Νέα

Εθισμός στης πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

number 9

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ο σκοπος του σαιτ ειναι το κερδος απο αυτον τον τομεα... τι τα βαλαν τοσα μπανερ δεξια αριστερα...

Βρίσκεσαι λίγο πριν τα 35.000 μηνύματα,φέρεις τον αξιοζήλευτο τίτλο του "τιμημένου"  :2funny:
έχεις γράψει ένα κάρο κριτικές,έχεις συμμετάσχει σε απίθανα θέματα για γέλια και για κλάμματα
και έχεις να πεις αυτό μόνο;

[size=25pt]ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ;;;[/size]

:2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
θέλω να διευκρινήσω και κάτι ακόμα γιατί το βλέπω αρκετά συχνά να αιωρείται στην ατμόσφαιρα :

αν κάποιος δεν γουστάρει /δεν χωράει /δεν μπορεί να λειτουργήσει με το στύλ σχέσης που θέλει η γυναίκα και ο πιρφόρος ,
το οποίο είναι η διαδεδομένη μόδα (σεξ.ηθική) στην κοινωνία , δεν τον καθιστά "ανίκανο" ή σε "χειρότερη μοίρα" σε σχέση με τον πιο συμβατό και πιο προσαρμοσμένο στη διαδεδομένη σεξουαλική μόδα πιρφόρο

δλδ το ποσοστό προσαρμογής στις κοινωνικές νόρμες δεν συνεπάγεται αξιοσύνη ή ικανότητα ή επιτυχία ή κατόρθωμα για το οποίο πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος κάποιος, οπως πιστεύουν οι περισσότεροι , γιατί πολύ απλά οι νόρμες της κοινωνίας είναι καλές μόνο για τα ζώα που την αποτελούν και ετεροπροσδιορίζονται με βάση αυτά, ώστε το πιο προσαρμοσμένο στα ανόητα αυτά κριτήρια να νιώθει πιο όμορφα και να επαίρεται σαν γύφτικο σκεπάρνι στον λιγότερο προσαρμοσμένο (ας πούμε πχ για τα σεξουαλικά - πιρφ: εγώ είμαι καλύτερος απο σένα γιατί έχω "σχέση" και εσύ δεν έχεις
πόρνος : ρε μαλάκα κοκορεύεσαι για κάτι που θεωρώ απευκταίο ,σιγά μην φορτωθώ τον κάτοχο ενός ωραίου κώλου ή ενος ζευγαριού μαστών που με βοήθησαν να σπερμοεκκενώσω  ...κτλ κτλ)

τέλοσπάντων ας μην επεκταθούμε παραπάνω ,ελπίζω να έγινε σαφής η θέση μου ότι εφόσον το ίδιο το σύστημα της κοινωνίας και οι νόρμες της είναι στην ουσία παράγωγα του μηδενός , δεν έχει λόγο να έπαρσης ή θλίψης ο περισσότερο ή ο λιγότερο προσαρμοσμένος αντίστοιχα, με βάση αυτά τα κριτήρια και νόρμες...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Διατυπώνοντας την θέση μου.......φαντάζει σε εμένα αδύνατο να νιώσω την ίδια ικανοποίηση
σε πορνικό γαμήσι εν συναρτήση με ένα γκομενικό.
Οι λόγοι είναι χρονικοί αλλά και πρακτικοί.

Δεν ευχαριστιέμαι το γαμήσι σε 10-20 λεπτά στην ουρά με άλλους και στο ξεβόλεμα
της κρεβατάρας μου,δεν μπορώ να γαμήσω ακάποτα την πουτάνα ούτε από μουνί
αλλά ούτε και από τον κώλο όπως και δεν μπορώ και πολλά άλλα.
Ενω με την γκόμενα είναι όλα ελεύθερα,μπορώ να κάνω ότι θέλω!

Όμως και οι πουτάνες είναι χρήσιμες για το "ξεβούλωμα".........το σωστό να λέγεται!
Έτσι τα βλέπω εγώ..............φαίνεται είμαι αποτυχημένος!

συμπτώματα σεξουαλικής βραδυφλέγειας
και σύμφωνα με ένα προηγούμενο ποστ σου
και βραδύνοιας

το είχα προβλέψει ότι πολλές φορές αυτά τα δύο συνδυάζονται
ο άνθρωπος είναι ολιστική οντότητα , και απο τη σεξουαλική του
συμπεριφορά μπορείς να αντλήσεις πολλές πληροφορίες για άλλες
παραμέτρους της λειτουργίας του...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
θέλω να διευκρινήσω και κάτι ακόμα γιατί το βλέπω αρκετά συχνά να αιωρείται στην ατμόσφαιρα :

αν κάποιος δεν γουστάρει /δεν χωράει /δεν μπορεί να λειτουργήσει με το στύλ σχέσης που θέλει η γυναίκα και ο πιρφόρος ,
το οποίο είναι η διαδεδομένη μόδα (σεξ.ηθική) στην κοινωνία , δεν τον καθιστά "ανίκανο" ή σε "χειρότερη μοίρα" σε σχέση με τον πιο συμβατό και πιο προσαρμοσμένο στη διαδεδομένη σεξουαλική μόδα πιρφόρο

δλδ το ποσοστό προσαρμογής στις κοινωνικές νόρμες δεν συνεπάγεται αξιοσύνη ή ικανότητα ή επιτυχία ή κατόρθωμα για το οποίο πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος κάποιος, οπως πιστεύουν οι περισσότεροι , γιατί πολύ απλά οι νόρμες της κοινωνίας είναι καλές μόνο για τα ζώα που την αποτελούν και ετεροπροσδιορίζονται με βάση αυτά, ώστε το πιο προσαρμοσμένο στα ανόητα αυτά κριτήρια να νιώθει πιο όμορφα και να επαίρεται σαν γύφτικο.....

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.

Jiddu Krishnamurti

:headbang2: :headbang2: :headbang2:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

πολύ σωστό...

number 9

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
συμπτώματα σεξουαλικής βραδυφλέγειας
και σύμφωνα με ένα προηγούμενο ποστ σου
και βραδύνοιας

το είχα προβλέψει ότι πολλές φορές αυτά τα δύο συνδυάζονται

Έλα......έτρωγα σουβλάκια...... :2funny:

Πάλι φυγομαχείς και κωλοτουμπάρεις ε;
έτσι γίνεται όταν δεν μπορείς να απαντήσεις στο αν η ηδονή είναι η ίδια σε πληρότητα
στην μία ή στην άλλη περίπτωση.
Βλέπω το γύρισες σε βραδυφλεγεία,στην βραδύνοια και στο κακό συναπάντημα.
Δεν θα το ξανακάνω και άλλη φορά θα φροντίζω να ολοκληρώνω σε 3,4564 sec.

Δώσε μου όμως ελπίδα σε παρακαλώ.........

Πες μου ότι θα γίνω καλά.......μόνο αυτό και τέλος!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
γελά ο μωρός αν...και οι απαντήσεις είναι μπροστά στα μούτρα του

έλα γελαστούλη πάρε κάτι που εκφράζει την νοόσφαιρα όλων των ατόμων της κοινωνίας σας:

we love society  :smitten: :smitten: :smitten:

number 9

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εγώ είμαι καλύτερος απο σένα γιατί έχω "σχέση" και εσύ δεν έχεις
πόρνος : ρε μαλάκα κοκορεύεσαι για κάτι που θεωρώ απευκταίο ,σιγά μην φορτωθώ τον κάτοχο ενός ωραίου κώλου ή ενος ζευγαριού μαστών που με βοήθησαν να σπερμοεκκενώσω  ...κτλ κτλ)

τέλοσπάντων ας μην επεκταθούμε παραπάνω ,ελπίζω να έγινε σαφής η θέση μου ότι εφόσον το ίδιο το σύστημα της κοινωνίας και οι νόρμες της είναι στην ουσία παράγωγα του μηδενός , δεν έχει λόγο να έπαρσης ή θλίψης ο περισσότερο ή ο λιγότερο προσαρμοσμένος αντίστοιχα, με βάση αυτά τα κριτήρια και νόρμες...

Ρίγκορά μου τι λες εδώ πέρα πάλι;τι παραδείγματα είναι αυτά που δίνεις;
θα έρθει ποτέ κανείς να σου πει και να σου κοκκορευτεί για το αν έχει γκόμενα με το πρόσχημα ότι είναι καλύτερος;
τι μαλακίες είναι αυτές;
και λες θα φορτωθείς κώλους και βυζιά,περίεργα τα βλέπεις.
Μετά στρέφεσαι πάλι στην κοινωνία λόγω του ότι λόγω χάους βολεύει η άποψη κι ότι θες λες.
Ποιος σε πείραξε και κατάντησες έτσι;

Είσαι κλινική περίπτωση πια! :2funny:

[move][size=25pt]ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!![/size][/move]

number 9

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
γελά ο μωρός αν...και οι απαντήσεις είναι μπροστά στα μούτρα του

Οι απαντήσεις που δίνεις είναι απλές μπούρδες που σε βολεύουν.
Έκανες την νύχτα μέρα αλλά οκ......στα εργαστήρια φυσικής πετάνε κι οι ελέφαντες! :2funny:
Αν ήταν αξιώματα θα το είχα βουλώσει..................

Αλλά δεν είναι καν θεωρίες!
Δεν τολμώ να τις κατατάξω ούτε στις υποθέσεις!
θα μπορούσα να τις εκλάβω ως.........

[size=25pt]ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!![/size]

(χαμογέλα κι εσύ)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
amazing εφόσον είναι μπούρδες αυτά που γράφω
εξήγησέ μου σε παρακαλώ α) τι είναι τα αξιώματα , β) οι θεωρίες  γ) οι υποθέσεις
και δ) γιατί δεν θεωρείσαι ανόητος που γελάς μόνος σου αναίτια ?

number 9

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
amazing εφόσον είναι μπούρδες αυτά που γράφω
εξήγησέ μου σε παρακαλώ α) τι είναι τα αξιώματα , β) οι θεωρίες  γ) οι υποθέσεις
και δ) γιατί δεν θεωρείσαι ανόητος που γελάς μόνος σου αναίτια ?

1)Τωρα θα πάμε αλλού; :2funny: άφησες την κοινωνία;;; :2funny:
2)θα παω να ρίξω κανένα μανίκι τώρα-εξάλλου είσαι ισοπεδωτικός.
3)γελάω με αυτά που γράφεις

Υπόθεση-αν εσύ νομίζεις ότι γελαώ αναίτια τότε παρτο ως θεώρημα και ανέλυσε το (μόνος σου)!!!

Αλλά σε παρακαλώ........μην σταματήσεις με τίποτα την σχάση του ατόμου που με τόσο κέφι κάνεις.
Όταν όλα αποτύχουν ρίγκορα,απλά διάβασε τις οδηγίες,στην ζωή ήρθες για να την ζήσεις
κι οχι για να εδραιώσεις ανυπόστατες ιδέες που κανείς δεν θα ακολουθήσει.....και που δεν ευσταθούν!
Αυτά που λες είναι πολύ "στεγανά" σε ζώντες οργανισμούς και δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν
σε ευρεία κλίμακα........ίσως μόνο σαν τεστ να γίνεται αλλά είναι καταδικασμένο να αποτύχει.
Βρες άλλο θέμα που να είναι πιο ταιριαστό σου,σίγουρα έχεις.

Διάβασε ξανά λιγουλάκι τις κριτικές σου και θα καταλάβεις ότι "φέρνεις" το μάταιο.
Κάπως έτσι η επιστήμη πήγε πίσω.........

:headbang:

(άλλαξα κι ιμότικον)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
1)Τωρα θα πάμε αλλού; :2funny: άφησες την κοινωνία;;; :2funny:
2)θα παω να ρίξω κανένα μανίκι τώρα-εξάλλου είσαι ισοπεδωτικός.
3)γελάω με αυτά που γράφεις

Υπόθεση-αν εσύ νομίζεις ότι γελαώ αναίτια τότε παρτο ως θεώρημα και ανέλυσε το (μόνος σου)!!!

Αλλά σε παρακαλώ........μην σταματήσεις με τίποτα την σχάση του ατόμου που με τόσο κέφι κάνεις.
Όταν όλα αποτύχουν ρίγκορα,απλά διάβασε τις οδηγίες,στην ζωή ήρθες για να την ζήσεις
κι οχι για να εδραιώσεις ανυπόστατες ιδέες που κανείς δεν θα ακολουθήσει.....και που δεν ευσταθούν!
Αυτά που λες είναι πολύ "στεγανά" σε ζώντες οργανισμούς και δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν
σε ευρεία κλίμακα........ίσως μόνο σαν τεστ να γίνεται αλλά είναι καταδικασμένο να αποτύχει.
Βρες άλλο θέμα που να είναι πιο ταιριαστό σου,σίγουρα έχεις.

Διάβασε ξανά λιγουλάκι τις κριτικές σου και θα καταλάβεις ότι "φέρνεις" το μάταιο.
Κάπως έτσι η επιστήμη πήγε πίσω.........

:headbang:

(άλλαξα κι ιμότικον)
(τι γράφει το άτομο ?  :think: )

απαντάω στο 1/10το της απάντησής σου που βρήκα κάποιο νόημα :
περιγραφή φαινομένου έκανα και όχι προσπάθεια μαζικής επιβολής

τέλοσπάντων επειδή φαίνεται απ΄τις απαντήσεις σου ότι είσαι πολύ πιο πάνω απ'τα κυβικά μου
τόσο που μου κάνεις και πλάκα κιόλας ,ας τη λήξουμε εδώ την στιχομυθία και την επομενη φορα
θα βρώ κάποιον πιο στα μέτρα μου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
(τι γράφει το άτομο ?  :think: )

απαντάω στο 1/10το της απάντησής σου που βρήκα κάποιο νόημα :
περιγραφή φαινομένου έκανα και όχι προσπάθεια μαζικής επιβολής

τέλοσπάντων επειδή φαίνεται απ΄τις απαντήσεις σου ότι είσαι πολύ πιο πάνω απ'τα κυβικά μου
τόσο που μου κάνεις και πλάκα κιόλας ,ας τη λήξουμε εδώ την στιχομυθία και την επομενη φορα
θα βρώ κάποιον πιο στα μέτρα μου
Μονο ο τακμαν και ο δημητρακης ειναι στα μετρα σου,σορυ κιολας
πιρφορε μου. :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Τώρα που τελείωσαν τα πρωταθλήματα και δεν έχει άλλο στοίχημα τον σταμ τον πιάνουν τα ψυχολογικά του, σκέφτεται ότι πρέπει να πιάσει κανονική δουλειά κι αρχίζει να τρέμει  :fuck1:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τώρα που τελείωσαν τα πρωταθλήματα και δεν έχει άλλο στοίχημα τον σταμ τον πιάνουν τα ψυχολογικά του, σκέφτεται ότι πρέπει να πιάσει κανονική δουλειά κι αρχίζει να τρέμει  :fuck1:
τυπε δεν εχεις αδικο
ολο προβληματισμους ειναι τελευταια :grin:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ο αλλος λεει alpha male,λες και ειμαστε στην εποχη των παγετονων,ο αλλος ο πιρφοριγκος δεν γουσταρει λεει την κοινωνια,αλλα το κινητο το εχει για να ανταλασει σμς με αγνωστους μαντραχαλαιους,ελπιζωντας να ειναι κανα γκομενακι.Α ρε πιρφοριαση που υπαρχει στον κοσμο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Στην ίδια κατηγορία με το φίλο νομίζω ότι είμα και εγώ. Όποτε είμαι κοντά σε μπουρδελοπεριοχή φροντίζω να περνάω μια βόλτα και ας μην έχω καύλες. Αλλα μόλις βγαίνω συχαίνομαι τον εαυτό μου, επεισή δεν είμαι σε θέση να έχω μια υγιή αχέση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom