dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
αυριο
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Το ότι ο Ζήσης έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες δείχνει απλώς πόσο καλό μάνατζερ έχει. Σε καμία από αυτές άλλωστε δεν έθελξε με την απόδοση του, γι'αυτό κι'έχει γίνει γυρολόγος.
Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως όταν ζητήθηκε από Έλληνα δημοσιοκάφρο να περιγράψει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Ζήση εκείνος απάντησε ότι είναι "ένα παιδί που θα τον ήθελα για γιό μου"!
δηλαδη τυπε ειναι καλο παιδι?Το ότι ο Ζήσης έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες δείχνει απλώς πόσο καλό μάνατζερ έχει. Σε καμία από αυτές άλλωστε δεν έθελξε με την απόδοση του, γι'αυτό κι'έχει γίνει γυρολόγος.
Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως όταν ζητήθηκε από Έλληνα δημοσιοκάφρο να περιγράψει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Ζήση εκείνος απάντησε ότι είναι "ένα παιδί που θα τον ήθελα για γιό μου"!
δηλαδη τυπε ειναι καλο παιδι?
τυπε εφαγε ενα αγκωνιδι απτον βαρεχαο και εγινε το καλο παιδιαμφιβαλεις τυπε οτι ειναι καλο παιδι?..φαντασου το ζηση τυπε να παιζε σε μια ομαδα σα τα "κακα παιδια" των detroit pistons στα τελη της δεκαετιας του '80 και να κανε κ αυτος τσαμπουκαδες
τυπε εφαγε ενα αγκωνιδι απτον βαρεχαο και εγινε το καλο παιδι
εγω γουσταρα να τον αριχσει στα μπουκετα ο σερ τσαρλς
του ειχε σπασει το ζυγωματικο τυπε.θυμασε πως ειχε γινει η μαπα του?σαν μελιτζανα
Ευχαριστω.μήτσο εδώ το πρόγραμμα
έχει και κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά που αφορούν την εθνική
π.χ. τον μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων στην ομάδα τον έχει ακόμα ο γκάλης με μ.ο. 30,51 πόντους ο ίδιος έχει και το ρεκόρ πόντων, 53 π. απέναντι στον παναμά σε αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος
τους εσκισε τον κωλό ο ντε κολό τυπεΜατσαρα χανετε αν δε βλεπετε το Λιθουανια - Γαλλια (aka Ηνωμενες Γαλλικες Αποικιες)...
τους εσκισε τον κωλό ο ντε κολό τυπε
τυπε ο παρκερ εχει κανει μαλακες αλλους και αλλουςΜονο η Γαλλια μου γεμιζει το ματι για να χτυπησει την Ισπανια.
Αυτος ο Τονι Παρκερ, οποτε γουσταρε τους εκανε γιογιο τους Λιθουανους.
Μονο η Γαλλια μου γεμιζει το ματι για να χτυπησει την Ισπανια.
Αυτος ο Τονι Παρκερ, οποτε γουσταρε τους εκανε γιογιο τους Λιθουανους.
λες τυπε?καλα τα γαλλακια κ ο παρκερ δε λεω...αμα τους πετυχει ομως το καλο παιδι κ η παρεα του στην επομενη φαση τη κατσανε οι πουρκουαδες
λες τυπε?
εχουμε και καλη παραδοση με αυτους
ποιους εννοεις?παντως κακη παραδοση με τους ισπανους εχουμε μονο απο το παγκοσμιο.πιο πριν τους εχουμε κερασει κατι αψεντια καλα...στους λουζερς...Αν αύριο χάσουμε, μετά υποστηρίζουμε φουλ Ισπανία στον τελευταίο αγώνα του άλλου ομίλου. Θα ναι κρίμα πραγματικά αν πέσουμε πάλι στους γαμιάδες μας!