Επισκέπτης
τυπε στα ελεγα και στην αρχη με βασιλειδη μπραμο και ξανθοπουλο δεν μπορει να εχεις απαιτησειςξυπνα μαλακα ζουρο
βαλε κουφο
τυπε στα ελεγα και στην αρχη με βασιλειδη μπραμο και ξανθοπουλο δεν μπορει να εχεις απαιτησειςξυπνα μαλακα ζουρο
βαλε κουφο
βγηκαμε 3οι τυπετυπε στα ελεγα και στην αρχη με βασιλειδη μπραμο και ξανθοπουλο δεν μπορει να εχεις απαιτησεις
με τη εθνικη νεων η ελπιδων δεν θυμαμαι καλα απεδειξε οτι ητνα ηγετης και το μεγλαυτερο ταλεντο.αν δεν του δωσει παιχνιδια να ψηθει σε τετοιες διοργανωσεις ποτε θα γινει αυτο?παντως νομιζω οτι η εθνικη θελει νεο προπονητη φυσικα καλυτερο απο αυτον που εχει τωρα.ξυπνα μαλακα ζουρο
βαλε κουφο
δεν τον εχω σε εκτιμηση τυπε αλλα σημερα ηταν σε καλη μεραμε τη εθνικη νεων η ελπιδων δεν θυμαμαι καλα απεδειξε οτι ητνα ηγετης και το μεγλαυτερο ταλεντο.αν δεν του δωσει παιχνιδια να ψηθει σε τετοιες διοργανωσεις ποτε θα γινει αυτο?παντως νομιζω οτι η εθνικη θελει νεο προπονητη φυσικα καλυτερο απο αυτον που εχει τωρα.
εχει μεγαλο ταλεντο αλλα θελει παιχνιδια και επισης να μην επηρεαζεται απο μαλακιες που λενε οτι ειναι ελληνοαμερικανος.δεν τον εχω σε εκτιμηση τυπε αλλα σημερα ηταν σε καλη μερα
δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον ειχε τοση ωρα στον παγκο
αλλα να μου πεις coach ilias ειναι αυτος
ας τον βαλει ο λιακος να παιζει τυπεεχει μεγαλο ταλεντο αλλα θελει παιχνιδια και επισης να μην επηρεαζεται απο μαλακιες που λενε οτι ειναι ελληνοαμερικανος.
βγηκαμε 3οι τυπε
να παρακαλαμε να νικησει η ισπανια την γαλλια για να παιξουμε με την παρκεριαδα μπας και εχουμε μια ελπιδα να περασουμε στην 4αδα
εμ καποιος πρεπει να του το δωσει να το καταλαβει οτι τετοιο παιχτη δεν τον εχεις στον παγκο.για μενα ηταν λαθος η επιλογη αυτου του προπονητη για εθνικη.ας τον βαλει ο λιακος να παιζει τυπε
τι μου ειχε τον μαυροειδη και τον ξανθοπουλο να μαλακιζονται τοση ωρα
τυπε και καλα να παιξουμε το πιο πιθανο ειναι να κανει παρκαδα με τον αβραμοτριαντη η ομαδατυπε αμα παιξουμε οπως σημερα με τους πουρκουαδες μας βλεπω για παρκαδα..οχι για παρκεριαδα
ο μπαναωτης ηταν καλυτερος τυπεεμ καποιος πρεπει να του το δωσει να το καταλαβει οτι τετοιο παιχτη δεν τον εχεις στον παγκο.για μενα ηταν λαθος η επιλογη αυτου του προπονητη για εθνικη.
εμ καποιος πρεπει να του το δωσει να το καταλαβει οτι τετοιο παιχτη δεν τον εχεις στον παγκο.για μενα ηταν λαθος η επιλογη αυτου του προπονητη για εθνικη.
ο μπαναωτης ηταν καλυτερος τυπε
ακου κωστα τσακωνα των ηνωμενων πολιτειων της αμερικης.απλως ανεφερα οτι σαν προπονητης ειναι λιγο για εθνικη.γιατι μια,εμ για μια εθνικη που σαν ονομα σχολη αλλα και ταλεντο ειναι απο τις μεγαλες παραδοσιακες παγκοσμιες δυναμεις η οποια κερδισε την αμερικη με τα αστερια του nba αν θυμασαι.εσυ θεωρεις τον λαικουρα επαρκη προπονητη για την εθνικη η οχι?και ασε τα περι καφενειου.Ρε προπονητες του κωλου,
Ηξερε ο Λιακουρας οτι δε θα κατεβουν στο Ευρωμπασκετ τα μεγαλα ονοματα;
Τι παπαριες λετε; Ετσι κανετε και στην δουλεια σας; Βγαζετε συμπερασματα καφενειου;
εμ καποιος πρεπει να του το δωσει να το καταλαβει οτι τετοιο παιχτη δεν τον εχεις στον παγκο.για μενα ηταν λαθος η επιλογη αυτου του προπονητη για εθνικη.
η σιλβα που χαθηκε ρε τυπεΚαλά θα παραβλέψω ότι το παίζετε όλοι προπονητες... (εγώ βλέπω πως αυτά μπορεί η εθνική)
Αυτούς τους 2 ΠΑΠΑΡΕΣ που σχολιάζουν το παιχνίδι...δε γίνεται τώρα που θα κλείσει η ερτ να τους σουτάρουν ..γιατί μας έχουν πρήξει τα @@ τόσα χρόνια?
Καλά θα παραβλέψω ότι το παίζετε όλοι προπονητες... (εγώ βλέπω πως αυτά μπορεί η εθνική)
Αυτούς τους 2 ΠΑΠΑΡΕΣ που σχολιάζουν το παιχνίδι...δε γίνεται τώρα που θα κλείσει η ερτ να τους σουτάρουν ..γιατί μας έχουν πρήξει τα @@ τόσα χρόνια?
σωστα αλλα αυτι σημαινει οτι παρεμεινε στασιμος και για αυτο πρεπει να ερθει ελλαδα να παιξει.παντως πρεπει να ψηθει περισσοτερο με την εθνικη.ρε φιλε ποσο να παιξει ο κουφος?..επαιξε σημερα κανα 20λεπτο και..καλος δε λεω,αλλα σιγουρα θελει βελτιωση στην αμυνα..κ καμια προσποιησουλα στους αντιπαλους ψηλους οταν παιρνει τη μπαλα δε βλαπτει..αμα πηγαινει συνεχεια να σηκωθει μονοκομματα για το καλαθι καταντα προβλεψιμος..
ακου κωστα τσακωνα των ηνωμενων πολιτειων της αμερικης.απλως ανεφερα οτι σαν προπονητης ειναι λιγο για εθνικη.γιατι μια,εμ για μια εθνικη που σαν ονομα σχολη αλλα και ταλεντο ειναι απο τις μεγαλες παραδοσιακες παγκοσμιες δυναμεις η οποια κερδισε την αμερικη με τα αστερια του nba αν θυμασαι.εσυ θεωρεις τον λαικουρα επαρκη προπονητη για την εθνικη η οχι?και ασε τα περι καφενειου.