kranidi2001
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Mελαχρινή είναι η Αφροδίτη
Mελαχρινή είναι η Αφροδίτη
αναποδα παιχτη..πρωτα την Αφρο και μετα την ΠενυΜα καλά που πηγαίνει και τις βρίσκει όλες τις Ά~βυζες; Πρώτα εμφανίζει την Πένυ και τώρα την Αφροδίτη; Τ~Έλεος!!!!!!
αναποδα παιχτη..πρωτα την Αφρο και μετα την Πενυ
τι ακριβως βοηθεια θες....Της έστειλα email που μου επιβεβαίωσε ότι ξαναξεκίνησε , και ότι θα μου στείλει εκείνη μύνυμα για να βρεθούμε . Μάλλον προτίμησε για αρχή τους παλιούς της πελάτες ,και οι καινούριοι μπήκαμε στα standby . Φαντάζομαι πάντως πως όποιος βιάζετε άμα ζητήσει από την Εύα , θα του το κανονήσει . Έτσι έκανε και με Πένυ .
Οι παλαιότεροι παίχτες , παίζει να δώσουν τα φώτα τους ?
τι ακριβως βοηθεια θες....
Γενικά , κοίταξα στο list με τις κριτικές από τα CG , αλλά δεν υπήρχε κάτι . Μάλλον τις κάτέβασε ο Admin , όταν είχε πει πως σταμάτησε . Οπότε ότι έχεις να πεις θα βοηθούσε , σε μορφή κριτικής για τις υπηρεσίες της .
να τα γραφετε σωστα & ολα..άμα ζητήσει από τον νταβατζη-γκομενο τηνς Εύας , θα του το κανονήσει . Έτσι έκανε και με Πένυ .
να τα γραφετε σωστα & ολα..
να το παιζανε ζευγαρι για να σε καυλωσουν πιο πολυ τοεχεις σκεφτει?(ολα στο μυαλο ειναι παιχτη)Σε κάποιο thread διάβασα για τα γκομεκικά , ότι το παίζανε ζευγάρι , αλλά κάποιοι παίχτες που δήλωναν ότι τις ξέρουν καλύτερα λέγανε ότι το παίζανε για να αποφεύγουν τα αγαπητιλίκια . Άποψη δεν έχω , απλά μεταφέρω τα σχόλια άλλων .
να το παιζανε ζευγαρι για να σε καυλωσουν πιο πολυ τοεχεις σκεφτει?(ολα στο μυαλο ειναι παιχτη)
αυτο καταλαβες εσυ???Σε κάποιο thread διάβασα για τα γκομεκικά , ότι το παίζανε ζευγάρι , αλλά κάποιοι παίχτες που δήλωναν ότι τις ξέρουν καλύτερα λέγανε ότι το παίζανε για να αποφεύγουν τα αγαπητιλίκια . Άποψη δεν έχω , απλά μεταφέρω τα σχόλια άλλων .
παντως εβιτακι να χασουμε κανενα κιλακι δεν ειναι κακο
κακο ειναι να γραφουμε την αληθεια την πετυχαμε σε ενα καφε και εχει παρει μερικα παραπανωδεν λεγονται τετοια πραγματα βρε!
κακο ειναι να γραφουμε την αληθεια την πετυχαμε σε ενα καφε και εχει παρει μερικα παραπανω
Οποιος μπορει να μου στειλει το λινκ της Ευας θα το εκτιμοθσα ιδιαιτερα
κακο ειναι να γραφουμε την αληθεια την πετυχαμε σε ενα καφε και εχει παρει μερικα παραπανω