erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
ο ραο παο οταν πηγαινε εγω γυριζα...σε ξεφτιλισε ο ραοπαου
ο ραο παο οταν πηγαινε εγω γυριζα...σε ξεφτιλισε ο ραοπαου
Τραίνο θα της τον πάμε τον κώλο.
Μέχρι και ο Άλεξ θα γαμήσει.
δεν παιζει μαν.. θα την βγαλει την γριουλα στανταρακιΤραίνο θα της τον πάμε τον κώλο.
Μέχρι και ο Άλεξ θα γαμήσει.
Ναι αλλά στη φάση που λέω εγώ το συμβόλαιο ήταν για ένα χρόνο.
κοτούλα τώρα κατάλαβες? γιατί ξέρει πως οι περισσότεροι μόλις λάβουν τη καταγγελία τη κάνουν γιατί δε θέλουν να το τραβήξουν στα δικαστήρια ...
Συναδελφε, ας κάνει την γαμω-καταγγελια της αοριστης μισθωσης πρωτα.
Και βλεπουμε μετα.
Εδω καλα-καλα δεν ειμαστε σιγουροι αν η γρια ειναι μισθωτρια, το ξεχασες?
Aν είναι να στα δώσω χέρι με χέρι πάνω από κάποιο ποτήρι καφέ, με ψήνειδεν είμαι εγω αυτή που προτεινε κωλο βρε καθυστερημένο
εγω έθεσα το στοίχημα ως εξής
πάμε στοίχημα ότι θα έχει βγει το πολύ σε ένα χρόνο?
και αυτό γιατί παίρνουν χρόνο να γίνουν τα δικαστήρια, να βγουν οι αποφάσεις , ο νόμος με καλύπτει πλήρως απλά είναι χονοβόρα διαδικασία
αλλά το πολύ στο χρόνο θα βγει
σε προκαλώ εδώ εσένα και όλους όσους λέτε ότι η γριά θα μείνει στο σπίτι για στοίχημα
χρονικό περιθώριο αρχές του επόμενου Σεπρέμβρη
αν δεν έχει βγει μέχρι τότε δίνω 100 ευρώ σε όποιον το προέβλεψε σωστά
αν βγει , μου τα δίνετε εσείς
ποιοί τολμάτε πάτε στοιχηματάκι ?
και έβαλα στοίχημα, επειδή κάποιοι λένε πως δε παίζει η γριά να βγει απ'το σπίτι
όλως τυχαίως όλοι κόλωσαν
ένας δε κόλωσε, δε θυμάμαι νικ, ποτέ δε τα συγκρατώ και ζήτησε κώλο
αλλά επειδή κι αυτού του πάει να, λέει πως αν βγει η γριά απο μόνη της δε πιάνεται
κοτούλα τώρα κατάλαβες? γιατί ξέρει πως οι περισσότεροι μόλις λάβουν τη καταγγελία τη κάνουν γιατί δε θέλουν να το τραβήξουν στα δικαστήρια ...
δεν είμαι εγω αυτή που προτεινε κωλο βρε καθυστερημένο
εγω έθεσα το στοίχημα ως εξής
πάμε στοίχημα ότι θα έχει βγει το πολύ σε ένα χρόνο?
και αυτό γιατί παίρνουν χρόνο να γίνουν τα δικαστήρια, να βγουν οι αποφάσεις , ο νόμος με καλύπτει πλήρως απλά είναι χονοβόρα διαδικασία
αλλά το πολύ στο χρόνο θα βγει
σε προκαλώ εδώ εσένα και όλους όσους λέτε ότι η γριά θα μείνει στο σπίτι για στοίχημα
χρονικό περιθώριο αρχές του επόμενου Σεπρέμβρη
αν δεν έχει βγει μέχρι τότε δίνω 100 ευρώ σε όποιον το προέβλεψε σωστά
αν βγει , μου τα δίνετε εσείς
ποιοί τολμάτε πάτε στοιχηματάκι ?
και έβαλα στοίχημα, επειδή κάποιοι λένε πως δε παίζει η γριά να βγει απ'το σπίτι
όλως τυχαίως όλοι κόλωσαν
ένας δε κόλωσε, δε θυμάμαι νικ, ποτέ δε τα συγκρατώ και ζήτησε κώλο
αλλά επειδή κι αυτού του πάει να, λέει πως αν βγει η γριά απο μόνη της δε πιάνεται
οκ
επειδη δε πρόκειται να χάσω
και αν είσαι δικηγόρος το ξέρεις
ναι σου δίνω κώλο αμα χάσω
κι αν χάσεις δίνεις 1000
περιμένω τώρα σε πμ τα προσωπικά σου στοιχεία και θα σου δώσω και τα δικά μου στοιχεία έτσι ώστε να μη τη σκαπουλάρει κανείς όταν θα βγει η απόφαση
αμα είναι ωραια γκομενα σε ρωταω ρε σπιρτο
αν κερδίσεις σου δίνω την πουτσα μου,αν χασεις μου δινεις κώλο,πάει?οκ
επειδη δε πρόκειται να χάσω
και αν είσαι δικηγόρος το ξέρεις
ναι σου δίνω κώλο αμα χάσω
κι αν χάσεις δίνεις 1000
περιμένω τώρα σε πμ τα προσωπικά σου στοιχεία και θα σου δώσω και τα δικά μου στοιχεία έτσι ώστε να μη τη σκαπουλάρει κανείς όταν θα βγει η απόφαση
κι εγώ σου απαντησα αλλά που?
τύπε το τελευταίο δεν το είχα σκεφτεί!Μόνο για κώλο είσαι, άντε και να πιπώνεις κανέναν ταυτόγχρονα για να μην πετάς κοτσάνες.
τη μεγαλη πουτσα σου τυπεαν κερδίσεις σου δίνω την πουτσα μου,αν χασεις μου δινεις κώλο,πάει?
επισης μπορεις να βαλεις το τηλ της γριας εδω οτι παρεχει υπηρεσιες. ε μια δυο τρεις αν την επισκεφτούν θα φυγει δεν υπαρχει θεμα
γενικα δινεις κωλο η θα σε πονεσουν οι καφροι;κι εγώ σου απαντησα αλλά που?
Ζήτα αύξηση ενοικίου και δες τι παίζει αν θέλεις να πουλήσεις το σπίτι. Εκτος από το ότι θα της σπάσεις τα αρχίδια γιατί είναι υποχρεωμένη να δείχνει το σπίτι στους αγοραστές θα φοβηθεί.κι αυτής έχει λήξει εδώ και 1
Ωραια.Το είπα κι αυτό πριν λίγο
Το συμβόλαιο είναι στο όνομα του πρώην
Πλέον πληρώνει αυτή χωρίς να έχουμε αλλάξει τίποτα στο συμβόλαιο
Και μας είπαν μάλιστα ότι θα πρέπει να στείλουμε καταγγελίες και στους δύο
ζωζεκα15 χρονών είσαι? wtf?
Ζήτα αύξηση ενοικίου και δες τι παίζει αν θέλεις να πουλήσεις το σπίτι. Εκτος από το ότι θα της σπάσεις τα αρχίδια γιατί είναι υποχρεωμένη να δείχνει το σπίτι στους αγοραστές θα φοβηθεί.