Νέα

Eurobasket Λιθουανια 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Καλά θα παραβλέψω ότι το παίζετε όλοι προπονητες... (εγώ βλέπω πως αυτά μπορεί η εθνική)

Αυτούς τους 2 ΠΑΠΑΡΕΣ που σχολιάζουν το παιχνίδι...δε γίνεται τώρα που θα κλείσει η ερτ να τους σουτάρουν ..γιατί μας έχουν πρήξει τα @@ τόσα χρόνια?
:idiot: :idiot: :idiot:

όντως αυτά μπορεί η εθνική αλλά κάποια λάθη του προπονητή βγάζουν μάτια και δεν χρειάζεται πτυχίο προπονητικής για να τα εντοπίσει κανείς, το μπάσκετ είναι άθλημα δεν έχει εξισώσεις

εγώ προτιμώ να σουτάρουν τον πουρουπουπού (αν είναι ακόμα στην ερτ :think: ) :cussing:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πιστεύω ότι η Ρωσσία θα πάει 4αδα. Την θεωρώ ανώτερη και πιο συγκροτημένη ομάδα από Σερβία-Τουρκία.

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Καλά θα παραβλέψω ότι το παίζετε όλοι προπονητες... (εγώ βλέπω πως αυτά μπορεί η εθνική)

Αυτούς τους 2 ΠΑΠΑΡΕΣ που σχολιάζουν το παιχνίδι...δε γίνεται τώρα που θα κλείσει η ερτ να τους σουτάρουν ..γιατί μας έχουν πρήξει τα @@ τόσα χρόνια?
:idiot: :idiot: :idiot:

:thumbsup: Πεσ'τα ρε Silva.
Δε προκειται ομως να τους σουταρουν τυπε.
Προσφερουν τα μεγιστα στην αποβλακωση του Ελληνα φιλαθλου... :idiot:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τυπε εισαι προπονητης; Πως κρινεις οτι δεν κανει για την Εθνικη;
Το ειχα γραψει και στην αρχη του νηματος. Η Εθνικη δεν εχει υπογραψει συμβολαιο τριαδας σε καθε διοργανωση.

Του καφενειου εισαι. Θα εχεις παιξει και συ στα νειατα σου μπασκετ (οπως η μιση Ελλαδα), και θα νομιζεις οτι εισαι προφεσσορας.

Καθενας κρινεται εκ του αποτελεσματος δεδομενου τα μεσα που εχει.
στην ταμπακιερα τωρα?εσυ θεωρεις οτι κανει για εθνικη?οτι ειναι επαρκης?πιασε εναν ελληνικο σκετο τωρα. ;)

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
τυπε με μας θα παει η εθνικη στο προολυμπιακο..περιμενουνε να σουταρουν τον λιακο κ να αναλαβουμε εμεις :grin:..τεχνικο τιμ εγω,ο απολυτος κ ο sferdeklos :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε μ'αρεσει να παιζω μπασκετ κι οχι να κοουτσαρω...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
250.154
Πόντοι
46.232
Πιστεύω ότι η Ρωσσία θα πάει 4αδα. Την θεωρώ ανώτερη και πιο συγκροτημένη ομάδα από Σερβία-Τουρκία.
εμενα φιλε μου η γνωμη μου ειναι οτι καμια ομαδα απο τον ομιλο μας δεν θα νικησει στα προημητελικα.......

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
στην ταμπακιερα τωρα?εσυ θεωρεις οτι κανει για εθνικη?οτι ειναι επαρκης?πιασε εναν ελληνικο σκετο τωρα. ;)

Κοιτα μαλακα εξυπνακια να μαθεις να διαβαζεις.
Ειναι σαφες οτι δε μπορω να σου απαντησω. Γιατι δεν ειμαι του καφενειου.

Να κανεις λεζαντα και μαγκιες στα τραβελια σου.

Αντε παπαρι...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
250.154
Πόντοι
46.232

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:thumbsup: Πεσ'τα ρε Silva.
Δε προκειται ομως να τους σουταρουν τυπε.
Προσφερουν τα μεγιστα στην αποβλακωση του Ελληνα φιλαθλου... :idiot:
αντιθέτως θα έλεγα ότι εξηγούν αρκετά τεχνικά σημεία μέσα στο παιχνίδι, ειδικά σε σχέση με τους συναδέλφους τους που μεταδίδουν ποδόσφαιρο και οι περισσότεροι δεν παίρνουν χαμπάρι ούτε όταν αλλάζει σύστημα η ομάδα :jerking:

απλά είναι μαλάκες :)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Κοιτα μαλακα εξυπνακια να μαθεις να διαβαζεις.
Ειναι σαφες οτι δε μπορω να σου απαντησω. Γιατι δεν ειμαι του καφενειου.

Να κανεις λεζαντα και μαγκιες στα τραβελια σου.

Αντε παπαρι...
οκ κανε ενα 69 με το αγορι σου τον λιλα τοτε.ξερεις εσυ... ;) ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε μ'αρεσει να παιζω μπασκετ
mathe-paidi-mou-mpasket.jpg
:2funny:

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
αντιθέτως θα έλεγα ότι εξηγούν αρκετά τεχνικά σημεία μέσα στο παιχνίδι, ειδικά σε σχέση με τους συναδέλφους τους που μεταδίδουν ποδόσφαιρο και οι περισσότεροι δεν παίρνουν χαμπάρι ούτε όταν αλλάζει σύστημα η ομάδα :jerking:

απλά είναι μαλάκες :)

Εσυ εισαι που παιρνεις τηλεφωνο στην ΕΡΤ, και εκθειαζεις τον Χατζηπαπαρι; :s&m_2:

Παντως τα παιχνιδια τα απολαμβανω στο mute πλεον.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
εμενα φιλε μου η γνωμη μου ειναι οτι καμια ομαδα απο τον ομιλο μας δεν θα νικησει στα προημητελικα.......

τη ρωσια δε ξερω αμα τερματισει πρωτη στον ομιλο μας μεχρι κ τελικο τη βλεπω..αμα δε διασταυρωθει με καμια ισπανια στους 4..

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Το σημερινο παιχνιδι ηταν πολυ δυσκολο,τα μαρκαρισματα στην αμυνα μας δεν εβγαιναν.
Ο Μπλατ εβαζε ψηλη πενταδα-πηρε τα ριμπαουντ-περασε τη μπαλα κοντα στο καλαθι.....απλα πραγματα.
Στο 1ο ημιχρονο μας κρατησαν τα τριποντα....αλλα υστερα.....
Ο Μπουρουσης γιατι δεν επαιξε στο 2ο ημιχρονο ? ?
Η Ρωσια μπορει,αναλογως + τον αντιπαλο βεβαια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν ειναι η σερβια 4η τυπε στον αλλο ομιλο μην εισαι και πολυ σιγουρος
εγω παλι βλεπω τις 4 ομαδες του αλλου ομιλου στα ημιτελικα :grin:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Φίλε την Ρωσσία μην την υποτιμάς, είναι ισχυρή ομάδα! Τώρα όλοι οι άλλοι από τον όμιλο μας συμπεριλαμβανομένου και εμάς μάλλον θα πάρουμε το παπάρι. (Αν και πιστεύω ότι αν παίξουμε με Γάλλους έχουμε μία μικρή ελπίδα να κάνουμε κάποια έκπληξη!)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εσυ εισαι που παιρνεις τηλεφωνο στην ΕΡΤ, και εκθειαζεις τον Χατζηπαπαρι; :s&m_2:

Παντως τα παιχνιδια τα απολαμβανω στο mute πλεον.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κοίτα, καταρτισμένοι είναι οι τύποι, ο χοντρός μάλιστα λίγο περισσότερο από τον καρεδάκια, πέρα από την περιγραφή σου δίνουν και 5 πράγματα π.χ. για τις κινήσεις των προπονητών, γιατί κολλάει η ομάδα κτλ

αλλά μιας και οι περισσότεροι μπασκετικοί δημοσιογράφοι το γνωρίζουν το αντικείμενό τους, θα προτιμούσα κι εγώ κάποιον που να μην σπάει αρχίδια όπως αυτοί (προσωπικά μου αρέσει ο παπαδογιάννης :P και ο συρίγος γιατί είναι ψωνάρα μεγάλη μορφή και σκάω στα γέλια :rockon: )

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε ειμαι Ελληνοαμερικανος, και δε μ'αφηνει ο Μπογρης να παιξω...
τυπε μην του κολλας πολυ γιατι εμαθα οτι κανει τσαμπουκαδες στο τουιτερ :2funny:
τι μαλακας ανθρωπος αυτος ο μπογρης ρε τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom