ρε παίχτη, στο θρεντ του μωρού είμαστε, γι'αυτήν θα μιλάω και προφανώς μιλάω για το αντίστοιχο κοινό...
ρε δικέ μου μπας και παίζουμε χαλασμένο τηλέφωνο και δεν το'χω πάρει πρέφα?
καλο είναι να το τονιζουμε για να ξερουμε τι ψωνιζουμε..
ρε παίχτη, στο θρεντ του μωρού είμαστε, γι'αυτήν θα μιλάω και προφανώς μιλάω για το αντίστοιχο κοινό...
ρε δικέ μου μπας και παίζουμε χαλασμένο τηλέφωνο και δεν το'χω πάρει πρέφα?
καλο είναι να το τονιζουμε για να ξερουμε τι ψωνιζουμε..
άλλο κάνει τις επιλογές του κι άλλο διαμορφώνει τους κανόνες επειδή πληρώνει ;)
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa.... φαντάζεσαι να γράφει ο άλλος γι'άλλη τύπισσα στο θρεντ της εβίτας? αχαχαχαχαχαχαχα
...μαλλον απαιτουνται πολλα 50ρικακια μαστορα.....
"οι επιλογες και προτιμησεις του καταναλωτικου κοινου διαμορφωνουν τους κανονες και τις αναγκες της αγορας"...
καλησπερα μωρα μου ειλικρινα δε καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σας μαζι μου. απο ποτε η καθαριοτητα, η υγιεινη η σωστη προετοιμασια και ο σεβασμος στον εαυτο μου και σε σας εχει γινεί "παγια τακτικη"????? η προετοιμασια στο μπανιο ειναι απαραιτητη για ενα καλο ραντεβου και οχι τακτικη μου να κοροιδεψω καποιον. δεν κερδιζω τιποτα με 10 λεπτα καθυστερηση και οσοι με γνωριζουν και εχουν ζησει μια εμπειρια μαζι μου ξερουν ποσο σας σεβομαι και πως παντα κανω το καλυτερο δυνατο για να ζησετε μια ανεπαναληπτη εμπειρια. ο καθε ενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του και να κανει τισ επιλογες του. εγω παντως με τον ιδιο σεβασμο που λειτουργω ετσι και θα συνεχισω. ( ο χρονος του ραντεβου θα ξεκινα απο την ωρα που βγαινω απο το μπανιο για να μη γινετε παραπληροφορηση και ποτε δεν εχω επιτρεψει στον εαυτο μου να αφησω τον αντρα που εχω απεναντι μου να φυγει χωρις να εχει ικανοποιηθει πληρως ακομα και να εχει τελειωσει ο χρονος μας) φιλικα η ευα σας...
καλησπερα μωρα μου ειλικρινα δε καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σας μαζι μου. απο ποτε η καθαριοτητα, η υγιεινη η σωστη προετοιμασια και ο σεβασμος στον εαυτο μου και σε σας εχει γινεί "παγια τακτικη"????? η προετοιμασια στο μπανιο ειναι απαραιτητη για ενα καλο ραντεβου και οχι τακτικη μου να κοροιδεψω καποιον. δεν κερδιζω τιποτα με 10 λεπτα καθυστερηση και οσοι με γνωριζουν και εχουν ζησει μια εμπειρια μαζι μου ξερουν ποσο σας σεβομαι και πως παντα κανω το καλυτερο δυνατο για να ζησετε μια ανεπαναληπτη εμπειρια. ο καθε ενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του και να κανει τισ επιλογες του. εγω παντως με τον ιδιο σεβασμο που λειτουργω ετσι και θα συνεχισω. ( ο χρονος του ραντεβου θα ξεκινα απο την ωρα που βγαινω απο το μπανιο για να μη γινετε παραπληροφορηση και ποτε δεν εχω επιτρεψει στον εαυτο μου να αφησω τον αντρα που εχω απεναντι μου να φυγει χωρις να εχει ικανοποιηθει πληρως ακομα και να εχει τελειωσει ο χρονος μας) φιλικα η ευα σας...
πόσο ματζιριά είναι να γαμάς με χρονόμετρο???
την επόμενη φορά να έχετε μαζί σας και εκείνο το πιστόλι που έχουν στα 100,200 μέτρα κλπ στους αγώνες
Μπαμ....το ραντεβού αρχίζει από τώρα!!!
και για το τέλος,να έχετε βάλει ΟΤΕ-ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΝ....με εκείνη την πασίγνωστη γκραν γκινιόλ γυναικεία φωνή!!!
ευγε στην εβιτα κ απο εμενα απο ολες τις αποψεις..
Υ.Γ. το παιζει καλα το "παιχνιδι", μην κλαψουμε κιολας
Τρελή ματζιριά!! Εντελώς μικροαστική αντίληψη! Αν είναι στις βιζιτούδες (και μάλιστα σε τόσο δυνατά αστέρια) να έχετε συμπεριφορά συνταξιούχου σε σούπερ μάρκετ, καλύτερα να αρκεστείτε στα μπουρδέλα. ;)πόσο ματζιριά είναι να γαμάς με χρονόμετρο???
την επόμενη φορά να έχετε μαζί σας και εκείνο το πιστόλι που έχουν στα 100,200 μέτρα κλπ στους αγώνες
Μπαμ....το ραντεβού αρχίζει από τώρα!!!
και για το τέλος,να έχετε βάλει ΟΤΕ-ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΝ....με εκείνη την πασίγνωστη γκραν γκινιόλ γυναικεία φωνή!!!
Υ.Γ. φιλε WOLFAKI ειδες τελικα πως αλλαζει μια λαθος παγια κατασταση?
Απλα με τις παρατηρησεις των πελατων, και την αναγνωριση τους απο μια σωστη επαγγελματια. Απλα πραγματα
Eγώ νομίζω τα εξής
1.σε μπανιέρα είναι φυσιολογικό να αργήσει,γιατί μπες βγες κάνεις πιο πολλή ώρα
2.σε ντουζιέρα χωρίς πόρτα πιο γρήγορα
3.σε ντουζιέρα με πόρτα-κουρτίνα λίγο παραπάνω,αλλά λιγότερο από την μπανιέρα
4.σε τουαλέτα τύπου τρένου,μεγάλη καθυστέρηση λόγω στενότητας χώρου
5.σε τζακούζι,πάει πέρασε η ώρα μέχρι να γεμίσει
Επίσης ρόλο παίζει και η χέστρα
σε τούρκικη,μεγάλη αργοπορία λόγω ζοριού
σε κανονική,πιο γρήγορο τελείωμα
δεν ξέρω ακόμα τα πλακάκια αν παίζουν ρόλο....σε ακριβό πλακάκι,μεγάλη αργοπορία αφού κάθεται και το χαζεύει
σε εργολαβικό πλακάκι,τελειώνει η Εβίτα πιο γρήγορρα γιατί δεν το δίνει καν σημασία
Ας ξεκαθαρίσουμε επιτέλους κάτι πολύ βασικό.
45 λεπτά καύλας είναι απείρως σημαντικότερα από 60λ. ξενερώματος.Ο χρόνος στό γαμήσι είναι μία απόλυτα σχετική υπόθεση.Αν έχω περάσει καλά στά παπάρια μου άν ή γκόμενα φεύγει 10 λ. νωρίτερα.Αν σκέφτομαι τί μαλακία έκανα καί 10 ώρες νά καθήσει τόσο τό χειρότερο γιά μένα.
Τέλος πάντων η ψωλή δέν είναι ταξίμετρο νά πεί κανείς ότι σέ 60 λ. θα "στριμώξει" 2 χυσίματα, ενώ μέ ένα καί καλό σέ 40 λ. είναι "αδικημένος".
Ποιότητα κύριοι, ποιότητα
Υ.Γ. φιλε WOLFAKI ειδες τελικα πως αλλαζει μια λαθος παγια κατασταση?
Απλα με τις παρατηρησεις των πελατων, και την αναγνωριση τους απο μια σωστη επαγγελματια. Απλα πραγματα
Απλά μπαίνΩ και πετάΩ γενικότητες και σάλια για να περάσει η ώρα Μου
δεν ειναι μονο αυτο.ποιος δε θελει μια καθαρη γκομενα στο κρεββατι του.τι να την κανω μια ωρα αμα ειναι βρομικηΣωστός!!!
Πρωτον ..... Ασχετο αν θα κολησεις κατι απο την καθαριοτητα ή οχι της κοπελας...
Δευτερον ..... Ειναι βασικη υποχρεωση της να ειναι πεντακαθαρη , οπως και δικια μας υποθετω....
Τριτον......... Θα μπορουσε να ειχε κανει ηδη μπανιο απο πριν και να ερθει ετοιμη.Δεν νομιζω με 10 λεπτα διαδρομη να "λερωθει".
Εξαιρουνται μεσημερια με καυσωνα
Τεταρτον......Οταν πληρωνεται 4 ευρω το λεπτο και σου τρωει 10 λεπτα στο μπανιο και 5 λεπτα κουβεντα τοτε σου στοιχιζει 60 ευρω! Πληρωνουμε να γαμησουμε οχι να την βλεπουμε να κανει μπανιο
Πεμπτον... Ας κατσει οση ωρα θελει μεσ στο μπανιο , αλλα να μετραει το χρονο απο την ωρα που θα βγει!
Με την καθυστερηση του μπανιου και το ξενοδοχειο στοιχιζει πιο πολυ απο ανωτερες τουριστριες