gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
αστοαυτό δεν το ξέρω αλλά που είναι το αστείο?
αστοαυτό δεν το ξέρω αλλά που είναι το αστείο?
http://[URL unfurl="true"]www.ogilvyone.gr/files/shared-images/YparxeiAgapi_docposter_560.png[/img[/URL]]
[/quote]
Αχαχα :2funny:
[QUOTE="nikos832014, post: 6023559"]
η ηρα δεν σαφηνε [b]γλυφωμουνι και κωλο[/b]
[/quote]
Άφηνε γλυφοκώλι όμως και τρελαινόταν μ΄αυτό :headbang3: Είχε μια σούφρα η άτιμη...
ρε φιλε πολυ απλας εισαι....μου αρεσεις.....βασικα εγω ειχα τρελλο κολλημα με την ηραθελω βερονικα και ηρα και ζενια κομ μπακ μακαρι να γυρισουν και να επιτρεψουν παρτουζα
ρε Μαλέα και ΕΣΥ Ήρα εφαγες? Όλοι το φαγαμε το μωρορε φιλε πολυ απλας εισαι....μου αρεσεις.....βασικα εγω ειχα τρελλο κολλημα με την ηρα
ηρα και μαιρουλα...τα τρελλα μου κολληματα.....χιλιαδες ευρω εφαγα με αυτες τις δυο
δεν επαιξα στοιχημα φιλαρακι......την κυριακη με τον πλατανια ποσο να δινει οτι ο πλατανιας θα κερδισει πεναλτυ;;;;;;;;;;Τα πηρες πισω σημερα απο την ανατροπη?
δεν επαιξα στοιχημα φιλαρακι......την κυριακη με τον πλατανια ποσο να δινει οτι ο πλατανιας θα κερδισει πεναλτυ;;;;;;;;;;
τι να γυρισουν ρε ανοητεθελω βερονικα και ηρα και ζενια κομ μπακ μακαρι να γυρισουν και να επιτρεψουν παρτουζα
τι να γυρισουν ρε ανοητε
αχαχαχαχαχ
εχουν σαπισει τωρα...τα 35 πιασαν,τον καναν τον κυκλο τους,τις φαγαμε στα ντουζενια τους
αντι να βλεπεις τι πιστολια γαμανε κατω στην αθηνα
παρακαλας τις τελειωμενες
δεν εχει μπει γιατι παντρευτηκε τον τζο και ζουν ευτυχισμεναΑπορώ πως δεν έχει μπεί ακόμα η Κάντυ στην κουβέντα-αναζήτηση.. Νομίζω πως αρκετοί θα τη θέλαμε πίσω..
thats my point man....σ αυτο το θεμα μονο ερωτησεις κανουμε.....κανενας δεν γνωριζει πραγματικαΓύρισε στη χώρα της ή είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε; Απλή περιέργεια..
thats my point man....σ αυτο το θεμα μονο ερωτησεις κανουμε.....κανενας δεν γνωριζει πραγματικα
δεν εχει μπει γιατι παντρευτηκε τον τζο και ζουν ευτυχισμενα
Θυμάται κανείς μια Ανίτα (υποτίθεται Ελλήνο-Ιταλίδα) που άλλαζε συνεχώς μαγαζιά? Την είχα πετύχει και βαρδαρη μεριά...