Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Δεν το άλλαξα, εσύ είπαμε δεν ξέρεις να διαβάζεις.
Χέστηκα για το 1000ρικο σου, αν θέλεις στοίχημα σου έβαλα τους όρους.
οπα αν ειναι για κωλο μπαινω και εγω στο στοιχημαοκ
επειδη δε πρόκειται να χάσω
και αν είσαι δικηγόρος το ξέρεις
ναι σου δίνω κώλο αμα χάσω
κι αν χάσεις δίνεις 1000
περιμένω τώρα σε πμ τα προσωπικά σου στοιχεία και θα σου δώσω και τα δικά μου στοιχεία έτσι ώστε να μη τη σκαπουλάρει κανείς όταν θα βγει η απόφαση
οπα αν ειναι για κωλο μπαινω και εγω στο στοιχημα
οκ
κι αν χάσεις δίνεις 1000
περιμένω τώρα σε πμ τα προσωπικά σου στοιχεία και θα σου δώσω και τα δικά μου στοιχεία έτσι ώστε να μη τη σκαπουλάρει κανείς όταν θα βγει η απόφαση
εννοειται πως θα βγει ρε κοπελια..αλλα το στοιχημα ειναι για το ετος....κατα πασα πιθανοτητα θα την διωξεις σε ενα χρονο το πολυ, αλλα μια αναβολη αμα παρει στανταρ, ε και κανα δυο φορες δεν θα ξαναγινουν εκλογες,αν πεσουν πανω στη δικασιμο, το εφαγες το ετος, και εμεις σου φαγαμε τον κωλο...πιστεύεις κι εσύ πως αν το παω δικαστικά η γρια δε πρόκειται να βγει?
οπα αν ειναι για κωλο μπαινω και εγω στο στοιχημα
Αν φύγει από τη ζωή τι θα κάνετε?
εννοειται πως θα βγει ρε κοπελια..αλλα το στοιχημα ειναι για το ετος....κατα πασα πιθανοτητα θα την διωξεις σε ενα χρονο το πολυ, αλλα μια αναβολη αμα παρει στανταρ, ε και κανα δυο φορες δεν θα ξαναγινουν εκλογες,αν πεσουν πανω στη δικασιμο, το εφαγες το ετος, και εμεις σου φαγαμε τον κωλο...
Ωχ ναι, έχεις δίκιο, τελείωσε, δεν φεύγει με τίποτα η γριά. :S
Μαριάννα η μίσθωση σου είναι αορίστου χρόνου επιμένω και το έχω δει στην πράξη ότι μπορείς να επικαλεστεις ότι το ενοίκιο που συμφωνήθηκε από την στιγμή που έμεινε η γιαγιά είναι μεγαλύτερο και αποδυστροπια δεν το πληρώνει. Με απόφαση Αρείου Πάγου έχει ήδη κριθεί ότι ηοικονομικη δυσχέρεια κάποιου δεν είναι λόγος να δυστροπει να πληρώσει ούτε αν τα πληρώσει εκ των υστέρων θεραπεύεται η δυστροπια. Κάνεις εξώδικο σε δεκαπέντε μέρες διαταγή. Και ας κάνει ανακοπή η γιαγιά να πληρώσει για να μείνει σπίτι σου να αποδείξει ότι είχατε συμφωνήσει άλλο πόσο. Εγώ ήδη θα είχα τηλεφωνήσει να κάνω αύξηση ενοικίου. Σιγά μην περιμενα χρόνο
θα αναλαβει ο alex και θα γλιτώσει??
Μαριάννα, όπως έχεις αντιληφθεί ο Άλεξ κι εγώ είμαστε δικηγόροι. Είναι και η Ερινάλ.
Στο λέω, αν γίνει η ηλιθιότητα κακούργημα, μπας και γλιτώσεις τα ισόβια.
(Αν και μεταξύ μας, τυχερή είσαι που έχει καταργηθεί η θανατική ποινή)
η σιωπηρη αναμισθωση γινεται με τους ορους της παλιας εγγραφης μισθωσης...επομενως η γρια καλυπτεται απο το ποσο που αναφερει το μισθωτηριο...το καυλιδι η μαριαννα πως θα αποδειξει οτι δικαιουται ανωτερο ενοικιο??? χώρια οτι για να βγαλει διαταγη θα πρεπει να αποδειξει εγγραφως αυτο το ανωτερο οφειλομενο μισθωμα...Μαριάννα η μίσθωση σου είναι αορίστου χρόνου επιμένω και το έχω δει στην πράξη ότι μπορείς να επικαλεστεις ότι το ενοίκιο που συμφωνήθηκε από την στιγμή που έμεινε η γιαγιά είναι μεγαλύτερο και αποδυστροπια δεν το πληρώνει. Με απόφαση Αρείου Πάγου έχει ήδη κριθεί ότι ηοικονομικη δυσχέρεια κάποιου δεν είναι λόγος να δυστροπει να πληρώσει ούτε αν τα πληρώσει εκ των υστέρων θεραπεύεται η δυστροπια. Κάνεις εξώδικο σε δεκαπέντε μέρες διαταγή. Και ας κάνει ανακοπή η γιαγιά να πληρώσει για να μείνει σπίτι σου να αποδείξει ότι είχατε συμφωνήσει άλλο πόσο. Εγώ ήδη θα είχα τηλεφωνήσει να κάνω αύξηση ενοικίου. Σιγά μην περιμενα χρόνο
αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαα ναι σε θυμήθηκα
εσύ είσαι που με παρακαλούσες να σου κάτσω κι όταν σου είπα όχι μου είπες πως είμαι βίζιτα επειδή μπαίνω εδώ μέσα και πρότεινες να με πληρώσεις και ούτε και τότε δε σου έκατσα. τόσο χάλια
ναι τα απέκτησα με βίζιτες και ενώ έκανα βίζιτες, εσένα δε σε ήθελα
οκ
κι αν χάσεις δίνεις 1000