Νέα

Eurobasket Λιθουανια 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
επειδη δεν θελω να ακνω διαφημηση γραφει σε καποιο μπασκετικο μπλοκ εκει θα διαβασεις αν μπεις οτι εκανε το σπανουλη ηρωα που πηγε στην εθνικξη αλλα επειδη το προβλημα δε τον αφησε εφυγε οχι σαν το διαμαντιδη ;)η διαφορα οτι ο διαμαντιδης θες καλως θες κακος ειχε πει απο πεσι ΣΤΑΜΑΤΩδιαφωνουμε η οχι πρεπει να σεβαστουμε την αποφαση του καθενος.αντιθετα ο φιλος του ο σπανουλης ενω μπορουσε να παιξει ΚΑΝΟΝΙΚΑ αφου το προβλημα το ειχε απο το χειμωνα και οπως επαιξε και στους τελικους του πρωταθληματος προτιμησε να κανει την επεμβαση πριν το ευρωμπασκετ τον αυγουστο για ενα και μονο λογο.να ειναι ετοιμος για τον ολυμπιακο.και καλα εκανε...αλλα οχι ρε τυπε ο διαμαντοπουλος να μας τον κανει και ηρωα.ολοι ξεραν οτι μπορουσε να την κανει και αργοτερα,και απο οτι ειδες δεν ηταν κατι σοβαρο σε 6 εβδομαδες επεστρεψε..αλλα αν την εκανε μετα το ευρωμπασκετ θα εχανε την προετοιμασια του ολυμπιακου.γιαυτα μιλαω τυπε και μη μου πεις οτι δεν το ξερεις ;)οσο για το μπουρουση ολοκληρο πρωτοσελιδο δε χρειαζετε να διαβασεις ολοκληρη την εφημεριδα ;)μονο συγνωμη δεν μας ειπε να του ζητησουμε οπως και με αρθρο που εγραψε στο μπλοκ
Φίλε γράφει σε οπαδική εφημερίδα κι είναι φόλα γαύρος(όπως κι εγώ :)).Μην περιμένεις αντικειμενικότητα από οπαδούς.

curie,μεγάλη παιχτούρα ο Μανού.Και με μας το 08 δεν ήταν στα καλύτερά του αλλά μας κέρασε άσχημα  :s&m_3:

Επισκέπτης
Φίλε γράφει σε οπαδική εφημερίδα κι είναι φόλα γαύρος(όπως κι εγώ :)).Μην περιμένεις αντικειμενικότητα από οπαδούς.

curie,μεγάλη παιχτούρα ο Μανού.Και με μας το 08 δεν ήταν στα καλύτερά του αλλά μας κέρασε άσχημα  :s&m_3:
αυτα τα ξερω.εγω τυπε του ειπα απλα οτι ο διαμαντοπουλος δεν ειναι τοσο αθωωος οσο τον παρουσιαζει.αντικεινικοτητα δεν περιμενω ουτε εχω δει απο κανεναν δημοσιογραφο.ολοι εχοιυν τις δυναμιες τους οπως αλλωστε και εμεις ;)και εγω να εγραφα θα εγραφα αυτα που εγω πιστευα.εμενα παραδειγμα αν με ρωτησεις ποιος ειναι ο καλυτερος και πιο ολοκληρομενος ελληνας μπασκεντμπολιστας θα σου πω ΦΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.καποιοι θα πεσουν να με φανε και θα λενε γκαλης η γιαννακης η δεν ξερω τη αλλο.αδυναμιες ειναι αυτες ;)

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

φιλε  τωρα με χτυπησες σε ευαισθητη χορδη..τον παω το μανου με χιλια :rockon: :rockon: :rockon:..ειχα κατεβασει πριν μερικες μερες μερικα ματσακια της αργεντινης φετος απο τους παναμερικανικους αγωνες για να δω..εστω κ σ'αυτην ηλικια παραμενει παικτουρα :rockon: :rockon: :rockon:..

Επισκέπτης
αυτα τα ξερω.εγω τυπε του ειπα απλα οτι ο διαμαντοπουλος δεν ειναι τοσο αθωωος οσο τον παρουσιαζει.αντικεινικοτητα δεν περιμενω ουτε εχω δει απο κανεναν δημοσιογραφο.ολοι εχοιυν τις δυναμιες τους οπως αλλωστε και εμεις ;)και εγω να εγραφα θα εγραφα αυτα που εγω πιστευα.εμενα παραδειγμα αν με ρωτησεις ποιος ειναι ο καλυτερος και πιο ολοκληρομενος ελληνας μπασκεντμπολιστας θα σου πω ΦΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.καποιοι θα πεσουν να με φανε και θα λενε γκαλης η γιαννακης η δεν ξερω τη αλλο.αδυναμιες ειναι αυτες ;)
Κατάλαβα τι ήθελες να πεις ψηλέ.Σούπερ ο Φάνης,άλλη κάβλα ο Γκάλης.

Επισκέπτης
φιλε  τωρα με χτυπησες σε ευαισθητη χορδη..τον παω το μανου με χιλια :rockon: :rockon: :rockon:..ειχα κατεβασει πριν μερικες μερες μερικα ματσακια της αργεντινης φετος απο τους παναμερικανικους αγωνες για να δω..εστω κ σ'αυτην ηλικια παραμενει παικτουρα :rockon: :rockon: :rockon:..
Ο τύπος είναι άπαιχτος.Φοβερή ομάδα εκείνη η Αργεντινή. :headbang2:

Επισκέπτης
Κατάλαβα τι ήθελες να πεις ψηλέ.Σούπερ ο Φάνης,άλλη κάβλα ο Γκάλης.
ειδες πως ερχεσαι στα λογια μου τυπε; ;)ο καθενας με τις αδυναμιες του.και εγω θεωρω οτι ο γκαλης ηταν επιθετικα αξεπεραστος.απλα επειδη εγω το μπασκετ το βλεπω αλλιως θεωρω οτι κανενα ελληνας δεν μπορουσε να παιξει με την ιδια επιτυχια και τις 5 θεσεις στο παρκε οσο ο φανης.και οχι στην ελλαδα αλλα και στην ευρωπη ακομα. ;)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τύποι αν το 2006 είχε μπει το τρίποντο του Νοτσιόνι στον ημιτελικό με την Ισπανία λέτε να χαμε περισσότερες ελπίδες να το σηκώσουμε?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τελικα αυτο το ευρωμπασκετ ποιος το πηρε ?
Βαριεμαι να ψαχνω ....

Ξερω οτι ο τελικος ηταν αναμεσα στην Ισπανια και τη Γαλλια ....
Ποιος κερδισε και ποσο το σκορ ?

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Τελικα αυτο το ευρωμπασκετ ποιος το πηρε ?
Βαριεμαι να ψαχνω ....

Ξερω οτι ο τελικος ηταν αναμεσα στην Ισπανια και τη Γαλλια ....
Ποιος κερδισε και ποσο το σκορ ?

Η Γαλλια "κερασε" την Ισπανια 103-78.
Καλο παιχνιδι, αλλα πολυ κωλοπαιδα οι Γαλλοι.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Τύποι αν το 2006 είχε μπει το τρίποντο του Νοτσιόνι στον ημιτελικό με την Ισπανία λέτε να χαμε περισσότερες ελπίδες να το σηκώσουμε?

δε το ξερεις φιλε..κατι αντιστοιχο εχω αναρωτηθει κ γω..αν το 2005 δε το καρφωνε ο ντιρκ στους ισπανους στο τελος στο ημιτελικο κ παιζαμε τελικο με τους ισπανους θα το σηκωναμε?

Επισκέπτης
Αν το έβαζε ο ο Νοτσιόνι το 06 θα το παίρναμε.Αν το έχανε ο Ντιρκ το 05,πάλι θα το παίρναμε.
Πολύ κωλόπαιδα αυτοι οι Γάλλοι! :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ασε Δημητρακη.
Και ειχα παιξει στοιχημα οτι θα το σηκωσει η Ισπανια και under 100. :headbang: :headbang: :headbang:
Στοιχηματα μην παιζεις ....

Αν το αντεχει η τσεπη σου να παιζεις ενα εθνικο λαχειο .... ειναι πολυ καλυτερο !!!!!

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Αν το έβαζε ο ο Νοτσιόνι το 06 θα το παίρναμε.Αν το έχανε ο Ντιρκ το 05,πάλι θα το παίρναμε.
Πολύ κωλόπαιδα αυτοι οι Γάλλοι! :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε, εισαι εμπαθης με τους Γαλλους;
Παιξανε μυαλωμενα και σαν ομαδα. Εχουν αθλητικα κορμια και πολυ καλα παιδια.
Ο γαλλος προπονητης εκανε πολυ καλη δουλεια.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
δε το ξερεις φιλε..κατι αντιστοιχο εχω αναρωτηθει κ γω..αν το 2005 δε το καρφωνε ο ντιρκ στους ισπανους στο τελος στο ημιτελικο κ παιζαμε τελικο με τους ισπανους θα το σηκωναμε?

Πιστεύω λίγο δύσκολα να το σηκώναμε φίλε.. Το βλέπω σαν ένα δώρο του Ντιρκ το Γιουρομπάσκετ του 2005 χεχε. Έχουμε πάντα πρόβλημα απέναντι στους Ισπανούς, μόνο το 2007 αξίζαμε όντως να πάρουμε το παιχνίδι και πιθανόν να το σηκώναμε πάλι, αλλά μας καταέσφαξαν.. Πάντως την περίοδο του 2006 η Ισπανία δεν ήταν καλύτερη από Αργεντινή και γενικά όλα τα παιχνίδια τους κρίνονται στο τέλος. Μεγάλη ομάδα η Αργεντινή και την υποστηρίζω πάντα μετά την Εθνική!

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Στοιχηματα μην παιζεις ....

Αν το αντεχει η τσεπη σου να παιζεις ενα εθνικο λαχειο .... ειναι πολυ καλυτερο !!!!!

Μετα το καζο που επαθα απο τους Γαλλους, αυτο θα κανω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom