geman30
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
στηριζουμε γαλλια τυποι μου
+ 1000
στηριζουμε γαλλια τυποι μου
τυπε στο 2ο ημιχρονο την γαμησαν την ρωσια οι διαιτητεςτα σκόπια τον ήπιαν απλά
ενώ άξιζαν να κερδίσουν
έπιασαν όλα αυτά που τους σούρναμε
τώρα Γαλλία και ξερό ψωμί
γαμώ το ναβάρο γαμώ
over 10.5..Under/Over πόσες φορές ο παπάρας ο Χατζηγεωργίου θα πει "ΤεΠέ" και "Μπατίιιιιμ";;
Ρε συ απόλυτε το 12 και το 6 τι είναι,νατουραλιζέ? Γάλλοι δε πρέπει να ναι πάντωςστηριζουμε γαλλια τυποι μου
τυπε αυτους τους εφεραν απτις αποικιεςΡε συ απόλυτε το 12 και το 6 τι είναι,νατουραλιζέ? Γάλλοι δε πρέπει να ναι πάντως
τυπε αυτους τους εφεραν απτις αποικιες
Τι τους θένε τους αλλοδαπούς? Ουτε τον εθνικο υμνο-που θα λεγε και ο Λεπεν- δε θα ξέρουντυπε αυτους τους εφεραν απτις αποικιες
σημερα το γαμησαν λιγο οι διαιτητες τυπεΩραίος ο German30!!!!!!
Τα Σκόπια πολύ σπρώξιμο από την διαιτησία......Ελεος δηλαδή.Αφού σε κάνουν να την αντιπαθήσεις την ομάδα,μόνο και μόνο για το σπρώξιμο(πέρα από τα εθνικιστικά μας που καμία σχέση δεν έχουν με το μπάσκετ).Αλλά ο καλός Θεούλης τους τιμώρησε δις με τους Ρώσσους.Μια με το τελείως κωλόφαρδο τρίποντο του Μόνια στο πρώτο ματς και μια με το air-ball σε λέι-απ του Στογιανόφσκι(του γλίστρησε η μπάλα του δύσμοιρου!!!).
Σκατά στα μούτρα των παιχταράδων αλλά αντιπαθέστατων Ισπανών σε λίγο.
ελα ντε τυπεΤι τους θένε τους αλλοδαπούς? Ουτε τον εθνικο υμνο-που θα λεγε και ο Λεπεν- δε θα ξέρουν
ποια τυπε?
ΥΓ.και γαμω ταινια τυπε ;)
Nightbreedποια τυπε?
...μόνο αυτοι τέτοια ανωμαλία τύπε μουελα ντε τυπε
θα υπαρχουν στην γαλλια μαλακες που θα γουσταρουν να βλεπουν λευκους στην εθνικη τους
κωλοφασιστες
δες και την αλλη που σου ειπα τυπεNightbreed