Νέα

Έξωση για ιδιοκατοίκηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Έλα αδελφέ, τώρα που γυρίζει..

Μαριάννα ανακεφαλαιώνω το στοίχημα.

Αν πας δικαστικά την γριά, θα την βγάλεις μέχρι τις 08.09.2016;
Αν φύγει μόνη της, δεν κερδίζει κανείς.

αν φύγει μόνη της μετά απο το δικό μου εξώδικο , καταγγελία, δε ξέρω τι , πάλι εγώ κερδίζω
είπες ότι η γριά με γάμησε και δε βγαίνει με τίποτα
αν βγει απο πριν μονη της επειδή δε θέλει να προχωρήσει το δικαστήριο, πάλι εγώ νικάω και πάλι χάνεις αφου δε με γάμησε και βγαινει.

Επισκέπτης
όχι
ειπωθηκε ότι δε τη βγάζω με τίποτα, ότι θα μου φάει το σπίτι μου κλπ
και επειδή ξέρω ότι αυτά είναι χαζά, που μου τα λένε ανώριμα παιδάκια, νομίζοντας ότι θα με τσαντίσουν ενώ δεν έχουν καμία βάση...
σας λεω κι εγώ
οκ αφου το πιστεύετε, παμε στοίχημα!
εκεί είναι το στοίχημα, αν θα μπαστακωθεί μόνιμα ή αν θα τη βγάλω το πολύ σ'ένα χρόνο
σου ειπα στειλε μπραβους να ηρεμήσεις, δεν ακους εσυ...
Στειλε τη γιαγια με πολλαπλα κατάγματα κανα 2 μηνες στο κατ... και θα γλιτωσεις και τα χαρτοσημα  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
γι αυτό μας λέει και ο δικηγόρος ότι δε μπορούμε να κάνουμε καταγγελία
και να παμε κατ ευθείαν δικαστικά
μια χαρά τα λες εσύ και οι "δικηγόροι" του μπου λένε βλακείες
θενκ γιου κατάλαβα τι παιζει
παμε δικαστικά και θα έχει βγει σε μερικούς μήνες
Παλι τα ιδια?
Γιατι δεν μπορεις να κανεις καταγγελια?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
η σιωπηρη αναμισθωση γινεται με τους ορους της παλιας εγγραφης μισθωσης...επομενως η γρια καλυπτεται απο το ποσο που αναφερει το μισθωτηριο...το καυλιδι η μαριαννα πως θα αποδειξει οτι δικαιουται ανωτερο ενοικιο??? χώρια οτι για να βγαλει διαταγη θα πρεπει να αποδειξει εγγραφως αυτο το ανωτερο οφειλομενο μισθωμα...

Ρε αδελφέ, τι απαντάς τώρα κι εσύ. Θες τώρα να πάρεις κώλο ή όχι;

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Μαριάννα η μίσθωση σου είναι αορίστου χρόνου επιμένω και το έχω δει στην πράξη ότι μπορείς να επικαλεστεις ότι το ενοίκιο που συμφωνήθηκε από την στιγμή που έμεινε η γιαγιά είναι μεγαλύτερο και αποδυστροπια δεν το πληρώνει. Με απόφαση Αρείου Πάγου έχει ήδη κριθεί ότι ηοικονομικη δυσχέρεια κάποιου δεν είναι λόγος να δυστροπει να πληρώσει ούτε αν τα πληρώσει εκ των υστέρων θεραπεύεται η δυστροπια. Κάνεις εξώδικο σε δεκαπέντε μέρες διαταγή. Και ας κάνει ανακοπή η γιαγιά να πληρώσει για να μείνει σπίτι σου να αποδείξει ότι είχατε συμφωνήσει άλλο πόσο. Εγώ ήδη θα είχα τηλεφωνήσει να κάνω αύξηση ενοικίου. Σιγά μην περιμενα χρόνο

αφου τα δηλώνουμε πως να πουμε ότι δε τα πληρώνει?
Και πριν λίγο γράψανε τους λόγους για τους οποίους δε μπορώ να κάνω εξώδικο
Γιατίι άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος?  :huh:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Γουστάρω σκηνικό  :wanker:

Μαριάννα + Erinal + Alex

vs

Streetwalker + Alpula + RaoPau

με έπαθλο τη γριά.

Μόλις ισοπεδώθηκαν τα ραντεβού θανάτου.
απο τα αποδυτηρια γκολ θα βάλουμε τύπε!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγώ πάντως το επαναλαμβάνω σε παρόμοια περίπτωση μου είχαν πει ότι ο νόμος προστατεύει τον ενοικιαστή για 3 χρόνια σχεδόν με τη μόνη διαφορά ότι δεν ήταν συμβόλαιο αορίστου χρόνου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
αφου τα δηλώνουμε πως να πουμε ότι δε τα πληρώνει?
Και πριν λίγο γράψανε τους λόγους για τους οποίους δε μπορώ να κάνω εξώδικο
Γιατίι άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος?  :huh:
ΣΚΑΤΑ τα χεις κανει... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
κανε ενα λογαριασμο σε κανα πατερα ή μανα σου,σε κανα ενηλικο συγγενη τελοσπαντων, να τους τα εξηγησουμε...

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Τι ξενέρωτη που είσαι ρε αδελφάκι μου...

Αν είναι να πάρει την βοήθεια του κοινού η χαζή, πρέπει να βοηθήσουμε κι εμείς την γριά.

η γριά μην ανησυχείς έχει δικηγόρο
ο άντρας της το έσκασε με Ρωσιδάκι κι αυτή τώρα του έχει αποσπασει τεράστια διατροφή

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
η σιωπηρη αναμισθωση γινεται με τους ορους της παλιας εγγραφης μισθωσης...επομενως η γρια καλυπτεται απο το ποσο που αναφερει το μισθωτηριο...το καυλιδι η μαριαννα πως θα αποδειξει οτι δικαιουται ανωτερο ενοικιο??? χώρια οτι για να βγαλει διαταγη θα πρεπει να αποδειξει εγγραφως αυτο το ανωτερο οφειλομενο μισθωμα...
όταν λήγει η μίσθωση ισχύουν αναπροσαρμογες μισθωμάτων είτε μπορεί να υπάρξει συμφωνία είτε να μείνει ίδιο είτε να μειωθεί κτλ. Μην λέμε χαζά.. Ας πάει η γιαγιά με ανακοπή να πει όσα λες να πληρώσει δικηγόρο. Που δεν παίζει αυτό κι ας κρίνει το δικαστήριο. Άπειρες φορές το έχω δει να γίνεται αυτό για να βγει γρήγορα ο μισθωτης. Και γίνεται. Στις εικοσι μέρες θέλω να δω την γιαγιά να κάνει ανακοπή.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
όχι
ειπωθηκε ότι δε τη βγάζω με τίποτα, ότι θα μου φάει το σπίτι μου κλπ
και επειδή ξέρω ότι αυτά είναι χαζά, που μου τα λένε ανώριμα παιδάκια, νομίζοντας ότι θα με τσαντίσουν ενώ δεν έχουν καμία βάση...
σας λεω κι εγώ
οκ αφου το πιστεύετε, παμε στοίχημα!
εκεί είναι το στοίχημα, αν θα μπαστακωθεί μόνιμα ή αν θα τη βγάλω το πολύ σ'ένα χρόνο

Ας τα ψόφια ρε, εκτός από χαζή το παίζεις και χαζή.  Είπες ότι αν δεν έχει βγει σε ένα χρόνο το πολύ θα δώσεις κώλο, τώρα το γυρνάς, κλασική καργιολοπουτανιά, όχι δηλαδή ότι είναι έκπληξη.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
όταν λήγει η μίσθωση ισχύουν αναπροσαρμογες μισθωμάτων είτε μπορεί να υπάρξει συμφωνία είτε να μείνει ίδιο είτε να μειωθεί κτλ. Μην λέμε χαζά.. Ας πάει η γιαγιά με ανακοπή να πει όσα λες να πληρώσει δικηγόρο. Που δεν παίζει αυτό κι ας κρίνει το δικαστήριο. Άπειρες φορές το έχω δει να γίνεται αυτό για να βγει γρήγορα ο μισθωτης. Και γίνεται. Στις εικοσι μέρες θέλω να δω την γιαγιά να κάνει ανακοπή.
αιτηση για διαταγη με τι εγγραφα θα κανει ρε τυπισσα????το ενα εγγραφο (μισθωτηριο) αναφερει το ποσο μισθωματος που της πληρωνει κανονικα η γρετζω...το υπολοιπο που ταχα ειναι η αυξηση πως θα το αποδειξει η μαριαννα, με τα λογια????δεν χρειαζεται καν ανακοπη απο την γρια, θα παει άπατη η αιτηση για διαταγη αποδοσης....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
διάβασε πιο πίσω
είπαν ότι η καταγγελία γίνεται υπ προυποθέσεις
Aχ παναγιτσα μου, χριστε μου.
Προυποθεσεις εχει η εκδοση διαταγης αποδοσης βρε κουκλα μου, οχι η καταγγελια.
Κανε το εξωδικο να καταγγειλεις τη συμβαση βρε πουλακι μου κι αν δεν φυγει εδω ειμαστε.
Για ονομα του Θεούλη πια.

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ πάντως το επαναλαμβάνω σε παρόμοια περίπτωση μου είχαν πει ότι ο νόμος προστατεύει τον ενοικιαστή για 3 χρόνια σχεδόν με τη μόνη διαφορά ότι δεν ήταν συμβόλαιο αορίστου χρόνου.

αν είναι έτσι, αυτή είναι μέσα 4

Επισκέπτης
Ας τα ψόφια ρε, εκτός από χαζή το παίζεις και χαζή.  Είπες ότι αν δεν έχει βγει σε ένα χρόνο το πολύ θα δώσεις κώλο, τώρα το γυρνάς, κλασική καργιολοπουτανιά, όχι δηλαδή ότι είναι έκπληξη.
επιβεβαιωνω ετσι ειπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom