Νέα

Eurobasket Λιθουανια 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ε, το γήπεδο φώναζε και επειδή οι Γιουγκοσλάβοι μας είχαν αποκλείσει στα ημιτελικά (πάλι ψιλοσπρωχτά). Και μετά για αντίποινα είπαν να μας σπάσουν και το προξενείο στο Βελιγράδι.
αλητηριοι τυποι οι σερβοι δικε μου

Επισκέπτης
Δεν είναι κακή η ομάδα μας μάγκες.Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι στον άσσο,επιθετικά κι αμυντικά,ιδιαίτερα με τον Καλάθη στον πάγκο.Με ομάδες που βάζουν πολύ τα χέρια τους στη μπάλλα και πιέζουν πολύ την πάσα όπως οι Ισπανία θα δυσκολευτούμε στη δημιουργία.Σήμερα κάναμε πολλά λάθη απέναντι σε μια μέτρια αμυντικά ομάδα.Χάνουμε επίσης πολλά ριμπάουντ,ειδικά με τον Κουφό μέσα,τον οποίο και ποστάρουν εύκολα οι αντίπαλοι σέντερ.Αν δεν έχει βοήθεια ο Κουφός στον παίχτη του,φαίνονται πολύ οι αμυντικές αδυναμίες του.Δεν ξέρει τη θέση του καλά ακόμα,φαίνεται στις κινήσεις του.Όπως φαίνεται και σε μερικά τελειώματα πόσο ταλέντο έχει ο ψηλός.Στην επίθεση,ο Ζούρος νομίζω ότι έχει βάλει τα περισσότερα plays απ'όσους προπονητές θυμάμαι εγώ.Αναζητά την έξτρα πάσα διαρκώς,βγάζει με αρκετές παραλλαγές το 3 και το 4 μας για σουτ,κυρίως με κάποιο φλερ πικ,στις 45 η στη γωνία.Ο μπουρούσης είναι σε καλή κατάσταση,έχει βελτιωθεί κι άλλο στις κινήσεις του με πλάτη,αλλά παραμένει αρκετά σόφτ κατά τη γνώμη μου.Αν ανέβουν τα ποσοστά μας στο τρίποντο-κι επιτέλους έχουμε σουτ από το 3-θα γίνουμε περισσότερο επικίνδυνοι απέναντι σε ομάδες με μεγαλύτερο ταλέντο από μας και θα δυσκολέψουμε την αμυντική τους τακτική απέναντι μας.Για να πάμε για μετάλλιο χρειαζόμαστε και καλό χιαστί,οπότε νίκες με όλους μέχρι τότε.
Να γαμούσαμε μια φορά τους Γαμοισπανούς και τι στον κόσμο.
Και το 95 πιστεύω ότι οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία ήταν υπερβολικές.Το πιο τσάτσικο Ευρωμπάσκετ από πλευράς διαιτησίας και οργάνωσης γενικά ήταν το 2007 στην Ισπανία.Αλλά ευτυχώς μίλησε στο τέλος ο J.R.Holden!

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Δεν είναι κακή η ομάδα μας μάγκες.Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι στον άσσο,επιθετικά κι αμυντικά,ιδιαίτερα με τον Καλάθη στον πάγκο.Με ομάδες που βάζουν πολύ τα χέρια τους στη μπάλλα και πιέζουν πολύ την πάσα όπως οι Ισπανία θα δυσκολευτούμε στη δημιουργία.Σήμερα κάναμε πολλά λάθη απέναντι σε μια μέτρια αμυντικά ομάδα.Χάνουμε επίσης πολλά ριμπάουντ,ειδικά με τον Κουφό μέσα,τον οποίο και ποστάρουν εύκολα οι αντίπαλοι σέντερ.Αν δεν έχει βοήθεια ο Κουφός στον παίχτη του,φαίνονται πολύ οι αμυντικές αδυναμίες του.Δεν ξέρει τη θέση του καλά ακόμα,φαίνεται στις κινήσεις του.Όπως φαίνεται και σε μερικά τελειώματα πόσο ταλέντο έχει ο ψηλός.Στην επίθεση,ο Ζούρος νομίζω ότι έχει βάλει τα περισσότερα plays απ'όσους προπονητές θυμάμαι εγώ.Αναζητά την έξτρα πάσα διαρκώς,βγάζει με αρκετές παραλλαγές το 3 και το 4 μας για σουτ,κυρίως με κάποιο φλερ πικ,στις 45 η στη γωνία.Ο μπουρούσης είναι σε καλή κατάσταση,έχει βελτιωθεί κι άλλο στις κινήσεις του με πλάτη,αλλά παραμένει αρκετά σόφτ κατά τη γνώμη μου.Αν ανέβουν τα ποσοστά μας στο τρίποντο-κι επιτέλους έχουμε σουτ από το 3-θα γίνουμε περισσότερο επικίνδυνοι απέναντι σε ομάδες με μεγαλύτερο ταλέντο από μας και θα δυσκολέψουμε την αμυντική τους τακτική απέναντι μας.Για να πάμε για μετάλλιο χρειαζόμαστε και καλό χιαστί,οπότε νίκες με όλους μέχρι τότε.
Και το 95 πιστεύω ότι οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία ήταν υπερβολικές.Το πιο τσάτσικο Ευρωμπάσκετ από πλευράς διαιτησίας και οργάνωσης γενικά ήταν το 2007 στην Ισπανία.Αλλά ευτυχώς μίλησε στο τέλος ο J.R.Holden!

Αααα να ευχαριστησουμε τον ανταποκριτη στην Λιθουανια.

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Εεετσι... Τι καβλα και αυτη τοτε; :rockon: :rockon: :rockon:
Ειχαν ετοιμασει και φιεστα οι γελοιοι με αγγλικου τυπου λεωφορειο... και χλαπ :pipa3: την αρπαξαν απο τον μαυρουκο.

Επισκέπτης
Ειχαν ετοιμασει και φιεστα οι γελοιοι με αγγλικου τυπου λεωφορειο... και χλαπ :pipa3: την αρπαξαν απο τον μαυρουκο.
Ψηλέ είναι ομαδάρα σίγουρα,αλλά είναι απίστευτα σιχαμένοι τύποι.Ο ΑΚ-47 κι ο πρώην χανούμης τους τον φόρεσαν άσχημα και δεν τους χάλασε καθολούλου.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Γιατί τόση απαισιοδοξία ρε μάγκες με την εθνική? :P
Εγώ βλέπω μέχρι και μεττάλιο...μην πω και χρυσό...αν βολέψουν τα χιαστί!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

τι λέτε...? :S :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ειδες?να που συμφωνουμε κιολας σε κατι... ;) ;)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Θα τους κερδίσουμε φέτος τους γαμοϊσπανούς! :sunglasses:
μην αγχώνεστε! :cheesy:

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1

ειχα παει ισπανια τοτε με τους πελαργους
η ανατροπη με τους σλοβενους αλλα κ ο τελικος που φαγαν τη πουτσα οι ισπανοι θα μου μεινουν αξεχαστες

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
[size=20pt]The masturbation goes cloud today...[/size] :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom