kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
τους εχουμε κι αυτους.
ο κασελάκης φιλότιμος παίκτης, δυνατός, αλλά από ταλέντο λίγα πράγματα...
σλούκας πάρα πολύ λίγος...
από αυτήν την φουρνιά εκείνοι που ξεχώρισαν είναι ο παπανικολάου και ο παππάς, αλλά και πάλι το ταλέντο τους δεν φτάνει στα επίπεδα που ήταν κάποτε π.χ. οι φώτσης και σπανούλης
γενικά το ελληνικό μπάσκετ δεν έχει αυτήν την στιγμή νομίζω κάποιον παίκτη που να τον βλέπεις και να ξεχειλίζει το ταλέντο, έχει μόνο εξελίξιμους παίκτες (όπως ο καλάθης και οι 2 παραπάνω)
ο τελευταίος έλληνας που θυμάμαι να τον βλέπω σε μικρή ηλικία να σκίζει χασέδες ήταν ο κουφός το καλοκαίρι του 2007 με την εφήβων (δυστυχώς κάποιοι τον έκαναν να μοιάζει με οικοδόμο και του απαγόρευσαν -όπως φαίνεται- να σουτάρει )
η πατριδα του παπαζολη και της παπιας τυπεΕπομενος αντιπαλος ποιος θα ειναι ?
διαλεξε τυπε μουΑτιμε !
Φερτο εδω αυτο.
Με ουζακι ειναι ταμαμ διπλα στην παραλια ;)
πιασε κι ενα μινι.διαλεξε τυπε μου
ο κασελακης φιλε λιγα πραγματα..με το ζορι 2 μετρα(αλλο αμα τον δινουν κ καλα 2.05) κ να σταδιοδρομησει ως 4αρι δυσκολο το κοβω..για μενα ο παππας ξεχωριζε απο εκεινη τη φουρνια αλλα δυσκολο το βλεπω να παιζει εθνικη οσο ειναι προπονητης ο ζουρος(προηγουμενα απο εποχη πανελληνιου,πριν παει στη μπιλμπαο)
www.sport.gr/default.asp?pid=261]http://www.sport.gr/default.asp?pid=261[/url]Επομενος αντιπαλος ποιος θα ειναι ?
http://[URL unfurl="true"]www.radicio.com/forum/uploads/monthly_01_2010/post-3-12625118181.jpg[/img[/URL]]διαλεξε τυπε μου
Με την Φινλανδία παίζαμε και κάναμε 20 λάθη,με μια ποιο σοβαρή ομάδα ισπανία λιθουανία σερβία που θα μας πιέζουν αφόρητα τι κάνουμε ,και η έκτη θέση είναι πολύ δύσκολος στόχος.
α ναι.το ξεχασαμε και αυτο...η πατριδα του παπαζολη και της παπιας τυπε
ο κασελάκης φιλότιμος παίκτης, δυνατός, αλλά από ταλέντο λίγα πράγματα...
σλούκας πάρα πολύ λίγος...
από αυτήν την φουρνιά εκείνοι που ξεχώρισαν είναι ο παπανικολάου και ο παππάς, αλλά και πάλι το ταλέντο τους δεν φτάνει στα επίπεδα που ήταν κάποτε π.χ. οι φώτσης και σπανούλης
γενικά το ελληνικό μπάσκετ δεν έχει αυτήν την στιγμή νομίζω κάποιον παίκτη που να τον βλέπεις και να ξεχειλίζει το ταλέντο, έχει μόνο εξελίξιμους παίκτες (όπως ο καλάθης και οι 2 παραπάνω)
ο τελευταίος έλληνας που θυμάμαι να τον βλέπω σε μικρή ηλικία να σκίζει χασέδες ήταν ο κουφός το καλοκαίρι του 2007 με την εφήβων (δυστυχώς κάποιοι τον έκαναν να μοιάζει με οικοδόμο και του απαγόρευσαν -όπως φαίνεται- να σουτάρει )
αυτοι δεν το ξεχασαν ομως τυπεα ναι.το ξεχασαμε και αυτο...
αυτοι δεν το ξεχασαν ομως τυπε
με την μακεδονια το σαββατο στις 18.00Επομενος αντιπαλος ποιος θα ειναι ?
με την μακεδονια το σαββατο στις 18.00