Νέα

Eurobasket Λιθουανια 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Επειδη κουραστηκα να βλεπω τον καθε φελλο να θελει να αναδυθει μεσω της διαφοροποιησης.

εγώ διαφωνώ

γενικότερα οι ψωνάρες μου την σπάνε αφάνταστα (όχι μόνο στον αθλητισμό, παντού),
μόνο όμως όταν δεν έχουν κανέναν λόγο να την ψωνίσουν.
όταν π.χ. η άλλη είναι σαν ανάποδο γαμώτο και το παίζει γκόμενα είναι μαλακισμένη.
όταν όμως είναι θεόμουνο και το ξέρει και ψωνίζεται, πάω πάσο, δικαιολογείται.

αυτή η ισπανία είναι 2-3 σκαλιά καλύτερη από τον δεύτερο καλύτερο αρκετά χρόνια τώρα...δικαιολογημένα την έχουν ψωνίσει ;) άλλωστε ο αθλητισμός έχει πάψει από καιρό να διδάσκει ήθος και να γεννάει πρότυπα...

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Τώρα πλάκα μας κάνεις κι'εσύ; Ο Τζινόμπιλι και ο Ντελφίνο θεωρούνται από τους μεγαλύτερους θεατρίνους του ΝΒΑ.

Γι'αυτό οι Ισπανοί παίρνουν χρυσά κι'εμείς όχι. Αυτοί στελεχώνουν την ομάδα τους με μπασκετμπολίστες όπως ο Ναβάρο, κι'εμείς με καλά παιδιά όπως ο Ζήσης.

Με τις υγείες σου. Πιές καμιά σόδα να χωνέψεις.

οτι πεις τυπε...σε λιγο θα μας πεις οτι ειναι κ πιο θεατρινοι απ'τον ναβαρο :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
εγώ διαφωνώ

γενικότερα οι ψωνάρες μου την σπάνε αφάνταστα (όχι μόνο στον αθλητισμό, παντού),
μόνο όμως όταν δεν έχουν κανέναν λόγο να την ψωνίσουν.
όταν π.χ. η άλλη είναι σαν ανάποδο γαμώτο και το παίζει γκόμενα είναι μαλακισμένη.
όταν όμως είναι θεόμουνο και το ξέρει και ψωνίζεται, πάω πάσο, δικαιολογείται.

αυτή η ισπανία είναι 2-3 σκαλιά καλύτερη από τον δεύτερο καλύτερο αρκετά χρόνια τώρα...δικαιολογημένα την έχουν ψωνίσει ;) άλλωστε ο αθλητισμός έχει πάψει από καιρό να διδάσκει ήθος και να γεννάει πρότυπα...

Διακρινω μια παραιτηση ή απλα γουσταρεις σταριλικια;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Γι'αυτό οι Ισπανοί παίρνουν χρυσά κι'εμείς όχι. Αυτοί στελεχώνουν την ομάδα τους με μπασκετμπολίστες όπως ο Ναβάρο, κι'εμείς με καλά παιδιά όπως ο Ζήσης.

άσχετο αυτό που είπες... προφανώς αν είχαμε και εμείς ένα ναβάρο θα τον βάζαμε να παίζει... αλλά και πάλι δεν θα μας άρεσε η συμπεριφορά του!!!

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Τώρα πλάκα μας κάνεις κι'εσύ; Ο Τζινόμπιλι και ο Ντελφίνο θεωρούνται από τους μεγαλύτερους θεατρίνους του ΝΒΑ.

Με τις υγείες σου. Πιές καμιά σόδα να χωνέψεις.

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=XQaF-0bUXdg&feature=related[/video] [/video]

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Άντε διάβασε κάνα Hoopshype ή κάνα άλλο σάιτ όπου γίνεται σκάουτινγκ ριπόρτ των παικτών και μετά έλα να μου κάνεις χειρονομίες.
Άντε, καταπίνετε αμάσητη ότι μαλακία σας πετάξει ο Σκουντής και ο Παπαδογιάννης.

Αντί να πάρουμε κάνα μάθημα από αυτούς μπας και σταματήσουμε το ξυλίκι, τους λέμε κωλόπαιδα και καθαρίσαμε. Λες και οι ομάδες είναι γραφεία συνοικεσίων και οι θεατές ψάχνουν γαμπρούς για τις κόρες τους. :jerking:

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=XQaF-0bUXdg&feature=related[/video] [/video]

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Άντε διάβασε κάνα Hoopshype ή κάνα άλλο σάιτ όπου γίνεται σκάουτινγκ ριπόρτ των παικτών και μετά έλα να μου κάνεις χειρονομίες.
Άντε, καταπίνετε αμάσητη ότι μαλακία σας πετάξει ο Σκουντής και ο Παπαδογιάννης.

Αντί να πάρουμε κάνα μάθημα από αυτούς μπας και σταματήσουμε το ξυλίκι, τους λέμε κωλόπαιδα και καθαρίσαμε. Λες και οι ομάδες είναι γραφεία συνοικεσίων και οι θεατές ψάχνουν γαμπρούς για τις κόρες τους. :jerking:

το σίγουρο είναι πως δεν ψάχνουν για κωλοπαίδια!!!!

Επισκέπτης
Ρε φίλε, σουρωμένος είσαι;
Ο Γιαννάκης έριχνε κάτι βουτιές στην εποχή του που θα τις ζήλευε και ο Λουγκάνις. Μόλις τον ακουμπούσε λίγο ο αντίπαλος έπεφτε στο παρκέ λες και τράκαρε με νταλίκα. Αλλά επειδή ήταν ο Γιαννάκης "έπαιρνε έξυπνα το επιθετικό", δεν ήταν θεατρίνος και κωλόπαιδο όπως ο Ναβάρο.

Το ότι δεν κατάλαβες ποιούς εννοώ όταν μιλάω για τα "αδέρφια" επίσης με κάνει να αμφιβάλω για τη σχέση σου με το άθλημα.
Πάσο με τα "αδέλφια", μαλακία μου,δεν πήγε το μυαλό μου στους Σέρβους.Δίκιο έχετε σ'αυτό,είμαι forest,κράξτε με! :)
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Γιαννάκης ήταν πεντακάθαρος παίχτης κι υποδειγματικός επαγγελματίας.Δεν έπλεκε τα χέρια του στα χέρια του αντιπάλου και μετά τιναζόταν πίσω,όπως ο Ναβάρο ή ο Αλβέρτης και τα περισσότερα επιθετικά που έπαιρνε με τους σημερινούς κανονισμούς είναι επιθετικά.
Σκανδαλώδη εύνοια σε ματς που έκρινε μετάλλια ή προκρίσεις δε θυμάμαι.Τελευταίο ματς που θυμάμαι να μας πήγαν μαρς οι διαιτητές ήταν με τους Σέρβους σε προηγούμενο ευρωμπασκετ,τότε που είχε κάνει και τις περίφημες δηλώσεις ο Μιλισιτς,το 2007 δλδ.
Το αν αμφιβάλεις για τη σχέση μου με το άθλημα με θλίβει βαθύτατα,θα προσπαθήσω όμως,μα τα χίλια κουτσά ελάφια,να σε κάνω να αλλάξεις γνώμη

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
το πιστεύεις ή απλά θέλεις να ανάψεις την κουβέντα?
σιγά την βαρυσήμαντη δήλωση :grin: και βέβαια το πιστεύω, ο επαγγελματικός αθλητισμός και το κυνήγι του στόχου με κάθε κόστος (π.χ. ντόπες, στημένα κτλ) δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για πρότυπα

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Ναι, όπως τότε που ο Διαμαντόπουλος και ο Λιαδέλης έβαζαν 30αρες και έμεναν εκτός Εθνικής γιατί ήταν "ιδιόρυθμοι" και δεν έπαιζαν "για την ομάδα".

Έχεις πάει σε γιατρό να το κοιτάξεις;

δεν έπαιζαν γιατί δεν είχαν διάθεση να παίξουν άμυνα... τόσο απλά και χωρίς άμυνα δεν πας πουθενά πλέον.
Οι 30άρες δεν λένε τίποτα... και μη μου πεις πως ήταν επιπέδου ναβάρο αυτοί οι 2 παίκτες...

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ναι, όπως τότε που ο Διαμαντόπουλος και ο Λιαδέλης έβαζαν 30αρες και έμεναν εκτός Εθνικής γιατί ήταν "ιδιόρυθμοι" και δεν έπαιζαν "για την ομάδα".

Ας πει καποιος στο σιχαμα οτι εδω δεν ειναι στρατος να ρευεται καθε φορα που μιλαει...

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

εγω σου λεω τι βλεπω φιλε...ας το σκουντη κ το παπαδογιαννη..τεσπα δεν εχει νοημα ,ουτε εγω θα αλλαξω την αποψη που εχω για τους καραγκιοζηδες τους ισπανους ουτε εσυ..

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
σιγά την βαρυσήμαντη δήλωση :grin: και βέβαια το πιστεύω, ο επαγγελματικός αθλητισμός και το κυνήγι του στόχου με κάθε κόστος (π.χ. ντόπες, στημένα κτλ) δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για πρότυπα

από τη στιγμή που επηρεάζουν νεαρούς ανθρώπους με την συμπεριφορά τους, αποτελούν πρότυπο καλό ή κακό έστω και ακούσια...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Οι θεατές θέλουν να βλέπουν καλούς παίκτες που δεν πιάνουν τη μπάλα από το κοτσάνι. Ποσώς τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας τους.
Με αυτή τη λογική ούτε ο Μάτζικ με τον Μπερντ δεν θα'χαν θέση στην ομάδα σου.

οι φίλαθλοι δεν θέλουν τη νίκη με κάθε κόστος... ο μάτζικ και ο μπέρντ μέσα στο γήπεδο, όσο θυμάμαι τουλάχιστον, δεν είχαν συμπεριφορά αλαζονική

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Ενώ ο Ναβάρο είναι κίλερ στην άμυνα. :rolleyes:

Για τη δική μας ομάδα ήταν ότι καλύτερο στο θέμα σκόρερ-ηγέτης. Το γεγονός ότι όχι μόνο αγνοήθηκαν από την Εθνική αλλά και συκοφαντήθηκαν για να δικαιολογηθεί αυτή η αβλεψία δείχνει την αρωστημένη νοοτροπία του Βασιλακόπουλου και των παρατρεχάμενων του.

Μη μου τρίβεσαι, δε γαμάω πουστράκια.

δεν χρειάζεται να είναι κίλερ, αλλά προσπαθεί και μαρκάρει και καλύπτει τους χώρους του. Οι άλλοι 2 που ανέφερες ήταν απόντες από κάθε άμυνα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom