ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τι κρυφοαδερφαρες ειστε ολοι εδω μεσα ρε. μονο εγω κανω πεντικιουρ?
μασατζίδικο η Ευούλα!!
όποιος δεν το γνωρίζει το λέω εγω!
Δεν ξερω για τους αλλους αλλα εγω ειμαι κρυφοστρειτ !!τι κρυφοαδερφαρες ειστε ολοι εδω μεσα ρε. μονο εγω κανω πεντικιουρ?
εγώ μόνο μανικιουρ...τι κρυφοαδερφαρες ειστε ολοι εδω μεσα ρε. μονο εγω κανω πεντικιουρ?
Καλησπέρα μωρά μου σας έχω δυο ευχάριστα νέα πρώτον μέσα στην εβδομαδα ξεκινάει μια νέα μας φίλη και δεύτερον θα χαρω να σας εξυπηρέτησω στο μαγαζι που άνοιξα με κάτι φίλες μου. Για πληροφορίες καλεστε στο τηλ. Φιλακια πολλα σε όλα τα μωρα μου...
έτερον εκάτερον...μην τα συγχέεις...το κορίτσι δεν κάνει τέτοια πράγματα!Αν οι φίλες σου αναλάβουν τη σύζυγο, και υπάρχει ιδιαίτερος χώρος που θα με αναλάβεις εσύ, δε με χαλάει καθόλου. ;) :-*
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!
η φιλη ηλθε και ηδη δεχεται σε ραντεβου. πληροφοριες μαριος. δεν θα ανεβουν φωτο για λογους ασφαλειας.Αργεί πολύ η φίλη???πότε ερχεται κ πώς θα τη δούμε???
τι είναι? σελέμπριτυ??η φιλη ηλθε και ηδη δεχεται σε ραντεβου. πληροφοριες μαριος. δεν θα ανεβουν φωτο για λογους ασφαλειας.
τι είναι? σελέμπριτυ??
και τι θα κάνουμε,ραντεβου στα τυφλά???η φιλη ηλθε και ηδη δεχεται σε ραντεβου. πληροφοριες μαριος. δεν θα ανεβουν φωτο για λογους ασφαλειας.
και ποιο είναι το χαζό σχόλιο μάγκα μου?
οτι θα αγοράζουν γουρούνι στο σακί?
δίκιιο έχουν...δεν βλέπω πουθενά κάτι μεμπτό
καθολου περιεργη αγαπητε alpula.περίεργη απάντηση.........πολύ περίεργη.........αγαπητή(ε)SPL
αραγε ειναι καθαρη απο κονδυλωματα κ τετοια? εχω για ολες τις κοπελες ολων των πρακτορειων - οχι ειδικα για αυτην προς θεου- ενα φοβο... αλλιως ειναι πανεμορφη...