Νέα

Εθισμός στης πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.079
Πόντοι
3.506
Αυτό δε σημαίνει ότι έμαθες, αυτό σημαίνει ότι «γλυτωσες». Μα αυτό είπα... για να μάθεις, πρέπει να πονέσεις και να ζήσεις τις σχέσεις, η μόνιμη επαφή καθημερινά με το άλλο φύλο σε όλα μέσα στη μέρα σου είναι που σε κάνει να μάθεις. Εσυ λες «δεν έγινα σοφός», σωστο, και «δεν έγινα άγριο θηρίο», και πάλι σωστο, γιατί θεώρησες ότι δρν μπορείς να ανταπεξέλθεις ψυχολογικά σε ότι συνεπάγεται μια σχέση. Ή είχες μια που ήταν γαμησετα, πληγώθηκες, τόσο που αποφάσισες να κλείσεις πόρτες για να προστατευτείς. Και πάλι σεβαστό. Και εκεί έρχεται ο αγοραίος έρωτας, σου δίνει στο πιάτο τα βασικά (δλδ σεξ, ντοπαμίνη, λίγο μπλαμπλα, μηδέν έννοιες, μηδέν συναισθημα επίσης, τουλάχιστον αμοιβαίο), και λες «εδώ είμαστε». Σωστό και πάλι. Μα ο άνθρωπος δημιουργεί φράχτες ασφαλείας σε όλη του τη ζωη. Αυτό άλλωστε είναι και η κατάθλιψη. Δε βγαίνει πχ ο άλλος απ το σπίτι, γιατί; Γιατί μέσα αισθάνεται ασφαλής. Μέχρι που δεν αισθάνεται ούτε εκεί, και κλείνεται πχ στο δωμάτιο μόνο. Μέχρι που σκάει και εκεί, και και και...
Μάλλον δεν με κατάλαβες, εννούσα οτι ο ''πόνος της μοναξιάς'' με ''σφυριλατησε'' να γίνω άνδρας ενώ πριν ήμουν απλώς έφηβος! Δεν έχω βάλει φράχτες πουθενά, λατρεύω τις γυναίκες και αναζητώ την συντροφιά τους ! Οταν έγραψα μόνος, το είπα γενικά, οτι δηλαδή μέσα από το σκοτάδι αναζήτησα το φως με μάτια ανοικτά ! Τρια χρόνια έκανα αυτό το ταξίδι και μέσα από αυτό έγινα μια πολύ καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου αν με καταλαβαίνεις. Και πλέον δεν με ενοχλεί να πληγωθώ ξανά και ξανά από γυναίκες, φίλους κλπ, ξέρω οτι έτσι είναι η ζωή και κοιτώ μόνο μπροστά :hi:

Betoven38

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
379
Πόντοι
21
Ξεκίνησα αυτό το θέμα για να ακούσω γνώμες και από άλλους ανθρώπους με παρόμοιο πρόβλημα.
Έχω διαβάσει πολλές διαφορετικές γνώμες, σεβαστές όλες.

20 χρόνια βιώνω αυτό το πρόβλημα. Άλλοτε Πιο έντονα άλλοτε λιγότερο.

Για ένα μεγάλο διάστημα είχα σταματήσει.
Όχι επειδή είχα κάνει καμία πολύ μεγάλη προσπάθεια να το κόψω. Το έκανα χωρίς να το καταλάβω επειδή απλά δεν το είχα ανάγκη. Με αυτό θέλω να πω πως η ανάγκη μας για αγοραίο έρωτα προέρχεται από την αποξενωση μας και την δυσκολία μας να κάνουμε ουσιαστικές σχέσεις, φιλικές και ερωτικές.

Δεν μπορείς να εχεις τον αγοραίο έρωτα για πάντα στη ζωή σου, Κάποια στιγμή χάνεις το μέτρο και έρχεσαι σε αδιέξοδο με άσχημα αποτελέσματα.

Αν μπορείς να έχεις ισορροπημένη σχέση με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου δεν πρόκειται να το έχεις ανάγκη.

Σε μικρή ηλικία δεν σε προβληματίζει και πολύ το πρόβλημα ξεκινάει όταν το έχεις ανάγκη και μετά από κάποια ηλικία.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μάλλον δεν με κατάλαβες, εννούσα οτι ο ''πόνος της μοναξιάς'' με ''σφυριλατησε'' να γίνω άνδρας ενώ πριν ήμουν απλώς έφηβος! Δεν έχω βάλει φράχτες πουθενά, λατρεύω τις γυναίκες και αναζητώ την συντροφιά τους ! Οταν έγραψα μόνος, το είπα γενικά, οτι δηλαδή μέσα από το σκοτάδι αναζήτησα το φως με μάτια ανοικτά ! Τρια χρόνια έκανα αυτό το ταξίδι και μέσα από αυτό έγινα μια πολύ καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου αν με καταλαβαίνεις. Και πλέον δεν με ενοχλεί να πληγωθώ ξανά και ξανά από γυναίκες, φίλους κλπ, ξέρω οτι έτσι είναι η ζωή και κοιτώ μόνο μπροστά :hi:
τα βηματα που εκανα απο 30-40 ηταν καθε χρονο τα 2πλασια απο τι 20-30...και οσο εφτανα προς τα 40 10πλασιαζοντουσαν....30-31 εκανα πολυ περισσοτερα βήματα απο οτι 20-21. ...σε αυτο υπηρχε μια αυξητικη ταση.Τωρα ενα γεγονος το διαβάζω με κλειστα ματια καποτε που επρεπε να σπάσω το κεφάλι μου για να καταλάβω τι ειχε πεχτει.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Παίδες το τραβάτε φουλλ το θέμα εδώ υπάρχουν Πορφύροι ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες πανηδονυστες που εδώ μέσα είναι το δωμάτιακι τους
κοιτα τι λεμε τοτε αν εισαι ματακιας

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
κοιτα τι λεμε τοτε αν εισαι ματακιας
Όχι ματάκιας ηδονοβλεψίας κυνηγός είμαι στο ναό της ηδονής έχω έναν τέτοιο ναό εδώ στην γειτονιά μου και έχω τηλεσκόπιο και βλέπω ηδονή

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Βγενουν ο ιερόδουλες και με βλέπουν που χτύπαω το κεφάλι μου στον τοίχο και γελάνε αλλά βλέπεις την βρίσκω έτσι όχι νά γίνω μέλος της οικογένειας των ναών ηδονής

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Βγενουν ο ιερόδουλες και με βλέπουν που χτύπαω το κεφάλι μου στον τοίχο και γελάνε αλλά βλέπεις την βρίσκω έτσι όχι νά γίνω μέλος της οικογένειας των ναών ηδονής
ασε με ρε τυπε να χαρεις..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:confused::confused::confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.079
Πόντοι
3.506
τα βηματα που εκανα απο 30-40 ηταν καθε χρονο τα 2πλασια απο τι 20-30...και οσο εφτανα προς τα 40 10πλασιαζοντουσαν....30-31 εκανα πολυ περισσοτερα βήματα απο οτι 20-21. ...σε αυτο υπηρχε μια αυξητικη ταση.Τωρα ενα γεγονος το διαβάζω με κλειστα ματια καποτε που επρεπε να σπάσω το κεφάλι μου για να καταλάβω τι ειχε πεχτει.
Ετσι ακριβώς όπως το περιγράφεις μύστη vladimiros συναιβει και σε εμένα ! Στο έχω ξαναγράψει άλλωστε πως έχεις την εκτίμηση και τον σεβασμό μου !

μηπως αγριος σοφος?
Κάτι σαν τον Μουστάκα στην ταινία ροζ γάτος :rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ετσι ακριβώς όπως το περιγράφεις μύστη vladimiros συναιβει και σε εμένα ! Στο έχω ξαναγράψει άλλωστε πως έχεις την εκτίμηση και τον σεβασμό μου !

Κάτι σαν τον Μουστάκα στην ταινία ροζ γάτος :rockon:
Είσαι μυστης!!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ξεκίνησα αυτό το θέμα για να ακούσω γνώμες και από άλλους ανθρώπους με παρόμοιο πρόβλημα.
Έχω διαβάσει πολλές διαφορετικές γνώμες, σεβαστές όλες.

20 χρόνια βιώνω αυτό το πρόβλημα. Άλλοτε Πιο έντονα άλλοτε λιγότερο.

Για ένα μεγάλο διάστημα είχα σταματήσει.
Όχι επειδή είχα κάνει καμία πολύ μεγάλη προσπάθεια να το κόψω. Το έκανα χωρίς να το καταλάβω επειδή απλά δεν το είχα ανάγκη. Με αυτό θέλω να πω πως η ανάγκη μας για αγοραίο έρωτα προέρχεται από την αποξενωση μας και την δυσκολία μας να κάνουμε ουσιαστικές σχέσεις, φιλικές και ερωτικές.

Δεν μπορείς να εχεις τον αγοραίο έρωτα για πάντα στη ζωή σου, Κάποια στιγμή χάνεις το μέτρο και έρχεσαι σε αδιέξοδο με άσχημα αποτελέσματα.

Αν μπορείς να έχεις ισορροπημένη σχέση με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου δεν πρόκειται να το έχεις ανάγκη.

Σε μικρή ηλικία δεν σε προβληματίζει και πολύ το πρόβλημα ξεκινάει όταν το έχεις ανάγκη και μετά από κάποια ηλικία.
Εγω νομιζω τυπε μου πως δεν εχει να κανει με το αν εχεις αδυναμια να κανεις ουσιααστικες σχεσεις.
Δε μιλαμε για απλη καλυψη αναγκων.
Μιλαμε για εθισμο.
Ηξερα ατομο που ενω δεν εκανε σχεση στα 18 του(ητανε χοντρουλης,ηταν και ντροπαλος)δε πηγαινε στις πουτανες.
Το απερριπτε για διαφορους λογους που χαλαγαν την αισθητικη του(δεν ειναι καθαρες,τις γαμαει ο καθενας κτλ)αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ.
Δηλαδη δε βασανιζοταν μεσσ του τοσο να παει να τον χωσει
Περιμενε στωικα ως τα 23 του που γαμησε ενα ωραιο σχετικα μουνακι.
Κι επειτα γνωρισε καποιες γυναικες στη ζωη του(κατω απο 10 τον αριθμο) ωσπου παντρευτηκε.
Αυτος ο τυπος ακομη κι αν μια μερα ελεγε "δεν αντεχω απο καβλα θα παω να γαμησω στα μπουρδελα" σπαζοντας τα πιστευω του το πιο πιθανο να εμενε εκει στη μια αυτη επισκεψη και να μην εθιζοταν.

Ειναι θεμα καλουπιου ανθρωπου νομιζω εγω και χωρις να ειμαι ειδικος θεμα ορμονων.
Ποσο αρρωστος ειναι καποιος με το γαμησι.
Ο πραγματικα εθισμενος στις πουτανες δε τις κοβει ακομη κι αν μπει σε σχεση.
Θα γαμησει τη γκομενα μια δυο τρεις δεκα και μετα θα ζητησει ξανα το αγοραιο...
Μαλιστα θα φτασει σε σημειο να βλεπει τη γκομενα του ως "φασολακια"και το γαμησι στο πορνειο ως "σταβλισια μπριζολα"
Ακομη κι αν η γκομενα του ειναι υπερμουναρος.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
για αρχή...
1) ΔΕΝ ξέρω ΠΩΣ μπορεί κάποιος με ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ από 2 φορές την εβδομάδα για σεξ άρα το μήνα καλώς ή κακώς είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 80 ευρώ
2) Δεν ξέρω πως περνάς με τις παρέες σου κτλ, μπορώ να σου πω όμως πως ΑΝ μοιάζουμε λίγο στο θέμα αυτό μπορεί και να χεις κουραστεί από αυτές, στην τελική η "παρέα" καταλήγει ένα θλιβερό τετριμμένο...
ποτό/φαί/μπάλα, σχολιασμός της συνήθως πνιγερής καθημερινότητας και πίσω στο σπίτι!
ΟΤΑΝ βγαίνεις μόνος....ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΠΕΡΝΑΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΑ!
3) Πουτάνες = Κάθε μέρα άλλη, κάθε μέρα ΑΛΛΗ που μιλάει στις ΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ανάγκες σου σε σχέση με την "κονσέρβα" της "παρέας!
4) Να μην ξεχνάμε ότι η γυναίκα μιλάει στις ανάγκες του άντρα...Τι εννοώ...Ζήσε χωρίς γυναίκα για ένα χρόνο, ζήσε και χωρίς φίλους για ένα χρόνο (μην αρχίσετε τις μαλακίες οι παντρεμένοι να χαρείτε). Η γυναίκα μπορεί να υποκαταστήσει το φίλο, ο φίλος γκόμενα δεν γίνεται
5) Συμβουλές....για μένα απλά αλλάζεις λίγο σε χαρακτήρα/θέλω...Οταν πας κάπου και σου αρέσει τότε φυσιολογικά μένεις και "κολλάς"! Ισως και υποσυνείδητα να θελες μια αλλαγή και το Μετάξι το οποίο και εγώ υπεραγαπώ βοηθά πολύ σ αυτό! Δεν είσαι ούτε πρεζάκιας, ούτε "άρρωστος" ζήσε το μέχρι να κάνει τον κύκλο του και να κλείσει ή να μείνει!

