gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.791
- Πόντοι
- 1.206
σε συγκριση με την αριανα ειναι καλυτερη η εβιτα (για το γαμησι μιλάω) ;
Toν ανέβασες πολύ τον πήχυ!! ;) ;)
σε συγκριση με την αριανα ειναι καλυτερη η εβιτα (για το γαμησι μιλάω) ;
Toν ανέβασες πολύ τον πήχυ!! ;) ;)
λολ... μα αμα ειναι να παιρνει η κοντη 150 με 200 θα πρεπει το λιγοτερο να ειναι και η εβιτα περον στα ιδια με την κοντη
Την Περόν δεν την έχω συναντήσει και μάλλον επειδή την έχω πάρει με κακό μάτι εξ αρχής δεν θα την συναντήσω. Στις φωτό αν εξαιρέσεις την έλλειψη βυζιού φαίνεται καλή.
Τώρα το κοντό από απόδωση τα σπάει!! Τρελλαίνεται να γαμιέται...
Βέβαια από εμφάνιση ομορφούλικο αλλά πολύ σε έκδοση τσέπης!
Τέλος πάντων όλα τα γούστα πρέπει να καλύπτονται.
Gianevan έχω συναντήσει και τις 2 (την Αριάννα 3 φορές και έχω περάσει πάρα πολύ καλά)
Κάνε μια δοκιμή με την Εβίτα, σίγουρα καλά θα περάσεις. Η Εβίτα είναι πιο εντυπωσιακή σαν γυναίκα και σε προδιαθέτει περισσότερο
σιγά μην σου πει και σε ποια στάση να την γαμήσεις..!!!!
σε όποιο ξενοδοχείο θέλεις...
Δίκιο έχεις Ρεμπέτη, και εγώ παρατήρησα ότι στο ντους άργηασε λιγάκι
Δεν πιστέυω όμως ότι το έκανε για να φάει χρόνο
Στο κάτω κάτω η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά... ;)
Λαθος, εχει μερικα που παει στανταρ και οχι οπου θες εσυ..... εκτος κι αν αλλαξε συνηθειες.
Δηλαδη ποσο πηγαινει το δωματιο? Για 3ΧΧΧ γνωριζα για 3 ωρες 25εφιλε Ρεμπετη εχεις δικιο...δινει καποια ξενοδοχεια που θελει να γινει η "συναντηση"..εγω αλλιως το εννοουσα..φυσικα δεν ελεγα για ξενοδοχεια τυπου "ΧΧΧ", εννουσα ανωτερης κατηγοριας απο αυτα που προτεινει η Εβιτα...εξαλλου μπορει καποιος να θελει να γαμησει σε σουιτα, αλλος σε πισινα, αλλος με θεα την Ακροπολη κοκ...ετσι κι αλλιως το "αθλημα" απο μονο του ειναι ακριβο οποτε λίγο παραπάνω χρήμα θα κάνει την διαφορά, γνώμη μου..
Δηλαδη ποσο πηγαινει το δωματιο? Για 3ΧΧΧ γνωριζα για 3 ωρες 25ε
Καλα και για 1 ωρα τι πληρωνεις?ξεκινανε απο 25 ευρο το 3ωρο και αναλογα τι δωματιο θες ανεβαινει...
Καλα και για 1 ωρα τι πληρωνεις?
ευα+αφροδιτη εκλεισα ραντεβου οταν μπορει η ευα μετα τη περιοδο. ελπιζω να κανουν αληθινο λεσβιακο γτ δε ζητανε και λιγα... εχει κανεις εμπειρια?
ευα+αφροδιτη εκλεισα ραντεβου οταν μπορει η ευα μετα τη περιοδο. ελπιζω να κανουν αληθινο λεσβιακο γτ δε ζητανε και λιγα... εχει κανεις εμπειρια?