Mortismortis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.992
Υστερα απο τοσα θετικα σχολια για την Εβιτα αποφασισα να κλεισω ένα ραντεβού μαζί της.Πράγματι στο τηλέφωνο έχει πολύ ωραία φωνή και μεγάλη αμεσότητα.Μου είπε ότι φεύγει για μια εβδομάδα για long date και θα τα πούμε όταν γυρίσει.Η τιμή για 2ωρο που ήθελα ήταν 300ευρώ συν το ξενοδοχείο εννοείτε.Τα καλά city tours παίρνουν γύρω στα 350 ευρώ το 2ωρο αν δεν κάνω λάθος.Από τα οποία πρέπει να πληρώσουν το ξενοδοχείο, τα γεύματά τους, και να πληρωθεί και το γραφείο.Οπότε είναι ζήτημα αν τα μισά από αυτά καταλήγουν στην τσέπη τους.Η κοπέλα η οποία δεν αμφιβάλλω οτι είναι καλή, θέλει 300 ευρώ!!!Πιστεύω ότι με 250 ευρώ είναι πολύ καλά πληρωμένη,κι εμείς ταυτόχρονα έχουμε περάσει ένα ωραίο 2ωρο.Εξαρτάται και από εμάς μάγκες.Να πληρώσουμε προκειμένου να περάσουμε καλά αλλά όχι να πιαστούμε και κορόιδα.Παρακαλώ περιμένω τα σχόλιά σας.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εν μέρη συμφωνώ αλλά και διαφωνώ μαζί σου. Και θα σου εξηγήσω τι εννοώ.
1) Σαφώς και πρέπει να γίνει μείωση τιμών. Οχι μόνο από την Εβίτα, αλλά και στα CT και στα Call-girl,και στα στούντιο ακόμα. Απαντες πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα οικονομικά δεδομένα. Με αυτήν την λογική συμφωνώ για τη μείωση των τιμών που θέτεις.
2) Προσωπικά δεν με απασχολεί αν το ποσό που θα δώσω θα πάει εξ ολοκλήρου στην τζέπη της κοπέλας ή αν θα πάρει ποσοστό το γραφείο, ο οδηγός κτλ. Αυτό που με νοιάζει είναι τι ποσό βγαίνει από το δικό μου πορτοφόλι και αν η κοπέλα με κάνει να περάσω καλά. Αδιαφορώ αν παίρνει τα ίδια, λιγότερα ή περισσότερα χρήματα μία "ερασιτέχνης" με μία "city-toyr". Πολύ απλά γιατί πολλές city-toyr σε κάνουν να νιώθεις πως πηδάς γκόμενα σε μπουρδέλο με τη στάση τους, ενώ πολλές "ερασιτέχνιδες" σε απογειώνουν και νομίζεις πως πηδάς το τοπ μόντελ. Οπότε στη σύγκριση σου τι παίρνει η Εβίτα και τι τα call-girl διαφωνώ.
ΥΓ: Δεν την έχω τιμήσει ακόμα την Εβίτα. Οπότε δεν έχω προσωπική άποψη αν όντως είναι σούπερ στο κρεβάτι, όπως λένε οι περισσότεροι.