NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
τσου....
τα κλεισες τα 18 ρε ή μας δουλεύεις?
Είδες όμως πως δουλεύει η ιδιωτική πρωτοβουλία;
Όχι επετηρίδες και μαλακίες! Ο καλύτερος πάει μπροστά!
Η Φαίη δεν έχει ούτε ένα χρόνο στον "όμιλο" και με την αποχώρηση της προηγουμένης προέδρου πήρε αυτή τη θέση της προέδρου και διευθυνούσης συμβούλου, παρακάμπτουσα πολλές παλαιότερες!
Αυτά να τα βλέπουν όσοι ονειρεύονται σοσιαλισμούς και μαλακίες!
Οποιος εχει παει με ολο το καστ γνωριζει οτι μετα την Ευα η φαιη εχεις σαφως τα περισσοτερα leadership qualities να ηγηθει του Ομίλου Συνουσιων. Δεν πιστευω φυσικα ότι εγινε καποια διακριση λογω της συναισθημαγτικης σχεσης με το αφεντικο.
και κάτι τελευταιο. δεν ξερω αν σταματησε η οχι το ευακι. εγω που ειμαι αρχαιος πελατης και δυσκολευομαι να κλεισω. Αν το εκανε ομως, μπραβο της καθοτι το να βαλεις ενα χρονικο οριο στην εξασκηση τουτ συγκεκριμενου επαγγελματος εκτος απο σημαντικη δομηση απαιτεθ θεληση και ωριμοτητα. Ειναι γλυκα τα 150αρια....
Περυσι οταν η Ευα ετοιμαζε την βιλα σην Γλυφαδα της ειχα γραψει οτι ειναι εξυπνη κοπελα και δεν σκοπευει να πινει σπερμα για πολυ ακομα.Με δικαιωσε πολυ γρηγορα.Αρκει να μην συμβαινει κατι αλλοΟποιος εχει παει με ολο το καστ γνωριζει οτι μετα την Ευα η φαιη εχεις σαφως τα περισσοτερα leadership qualities να ηγηθει του Ομίλου Συνουσιων. Δεν πιστευω φυσικα ότι εγινε καποια διακριση λογω της συναισθημαγτικης σχεσης με το αφεντικο.
και κάτι τελευταιο. δεν ξερω αν σταματησε η οχι το ευακι. εγω που ειμαι αρχαιος πελατης και δυσκολευομαι να κλεισω. Αν το εκανε ομως, μπραβο της καθοτι το να βαλεις ενα χρονικο οριο στην εξασκηση τουτ συγκεκριμενου επαγγελματος εκτος απο σημαντικη δομηση απαιτεθ θεληση και ωριμοτητα. Ειναι γλυκα τα 150αρια....
Περυσι οταν η Ευα ετοιμαζε την βιλα σην Γλυφαδα της ειχα γραψει οτι ειναι εξυπνη κοπελα και δεν σκοπευει να πινει σπερμα για πολυ ακομα.Με δικαιωσε πολυ γρηγορα.Αρκει να μην συμβαινει κατι αλλο
Τίποτε δεν συμβαίνει, μια χαρά είναι η κοπέλα, απλά μπόρεσε να "βγει στην σύνταξη" στα 25 της και μπράβο της!
Λίγες το καταφέρνουν αυτό. Η τελευταία που θυμάμαι ήταν η Ζυστίν Ενάν, η Βελγίδα κορυφαία τεννίστρια.
Τώρα προφανώς κι η Ενάν σε κάποιο κωρτ θα μπαίνει να παίζει τέννις για τη καύλα της. ;)
Βρε δεν λέω πως υπάρχει αντιστοιχία ούτε ως προς την αναγνωρισημότητα, ούτε (κυρίως!) ως προς το ποσόν που έχει συλλεχθεί.
Η Henin είναι παγκοσμίως διάσημη και θα είχε μαζέψει πάνω από 100 μύρια πριν να αποσυρθεί. Τα κορίτσια της δουλειάς έχουν συνήθως σαν στόχο το ένα μύριο κι αυτό ακόμα δύσκολα επιτυγχάνεται στις μερες μας και μόνο σε τέσσερα χρόνια δουλειάς.
Απλά μου φαίνεται "υγιές" τα κορίτσια κάποτε να σταματάνε αυτή τη δουλειά και να κάνουν κάτι άλλο μ' αυτά που έχουν μαζέψει στο μεταξύ.
Αντίστοιχα μου φαίνεται "θλιβερό" κάποιες να ξεκινάνε αυτή τη δουλειά στα 40 τους και να την συνεχίζουν μέχρι τα 50. Κι όχι μόνο γι αυτές...
Αλλη μια κοπελα που καταφερε και ξεφυγε μικρη. Εχει αγορασει 2 σπιτια στην πατριδα της και εχει δικο της κομμωτηριο.Δουλευετε κοροιδα
μπραβο της.....
ποια ειναι ρε παιδια?
παιδια,στο φεις λεει οτι ειναι στο Μοναχο και σε λιγες μερες θα ειναι παλι κοντα μας