Δεν είναι κακή η ομάδα μας μάγκες.Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι στον άσσο,επιθετικά κι αμυντικά,ιδιαίτερα με τον Καλάθη στον πάγκο.Με ομάδες που βάζουν πολύ τα χέρια τους στη μπάλλα και πιέζουν πολύ την πάσα όπως οι Ισπανία θα δυσκολευτούμε στη δημιουργία.Σήμερα κάναμε πολλά λάθη απέναντι σε μια μέτρια αμυντικά ομάδα.Χάνουμε επίσης πολλά ριμπάουντ,ειδικά με τον Κουφό μέσα,τον οποίο και ποστάρουν εύκολα οι αντίπαλοι σέντερ.Αν δεν έχει βοήθεια ο Κουφός στον παίχτη του,φαίνονται πολύ οι αμυντικές αδυναμίες του.Δεν ξέρει τη θέση του καλά ακόμα,φαίνεται στις κινήσεις του.Όπως φαίνεται και σε μερικά τελειώματα πόσο ταλέντο έχει ο ψηλός.Στην επίθεση,ο Ζούρος νομίζω ότι έχει βάλει τα περισσότερα plays απ'όσους προπονητές θυμάμαι εγώ.Αναζητά την έξτρα πάσα διαρκώς,βγάζει με αρκετές παραλλαγές το 3 και το 4 μας για σουτ,κυρίως με κάποιο φλερ πικ,στις 45 η στη γωνία.Ο μπουρούσης είναι σε καλή κατάσταση,έχει βελτιωθεί κι άλλο στις κινήσεις του με πλάτη,αλλά παραμένει αρκετά σόφτ κατά τη γνώμη μου.Αν ανέβουν τα ποσοστά μας στο τρίποντο-κι επιτέλους έχουμε σουτ από το 3-θα γίνουμε περισσότερο επικίνδυνοι απέναντι σε ομάδες με μεγαλύτερο ταλέντο από μας και θα δυσκολέψουμε την αμυντική τους τακτική απέναντι μας.Για να πάμε για μετάλλιο χρειαζόμαστε και καλό χιαστί,οπότε νίκες με όλους μέχρι τότε.
Να γαμούσαμε μια φορά τους Γαμοισπανούς και τι στον κόσμο.
Και το 95 πιστεύω ότι οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία ήταν υπερβολικές.Το πιο τσάτσικο Ευρωμπάσκετ από πλευράς διαιτησίας και οργάνωσης γενικά ήταν το 2007 στην Ισπανία.Αλλά ευτυχώς μίλησε στο τέλος ο J.R.Holden!