθωτή και να φύγει.

Από το να βελάζει κανείς καλύτερα να ψάχνεται λίγο στη ζωή του.

ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ    :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ναι αλλά γιαυτό και υπάρχουν τα συμβόλαια και μισθώνεις ένα χώρο για ένα χρονικό διάστημα και όχι για πάντα. Από τη στιγμή που έχει λήξει ένα συμβόλαιο δεν ισχύουν τα ίδια. Αν και ξέρω από πρώτο χέρι ότι σε προστατεύει ο νόμος για 3 χρόνια. Αλλά πέρα από αυτό δεν είναι λογικό να μπαστακώνετε κανείς μέσα νομίζω...

Άλλο λέμε Σαούλ μη τα μπερδεύουμε όλα. Όπως βλέπεις και μετά τη λήξη του συμβολαίου δε μπορεί να σε πετάξει ο άλλος έτσι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ναι αλλά η σιωπηρή σύμβαση?
Αφου δεν εχει κάνει εκείνη την αρχική μίσθωση, αρα δεν μπορει να την αφορά η σιωπηρή αναμίσθωση.

Εννοεις αν θεωρηθει οτι εγινε ΝΕΑ μισθωση με εκεινη ως μισθωτρια, σιωπηρα (ατυπα)?
Και πότε ξεκινησε αυτή?

Ε ωραια, κανε εξωδικο τοτε και πες η συμβαση που καναμε ατυπα ηταν για εναν χρονο, εληξε, εγινε αοριστου χρονου πια και ξεκινα οσα ειπαμε στην αρχη.
Για ολα υπαρχουν λυσεις.

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Κανέναν δικό μου όρο δεν έβαλα, εγώ σου έκανα αντιπρόταση και συμφώνησες.
Είπαμε, δίνω χιλιάρικο, δίνεις κώλο. Αν το θέμα έχει επιλυθεί δικαστικώς μέσα σε ένα χρόνο, όχι αν φύγει μόνη της.
Θα είμαστε παρέα όταν έρθει ο επιμελητής, να τον πληρώσουμε.

Κάνε τα ασφαλιστικά της νομής που λέει ο Άλεξ...

το εξήγησα μια χαρά το στοίχημα και κάνεις πως δε το καταλαβαίνεις
οπότε ασε τα φλώρικα
παραδέξου ότι δε πας τέτοιο στοίχημα γιατί δε παίζει να μείνει στο σπίτι μου η θειά και θα χάσεις
αν και, θεωρείσαι ήδη χαμένος...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Άλλο λέμε Σαούλ μη τα μπερδεύουμε όλα. Όπως βλέπεις και μετά τη λήξη του συμβολαίου δε μπορεί να σε πετάξει ο άλλος έτσι.
Ναι αλλά για ένα εύλογο διάστημα,μετά μπορείς να έχεις δικαιώματα στην ιδιοκτησία σου. Αλλιώς θα νοίκιαζε ο καθένας ένα χώρο και θα έμενε εκεί για πάντα. Σε προστατεύει ο νόμος για όσο ισχύει το συμβόλαιο σου και για κάποιο χρόνο μετά. Όχι για πάντα.

Εν τέλη δικαιώνεται ο ιδιοκτήτης.

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Αφου δεν εχει κάνει εκείνη την αρχική μίσθωση, αρα δεν μπορει να την αφορά η σιωπηρή αναμίσθωση.

Εννοεις αν θεωρηθει οτι εγινε ΝΕΑ μισθωση με εκεινη ως μισθωτρια, σιωπηρα (ατυπα)?
Και πότε ξεκινησε αυτή?

Ε ωραια, κανε εξωδικο τοτε και πες η συμβαση που καναμε ατυπα ηταν για εναν χρονο, εληξε, εγινε αοριστου χρονου πια και ξεκινα οσα ειπαμε στην αρχη.
Για ολα υπαρχουν λυσεις.

ναι
αφου αυτή πληρώνει λογικά η νεα συμβαση έγινε μ 'αυτή
τεσπα εχω αρχίσει να νυστάζω, θα το κοιτάξω , θενκ γιου

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006

Και πότε ξεκινησε αυτή?

Για ολα υπαρχουν λυσεις.
αν πει οτι εκανε ατυπη συμβαση με την γρεντω τον ηπιε,γιατι θα την φορτωθει για 3ετια...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
το εξήγησα μια χαρά το στοίχημα και κάνεις πως δε το καταλαβαίνεις
οπότε ασε τα φλώρικα
παραδέξου ότι δε πας τέτοιο στοίχημα γιατί δε παίζει να μείνει στο σπίτι μου η θειά και θα χάσεις
αν και, θεωρείσαι ήδη χαμένος...

Κανένα στοίχημα δεν εξήγησες, εγώ διευκρίνησα τους όρους κι εσύ τους αλλάζεις τώρα.

Είπαμε, αν ξεκινήσεις δικαστικά θα την βγάλεις με δικαστήριο σε ένα χρόνο. Αν φύγει μόνη της, που ξέρεις έφυγε λόγω δικαστηρίου ή της ήρθε και έφυγε μόνη της; Ορίστε, ο Άλεξ σου λέει τρίμηνο, η Έρι σου βρήκε μπακαλίστικη λύση, οι δικηγόροι που ρώτησες σου είπαν από εξάμηνο έως έτος, ακόμα κι εγώ σου είπα εξάμηνο (αλλά είμαι άσχετος). Μόνο ο Ράοπου επιφυλάχθηκε. Τι φοβάσαι λοιπόν;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
σε ξαναρωταω που το διάβασες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom