Νέα

Eurobasket Λιθουανια 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και για να πώ κι εγώ τη μαλακία μου,το ελληνικό μπάσκετ από τη 10η θέση του μουντομπάσκετ 1986 και μετά,βρίσκεται σταθερά ψηλά.Πόσες άλλες χώρες,συμπεριλαμβανομένης και της Ισπανίας,το έχουν κάνει αυτό;Σ'αυτό συνέβαλαν δίχως άλλο η πολιτεία,η ομοσπονδία κι ο πρόεδρος αυτής,οι Έλληνες προπονητές και φυσικά οι Έλληνες παίχτες,που εύκολα κι αβίαστα χαρακτηρίζουμε κάποιους άμπαλους και τσουρουκάδες.Καλό κι αυτό,δίνει τροφή στο χαβαλέ και στην καφενειακή κουβέντα(αθλητισμός είναι άλλωστε,μη τρελλαθούμε) αλλά δεν απεικονίζει ακριβώς την πραγματικότητα.
Η παραγωγική μας διαδικασία δεν υποστηρίζει,ίσως και τα γενετικά χαρακτηριστικά των Ελλήνων,δεν ξέρω,την εμφάνιση πραγματικά μεγάλων σε ατομικές ικανότητες παιχτών όπως ο Γκάλης,ο Γιαννάκης,ο Φάνης,ο Φασούλας,ο Διαμαντίδης,ο Παπαλουκάς,ο Σπανούλης.Παρ'όλα αυτά,το καλό επίπεδο των Ελλήνων προπονητών,η καλά αντίληψη του παιχνιδιού από τους Έλληνες παίχτες, έχουν κάνει τις επιτυχίες διαρκείς και τις απαιτήσεις μας υψηλές.Μάλλον εντέλει αυτοί οι "μασόνοι" κι ο "σωλήνας" έχουν κάνει καλή δουλειά.
Τέλος,δε χωνεύω τους γαμοισπανούς και κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να τους τον φορέσουμε. :) Έτσι γιατί δε μ'αρέσουν τα μούτρα τους.Σιγά μην απολογηθούμε γι αυτό

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Και για να πώ κι εγώ τη μαλακία μου,το ελληνικό μπάσκετ από τη 10η θέση του μουντομπάσκετ 1986 και μετά,βρίσκεται σταθερά ψηλά.Πόσες άλλες χώρες,συμπεριλαμβανομένης και της Ισπανίας,το έχουν κάνει αυτό;Σ'αυτό συνέβαλαν δίχως άλλο η πολιτεία,η ομοσπονδία κι ο πρόεδρος αυτής,οι Έλληνες προπονητές και φυσικά οι Έλληνες παίχτες,που εύκολα κι αβίαστα χαρακτηρίζουμε κάποιους άμπαλους και τσουρουκάδες.Καλό κι αυτό,δίνει τροφή στο χαβαλέ και στην καφενειακή κουβέντα(αθλητισμός είναι άλλωστε,μη τρελλαθούμε) αλλά δεν απεικονίζει ακριβώς την πραγματικότητα.
Η παραγωγική μας διαδικασία δεν υποστηρίζει,ίσως και τα γενετικά χαρακτηριστικά των Ελλήνων,δεν ξέρω,την εμφάνιση πραγματικά μεγάλων σε ατομικές ικανότητες παιχτών όπως ο Γκάλης,ο Γιαννάκης,ο Φάνης,ο Φασούλας,ο Διαμαντίδης,ο Παπαλουκάς,ο Σπανούλης.Παρ'όλα αυτά,το καλό επίπεδο των Ελλήνων προπονητών,η καλά αντίληψη του παιχνιδιού από τους Έλληνες παίχτες, έχουν κάνει τις επιτυχίες διαρκείς και τις απαιτήσεις μας υψηλές.Μάλλον εντέλει αυτοί οι "μασόνοι" κι ο "σωλήνας" έχουν κάνει καλή δουλειά.
Τέλος,δε χωνεύω τους γαμοισπανούς και κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να τους τον φορέσουμε. :) Έτσι γιατί δε μ'αρέσουν τα μούτρα τους.Σιγά μην απολογηθούμε γι αυτό

πες τα ρε τυπε..ετσι δε τους γουσταρουμε τους γαμο-ισπανους σιγα μην απολογηθουμε κιολας... κ ας μας λενε μερικοι "προοδευτικοι" κ αντικειμενικοι" κομπλεξικους..στα αρχιδια μας..

Επισκέπτης
πες τα ρε τυπε..ετσι δε τους γουσταρουμε τους γαμο-ισπανους σιγα μην απολογηθουμε κιολας... κ ας μας λενε μερικοι "προοδευτικοι" κ αντικειμενικοι" κομπλεξικους..στα αρχιδια μας..
το να μην χωνευεις τους ισπανους ειναι κατι δεκτο.ομως μας αρεσει η οχι ειναι η πιο πετυχημενη εθνικη ομαδα αφου μεσα σε 8 χρονια εχει παρει 8 μεταλλια απο παγκοσμια ευρωπαικα και μαλιστα συνεχομενα.νομιζω οτι ειναι μια απο τις πετυχημενες εθνικες ολων των εποχων μας αρεσει η οχι ;)

Επισκέπτης
px75 . Το ότι γράφει ενδιαφέροντα άρθρα δε σημαίνει ότι έχει το αλάθητο του πάππα, ούτε φυσικά ότι δεν ανήκει στη μπασκετική μασονία. Μόνο ο Παντελής Διαμαντόπουλος και ο Τάσος Μαγουλάς μπορούν να ισχυριστούν κάτι τέτοιο.
τυπε ο διαμαντοπουλος οχι και αγιος.δεν ξεχασα τη συνεντευξη που εκανε στο μπουρουση και τα αρθρα που εγραφε στο μπλοκ και τον εβγαζε αθωωο για τις ''βιταμινες''αβανταρει και αυτος οποιον θελει π.χ σπανουλη ιβκοβιτς μπουρουση ζηση ;)

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
το να μην χωνευεις τους ισπανους ειναι κατι δεκτο.ομως μας αρεσει η οχι ειναι η πιο πετυχημενη εθνικη ομαδα αφου μεσα σε 8 χρονια εχει παρει 8 μεταλλια απο παγκοσμια ευρωπαικα και μαλιστα συνεχομενα.νομιζω οτι ειναι μια απο τις πετυχημενες εθνικες ολων των εποχων μας αρεσει η οχι ;)

ειπα εγω ρε φιλε οτι δεν ειναι η πιο πετυχημενη εθνικη ομαδα των τελευταιων ετων?..μαγκεια τους,σιγουρα ειναι..κ παικταραδες οι περισσοτεροι τους..εγω δε τους χωνευω για την αλαζονεια τους κ τα καραγκιοζιλικια τους..γι'αυτο κ γουσταρω τρελα οταν βλεπω την ξινισμενη φατσα του ναβαρο κ του καθε γαμοισπανου αφου εχει φαει πουτσα ειτε σε επιπεδο εθνικων ομαδων(απο τους ρωσους το 07,απο τους σερβους περυσι) ειτε σε συλλογικο επιπεδο(η μπαρτσελονα απο το βαζελο περυσι)..

Επισκέπτης
ειπα εγω ρε φιλε οτι δεν ειναι η πιο πετυχημενη εθνικη ομαδα των τελευταιων ετων?..μαγκεια τους,σιγουρα ειναι..κ παικταραδες οι περισσοτεροι τους..εγω δε τους χωνευω για την αλαζονεια τους κ τα καραγκιοζιλικια τους..γι'αυτο κ γουσταρω τρελα οταν βλεπω την ξινισμενη φατσα του ναβαρο κ του καθε γαμοισπανου αφου εχει φαει πουτσα ειτε σε επιπεδο εθνικων ομαδων(απο τους ρωσους το 07,απο τους σερβους περυσι) ειτε σε συλλογικο επιπεδο(η μπαρτσελονα απο το βαζελο περυσι)..
δεν διαφωνω σε αυτα.αλλα ρε τυπε οταν εχεις πετυχει τοσα εχεις καθε δικαιωμα να εχεις και αναλογο υφος.εδω ο μουρινιο που κανεις δεν αμφισβητει ποσο καλος προπονητης ειναι δεν υπαρχει πιο αλλαζονας...αλλα μπορει να του πει κανεις τιποτα;ποσο αυτοι που εχουν κατακτησει οτι κυκλοφορει :grin:τωρα και εγω χαιρομαι οταν χανουν αλλα αυτο δεν γινετε συχνα μια φορα στα 2-3 χρονια ;)

Επισκέπτης
Πότε δεν είπα ότι ο Παντελής είναι άγιος. Είναι φίλος αλλά όπως όλοι οι άνθρωποι έχει τα ελαττώματα του (κυριότερο ότι είναι Ολυμπιακός  :2funny: ).
Αλλά είναι από τους ελάχιστους μπασκετικούς που λέει τα πράγματα με τ'όνομα τους, δεν φοβάται ν'αποκαλύψει τα άπλυτα του αθλήματος και δεν παίρνει γραμμή από τον Βασιλακόπουλο και τον Συρίγο.
Γι'αυτό άλλωστε ποτέ δεν έγινε φίρμα τύπου Σκουντή, Παπαδογιάννη, Χατζηέτσι, κλπ.
τυπε διαφωνω.αποκαλυπετει οτι θελει.ας πουμε παραδειγμα τη εχεις να πεις την αβαντα στο μπουρουση μετα το θεμα με τις ''βιταμινες ''και το σπανουλη που πηγε στην εθνικη και μετα αφου διαπιστωσε το διαπιστωμενοι προβλημα εφυγε να κανει επεμβαση που θα μπορουσε να την κανει μετα το ευρωμπασκετ και ο φιλος παντελης τον αποθεωνε :headbang:και στα λεω εγω που με το παντελη υπηρξαμε συμπαιχτες στο ποδοσφαιρο ;)αυτο δεν αλλαζει καποια πραγματα ολοι η δημοσιογραφοι εχουν τις ΄΄αδυναμιες τους'' ;)δεν βλεπεις ποσο αβνταρει ορισμενους παιχτες;π.χ μπουρουση σπανουλη ζηση.αντιθετα τον σοφο και τον διαμαντιδη οπου μπορει πεφτει το θαψιμο;αντιστοιχα γινονται και απο τους αλλους αυτο ειναι  αληθεια.

Επισκέπτης
Η ΕΣΣΔ του 89,η Γιουγκοσλαβία του 91,η Λιθουανία του 99,η Ισπανία του 06 και 08 είναι για μένα οι πιο ταλαντούχες ευρωπαικές εθνικές ομάδες που έχω δει.Διαλέχτε όποια σας αρέσει.
Σε ματς ευρωπαικών εθνικών ομάδων με τις ΗΠΑ,υποστηρίζω τους ευρωπαίους.Λυπήθηκα όταν δεν μπήκε το τελευταίο τρίποντο του Βάλτερς το 86(τί ματσάρα ήταν ο ημιτελικός ΕΣΣΔ-Γιουγκοσλαβία),πανηγύρισα όταν το 92 ο Ράτζα κάρφωσε πάνω από το Μάιρλι στην τελευταία φάση του ημιχρόνου,λυπήθηκα όταν έχασε το τελευταίο σουτ ο Σάρας στην Ινδιανάπολη,αλλά με έφερε στα ίσια μου ο Μανού μετά,έκανα τρελλό σεξ στη γκόμενά μου τη μέρα που γαμήσαμε τους αμερικάνους,αλλα΄γούσταρα τρελλά με το τετράποντο του Κόμπε στο Πεκίνο!Και στο Μακάλεμπ-Ισπανία,τον Μπο υποστήριζα.Μέχρι και ο βάζελος γούσταρα όταν κέρασε τη Μπάρτσα.Είμαι εμπαθής μ'αυτούς μάλλον.Πάντως στο γκάλοπ του gazzeta,ψήφισα το Γκασόλ.Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Ουστ γαμοισπανοί! :2funny:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
δεν διαφωνω σε αυτα.αλλα ρε τυπε οταν εχεις πετυχει τοσα εχεις καθε δικαιωμα να εχεις και αναλογο υφος.εδω ο μουρινιο που κανεις δεν αμφισβητει ποσο καλος προπονητης ειναι δεν υπαρχει πιο αλλαζονας...αλλα μπορει να του πει κανεις τιποτα;ποσο αυτοι που εχουν κατακτησει οτι κυκλοφορει :grin:τωρα και εγω χαιρομαι οταν χανουν αλλα αυτο δεν γινετε συχνα μια φορα στα 2-3 χρονια ;)

δικαιωμα τους να ναι αλαζονες,δικαιωμα μου ομως  κ μενα κ του καθε φιλαθλου να τους χλευαζει για την αλαζονεια τους ;)..εγω χαιρομαι ομαδες σαν τη λιθουανια τη διετιας 2003-2004 που παρα το γεγονος οτι παιζαν διαστημικο μπασκετ δεν προκαλουσαν με τη συμπεριφορα τους το μεσο φιλαθλο..η την αργεντινη που συνηθως παιζει ωραιο μπασκετ κ διατηρειται σταθερα σε υψηλο επιπεδο απο το 2002 κ μετα..οι παικτες της δεν εχουν προκαλεσει ποτε κ μου ειναι αρκετα συμπαθης σαν ομαδα..

Επισκέπτης
Πότε δεν είπα ότι ο Παντελής είναι άγιος. Είναι φίλος αλλά όπως όλοι οι άνθρωποι έχει τα ελαττώματα του (κυριότερο ότι είναι Ολυμπιακός  :2funny: ).
Αλλά είναι από τους ελάχιστους μπασκετικούς που λέει τα πράγματα με τ'όνομα τους, δεν φοβάται ν'αποκαλύψει τα άπλυτα του αθλήματος και δεν παίρνει γραμμή από τον Βασιλακόπουλο και τον Συρίγο.
Γι'αυτό άλλωστε ποτέ δεν έγινε φίρμα τύπου Σκουντή, Παπαδογιάννη, Χατζηέτσι, κλπ.
Ο Παντελής ξέρει μπασκετάκι ψηλέ.Καμιά σχέση με Χατζηγεωργίου και τα ρέστα.

Επισκέπτης
δικαιωμα τους να ναι αλαζονες,δικαιωμα μου ομως  κ μενα κ του καθε φιλαθλου να τους χλευαζει για την αλαζονεια τους ;)..εγω χαιρομαι ομαδες σαν τη λιθουανια τη διετιας 2003-2004 που παρα το γεγονος οτι παιζαν διαστημικο μπασκετ δεν προκαλουσαν με τη συμπεριφορα τους το μεσο φιλαθλο..η την αργεντινη που συνηθως παιζει ωραιο μπασκετ κ διατηρειται σταθερα σε υψηλο επιπεδο απο το 2002 κ μετα..οι παικτες της δεν εχουν προκαλεσει ποτε κ μου ειναι αρκετα συμπαθης σαν ομαδα..
τυπε φυσικα και ειναι δικαιωμα του καθε φιλαθλου να χλευαζει.ολες αυτες οι ομαδες λιθουανοι αργεντινη σιγουρα ειναι καλες αλλα σε καμια περιπτωση δεν εχουν τη δειαρκεια των ισπανων.δεν σε ειδα ομως να χλευαζεις ητην υπεροψια των αμερικανων που κανουν οτι γουσταρουν σε ολα τα επιπεδα.η μοναδικη εθνικη που δεν δεχετε να περασει αντιντοπιγκ για να παιξει.αυτη ειναι ομαδα με υπεροψια.οταν φαγανε τις σφαλιαρες κατεβασανε τους ΝΒΑερ το 2006 και εκει παθανε το μεγαλυτερο καζο.

Επισκέπτης
Ναι αλλά δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις ότι παίρνει γραμμή από ΕΟΚ για να γράφει αυτά που γράφει. Κι'εγώ έχω κοντραριστεί μαζί του γιατί είναι φιλοσέρβος μέχρι αηδίας ενώ εγώ τους θεωρώ απατεώνες και κλέφτες. Ότι λέει όμως το πιστεύει, δεν το λέει για το "καλό του αθλήματος" ή για να κλείσει θέση στο επόμενο "τσάρτερ της χαράς".

Το ότι κριτικάρει τον Διαμαντίδη εγώ το βάζω στα υπέρ του. Έχω σιχαθεί τους υπόλοιπους μασόνους εδώ και δέκα χρόνια να τον γλείφουν και να τον αποθεώνουν ακόμη και όταν σέρνεται μέσα στο γήπεδο, φτύνει τους αντιπάλους του ή την κάνει κοπάνα από την Εθνική. Ούτε ο Γκάλης δεν είχε ποτέ τέτοια αβάντα από τον Τύπο.  

Εσύ κατάλαβες να λέω πουθενά το αντίθετο;
κατρχην για τον διαμαντιδη διαφωνω.οταν εφτυσε δες ποιον εφτυσε και γιατι το εκανε;μηπως σερβος ηταν η αιτια;επισης ειναι δικαιωμα του να σταματησει κανεις δεν παρακαλαει κανεναν. αντιθετα δεν ειδα να μου λες για την αβαντα στο μπουρουση μετα απο ενα τοσο σοβαρο γεγονος;επισης δεν ειδα να λες κατι για την αβαντα στο σπανουλη;ειδικα οταν ο μπουρουσης εθιξε και αυτους που τον πληρωναν αλλα οπως θα ξερεις αφου τον γνωριζεις εχει και μια κοντρα με τους αγγελοπουλους και προτιμησε να αβανταρει τον κολλητο το το μπουρουση.αυτα ειναι τα ιδανικα που θελει να βγαλει να περνουν οι αθλητες ντοπα και να τους βγαζει πρωτοσελιδα και να μας ζηταει λιγο πολυ να του ζητησουμε και συγνωμη γιαυτα που εκανε; :headbang:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
τυπε φυσικα και ειναι δικαιωμα του καθε φιλαθλου να χλευαζει.ολες αυτες οι ομαδες λιθουανοι αργεντινη σιγουρα ειναι καλες αλλα σε καμια περιπτωση δεν εχουν τη δειαρκεια των ισπανων.δεν σε ειδα ομως να χλευαζεις ητην υπεροψια των αμερικανων που κανουν οτι γουσταρουν σε ολα τα επιπεδα.η μοναδικη εθνικη που δεν δεχετε να περασει αντιντοπιγκ για να παιξει.αυτη ειναι ομαδα με υπεροψια.οταν φαγανε τις σφαλιαρες κατεβασανε τους ΝΒΑερ το 2006 και εκει παθανε το μεγαλυτερο καζο.

απλως δεν αναφερθηκαμε φιλε στους αμερικανους..ποιος σου ειπε οτι τους υποστηριζω?οι ομαδες που κατεβαζαν οι αμερικανοι απο το 92 ως το 96 ειχαν μεσα παικτες-ειδωλα κ αξιζαν το σεβασμο ολων..απο το 2000 κ μετα δε ξερω μου καθησαν καπως ασχημα..κ γω γουσταρα οταν χασανε κ το 2002 κ το 2004 απο τους αργεντινους,οταν τους αποκλεισανε οι σερβοι παλι το 02,εμεις το 06..οπως λεει κ ο lithin η μονη φορα που υποστηριξα τους αμερικανους τη τελευταια δεκαετια παιζει νανε στο τελικο του 08 με τους γαμοισπανους..τοσο αντιπαθεις μου ναι οι ισπανοι..

Επισκέπτης
Για τον Μπουρούση έκραξα συνολικά τους μασόνους που ενώ μας έπρηξαν τ'αρχίδια με τον Κεντέρη και τη Θάνου, στην περίπτωση του έκαναν τα παγώνια.
Για τα υπόλοιπα δεν παίρνω Φως να τον διαβάζω κάθε μέρα επομένως δεν έχω άποψη. Τι ακριβώς έγραψε για τον Σπανούλη που θεωρείς επιλήψιμο
επειδη δεν θελω να ακνω διαφημηση γραφει σε καποιο μπασκετικο μπλοκ εκει θα διαβασεις αν μπεις οτι εκανε το σπανουλη ηρωα που πηγε στην εθνικξη αλλα επειδη το προβλημα δε τον αφησε εφυγε οχι σαν το διαμαντιδη ;)η διαφορα οτι ο διαμαντιδης θες καλως θες κακος ειχε πει απο πεσι ΣΤΑΜΑΤΩδιαφωνουμε η οχι πρεπει να σεβαστουμε την αποφαση του καθενος.αντιθετα ο φιλος του ο σπανουλης ενω μπορουσε να παιξει ΚΑΝΟΝΙΚΑ αφου το προβλημα το ειχε απο το χειμωνα και οπως επαιξε και στους τελικους του πρωταθληματος προτιμησε να κανει την επεμβαση πριν το ευρωμπασκετ τον αυγουστο για ενα και μονο λογο.να ειναι ετοιμος για τον ολυμπιακο.και καλα εκανε...αλλα οχι ρε τυπε ο διαμαντοπουλος να μας τον κανει και ηρωα.ολοι ξεραν οτι μπορουσε να την κανει και αργοτερα,και απο οτι ειδες δεν ηταν κατι σοβαρο σε 6 εβδομαδες επεστρεψε..αλλα αν την εκανε μετα το ευρωμπασκετ θα εχανε την προετοιμασια του ολυμπιακου.γιαυτα μιλαω τυπε και μη μου πεις οτι δεν το ξερεις ;)οσο για το μπουρουση ολοκληρο πρωτοσελιδο δε χρειαζετε να διαβασεις ολοκληρη την εφημεριδα ;)μονο συγνωμη δεν μας ειπε να του ζητησουμε οπως και με αρθρο που εγραψε στο μπλοκ

Επισκέπτης
απλως δεν αναφερθηκαμε φιλε στους αμερικανους..ποιος σου ειπε οτι τους υποστηριζω?οι ομαδες που κατεβαζαν οι αμερικανοι απο το 92 ως το 96 ειχαν μεσα παικτες-ειδωλα κ αξιζαν το σεβασμο ολων..απο το 2000 κ μετα δε ξερω μου καθησαν καπως ασχημα..κ γω γουσταρα οταν χασανε κ το 2002 κ το 2004 απο τους αργεντινους,οταν τους αποκλεισανε οι σερβοι παλι το 02,εμεις το 06..οπως λεει κ ο lithin η μονη φορα που υποστηριξα τους αμερικανους τη τελευταια δεκαετια παιζει νανε στο τελικο του 08 με τους γαμοισπανους..τοσο αντιπαθεις μου ναι οι ισπανοι..
τοτε παω πασο.εγωω παλι δεν χωνευω τους αμερικανους γιατι δεν μπορει μια ομαδα με χαπια να κερδιζει μεταλλια και να τη  σεβομαστε.τωρα εσυ για τους ισπανους εχεις οντως μεγαλη εχθρα :2funny:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
τοτε παω πασο.εγωω παλι δεν χωνευω τους αμερικανους γιατι δεν μπορει μια ομαδα με χαπια να κερδιζει μεταλλια και να τη  σεβομαστε.τωρα εσυ για τους ισπανους εχεις οντως μεγαλη εχθρα :2funny:

για το αντιτοπινγκ φιλε μαζι σου..ουτε εγω μπορω να το καταλαβω αυτο..γιατι ολοι οι υπολοιποι να περνανε κ οι αμερικανοι οχι?

Επισκέπτης
απλως δεν αναφερθηκαμε φιλε στους αμερικανους..ποιος σου ειπε οτι τους υποστηριζω?οι ομαδες που κατεβαζαν οι αμερικανοι απο το 92 ως το 96 ειχαν μεσα παικτες-ειδωλα κ αξιζαν το σεβασμο ολων..απο το 2000 κ μετα δε ξερω μου καθησαν καπως ασχημα..κ γω γουσταρα οταν χασανε κ το 2002  απο τους αργεντινους
Κι ήρθε ο μαλάκας ο Πιτσίλκας και τους καθάρισε με το non call  με τους Σέρβους.Ασχετο ,αλλά μου ήρθε να το πω. :)
Ααα..να μην ξεχάσω.Ουστ γαμοισπανοι :2funny:(για να μείνω στο πνεύμα) :)

Επισκέπτης
για το αντιτοπινγκ φιλε μαζι σου..ουτε εγω μπορω να το καταλαβω αυτο..γιατι ολοι οι υπολοιποι να περνανε κ οι αμερικανοι οχι?
γω δεν τους χωνεψα ποτε.για μενα μια ομαδα υπηρξε αυτη του 92 στη βαρκελωνη.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Κι ήρθε ο μαλάκας ο Πιτσίλκας και τους καθάρισε με το non call  με τους Σέρβους.Ασχετο ,αλλά μου ήρθε να το πω. :)
Ααα..να μην ξεχάσω.Ουστ γαμοισπανοι :2funny:(για να μείνω στο πνεύμα) :)

καλα ο πιτσιλκας τους ειχε καθαρισει στεγνα σε εκεινο το παιχνιδι τους αργεντινους :grin:..αδερφια μας οι σερβοι βλεπεις :2funny: :2funny: :2funny:κριμα κ τους γουσταρα τους αργεντινους να το παρουν τοτε κ ουσιαστικα παιζαν κ χωρις μανου στο τελικο με τους σερβους..αμα θυμασαι προερχοταν απο διαστρεμα στον ημιτελικο με τους γερμανους κ στον τελικο οσο ειχε παιξει σερνοταν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom