Νέα

Εθισμός στης πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
την καλησπέρα μου  ;)

συνεργάζομαι σέβομαι και συνεννοούμαι με πολλούς ανθρώπους ανεξαρτήτως της σεξουαλικής συμπεριφοράς τους

ναι στη ζωή πάνω απ'όλα είναι η απόλαυση
η οποία προκύπτει απ΄την συνεχή εναλλαγή σκευών ηδονής
το να αποκλειστικοποιήσεις την απόλαυση σου σε ένα αυτομάτως
απορρίπτεις την δυνοτότητα ελεύθερης επιλογής ανάμεσα σε πολλά
σεξουαλικά διαθέσιμα

απλά η κοινωνία δημιουργεί ένα καρμπόν του εαυτού της στην επόμενη γενιά
μέσω του φαινομένου της "σχέσης" , δηλαδή μια win-win
κατάσταση, μεταξύ της γυναίκας που ψάχνει τον αποκαταστάτη χορηγό
και του πιρφόρου που μές την αγαμία και την πιρφορία του, δεσμεύεται στο πρώτο
αντικείμενο που θα του κάτσει.

δεν κατηγορώ κανέναν ,απλά περιγράφω το φαινόμενο

αυτή είναι η αλήθεια (όπως την εκλαμβάνω εγώ) , και συγκαλύπτεται και δικαιολογείται
μέσω αερολογιών όπως αυτές που χρησιμοποιεί ο συμπαθής axaxouxas
Αρα λοιπόν θεωρείς κι εσυ τον εαυτό σου ως αντικείμενο ευχαριστησης οπως τα σκεύη που ονομαζεις

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αρα  ποιο ειναι το νόημα της ζωής ?

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Διορθώστε τον τίτλο , για όνομα... :headbang:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αρα λοιπόν θεωρείς κι εσυ τον εαυτό σου ως αντικείμενο ευχαριστησης οπως τα σκεύη που ονομαζεις

υποκείμενο που χρησιμοποιεί πολλαπλά αντικείμενα απόλαυσης άμεσης ανάλωσης

Αρα  ποιο ειναι το νόημα της ζωής ?
για μένα η απόλαυση ,
για τα άτομα της κοινωνίας η προσομοίωση στις κοινωνικές νόρμες, η αναρρίχηση σε μια ανόητη ιεραρχία η συσσώρευση μαρκών προς ανάλωση στο γελοίο Luna park τους , κτλ κτλ κτλ

(θα μπορούσα να μιλάω για ώρες για τέτοια θέματα αλλά ας το αφήσουμε προς το παρόν...)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.071
Πόντοι
1.686

Ρε παιδιά ,εδώ ο Ωνάσης γάμαγε κάθε μέρα βίζιτες !

Ενώ γάμαγε και την Μαρία Κάλλας !

Μήπως ,λέω μήπως ,έχει να κάνει με πόσα

διαθέσιμα χρήματα έχεις ;  :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
1 - υποκείμενο που χρησιμοποιεί πολλαπλά αντικείμενα απόλαυσης άμεσης ανάλωσης

2 - για μένα η απόλαυση ,
για τα άτομα της κοινωνίας η προσομοίωση στις κοινωνικές νόρμες, η αναρρίχηση σε μια ανόητη ιεραρχία η συσσώρευση μαρκών προς ανάλωση στο γελοίο Luna park τους , κτλ κτλ κτλ

(θα μπορούσα να μιλάω για ώρες για τέτοια θέματα αλλά ας το αφήσουμε προς το παρόν...)
1 - Και μερικες απο αυτες ετσι ακριβως θα το σκεφτονται .

2 - Οπως την βρεισκει κανεις.....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ρε παιδιά ,εδώ ο Ωνάσης γάμαγε κάθε μέρα βίζιτες !

Ενώ γάμαγε και την Μαρία Κάλλας !

Μήπως ,λέω μήπως ,έχει να κάνει με πόσα

διαθέσιμα χρήματα έχεις ;  :2funny: :2funny:

μπά άσχετο το ένα απο το άλλο  :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως αν εγώ ήμουν γυναίκα , θα έκανα πρόβες νυφικού στον πιο εύπορο πιρφορό για να με αποκαταστήσει και να με χορηγήσει
και παράλληλα θα έκανα τη ζωή μου με άλλους  :knockinb: :knockinb:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.071
Πόντοι
1.686
μπά άσχετο το ένα απο το άλλο  :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως αν εγώ ήμουν γυναίκα , θα έκανα πρόβες νυφικού στον πιο εύπορο πιρφορό για να με αποκαταστήσει και να με χορηγήσει
και παράλληλα θα έκανα τη ζωή μου με άλλους  :knockinb: :knockinb:

:2funny: :2funny: :2funny:

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Παιδιά αφήστε τις μαλακίες. Μεταξύ καταιργαρέων η ειλικρίνεια. Άνθρωπος χωρίς υγιή σχέση είναι για ψυχίατρο, - πρώτος και καλύτερος εγώ -. Δεν έχω γιατί δε βρήκα, όχι γιατί δε θέλω. Βέβαια δε φταίω αποκλειστικά μόνος μου. Είναι ο τύπος μου που δε μπαίνω με θράσος τι να πώ.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Παιδιά αφήστε τις μαλακίες. Μεταξύ καταιργαρέων η ειλικρίνεια. Άνθρωπος χωρίς υγιή σχέση είναι για ψυχίατρο, - πρώτος και καλύτερος εγώ -. Δεν έχω γιατί δε βρήκα, όχι γιατί δε θέλω. Βέβαια δε φταίω αποκλειστικά μόνος μου. Είναι ο τύπος μου που δε μπαίνω με θράσος τι να πώ.
ρε τυπε σορρυ κιολας αλλα αυτην την στιγμη επειδη δεν εχω γκομενα και επειδη χωρισα θα τα βαψω μαυρα;αργα η γρηγορα θα ερθει η επομενη

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ΠΡΕΠΕΙ να λές ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΓΚΟΜΕΝΑ(αφού έχεις δει το έργο) και θέλω να ΠΟΡΝΙΑΖΩ και να ΓΑΜΙΑΡΩ  :fuck1: ότι με καυλώνει.
Σίγουρα θα είσαι πιο υγιής και θα παραμείνεις για πάντα νέος

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Oχι φίλε δυστιχώς δεν είναι έτσι. Υποφέρω μόνος μου. Αύριο θα βγώ βόλτα στα μαγαζιά, αλλα πάλι θα νοιώθω άδειος. άτιμο πράγμα η μοναξιά. Αυτο το μαλάκα τον αύγουστο πουείναι όλα νεκρά και δεν απασχολούμαστε με δουλειές, το νοιώθεις περισσότερο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Oχι φίλε δυστιχώς δεν είναι έτσι. Υποφέρω μόνος μου. Αύριο θα βγώ βόλτα στα μαγαζιά, αλλα πάλι θα νοιώθω άδειος. άτιμο πράγμα η μοναξιά. Αυτο το μαλάκα τον αύγουστο πουείναι όλα νεκρά και δεν απασχολούμαστε με δουλειές, το νοιώθεις περισσότερο.

Ετσι. Μην ακους τους μπουρδελιαριδες απο αντιδραση τα λενε κατα βαθος
και αυτοι αμα τους κατσει κατι καλο θα εγκαταλειψουν τουλαχιστον οι περισσοτεροι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ετσι.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Ετσι. Μην ακους τους μπουρδελιαριδες απο αντιδραση τα λενε κατα βαθος
και αυτοι αμα τους κατσει κατι καλο θα εγκαταλειψουν τουλαχιστον οι περισσοτεροι.
Μπολντυ ο τυπος εχει σοβαρο προβλημα ομως οι αλλοι οχι η δεν το δειχνουν

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
άλλο να θες παρέα με κάποια μουνίτσα και άλλο να βασανίζεσαι΄΄να κάνω το ένα να κάνω το άλλο΄΄
Κάθε πράγμα έρχεται,μετά εσύ επιλέγεις,σου τα λέει καποιος που έζησε στο εξωτερικό ένα χρόνο σε σχέση(χειρότερα και από γαμο).
Τα μαγαζιά δεν θα σου καλύψουν το κενό.Αν δεν είσαι από σκληροπορνομέταλο τι να σου πω,κάνε ότι νομίζεις αλλά χαλαρά..χωρίς άγχος..

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Συμφωνώ μαζί σου Boldemort, θέλω σχέση, αλλά δεν είμαι και για αυτοκτονία!

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Εκείνο που πρέπει να βρει ο κάθε άνθρωπος είναι η soul mate. Και όχι απλά μια "σχέση"
Μέχρι να βρεθεί αυτό, θεωρώ υγιές να πηγαίνεις στης πουτάνες για να ξεχαρμανιάζεις.
Είναι όμως δύσκολο να βρεθεί και πολλοί άνθρωποι κάνουν σχέσεις απλά για να λένε ότι έχουν σχέση (κοινωνικό στάτους στην παρακμιακή μουνοκεντρική νεοελληνική κοινωνία)

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Εκείνο που πρέπει να βρει ο κάθε άνθρωπος είναι η soul mate. Και όχι απλά μια "σχέση"
Μέχρι να βρεθεί αυτό, θεωρώ υγιές να πηγαίνεις στης πουτάνες για να ξεχαρμανιάζεις.
Είναι όμως δύσκολο να βρεθεί και πολλοί άνθρωποι κάνουν σχέσεις απλά για να λένε ότι έχουν σχέση (κοινωνικό στάτους στην παρακμιακή μουνοκεντρική νεοελληνική κοινωνία)

Αγαπητέ σιδερένια γροθιά. Δεν είναι εύκολο να βρείς την αδελφή ψυχή. Και αν την βρείς, είναι πιθανό να είναι τόσο αδελφή ψυχή που στο τέλος να μην τα βρείτε. Εγώ εύχομαι να βρει ο καθένας έναν δυνατό έρωτα και να είναι έτοιμος και πρόθυμος να πληρώσει το τίμημα για αυτό ...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
διαβάζοντας τα τελευταία μηνύματα αγάπης και έρωτα  :smitten:
εμπνέομαι να πώ τα εξής ρομαντικά λόγια :