Νέα

Eurobasket Λιθουανια 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αυτη η ομαδα και να θελει δεν μπορει να σηκωσει ψηλα τον πηχη.για μενα αν περασει στην 8αδα ειναι επιτυχια.αν εξαιρεσεις μπουρουση φωτση καλαθη ζηση ποιοι απο ατους υπολοιπους εχουν παραστασεις μεγαλων παιχνιδιων η εμπειρεια απο ευρωπαικους αγωνες;ο ζουρος εκανε τρομερα λαθη για μενα ο αποκλεισμος βουγιουκα ηταν εγλκλημα.οταν ειναι ο μοναδκος ποιοτηκος ψηλος που μπορει να βαλει καλαθι.θα μου πεις δεν παιζει αμυνα.σωστα.παιζει ο μαυροειδης μηπως;
Οι επιλογές του Ζ ούρου για τη 12αδα είναι απόλυτα δικαιολογημένες.Ενστάσεις για τις μη επιλογές Παππά η Βουγιούκα μπορεί να υπάρχουν(κατ'εμέ λανθασμένα).Θα άλλαζε τόσο δραματικά η ικανότητα της Εθνικής για διάκριση αν υπήρχαν αυτοί οι δύο στο ρόστερ της;Ο Βόυγιούκας ο μοναδικός ποιοτικός ψηλός που μπορεί να βάλει την μπάλα στο καλάθι;

Επισκέπτης
το μπάσκετ έχει σφαώς αλλάξει ριζικά αλλά οι σουτέρ και οι παίκτες που ζεματάει το χέρι τους δεν έλειψαν ποτέ παρά μονο από εμάς και παραδόξως από τους σέρβοκροάτες(βλ.ναβάρο,καλντερόν,ντελφίνο,τζινομπιλι,μπαζίλε,αρκετούς τούρκους,λιθουανούς κλπ..).Οι δικοί μας γκάρντ αν εξαιρέσουμε τον διαμαντίδη και τον σπανούλη όταν είναι στα συγκαλά του δεν είναι "καυτοχεράτοι".Πιό πολύ έχω εμπιστοσύνη στον φώτση παρά στον ζήση όταν σουτάρει...αυτό το έχει μόνο η γερμανία αν δε κάνω λάθος όπου δηλ.ο καλύτερος σουτέρ της ομάδας είναι ο ψηλός παίχτης και όχι οι γκάρντ...αυτό είναι από τα άγραφα όσο και αν αντιλαμβάνομαι ότι το μπάσκετ έχει αλλάξει ριζικά και απαιτείται πλέον και από τους ψηλούς να έχουν ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές σούτ!
:thumbsup:
Οι Σερβοκροάτες πάντα έχουν βρωμοχεράδες!

Επισκέπτης
Οι επιλογές του Ζ ούρου για τη 12αδα είναι απόλυτα δικαιολογημένες.Ενστάσεις για τις μη επιλογές Παππά η Βουγιούκα μπορεί να υπάρχουν(κατ'εμέ λανθασμένα).Θα άλλαζε τόσο δραματικά η ικανότητα της Εθνικής για διάκριση αν υπήρχαν αυτοί οι δύο στο ρόστερ της;Ο Βόυγιούκας ο μοναδικός ποιοτικός ψηλός που μπορεί να βάλει την μπάλα στο καλάθι;
ποιοτηκος στην επιθεση.ειδικα αν τον συγρινουμε με μαυροειδη σιγουρα.χθες δηλαδη δεν θα ηταν χρησιμος οταν ο μπουρουσης δεν μπορουσε να μπει καν στη ρακετα;εχεις και αλλους ψηλους με αυτα τα προσντα;δεν λεω οτι ειναι ο παιχταρας αλλα οπως και να εχει εχει παραστασεις και εμπειρεια.απλα θυμησου το δευτερο παιχνιδι στη βαρκελωνη ;)

Επισκέπτης
ποιοτηκος στην επιθεση.ειδικα αν τον συγρινουμε με μαυροειδη σιγουρα.χθες δηλαδη δεν θα ηταν χρησιμος οταν ο μπουρουσης δεν μπορουσε να μπει καν στη ρακετα;εχεις και αλλους ψηλους με αυτα τα προσντα;δεν λεω οτι ειναι ο παιχταρας αλλα οπως και να εχει εχει παραστασεις και εμπειρεια.απλα θυμησου το δευτερο παιχνιδι στη βαρκελωνη ;)
Ο Μαυροειδής είναι από τους καλύτερους Έλληνες ψηλούς σε καταστάσεις pick and rοll.Στο χθεσινό παιχνίδι,έτσι όπως παίξανε τα γκαρντ μας,δε βλέπω που θα ωφελούσε ιδιαίτερα η παρουσία Βουγιούκα.Στα φιλικά ήταν ο χειρότερος παίχτης μας.Δε τους συγκρίνω σώνει και ντε για να σου πω ότι ο Μαυροειδής είναι καλύτερος,απλά λέω ότι δικαιολογώ το Ζούρο για την επιλογή του.
Ήταν όντως καλός με τη Μπάρτσα,δε μου πολυαρέσει ρε ψηλέ σαν παίχτης,τι να σου πω.Πολυ σοφτ για το ύψος του,μέτρια τελειώματα.Θα τον έπαιρνα μόνο για ειδικές καταστάσεις στην άμυνα,βλ Πέκοβιτς σήμερα,που πάντα το δυσκόλευε,όπως κι ο Γλυνιαδάκης με το Μαρούσι.Γνώμη μου πάντα,έτσι;

Επισκέπτης
Ο Μαυροειδής είναι από τους καλύτερους Έλληνες ψηλούς σε καταστάσεις pick and rοll.Στο χθεσινό παιχνίδι,έτσι όπως παίξανε τα γκαρντ μας,δε βλέπω που θα ωφελούσε ιδιαίτερα η παρουσία Βουγιούκα.Στα φιλικά ήταν ο χειρότερος παίχτης μας.Δε τους συγκρίνω σώνει και ντε για να σου πω ότι ο Μαυροειδής είναι καλύτερος,απλά λέω ότι δικαιολογώ το Ζούρο για την επιλογή του.
Ήταν όντως καλός με τη Μπάρτσα,δε μου πολυαρέσει ρε ψηλέ σαν παίχτης,τι να σου πω.Πολυ σοφτ για το ύψος του,μέτρια τελειώματα.Θα τον έπαιρνα μόνο για ειδικές καταστάσεις στην άμυνα,βλ Πέκοβιτς σήμερα,που πάντα το δυσκόλευε,όπως κι ο Γλυνιαδάκης με το Μαρούσι.Γνώμη μου πάντα,έτσι;
εγω να ρωτησω στη σημερινη ομαδα εκτος ισως του καλαθη ποιος μπορει να παιξει πικενρολ;γνωμη παντα κανεις.θα συμφωνησω οτι στα φιλικα δεν ηταν καλοςαλλα μηπως ηταν ο βασιλειαδης;για μενα την ομαδα την φτιαχνεις αναλογα με τον αντιπαλο και οπως σωστα ειπες οταν εχεις να αντιμετωπισεις πεκοβιτς οι κροατες και αργοτερα σερβους νομιζω οτι να μεινεις με μοναδικο ψηλο πανω απο 2.1 το μπουρουση ειναι εγκλημα.ο μπουρουσης δεν φημηζτε τοσο για τα μαυντικα του καθηκοντα οσο αφορα το μαρκαρισμα.ο βουγιουκας οσο και αν σου φαινεται λαιτ εδειξε οτι σε καταστασεις αναγκης μαρκαρει δυνατους ψηλους.ο μαυροειδης οσο καλος και να ειναι δεν εχει οτε τη εμπειρεια ουτε το υψος να αντιμετωπισει δυνατους ψηλους.αυτη ειναι η γνωμη μου.και σημερα προβλεπω ο πεκοβιτς να κανει παρτυ.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

ο παππας ειναι ο μονος απο τους πιτσιρικαδες που εχει αυτον τον καλως εννουμενο τσαμπουκα..δειχνει να μη φοβαται,μπουκαδορος μου θυμιζει καπως τον σπανουλη στα πρωτα του βηματα..θα δειξει τι εξελιξη θα χει..παντως ειχε σιγουρα θεση σ'αυτην την εθνικη αλλα το παραξενο ηταν πως δεν ηταν ουτε στην προεπιλογη :think: δεν ειχε φυγει κ με τον καλυτερο τροπο απο τον πανελληνιο την  εποχη που εκει ηταν προπονητης ο ζουρος,ισως να σχετιζεται κ αυτο :think: τον βουγιουκα πιστευω τον φαγανε τα φιλικα της προετοιμασιας(οσες φορες τον ειδα ηταν τραγικος,καμια σχεση με το βουγιουκα του παναθηναικου)..παντως στην περιφερεια αντι του ξανθοπουλου ή του σλουκα θα μπορουσε να φωναξει κανα καλμποκη ή παπαμακαριο..πιστευω οτι ολο κ κατι παραπανω θα προσφεραν..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
 :thumbsup:
Οι Σερβοκροάτες πάντα έχουν βρωμοχεράδες!

ποιούς έχουν τώρα λέω...τον τεόντοσιτς την πουστρα? :2funny:ας γελάσω...ή οι κροατες τον ούκιτς?είναι αυτοί τώρα σουτέρ με προσωπικότητα για διαρκώς μεγάλα πράγματα...μπορεί να πάρουν ένα παιχνίδι αλλά το επόμενο που θα πάρουν θα είναι τη δευτέρα παρουσία...δεν είναι διαρκής κίνδυνος....όπως αυτοί που σου είπα...

Επισκέπτης
ο παππας ειναι ο μονος απο τους πιτσιρικαδες που εχει αυτον τον καλως εννουμενο τσαμπουκα..δειχνει να μη φοβαται,μπουκαδορος μου θυμιζει καπως τον σπανουλη στα πρωτα του βηματα..θα δειξει τι εξελιξη θα χει..παντως ειχε σιγουρα θεση σ'αυτην την εθνικη αλλα το παραξενο ηταν πως δεν ηταν ουτε στην προεπιλογη :think: δεν ειχε φυγει κ με τον καλυτερο τροπο απο τον πανελληνιο την  εποχη που εκει ηταν προπονητης ο ζουρος,ισως να σχετιζεται κ αυτο :think: τον βουγιουκα πιστευω τον φαγανε τα φιλικα της προετοιμασιας(οσες φορες τον ειδα ηταν τραγικος,καμια σχεση με το βουγιουκα του παναθηναικου)..παντως στην περιφερεια αντι του ξανθοπουλου ή του σλουκα θα μπορουσε να φωναξει κανα καλμποκη ή παπαμακαριο..πιστευω οτι ολο κ κατι παραπανω θα προσφεραν..
Κι εμένα μου αρέσει ο Παππάς για τους λόγους που είπες.Αν είχε προβλήματα ο Ζούρος μαζί του και δεν ταίριαζε μαζί του,είναι κι αυτό ένας λόγος,δε συμφωνείς;Αυτός είναι το αφεντικό κι αυτός θα κριθεί από τα αποτελέσματα.Με τον olivercan συμφωνώ  για τις επιλογές στην άμυνα σε ψηλούς που θα πρόσφερε ο Βουγιούκας,το είπα άλλωστε,αλλά νομίζω ότι καλώς πήρε το Μαυροειδή.Αντε να δούμε σήμερα.Δεν ξεκινήσαμε και πολύ καλά παλι.FΟRΖΑ ΕΘΝΙΚΑΡΑ.Ελα ρε Κουφέ

Επισκέπτης
παντως με την ιδια λογικη δεν θα επρεπε να παρει και στο σλουκα.τα φιλικα δεν πρεπει να ειναι κριτηριο.ολοι ξερουν τη μπορει να κανει ο καθε παιχτης.δεν νομιζω οτι π.χ οταν επερνε τον ξανθοπουλο ειχε στο μυαλο του οτι θα μπορουσε να κανει τη διαφορα αφου ουτε ψηλο γκαρντ μπορει να μαρκαρει ουτε ειναι ο σουτερ.αυτα θα τα δουμε στο τελος παντως οι επιλογες του ειχαν πολλα λαθη.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτο το πραγμα στο μπασκετ με τις συνεχομενες αλλαγες που κανουν οι προπονητες εχει κουρασει..
rotation και μαλακιες,
ειπαμε rotation αλλα μεχρι ενος σημειου,
δε προλαβαινει να ζεσταθει να μπει στο ρυθμο του αγωνα ενας παιχτης τσουκ βγαινει,
roatation συνηθως κανουν οι ομαδες με μετριους παιχτες νομιζω.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
καλα αυτος ο σλουκας,τοσο τρακαρισμενος ειναι κ δε μπορει να κατεβασει τη μπαλα με πιεση?σημερα εκανε μπρος πισω,προχθες με τους φιλανδους ειχε κανει μεταφορα της μπαλας,ελεος :headbang: :headbang: :headbang:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.815
Πόντοι
6.265
Πριν κανα 2-3 χρονια αυτοι που ειναι τωρα στην εθνικη ουτε απ εξω δεν θα περνουσαν..
μαυροειδης-ξανθοπουλος ειναι σιγουρα παιχτες μπασκετ? :think: :think:

δεν εχει καμια τυχη για μεταλιο η εθνικη
ματς που παλια θα τα καθαριζαμε με 20-30 ποντους οπως με σκοπια-μαυροβουνιο και τον καθε πικραμενο τωρα εχουν γινει ντερμπι

kavlistas444

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
182
Πόντοι
1
καλα εκεινος ο ξανθοπουλος ποσο λοιμο παιζει να ειναι???ελεοσ πια!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πριν κανα 2-3 χρονια αυτοι που ειναι τωρα στην εθνικη ουτε απ εξω δεν θα περνουσαν..
μαυροειδης-ξανθοπουλος ειναι σιγουρα παιχτες μπασκετ? :think: :think:

δεν εχει καμια τυχη για μεταλιο η εθνικη
ματς που παλια θα τα καθαριζαμε με 20-30 ποντους οπως με σκοπια-μαυροβουνιο και τον καθε πικραμενο τωρα εχουν γινει ντερμπι

Ποιος μιλάει για μετάλλιο ρε φίλε, πλάκα κάνεις? Ο στόχος μας είναι να πάμε Ολυμπιακούς!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
μια φορα επαιξε καλα ο βασιλιαδης και πηγε η διαφορα στου 20 μεσα σε 8 λεπτα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.