Betoven38

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
379
Πόντοι
21
Εγω νομιζω τυπε μου πως δεν εχει να κανει με το αν εχεις αδυναμια να κανεις ουσιααστικες σχεσεις.
Μιλαμε για εθισμο.
Ηξερα ατομο που ενω δεν εκανε σχεση στα 18 του(ητανε χοντρουλης,ηταν και ντροπαλος)δε πηγαινε στις πουτανες.
Το απερριπτε για διαφορους λογους που χαλαγαν την αισθητικη του(δεν ειναι καθαρες,τις γαμαει ο καθενας κτλ)αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ.
Κι επειτα γνωρισε καποιες γυναικες στη ζωη του(κατω απο 10 τον αριθμο) ωσπου παντρευτηκε.
Αυτος ο τυπος ακομη κι αν μια μερα ελεγε "δεν αντεχω απο καβλα θα παω να γαμησω στα μπουρδελα" σπαζοντας τα πιστευω του το πιο πιθανο να εμενε εκει στη μια αυτη επισκεψη και να μην εθιζοταν.

Ειναι θεμα καλουπιου ανθρωπου νομιζω εγω και χωρις να ειμαι ειδικος θεμα ορμονων.
Μαλιστα θα φτασει σε σημειο να βλεπει τη γκομενα του ως "φασολακια"και το γαμησι στο πορνειο ως "σταβλισια μπριζολα"
Ακομη κι αν η γκομενα του ειναι υπερμουναρος

Μιλαμε για εθισμο.

Ακομη κι αν η γκομενα του ειναι υπερμουναρος.
Ο τρόπος που είπες Το ώσπου παντρεύτηκε μου φάνηκε σαν θανατική Πίνη.

Από τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω πως δεν μιλάς εκ πείρας.
Συμφωνώ πως είναι θέμα καλουπιού. Και κάθε άνθρωπος καταλήγει να πηγαίνει με πουτανες για διαφορετικούς λόγους και αιτίες.
Αν είχαμε την επιλογή αντί να πάμε στα μπουρδέλα όσες φορές το έχει ανάγκη ο καθένας, να μπορεί να γαμαει κάθε φορά οποία γκόμενα γουστάρει χωρίς δεσμεύσεις,
θα το έκανε?????
Αν ναι τότε για πιο εθισμό μιλάμε.

Betoven38

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
379
Πόντοι
21
Μιλαμε για εθισμο.

Ακομη κι αν η γκομενα του ειναι υπερμουναρος

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ο εθισμός φαίνεται από το αν το άτομο μπορεί να μην κάνει ( χώρις μεγάλο ψυχολογικό κόστος) αυτό στο οποίο είναι εθισμένος. Για παράδειγμα, όταν κάποιος αρχίζει το κάπνισμα , συνήθως για 5-6 μήνες λέει πως ότι ώρα θέλει το κόβει.. μετά καταλαβαίνει ότι το να μην καπνίζει , είναι μάλλον ανέφικτο..
Το ίδιο συμβαίνει και με την ηρωίνη..αρχικά κάνει χρήση για να περνά καλά, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να σταματήσει.. βαθμιαία η χρήση καθίσταται απαραίτητη, για να είναι το άτομο λειτουργικό.. ακολουθεί το στάδιο της εξαθλίωσης..
Όποιος θέλει να διαπιστώσει αν είναι εθισμένος στο αγοραίο σεξ, ας δοκιμάσει να μην πάει σε οίκο ή σε κολ γκερλ κλπκλπ.. όταν του έρχεται η τάση κι η επιθυμία να πάει στα σπιτάκια, ας πει όχι στον εαυτό του κι ας δει αν μπορεί να μην πάει..
Υπάρχει και η άποψη: " θέλω και καπνίζω, παίρνω ηρωίνη, κοκαινη, χασίς κλπκλπ..δεν το έχω ανάγκη, απλά μου αρέσει και το κάνω"
Βασικό συστατικό της εξάρτησης είναι ότι θελουμε- μας άρεσει και κάνουμε ότι κάνουμε..για αυτό είναι δύσκολο να κόψει κάποιος το κάπνισμα π.χ...γιατι του αρέσει..
( Τα παραπάνω ισχύουν και για το αλκοόλ)

Τελευταία τροποποίηση:

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.433
Πόντοι
206
Εμένα μου αρέσει να διαβάζω και ψάχνομαι, αλλά κάνω λίγα ραντεβουδάκια με κορίτσια γενικώς... Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι έντονα κι άλλες που είναι κουλ. Τώρα εθισμός δεν ξέρω αν είναι.

Πάντως είναι καύλα να γαμάς επειδή πληρώνεις, αρκεί να μπορείς να γαμησεις και χωρίς να πληρώσεις.

Μήπως είμαι εθισμένος στις πουτανες;;

Betoven38

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
379
Πόντοι
21
για αρχή...
1) ΔΕΝ ξέρω ΠΩΣ μπορεί κάποιος με ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ από 2 φορές την εβδομάδα για σεξ άρα το μήνα καλώς ή κακώς είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 80 ευρώ
2) Δεν ξέρω πως περνάς με τις παρέες σου κτλ, μπορώ να σου πω όμως πως ΑΝ μοιάζουμε λίγο στο θέμα αυτό μπορεί και να χεις κουραστεί από αυτές, στην τελική η "παρέα" καταλήγει ένα θλιβερό τετριμμένο...
ποτό/φαί/μπάλα, σχολιασμός της συνήθως πνιγερής καθημερινότητας και πίσω στο σπίτι!
ΟΤΑΝ βγαίνεις μόνος....ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΠΕΡΝΑΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΑ!
3) Πουτάνες = Κάθε μέρα άλλη, κάθε μέρα ΑΛΛΗ που μιλάει στις ΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ανάγκες σου σε σχέση με την "κονσέρβα" της "παρέας!
4) Να μην ξεχνάμε ότι η γυναίκα μιλάει στις ανάγκες του άντρα...Τι εννοώ...Ζήσε χωρίς γυναίκα για ένα χρόνο, ζήσε και χωρίς φίλους για ένα χρόνο (μην αρχίσετε τις μαλακίες οι παντρεμένοι να χαρείτε). Η γυναίκα μπορεί να υποκαταστήσει το φίλο, ο φίλος γκόμενα δεν γίνεται
5) Συμβουλές....για μένα απλά αλλάζεις λίγο σε χαρακτήρα/θέλω...Οταν πας κάπου και σου αρέσει τότε φυσιολογικά μένεις και "κολλάς"! Ισως και υποσυνείδητα να θελες μια αλλαγή και το Μετάξι το οποίο και εγώ υπεραγαπώ βοηθά πολύ σ αυτό! Δεν είσαι ούτε πρεζάκιας, ούτε "άρρωστος" ζήσε το μέχρι να κάνει τον κύκλο του και να κλείσει ή να μείνει!
Πως έβγαλε τα 80€ το μήνα
10€ το γαμισι δηλαδή.
Με το οικονομικό έχω ξεφύγει τελευταία. Μου φεύγουν περίπου στα 400€ το μήνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom