Νέα

«Εξαφανισμένες» ιερόδουλες/CG/μασατζούδες στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kounelis Ioannis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 532
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
μια σουηδεζα το 2006 που ηταν ανδρεου γεωργιου 4 που να ναι τωρα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μια σουηδεζα το 2006 που ηταν ανδρεου γεωργιου 4 που να ναι τωρα
την νικη λες με την ψιλη φωνουλα;ειχε κανει περασματα και απο λαφαμ και κεφαλληνιας και τελικα τελευταια φορα που την ειδα πρεπει να ηταν καπου το 2011 στην κωλετη για καποιες εμφανισεις,με αρκετα παραπανισια κιλα....εκτοτε δεν την ξαναπετυχα καπου

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Θελω Μαρια Σλοβακα στα τεσσερα.!!!  :rockon: :rockon:

Obelix1979

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες, μια Χριστίνα με τατού κάτω από το αριστερό στήθος, κάτι με παράδεισο έγραφε, φυσικό 2-2,5άρι στήθος, καλούτσικα ελληνικά;

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Γεια σας ρε μούτρα! Πρώτη φορά γράφω στο site και είπα να ξεκινήσω με μια αναζήτηση. Λοιπόν: παλιός συναγωνιστής των στενών του Βαρδαρίου είμαι, έκανα κάποιες, μάλλον αρκετές, καταδρομικές επισκέψεις τα έτη 2003-2008. Αρκετές κοπέλες θυμάμαι αλλά για δύο θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν ίχνη τους. 1) Η πρώτη ήταν ψηλή, γύρω στο 1,90, μελαχρινή, με παχάκια, σαρκώδη χείλη (μην το γράψω αλλιώς...) με απίστευτα μεγάλο στήθος. Μιλάμε μάγκες για 32 ίντσες έκαστο. Δούλευε κάπου ανάμεσα στο 2006-2007 στο πρώτο αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως. Σε κάποια φάση ήταν και σε εκείνο το ερείπιο της Σαπφούς δίπλα από το πάρκινγκ, από τη δεξιά πλευρά του δρόμου, όπως κοιτάμε στα δικαστήρια. Μου έλεγε ότι είναι από τη Γερμανία αλλά δεν με έπεισε ότι είναι συγγενής του Μπόατενγκ. Όταν μου το είπε της απάντησα: ''Θα τρίζουν τα κόκαλα του Χίτλερ'' και εκείνη στράβωσε. Στο δωμάτιο δεν ήταν τίποτα φοβερό: ''Μη με χουφτώνεις γιατί πονάω'', μου είπε μια φορά. Αλλά σαν παρουσία ήταν εντυπωσιακή. Στην υποδοχή εμφανιζόταν πάντα χωρίς σουτιέν. Έβλεπες την πραμάτεια κι έμπαινες χωρίς σκέψη... Γνωρίζει κανένας (πα)λαίουρας που μπορεί να βρίσκεται αυτό το παιδί;
2) Η δεύτερη ξανθιά Ολλανδέζα, δούλευε σε πολλά σπίτια της περιοχής (την είχα πετύχει σε 3-4). Ξυρισμένη παντού, με τατουάζ, αν θυμάμαι καλά, ιδανικό στήθος με ρώγα να κρεμάς παλτό, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας και στο πρόσωπο έμοιαζε ελάχιστα με τραβεστί, ελάχιστα όμως. Χαρακτηριστικό της, επίσης, ότι ήταν ίσως η καλύτερη στον επικοινωνιακό τομέα. Από τη δεύτερη κιόλας φορά μιλούσαμε σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Πολύ καλή στις υπηρεσίες της γενικά!
Αν έχουν δώσει σημείο ζωής, παρακαλώ, ενημερώστε, για να κάνω καμιά βόλτα προς τα νέα παλάτια, τα οποία έχω δει μόνο απ' έξω.
Καλώς σας βρήκα! 

tonymontana23

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Η Νταϊάνα η Μολδαβή δουλευει ακομα Θεσσαλονικη?Ξερει κανενας?

EVGAS

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Νικολ Γαλλιδα
Νταϊανα Μολδαβη
Ξερει κανεις που βρισκονται τωρα;

Pero Conte

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μια Renata ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα?Ρουμάνα νομίζω είναι.

mixalis4433

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2016
Like
2
Πόντοι
0
gia ton filo mou ton gl pou kapote milousame gia tin anna maria ... ti les na apegine auto to kormi file mou

Galan1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα ,μια Κατερινα που εκανε πιατσα κοντα στο media market μηπως γνωριζεται που ειναι τωρα;Ειχα ακουσει οτι ειχε παει Αθηνα, μηπως γνωριζει κανεις που ειναι τωρα;

_Link_

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σας. Γνωριζει κανεις τι εγινε η Λαρα? Πριν παει στο Βολο δουλευε στο Bad Girls. Πλεον δεν φαινεται να δουλευει ουτε στο Βολο. Αν σταματησε κριμα γιατι ηταν απο τις λιγες ομορφες!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Καλησπερα σας. Γνωριζει κανεις τι εγινε η Λαρα? Πριν παει στο Βολο δουλευε στο Bad Girls. Πλεον δεν φαινεται να δουλευει ουτε στο Βολο. Αν σταματησε κριμα γιατι ηταν απο τις λιγες ομορφες!
Kοβει η Πουτανα το Γαμιση;; :2funny: :2funny:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ειχα την συζητηση της  κατιδιαν με τον μπουξο σημερα...εχουμε καιρο να την δουμε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom