Νέα

Έξωση για ιδιοκατοίκηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
CupDrink.gif

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δεν το άλλαξα, εσύ είπαμε δεν ξέρεις να διαβάζεις.
Χέστηκα για το 1000ρικο σου, αν θέλεις στοίχημα σου έβαλα τους όρους.

οκ
επειδη δε πρόκειται να χάσω
και αν είσαι δικηγόρος το ξέρεις
ναι σου δίνω κώλο αμα χάσω
κι αν χάσεις δίνεις 1000
περιμένω τώρα σε πμ τα προσωπικά σου στοιχεία και θα σου δώσω και τα δικά μου στοιχεία έτσι ώστε να μη τη σκαπουλάρει κανείς όταν θα βγει η απόφαση

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
οκ
κι αν χάσεις δίνεις 1000
περιμένω τώρα σε πμ τα προσωπικά σου στοιχεία και θα σου δώσω και τα δικά μου στοιχεία έτσι ώστε να μη τη σκαπουλάρει κανείς όταν θα βγει η απόφαση
οπα αν ειναι για κωλο μπαινω και εγω στο στοιχημα  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
οκ
κι αν χάσεις δίνεις 1000
:coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
τη βλεπω σε κανα χαντακι τη γρια στο τελος :tooth:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
πιστεύεις κι εσύ πως αν το παω δικαστικά η γρια δε πρόκειται να βγει?
εννοειται πως θα βγει ρε κοπελια..αλλα το στοιχημα ειναι για το ετος....κατα πασα πιθανοτητα θα την διωξεις σε ενα χρονο το πολυ, αλλα μια αναβολη αμα παρει στανταρ, ε και κανα δυο φορες δεν θα ξαναγινουν εκλογες,αν πεσουν πανω στη δικασιμο, το εφαγες το ετος, και εμεις σου φαγαμε τον κωλο...  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
οπα αν ειναι για κωλο μπαινω και εγω στο στοιχημα  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Έλα αδελφέ, τώρα που γυρίζει..

Μαριάννα ανακεφαλαιώνω το στοίχημα.

Αν πας δικαστικά την γριά, θα την βγάλεις μέχρι τις 08.09.2016;
Αν φύγει μόνη της, δεν κερδίζει κανείς.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Μαριάννα η μίσθωση σου είναι αορίστου χρόνου επιμένω και το έχω δει στην πράξη ότι μπορείς να επικαλεστεις ότι το ενοίκιο που συμφωνήθηκε από την στιγμή που έμεινε η γιαγιά είναι μεγαλύτερο και αποδυστροπια δεν το πληρώνει. Με απόφαση Αρείου Πάγου έχει ήδη κριθεί ότι ηοικονομικη δυσχέρεια κάποιου δεν είναι λόγος να δυστροπει να πληρώσει ούτε αν τα πληρώσει εκ των υστέρων θεραπεύεται η δυστροπια. Κάνεις εξώδικο σε δεκαπέντε μέρες διαταγή. Και ας κάνει ανακοπή η γιαγιά να πληρώσει για να μείνει σπίτι σου να αποδείξει ότι είχατε συμφωνήσει άλλο πόσο. Εγώ ήδη θα είχα τηλεφωνήσει να κάνω αύξηση ενοικίου. Σιγά μην περιμενα χρόνο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αγριεψε το πραγμα.............Κωλοι ακουγονται  :rockon: :rockon:

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
εννοειται πως θα βγει ρε κοπελια..αλλα το στοιχημα ειναι για το ετος....κατα πασα πιθανοτητα θα την διωξεις σε ενα χρονο το πολυ, αλλα μια αναβολη αμα παρει στανταρ, ε και κανα δυο φορες δεν θα ξαναγινουν εκλογες,αν πεσουν πανω στη δικασιμο, το εφαγες το ετος, και εμεις σου φαγαμε τον κωλο...  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

όχι
ειπωθηκε ότι δε τη βγάζω με τίποτα, ότι θα μου φάει το σπίτι μου κλπ
και επειδή ξέρω ότι αυτά είναι χαζά, που μου τα λένε ανώριμα παιδάκια, νομίζοντας ότι θα με τσαντίσουν ενώ δεν έχουν καμία βάση...
σας λεω κι εγώ
οκ αφου το πιστεύετε, παμε στοίχημα!
εκεί είναι το στοίχημα, αν θα μπαστακωθεί μόνιμα ή αν θα τη βγάλω το πολύ σ'ένα χρόνο

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μαριάννα η μίσθωση σου είναι αορίστου χρόνου επιμένω και το έχω δει στην πράξη ότι μπορείς να επικαλεστεις ότι το ενοίκιο που συμφωνήθηκε από την στιγμή που έμεινε η γιαγιά είναι μεγαλύτερο και αποδυστροπια δεν το πληρώνει. Με απόφαση Αρείου Πάγου έχει ήδη κριθεί ότι ηοικονομικη δυσχέρεια κάποιου δεν είναι λόγος να δυστροπει να πληρώσει ούτε αν τα πληρώσει εκ των υστέρων θεραπεύεται η δυστροπια. Κάνεις εξώδικο σε δεκαπέντε μέρες διαταγή. Και ας κάνει ανακοπή η γιαγιά να πληρώσει για να μείνει σπίτι σου να αποδείξει ότι είχατε συμφωνήσει άλλο πόσο. Εγώ ήδη θα είχα τηλεφωνήσει να κάνω αύξηση ενοικίου. Σιγά μην περιμενα χρόνο

Τι ξενέρωτη που είσαι ρε αδελφάκι μου...

Αν είναι να πάρει την βοήθεια του κοινού η χαζή, πρέπει να βοηθήσουμε κι εμείς την γριά.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Παιδιά αν η γριά ήταν κανένα καλοστεκούμενο 50χρονο προ γκρανι εγώ την έκανα την αβαρία να την ξεμυαλίσω να μείνει σπίτι μου για να σας εξυπηρετήσω  :rockon:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
:headbang: :headbang: :headbang:

Μαριάννα, όπως έχεις αντιληφθεί ο Άλεξ κι εγώ είμαστε δικηγόροι. Είναι και η Ερινάλ.

Στο λέω, αν γίνει η ηλιθιότητα κακούργημα, μπας και γλιτώσεις τα ισόβια.
(Αν και μεταξύ μας, τυχερή είσαι που έχει καταργηθεί η θανατική ποινή)
θα αναλαβει ο alex και θα γλιτώσει??
μάλιστα...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
η σιωπηρη αναμισθωση γινεται με τους ορους της παλιας εγγραφης μισθωσης...επομενως η γρια καλυπτεται απο το ποσο που αναφερει το μισθωτηριο...το καυλιδι η μαριαννα πως θα αποδειξει οτι δικαιουται ανωτερο ενοικιο??? χώρια οτι για να βγαλει διαταγη θα πρεπει να αποδειξει εγγραφως αυτο το ανωτερο οφειλομενο μισθωμα...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
α ναι σε θυμήθηκα
εσύ είσαι που με παρακαλούσες να σου κάτσω κι όταν σου είπα όχι μου είπες πως είμαι βίζιτα επειδή μπαίνω εδώ μέσα και πρότεινες να με πληρώσεις και ούτε και τότε δε σου έκατσα. τόσο χάλια  :P
ναι τα απέκτησα με βίζιτες και ενώ έκανα βίζιτες, εσένα δε σε ήθελα  :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
στην λενε που στην λενε οι μαλάκες δεν θυμούνται κι αν στη εχουν πεσει!!!
ενω εγω τουλάχιστον στα χωνω και δεν σε εχω ενοχλησει ποτε με pm
εχουμε και ενα επιπεδο!

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
οκ
κι αν χάσεις δίνεις 1000

Streetwalker, μην κάνεις καμιά μαλακία, ασάλιωτα να την πας   :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom