Επισκέπτης
κλάψεεεε χουλιγκανάκι των γηπέδων,κλάψεεεε....
το νιμου της μανας σου μωρη παστα φλωρα
κλάψεεεε χουλιγκανάκι των γηπέδων,κλάψεεεε....
γιατι τυπε και την βοσνια με το ζορι την κερδισαμεας κερδιζανε αυτο και ας χανανε απο καμια Βοσνια...μη δικαιολογουμε τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ εκει που δεν πρεπει
μουνοπανα παιχτακια της εθνικης...γαμω το μουνι της μανας σας
ρε φιλε πας καλα?
αυτο μπορουν αυτο παιξαν, αν θες να βρισεις καποιους βρισε αυτους που την γραψαν στ'αρχιδια τους την εθνικη...
δλδ ο μπραμος κ ο ξανθοπουλος σου φταινε
φιλε μου αυτο το παιχνιδι δεν χανεται για ΚΑΝΕΝΑΝ λογο
η διαφορα μεγεθους ειναι σαν να εχασε στην μπαλα η Γερμανια ή η Ιταλια ξερω γω απο καμιά Μαλτα με 2-0, 3-0
ας κερδιζανε αυτο και ας χανανε απο καμια Βοσνια...μη δικαιολογουμε τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ εκει που δεν πρεπει
γιατι τυπε και την βοσνια με το ζορι την κερδισαμε
εγω αν παω καλα???
ρε μεγαλε ξερεις απο ποιοιυς χασανε??? πλακαμας κανεις τωρα?
δλδ μπουρουσης, ζησης, φωτσης κτλ δεν μπορεσανε να νικησουνε αυτους τους βλαχους και το προβλημα σου ειναι αμα παω καλα εγω???
το προβλημα μου ειναι οτι χασαμε κατα κρατος κ δικαια απο ταμουνοπανα
απλα το να διαβαζω μαλακιες σχολια το κανει χειροτερα
το προβλημα μου ειναι οτι χασαμε κατα κρατος κ δικαια απο τα μουνοπανα
απλα το να διαβαζω μαλακιες σχολια το κανει χειροτερα
ρε φιλε πας καλα?
αυτο μπορουν αυτο παιξαν, αν θες να βρισεις καποιους βρισε αυτους που την γραψαν στ'αρχιδια τους την εθνικη...
δλδ ο μπραμος κ ο ξανθοπουλος σου φταινε
τυπε για μενα φταει και πολυ ο ζουροςκαι οι αλλοι δεν ειχαν Νοβιτσκι και Λεμπρον
με Γκρουεφσκι παιζανε
απλα οι Σλαβομακεδονες το ηθελαν πιο πολυ το ματς
τυπε για μενα φταει και πολυ ο ζουρος
ειναι απιστευτο καποιος να λεει οτι ειναι προπονητης και να μην μπορει να σταματησει εναν παιχτη που κανει συνεχως το ιδιο
στο τελευταιο δεκαλεπτο δεν υπηρχε μυαλο και ψυχραιμια ουτε απο τους παιχτες ουτε απο τον προπονητητυπε για μενα φταει και πολυ ο ζουρος
ειναι απιστευτο καποιος να λεει οτι ειναι προπονητης και να μην μπορει να σταματησει εναν παιχτη που κανει συνεχως το ιδιο