- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
που το ψαχνεις και δεν το βρισκειες.στο δρομο να ρωτησεις καποιον πεαραστικο θα στ δωσει
που το ψαχνεις και δεν το βρισκειες.στο δρομο να ρωτησεις καποιον πεαραστικο θα στ δωσει
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια
Γεια σου tomito καιρο ειχα να σε δω onlineΣτο λινκ του προηγούμενου ποστ δες
To website που αναφέρεις εδώ έχει κλείσει ..... :S
ρε μεγαλε κοιτα λιγο πιο πανω στην ιδια σελιδα......To website που αναφέρεις εδώ έχει κλείσει ..... :S
Ρε παιδιά help είναι πολύ επείγον έζησα την κοπέλα μου να κάνει το πρώτο της λεσβιακό και θέλει μόνο την evita21 ή eva22 έχει πλέον αλλάξει όνομα ....
Ένας τρόπος να την βρω υπάρχει ? έστω δώστε μου όνομα πρακτορείου να την βρω απο εκεί
Ευχαριστώ
Γεια σου tomito καιρο ειχα να σε δω online
χαχαχα....πολυ φοβαμαι οτι σε επιασε η κριση....και η αγιοσυνη...
To website που αναφέρεις εδώ έχει κλείσει ..... :S
Ρε παιδιά help είναι πολύ επείγον έζησα την κοπέλα μου να κάνει το πρώτο της λεσβιακό και θέλει μόνο την evita21 ή eva22 έχει πλέον αλλάξει όνομα ....
Ένας τρόπος να την βρω υπάρχει ? έστω δώστε μου όνομα πρακτορείου να την βρω απο εκεί
Ευχαριστώ
Δεν την ξέρει αλλά την έβαλα και διαβασε τις κριτικές που έπαιζε μπαλιτσα με άλλες γκομενες σε τρίο και την εψησα...
γιατι που την ξερει και την θελει?¨???
αφου το γραφει 3 σπιθαμες πιο πανω ρε μαστοραΔεν την ξέρει αλλά την έβαλα και διαβασε τις κριτικές που έπαιζε μπαλιτσα με άλλες γκομενες σε τρίο και την εψησα...
Ξέρεις το πρακτορείο ή κανένα site να την βρω... Καιγομαι ή σήμερα ή ποτέ το Χανίων το τραίνο σου λέω την έχω ψησει για σήμερα και την παλεύω πάνω απο 8 μήνες
Υπάρχει κανείς να μου πει πως θα την βρω ή έστω να προτείνει αλλά κορίτσια για λες λεσβιακό ?????
η βαριεται να διαβασει 5 με 8 ποστ πιο πανω οπως πολλοι αλλωστε!!!ρε παιδια ο νεος μαλλον σπαει την πλακα του