Επισκέπτης
Κι έχουν πάντα μα πάντα "επαγγελματικές" διαιτησίες.8 στα 10 τινάγματα ηλεκτροπληξίας θα τα πάρουν φάουλEιναι ρε Τσαρλς. Κανεις δε διαφωνει, αλλα ειναι αχωνευτοι.
Κι έχουν πάντα μα πάντα "επαγγελματικές" διαιτησίες.8 στα 10 τινάγματα ηλεκτροπληξίας θα τα πάρουν φάουλEιναι ρε Τσαρλς. Κανεις δε διαφωνει, αλλα ειναι αχωνευτοι.
μακεντόνσκι κι αυτός?τυπε και η ισπανια ειχε μαυρο
μαλλον για βασκος μου φανηκε τυπεμακεντόνσκι κι αυτός?
μαλλον για βασκος μου φανηκε τυπε
εντελώς ...μεσα απο τη Βασκανία λέμε...τύπε όλοι είχαν λιγο πολύ τον black τους..μόνο ο δικός μας μας έκλασε :'(μαλλον για βασκος μου φανηκε τυπε
εντελώς ...μεσα απο τη Βασκανία λέμε...τύπε όλοι είχαν λιγο πολύ τον black τους..μόνο ο δικός μας μας έκλασε :'(
Γουστάρω τυπε που σε πιάνουν τα εθνικιστικά σου και εξυμνεις περήφανα τα κατορθώματα της ανυπερβλητης ελληνικής ψωλής στην αχανή και σκοτεινή ήπειροΤον Σοφο δεν τον φεραμε απο καμια αποικια, ουτε τον "αγορασαμε".
Ελλην πατερα εχει, και μαλιστα ο πατερας του ειναι σαν τον Σοφοκλη σε λευκο...
Γουστάρω τυπε που σε πιάνουν τα εθνικιστικά σου και εξυμνεις περήφανα τα κατορθώματα της ανυπερβλητης ελληνικής ψωλής στην αχανή και σκοτεινή ήπειρο
Υ.γ. παρόλα αυτά μας έκλασε..
Ξεκόλλησε ο πλακούντας της αρραβωνιαστικιάς του.Ευτυχώς μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία της Μακάμπι είχε ξανακολλήσει!εντελώς ...μεσα απο τη Βασκανία λέμε...τύπε όλοι είχαν λιγο πολύ τον black τους..μόνο ο δικός μας μας έκλασε :'(
τα πραγματα αλλαζουν τυπε
Τυπε καραδοκει ο lakis33, και 8ελω να τα εχω καλα με το νεο καθεστως...
το ιδιο βλακας δηλαδη τυπε?Τον Σοφο δεν τον φεραμε απο καμια αποικια, ουτε τον "αγορασαμε".
Ελλην πατερα εχει, και μαλιστα ο πατερας του ειναι σαν τον Σοφοκλη σε λευκο...
το ιδιο βλακας δηλαδη τυπε?
το ιδιο βλακας δηλαδη τυπε?
Δυσκολα το νεο καθεστώς τύπε.Μεχρι και οι Γάλλοι βάλανε άσπρους..τι να λέμε..
Τυπε καραδοκει ο lakis33, και 8ελω να τα εχω καλα με το νεο καθεστως...
Ναι ειχε πιτσικάρει λίγο και επρεπε να γυρίσει για να τον κουμπώσειΞεκόλλησε ο πλακούντας της αρραβωνιαστικιάς του.Ευτυχώς μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία της Μακάμπι είχε ξανακολλήσει!
Αυτό το αντι-ισπανικό μένος των Ελληναράδων ποτέ δεν το κατάλαβα. Λένε ότι είναι κωλόπαιδα, κάνουν θέατρο και τους πάει η διαιτησία.
Ρε μας δουλέυετε; Όταν παλιότερα ο Γιαννάκης και ο Αλβέρτης έκαναν χειρότερα από το Ναβάρο τότε που είσασταν να τους κράξετε; Όταν το '95 και το '98 τους νικήσαμε με τον Σιγάλα να έχει κάνει τον Ερέρος τουλούμι στο ξύλο, που ήταν οι κραυγές για τη διαιτησία;
Πείτε ότι τους αντιπαθείτε επειδή όπου μας βρίσκουν μας κάνουν τον πάτο σαν γερμανικό κράνος και αφήστε τις κομπλεξικές ηθικολογίες των Χατζηέτσηδων και των Παπαρογιάννηδων. Η Ισπανία είναι ομαδάρα και ότι πήρε, το πήρε με το σπαθί της, όχι με τον Στάνκοβιτς και τον Πιτσίλκα από πίσω να τη σπρώχνει, όπως τα "αδέρφια" μας.