Νέα

Εθισμός στης πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Όλες οι μορφές ερωτα είναι εθισμός. Γιατί; Πολύ απλό, συγκεκριμένες ορμόνες παίζουν με το μυαλό σου. Όταν το νιώσεις μια - δυο φορές τελείωσε. Ο εγκέφαλος θέλει να το νιώθει ξανα και ξανα και καπου εκει την πατάς. Καμια διαφορα απο κάθε μορφής εθισμό.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
εχω δοκιμάσει πολλες φορες να το κοψω η και να το ελλατωσω.Περυσι ειχα ειχα φαει με τις δουλειες στις καραντινες τρελο γαμήσι ,ειχα φτάσει σε σημειο να ειμαι πραγματικα αφραγκος. (ειχα φαει και απο εναν οδηγο που ειχα μεγαλο φεσι,σκαει και ο ιος μετα και ηρθε και εδεσε)...ειχα φτασει σε σημειο να δουλευω ολη μερα για ψυχουλα,τα νοικια πατος,η δουλεια πατος,και σε μια ηλικια που ηρθαν ολα τοσο ξαφνικα,που δεν μπορουσα ακομα και να πουλησω γιατι ειχαν πατωσει οι τιμες.Εβγαζα 40 ευρω τη μερα (ολη μερα ομως) ,τα 20 πηγαιναν σε μπουρδελακι...εκει κατάλαβα οτι εχω θέμα:grin:
Η καλύτερη είναι η Μαρία η παλάμη άμα την συνήθεισης θα γλιτώσεις τα ευρώ και θα πάρεις μια κούκλα από σεξ σοπ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Η καλύτερη είναι η Μαρία η παλάμη άμα την συνήθεισης θα γλιτώσεις τα ευρώ και θα πάρεις μια κούκλα από σεξ σοπ
οχι τυπε...τελικα εκανα το αλλο. Αποδεχτηκα το πάθος μου,εγινα φιλος μαζι του..και απλα ειπα οτι αυτο το ποσο καθε μηνα θα πηγαινει στα μπουρδελακια και τελος...ο μονος που δεν μπορουσα να κοροιδεψω ηταν ο εαυτος μου.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
οχι τυπε...τελικα εκανα το αλλο. Αποδεχτηκα το πάθος μου,εγινα φιλος μαζι του..και απλα ειπα οτι αυτο το ποσο καθε μηνα θα πηγαινει στα μπουρδελακια και τελος...ο μονος που δεν μπορουσα να κοροιδεψω ηταν ο εαυτος μου.
Έγινες χορηγός του μαγαζιού και έκανες μάγκα τον μαστροπο που εκμεταλλεύονται την γυναίκα που έρχεται στην Ελλάδα για δουλειά εκτός της ελληνικής κοινωνίας γυναίκες που και αυτές θύματα είναι κάποιου μαλακά

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Έγινες χορηγός του μαγαζιού και έκανες μάγκα τον μαστροπο που εκμεταλλεύονται την γυναίκα που έρχεται στην Ελλάδα για δουλειά εκτός της ελληνικής κοινωνίας γυναίκες που και αυτές θύματα είναι κάποιου μαλακά
οι εποχες που τις εβαζαν με το ζορι εχουν φυγει προ πολλου

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306

Του τα γκρεμισες όλα τώρα :2funny:

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
οι εποχες που τις εβαζαν με το ζορι εχουν φυγει προ πολλου
Δυστυχώς όμως υπάρχουν ακόμη οι επιστήμονες εκμετάλλευσης στης 100,000 ιερόδουλες μπορεί οι 2,000 ναι είναι αλήθεια ότι το επέλεξαν μόνες τους

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δυστυχώς όμως υπάρχουν ακόμη οι επιστήμονες εκμετάλλευσης στης 100,000 ιερόδουλες μπορεί οι 2,000 ναι είναι αλήθεια ότι το επέλεξαν μόνες τους
ειναι τοσο εντονη η "πουτανοποιηση" στις μερες μας που μαλλον το αναποδο ισχυει

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
ειναι τοσο εντονη η "πουτανοποιηση" στις μερες μας που μαλλον το αναποδο ισχυει
Εκτός από τής ιερόδουλες μην μπερδεύεις της άλλες γυναίκες που για να κερδίσουν μια θέση στην δημοσιότητα μπορεί να κάνουν βίζιτα αλλά όχι με 20 ευρω δυστυχώς η Πέπη τσεμελη ήταν μια φορά και έναν καιρό τώρα βίζιτες γνωστές θέλουν 15,000 ευρώ για μια βραδιά

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εκτός από τής ιερόδουλες μην μπερδεύεις της άλλες γυναίκες που για να κερδίσουν μια θέση στην δημοσιότητα μπορεί να κάνουν βίζιτα αλλά όχι με 20 ευρω δυστυχώς η Πέπη τσεμελη ήταν μια φορά και έναν καιρό τώρα βίζιτες γνωστές θέλουν 15,000 ευρώ για μια βραδιά
με επεισες φατσεα....τελος οι πουτάνες:confused:

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Εάν φτάσεις στο σημείο του εθισμού χάνεις την ουσία όπως στο κρασί
Έχετε κάνει τους ναούς της ηδονής οι ιδιοκτήτες τους να έχουν σκάφος αναψυχής και σπίτι στην Μύκονο και ελικόπτερο αυτό είναι κατάντια

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.266
Πόντοι
10.336

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.266
Πόντοι
10.336
Εσύ πρέπει να είσαι μέτοχος στους ναούς της ηδονής και ενωχλειθηκες μαλλων ένταξη
Κι εσυ πρεπει να εισαι κατοχος διαρκειας στο ναο της μαλακιας, που μπηκες σε σαιτ για μπουρδελα να μας πεις να μη γαμαμε πουτανες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom