Νέα

Εθισμός στης πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Κι εσυ πρεπει να εισαι κατοχος διαρκειας στο ναο της μαλακιας, που μπηκες σε σαιτ για μπουρδελα να μας πεις να μη γαμαμε πουτανες.
Δεν είπα να μην γαμαμε ιερόδουλες είπα να μην κάνουμε σχέση μην την ιερόδουλη εδώ υπάρχουν Πορφύροι που πάνε σε ναούς της ηδονής με λουλούδια και δώρα

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.433
Πόντοι
206
Δεν είπα να μην γαμαμε ιερόδουλες είπα να μην κάνουμε σχέση μην την ιερόδουλη εδώ υπάρχουν Πορφύροι που πάνε σε ναούς της ηδονής με λουλούδια και δώρα
Κοπέλα του χώρου μου έχει πει ότι πελάτης της έχει πάει χρυσόψαρο... Τα λουλούδια και σοκολάτες μας πείραξαν.

Μην δω κανέναν με γυάλα στο χέρι πάντως!! Χααχχαχαχα

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Κοπέλα του χώρου μου έχει πει ότι πελάτης της έχει πάει χρυσόψαρο... Τα λουλούδια και σοκολάτες μας πείραξαν.

Μην δω κανέναν με γυάλα στο χέρι πάντως!! Χααχχαχαχα
Καλά μιλάμε υπάρχουν πολλά ναυάγια για αυτό ο ναός της ηδονής έχει γίνει βιομηχανία και οι ιδιοκτήτες τους δεν ξέρουν τι έχουν στο Μεταξουργείο και στην φίλης τα περισσότερα σπίτια που στεγάζονται τα γραφεία ηδονης ανοίκουν στην εκκλησία της Ελλάδος

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Αποδοχη παιρνεις και απο την γκομενα σου.
Συνειδητοποιησα οτι ειμαι εθισμενος οταν γαμουσα βιζιτες παραλληλα με τις σχεσεις μου.
Αυτο το χτυπημα των τακουνιων πριν χτυπησει η πορτα μια αγνωστη που θα γαμησεις..

Συμφωνώ.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Φυσικά και είναι εθισμός. Το γαμησι με πουτανα είναι γενικά από τις πιο ηλίθιες εμπειρίες. Υπάρχει αμηχανία, υποκρισία, καποτες, ρολόι. Όλα αυτά βέβαια στην πλειοψηφία, όχι πάντα. Μην πιστεύεις ότι διαβάζεις παντωσ, από αυτά το 30% πραγματοποιείται στο βιζιτοραντεβού. Επομένως δεν είναι τόσο η σαρκική επαφή ο εθισμός / στόχος μα άλλα πράγματα. Εθισμός στην ευκολία του σεξ. Εθισμός στο ότι επιλέγεις / έχεις ποικιλία. Εθισμός στο ότι μπορείς να βγάλεις το άχτι σου. Εθισμός στο ότι νιώθεις αποδοχή από το γυναικείο φύλλο, επιβεβαίωση και κατάκτηση μέσω της χρηματικής αμοιβής. Εθισμός στην παρέα ισως. Κτλ κτλ.

Βασικά με απλά λόγια ο αγοραίος έρωτας είναι το λεγόμενο «shortcut». Είναι ευκολο, αναίμακτο, τεμπέλικο. Και ωραίο. Το πρόβλημα έγκειται στο να εθιστείς όταν δεν έχεις πολύ χρήμα. Η μια ώρα δε φτάνει. Μετά θες τριο. Μετά παίρνεις ολονύκτιο, με πολλά έξτρα. Μετά θες δωδεκάωρο για γούστα. Εντάξει, γαμιεται ο Δίας. Καλό είναι να κάνουμε παιχνίδι και εκτός. Η ειρωνία είναι ότι η επιβεβαίωση μιας πολύ μέτριας νορμαλ κοπελιτσας σε ενα καφέ πχ είναι πολύ πιο «έντονη» για τον άνδρα από την επιβεβαίωση μιας βιζιτας που θα πει «τι ωραίο παιδί εισαι» «τι ωραια που γαμάς» ή «με λοβ γιου λονγκ ταιμ». Γιατί είναι αληθινό και με το σπαθί σου. Αν και από την άλλη μερικοί τρελένονται να τους το πει βίζιτα γιατί ουσιαστικά «ανταγωνίζεσαι» όλους τους προηγούμενους πελάτες της. Οπότε αν πάρεις τα εύσημα πιστεύεις ότι βγήκες πρώτος απ τους 100, να στο πω έτσι τελοσπαντων.

Πάλι κεντάω απόψε. Αφού δε γαμαω... τεσπα.
Όταν ένα έφηβος κάνει τα πρώτα ερωτικά του βήματα τότε ναι έχει σημασία η επιβεβαίωση και αποδοχή από το άλλο φύλο.
Όταν όμως ο έφηβος γίνει άνδρας και δει τη συνέχεια του έργου "σεξ με μη βίζιτα-κανονικη γυναικα" απομυθοποιει τα παντα.
Βλεπεις αυτη η "οδος" εχει ενα "τερμα" που ειναι ο τελικος σκοπος της γυναικας:η δημιουργια οικογενειας.
Ολα εκει οδηγουν.Επιθυμια εστω και υποσυνειδητα του καθε θηλυκου ειναι να βρει τον ανδρα που θα ειναι ο καταλληλος για να φροντισει εκεινη και τα μωρα τους παρεχοντας της ασφαλεια.
Εκει οδηγουν ολα.
Η επιβεβαιωση του ανδρα ειναι απλα ενα "καροτο" που του κουναει το πονηρο εκ φυσεως θηλυκο ωστε να "τσιμπησει" και να θεωρησει πως μονο εκεινη μπορει να τον κανει να νοιωσει ετσι.
Κι ετσι ξεκινανε και διαιωνιζονται οι μακροχρονιες σχεσεις
Αρα δεν ειναι απαραιτητο πως ειναι "τεμπελια" το να πας στις πουτανες
Πολλες φορες ειναι και επιγνωση

Διοτι κανεις ενα κοπο να βγεις ενα δυο τρια ραντεβου να αναλωθεις σε "στημενες" συζητησεις που στοχο εχουν να πεισεις το θηλυκο να σου κατσει...αρα δεν ειναι αυθορμητες και φυσικες...
Σου ρχεται η αλλη προκλητικα ντυμενη κι εσυ πρεπει τωρα να εχεις την υπομονη να χαζολογησεις με ενα σωρο αυνανιστικες επικοινωνιακες μαλακιες.

Βεβαια.Για να παιξει και η γυναικα το ρολο της.Γιατι ξερει καλα πως αν σου κατσει αμεσως τοτε ρισκαρει να μη τη δεις για σχεση οπως εκεινη θελει και ονειρευεται
Μη το παιρνεις ως κοπλιμεντο οταν μια γυναικα σου λεει "σε θελω για σχεση".
Δε θελει εσενα αλλα τα οσα θα προεκυπταν απο τη σχεση
Αρκει να "τρωγεσαι" φυσικα εμφανησιακα και να αποδειχθεις εστω μετριος στο σεξ
Αν εισαι σταθερος,σοβαρος και διαθετεις οικονομικο και κοινωνικο στατους τοτε εισαι οκ για εκεινη.Εγκρινεσαι

Πολυς κοπος για να γαμησουμε φιλε μου.
Στις πουτανες απο την αλλη πας συνειδητοποιημενος.Δεν περιμενεις να σε αναβεσουν τα λογια μιας πορνης.
Ουτε περιμενεις απο εκεινη να χυσει οταν τη γαμας.
Εκει πας για δικη σου απολαυση και μονο.
Πας γιατι σε καυλωνει το σεξ με ανθρωπους με τους οποιους δεν υπαρχει εξοικειωση
Ναι υπαρχουν πολλοι που καυλωνουν με το σεξ με καποιον αγνωστο
Επισης μετα το σεξ θελουν να απαλλαγουν απο τη γυναικα μεχρι να ξαναγεμισουν σπερμα οι αρχιδοσακουλες.
Αυτο οι κανονικες γυναικες δυσκολα το δεχονται σε τακτικη και επαναλαμβανομενη βαση.
Μονο ευκαιριακα και αν.
Και για να απαντησω και στο θεμα:
Ειναι τεραστιος εθισμος το αγοραιο σεξ.
Σε ολα του τα επιπεδα
Ειτε σε επιπεδο μπουρδελου/στουντιο ειτε σε μορφη call girls μασαζ πιατσων
Καθενα απο αυτα εχει τη δικη του μαγεια και μονο κοινο την αμοιβη για σεξ και την απαλλαγη απο τη γυναικα οταν τελειωσει ο χρονος.

Αν θες κι αλλο χρονο,η αλλη γυναικα το μονο που χρειαζεσαι ειναι...κι αλλο χρημα...
Καμμια αλλη δεσμευση.. .

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Όταν όμως ο έφηβος γίνει άνδρας και δει τη συνέχεια του έργου "σεξ με μη βίζιτα-κανονικη γυναικα" απομυθοποιει τα παντα.
Βλεπεις αυτη η "οδος" εχει ενα "τερμα" που ειναι ο τελικος σκοπος της γυναικας:η δημιουργια οικογενειας.
Ολα εκει οδηγουν.Επιθυμια εστω και υποσυνειδητα του καθε θηλυκου ειναι να βρει τον ανδρα που θα ειναι ο καταλληλος για να φροντισει εκεινη και τα μωρα τους παρεχοντας της ασφαλεια.
Εκει οδηγουν ολα.
Η επιβεβαιωση του ανδρα ειναι απλα ενα "καροτο" που του κουναει το πονηρο εκ φυσεως θηλυκο ωστε να "τσιμπησει" και να θεωρησει πως μονο εκεινη μπορει να τον κανει να νοιωσει ετσι.
Κι ετσι ξεκινανε και διαιωνιζονται οι μακροχρονιες σχεσεις
Αρα δεν ειναι απαραιτητο πως ειναι "τεμπελια" το να πας στις πουτανες
Πολλες φορες ειναι και επιγνωση

Διοτι κανεις ενα κοπο να βγεις ενα δυο τρια ραντεβου να αναλωθεις σε "στημενες" συζητησεις που στοχο εχουν να πεισεις το θηλυκο να σου κατσει...αρα δεν ειναι αυθορμητες και φυσικες...
Σου ρχεται η αλλη προκλητικα ντυμενη κι εσυ πρεπει τωρα να εχεις την υπομονη να χαζολογησεις με ενα σωρο αυνανιστικες επικοινωνιακες μαλακιες.

Βεβαια.Για να παιξει και η γυναικα το ρολο της.Γιατι ξερει καλα πως αν σου κατσει αμεσως τοτε ρισκαρει να μη τη δεις για σχεση οπως εκεινη θελει και ονειρευεται
Μη το παιρνεις ως κοπλιμεντο οταν μια γυναικα σου λεει "σε θελω για σχεση".
Δε θελει εσενα αλλα τα οσα θα προεκυπταν απο τη σχεση
Αρκει να "τρωγεσαι" φυσικα εμφανησιακα και να αποδειχθεις εστω μετριος στο σεξ
Αν εισαι σταθερος,σοβαρος και διαθετεις οικονομικο και κοινωνικο στατους τοτε εισαι οκ για εκεινη.Εγκρινεσαι

Πολυς κοπος για να γαμησουμε φιλε μου.
Στις πουτανες απο την αλλη πας συνειδητοποιημενος.Δεν περιμενεις να σε αναβεσουν τα λογια μιας πορνης.
Ουτε περιμενεις απο εκεινη να χυσει οταν τη γαμας.
Εκει πας για δικη σου απολαυση και μονο.
Πας γιατι σε καυλωνει το σεξ με ανθρωπους με τους οποιους δεν υπαρχει εξοικειωση
Ναι υπαρχουν πολλοι που καυλωνουν με το σεξ με καποιον αγνωστο
Επισης μετα το σεξ θελουν να απαλλαγουν απο τη γυναικα μεχρι να ξαναγεμισουν σπερμα οι αρχιδοσακουλες.
Αυτο οι κανονικες γυναικες δυσκολα το δεχονται σε τακτικη και επαναλαμβανομενη βαση.
Μονο ευκαιριακα και αν.
Και για να απαντησω και στο θεμα:
Ειναι τεραστιος εθισμος το αγοραιο σεξ.
Σε ολα του τα επιπεδα
Ειτε σε επιπεδο μπουρδελου/στουντιο ειτε σε μορφη call girls μασαζ πιατσων
Καθενα απο αυτα εχει τη δικη του μαγεια και μονο κοινο την αμοιβη για σεξ και την απαλλαγη απο τη γυναικα οταν τελειωσει ο χρονος.

Αν θες κι αλλο χρονο,η αλλη γυναικα το μονο που χρειαζεσαι ειναι...κι αλλο χρημα...
Καμμια αλλη δεσμευση.. .

Συμφωνώ σε αρκετά από αυτά που είπες αλλά κοίταξε. Πρέπει να έχουμε έναν ξεκάθαρο διαχωρισμό μεταξύ του αγοραίου έρωτα και του έρωτα. Συναισθημα δεν υπάρχει στον αγοραίο έρωτα. Υπάρχει μόνο έλξη, της ώρας. Πολλοί μπερδεύονται, γι’ αυτό βλέπεις «είναι σα να ήμουν με τη γκομενα μου», «την έκανα να χύσει, την ξέσκισα» κτλ κτλ. Ο άντρας φίλε θέλει επιβεβαίωση όπως και η γυναίκα. Όσο Ίντερνετ και να δεις, όσα βιβλία και να διαβάσεις, όσο άλφα και να το παίξεις, η αμοιβαία αγάπη είναι το ένα συναισθημα που μας κάνει να νιώθουμε ζωντανοί. Αυτή είναι η άποψη μου, ας με πουν περιεργο, αγαπουλη, γκει, πισωγλεντη, αδύναμο, κτλ. Έχω πάει με πάνω από χίλιες βίζιτες και είμαι τριάντα. Γυναίκες και τρανς. Τις πιο πολλές δεν τις θυμάμαι καν. Τις άλλες όμως, εκτός, ή με οσες έπαιξα εκτος χώρου τις θυμάμαι. Τι θέλω να πω... το σεξ είναι σεξ φίλε εντάξει. Θες, πας παίρνεις, τα μπουρδέλα με δέκα ευρώ είναι, καθάρισες. Υπάρχει όμως κάτι μεγαλύτερο από το σεξ. Τελοσπαντων.

Τώρα, στο θέμα της σχέσης και του χρήματος που έθιξες... υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες. Μια παροιμία λέει ελκεις αυτό που είσαι. Προσωπικά μου αρέσει το χρήμα, από τότε που έβγαλα μόνος μου πολλά μέσω Ίντερνετ και από τότε δεν έχω δουλέψει. Μισώ τη δουλειά. Όχι από θέμα κούρασης, αλλά από θέμα υπακοής. Μισώ να κοπιαζω για άλλον. Επομένως κοπιαζω για πάρτη μου. Επίσης νοιάζομαι για τον εαυτό μου, αλλά μπορώ να γίνω χαλί να με πατήσεις όταν βρω άνθρωπο που αγαπώ. Ε, βαλτα όλα αυτά μαζί, θα δεις έτσι ήταν όλες οι πρώην μου. Τεσπα. Λεω επομένως ότι το χρήμα είναι λίγο ή πολύ σημαντικό για μια γυναίκα. Έχει γυναίκες ρε μαν που δουλεύουν μεροκάματο. Απλές δουλειές, μια χαρά. Και με παιδιά, και 50-50 με τον άντρα τους κτλ. Είναι πώς μεγάλωσες. Η Ρωσίδα πχ που ήρθε από το κατσικοχώρι στα σύνορα, που μεγάλωσε με φτώχεια και με μια νοοτροπία του «η δουλειά σου θα είναι να είσαι μάνα, και να καθεσαι, γιατί ο άντρας πρέπει να δίνει τα πάντα», ε μετά τι να κάνεις; Να την κατηγορήσεις; Αφού έτσι γαλουχήθηκε. Μυαλά θα της αλλάξεις; Ποτέ. Ειδικά όταν μπει στο τρυπακι της βιζιτας και μπορεί να πηδάει εκτός όποιον θέλει;;; Χαχα... καληνυχτες. Άσε που σου λένε «το παιδί μου πάνω απ’ όλα», αυτά είναι τα γνωστά κόλπα. Τεσπα.

Συνεχίζω επι του θέματος. Ο άντρας αδερφέ θέλει αποκλειστικότητα. Αρέσει αυτό, θες μια γυναίκα να σου δίνεται, να την καλύπτεις. Να τη η επιβεβαίωση πάλι. Θες η βίζιτα να χύσει, να γελάει, να τη η επιβεβαίωση πάλι. Ναι οκ δε θες «δεσμεύσεις» αλλά θες να σου δώσει τηλεφωνακι και να κόψει φλέβα, να βγάλει την καποτούλα και να σε πει χυσε με στο κωλαρακι μου μέσα. Ναι; Ναι. Αυτός που «δεν θέλει δεσμεύσεις» είναι τύπος που έχει πληγωθεί και το πήρε πατριωτικά (πχ λιώνει στη δουλειά) ή τύπος που δεν είχε ποτέ σχέση και φοβάται ότι αν κάνει θα μάθουν όλες τι μπαγλαμάς είναι. Η βίζιτα έχει και την ανωνυμία της ξες. Έρχεσαι «πως σε λένε;» «Βρασιδα, εσένα;» «Λίλα». Ναι, εσένα και πενήντα άλλες. Με πιάνεις;

Τεσπα, ο αγοραίος έρωτας είναι ένα καλοστημένο μάτριξ. Πας μαζί του με τα νερά του γιατί έτσι θα το χαρείς και θα πάρεις αυτό που θες. Μέσα σου ξες ότι είναι όλα αλλιώς όμως. Να στο πω και αλλιώς. Η βίζιτα ή το δελο είναι ωραίο, παίρνεις τη μυτια σου αλλά κρατάει λίγο γιατί πρέπει να πάρεις πουλο. Στη σχέση, η ουσία έχει αργή απελευθέρωση στον οργανισμο, σιγά σιγά. Δε ξέρω αν με πιανεις. Γι’ αυτό και με πουτάνες θες κι άλλο κι άλλο. Όταν βρεις σχέση δε πας με πουτάνες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που τους εξιτάρει αυτό το «ξενογαμω και δε ξέρω τι μέχρι να μ’ ανοίξει η πόρτα». Εδώ όμως δεν έχεις ανάγκη για επιβεβαίωση παλι; Δηλαδή είσαι με μια, περνάς καλά, αλλά πας ταυτόχρονα στις βίζιτες. Γιατί; Αφού σεξ έχεις και είναι και καλό και ανώμαλο. Φίλες της μπορείς να πάρεις. Άρα; Με πιάνεις; Θες επιβεβαίωση του «με θέλουν οι γυναίκες, περνάει η μπογιά μου» γιατί αυτή η μια είναι δικιά σου ήδη, δεν έχεις να επιβεβαιώσεις κάτι. Το βρήκες το στανταρακι σου.

Πιες ένα σφηνάκι κάθε φορά που λέω με πιάνεις.

Η αγάπη είναι κύριο συστατικό της ζωής. Μη το ξεχνάς. Για μια τυχαία πληρωμένη βίζιτα δε θα έπαιρνα ποτέ τρένο αεροπλάνο και ΚΤΕΛ για να πάω την σφίξω στην αγκαλιά μου. Μια αγκαλιά που κρατάει στο μυαλό ώρες ενώ είναι δέκα δευτερα. Για γκομενα όμως ναι. Είναι ωραίο να δίνεσαι και ειδικά όταν βρίσκεις ανταπόκριση. Αλλιώς τι είναι η ζωη; Ένα τηλέφωνο, μια καποτα ένα γεια και δυο πράσινα στο τραπεζάκι; Αυτό είναι; Ένα γυμναστήριο; Ένα ποτό; Ένα αμάξι; Έλα ρε φίλε...

Μακάρι όλοι να βρούμε τα τυχερά μας. Ποιος θέλει να τρέχει σα μαλακας σε χοτελ και δωμάτια για να γαμησει; Πας γαμάς βγαίνεις μετά και βλέπεις μπροστά σου έναν χρήστη τέζα. Λες «ρε τον καημένο». Ειρωνία δεν είναι; Ή βγαίνει η άλλη η τάνα έξω, με τα λούσα της, με τη σκονη της, μετά από πολλά ραντεβού, άνετη, ανεξάρτητη, με προγραμα. Και βλέπει δίπλα της ένα αντρόγυνο με δυο παιδάκια, αγκαλιά, ήρεμο, κατασταλαγμένο. «Μμμ μια χαρά είμαι έτσι, άσε». Σε πιστέψαμε. Ή σκάει μύτη ο παμπλουτος μεγάλογκομενος με τον οποίο έχει λούσα αλλά ποτέ δεν θα αισθανθεί «παιδί» μαζί του, «ελεύθερη» και «στα μέτρα του». «Μαζί του νιώθω τόσο καλα, δε μπορώ τα παιδιά... θέλω έναν άντρα ώριμο». Σε πιστέψαμε πάλι. Τρούμπα άκου να σε πω φίλε ένα μυστικό. Η γυναίκα ξες τι θέλει; Έρωτα εφηβικό. Άσε να λένε ότι θέλουν. Έρωτα εφηβικό θέλει, έντονο. Να νιώσει ζωντανή. Αμα νομίζεις ότι η βίζιτα νιώθει ζωντανή με κρασί κόκα και «καλά σκηνικά» μεταμεσονύκτια... αμ δε. Όπως εμείς κλείνουμε αυτιά και λέμε «ποτέ σχέση ποτέ αυτό μόνο σεξ ξεσκιστε την μπλα μπλα μπλα» έτσι και μερικές απ αυτές σου λένε το ίδιο «ποτέ σχέση μόνο σεξ λεφτά καλά περνάω το παιδί μου μόνο μπλα μπλα». Τελοσπαντων η συνέχεια μετά πάω για καφέ.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ποιος μιλησε για σχεση ?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Συμφωνώ σε αρκετά από αυτά που είπες αλλά κοίταξε. Πρέπει να έχουμε έναν ξεκάθαρο διαχωρισμό μεταξύ του αγοραίου έρωτα και του έρωτα. Συναισθημα δεν υπάρχει στον αγοραίο έρωτα. Υπάρχει μόνο έλξη, της ώρας. Πολλοί μπερδεύονται, γι’ αυτό βλέπεις «είναι σα να ήμουν με τη γκομενα μου», «την έκανα να χύσει, την ξέσκισα» κτλ κτλ. Ο άντρας φίλε θέλει επιβεβαίωση όπως και η γυναίκα. Όσο Ίντερνετ και να δεις, όσα βιβλία και να διαβάσεις, όσο άλφα και να το παίξεις, η αμοιβαία αγάπη είναι το ένα συναισθημα που μας κάνει να νιώθουμε ζωντανοί. Αυτή είναι η άποψη μου, ας με πουν περιεργο, αγαπουλη, γκει, πισωγλεντη, αδύναμο, κτλ. Έχω πάει με πάνω από χίλιες βίζιτες και είμαι τριάντα. Γυναίκες και τρανς. Τις πιο πολλές δεν τις θυμάμαι καν. Τις άλλες όμως, εκτός, ή με οσες έπαιξα εκτος χώρου τις θυμάμαι. Τι θέλω να πω... το σεξ είναι σεξ φίλε εντάξει. Θες, πας παίρνεις, τα μπουρδέλα με δέκα ευρώ είναι, καθάρισες. Υπάρχει όμως κάτι μεγαλύτερο από το σεξ. Τελοσπαντων.

Τώρα, στο θέμα της σχέσης και του χρήματος που έθιξες... υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες. Μια παροιμία λέει ελκεις αυτό που είσαι. Προσωπικά μου αρέσει το χρήμα, από τότε που έβγαλα μόνος μου πολλά μέσω Ίντερνετ και από τότε δεν έχω δουλέψει. Μισώ τη δουλειά. Όχι από θέμα κούρασης, αλλά από θέμα υπακοής. Μισώ να κοπιαζω για άλλον. Επομένως κοπιαζω για πάρτη μου. Επίσης νοιάζομαι για τον εαυτό μου, αλλά μπορώ να γίνω χαλί να με πατήσεις όταν βρω άνθρωπο που αγαπώ. Ε, βαλτα όλα αυτά μαζί, θα δεις έτσι ήταν όλες οι πρώην μου. Τεσπα. Λεω επομένως ότι το χρήμα είναι λίγο ή πολύ σημαντικό για μια γυναίκα. Έχει γυναίκες ρε μαν που δουλεύουν μεροκάματο. Απλές δουλειές, μια χαρά. Και με παιδιά, και 50-50 με τον άντρα τους κτλ. Είναι πώς μεγάλωσες. Η Ρωσίδα πχ που ήρθε από το κατσικοχώρι στα σύνορα, που μεγάλωσε με φτώχεια και με μια νοοτροπία του «η δουλειά σου θα είναι να είσαι μάνα, και να καθεσαι, γιατί ο άντρας πρέπει να δίνει τα πάντα», ε μετά τι να κάνεις; Να την κατηγορήσεις; Αφού έτσι γαλουχήθηκε. Μυαλά θα της αλλάξεις; Ποτέ. Ειδικά όταν μπει στο τρυπακι της βιζιτας και μπορεί να πηδάει εκτός όποιον θέλει;;; Χαχα... καληνυχτες. Άσε που σου λένε «το παιδί μου πάνω απ’ όλα», αυτά είναι τα γνωστά κόλπα. Τεσπα.

Συνεχίζω επι του θέματος. Ο άντρας αδερφέ θέλει αποκλειστικότητα. Αρέσει αυτό, θες μια γυναίκα να σου δίνεται, να την καλύπτεις. Να τη η επιβεβαίωση πάλι. Θες η βίζιτα να χύσει, να γελάει, να τη η επιβεβαίωση πάλι. Ναι οκ δε θες «δεσμεύσεις» αλλά θες να σου δώσει τηλεφωνακι και να κόψει φλέβα, να βγάλει την καποτούλα και να σε πει χυσε με στο κωλαρακι μου μέσα. Ναι; Ναι. Αυτός που «δεν θέλει δεσμεύσεις» είναι τύπος που έχει πληγωθεί και το πήρε πατριωτικά (πχ λιώνει στη δουλειά) ή τύπος που δεν είχε ποτέ σχέση και φοβάται ότι αν κάνει θα μάθουν όλες τι μπαγλαμάς είναι. Η βίζιτα έχει και την ανωνυμία της ξες. Έρχεσαι «πως σε λένε;» «Βρασιδα, εσένα;» «Λίλα». Ναι, εσένα και πενήντα άλλες. Με πιάνεις;

Τεσπα, ο αγοραίος έρωτας είναι ένα καλοστημένο μάτριξ. Πας μαζί του με τα νερά του γιατί έτσι θα το χαρείς και θα πάρεις αυτό που θες. Μέσα σου ξες ότι είναι όλα αλλιώς όμως. Να στο πω και αλλιώς. Η βίζιτα ή το δελο είναι ωραίο, παίρνεις τη μυτια σου αλλά κρατάει λίγο γιατί πρέπει να πάρεις πουλο. Στη σχέση, η ουσία έχει αργή απελευθέρωση στον οργανισμο, σιγά σιγά. Δε ξέρω αν με πιανεις. Γι’ αυτό και με πουτάνες θες κι άλλο κι άλλο. Όταν βρεις σχέση δε πας με πουτάνες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που τους εξιτάρει αυτό το «ξενογαμω και δε ξέρω τι μέχρι να μ’ ανοίξει η πόρτα». Εδώ όμως δεν έχεις ανάγκη για επιβεβαίωση παλι; Δηλαδή είσαι με μια, περνάς καλά, αλλά πας ταυτόχρονα στις βίζιτες. Γιατί; Αφού σεξ έχεις και είναι και καλό και ανώμαλο. Φίλες της μπορείς να πάρεις. Άρα; Με πιάνεις; Θες επιβεβαίωση του «με θέλουν οι γυναίκες, περνάει η μπογιά μου» γιατί αυτή η μια είναι δικιά σου ήδη, δεν έχεις να επιβεβαιώσεις κάτι. Το βρήκες το στανταρακι σου.

Πιες ένα σφηνάκι κάθε φορά που λέω με πιάνεις.

Η αγάπη είναι κύριο συστατικό της ζωής. Μη το ξεχνάς. Για μια τυχαία πληρωμένη βίζιτα δε θα έπαιρνα ποτέ τρένο αεροπλάνο και ΚΤΕΛ για να πάω την σφίξω στην αγκαλιά μου. Μια αγκαλιά που κρατάει στο μυαλό ώρες ενώ είναι δέκα δευτερα. Για γκομενα όμως ναι. Είναι ωραίο να δίνεσαι και ειδικά όταν βρίσκεις ανταπόκριση. Αλλιώς τι είναι η ζωη; Ένα τηλέφωνο, μια καποτα ένα γεια και δυο πράσινα στο τραπεζάκι; Αυτό είναι; Ένα γυμναστήριο; Ένα ποτό; Ένα αμάξι; Έλα ρε φίλε...

Μακάρι όλοι να βρούμε τα τυχερά μας. Ποιος θέλει να τρέχει σα μαλακας σε χοτελ και δωμάτια για να γαμησει; Πας γαμάς βγαίνεις μετά και βλέπεις μπροστά σου έναν χρήστη τέζα. Λες «ρε τον καημένο». Ειρωνία δεν είναι; Ή βγαίνει η άλλη η τάνα έξω, με τα λούσα της, με τη σκονη της, μετά από πολλά ραντεβού, άνετη, ανεξάρτητη, με προγραμα. Και βλέπει δίπλα της ένα αντρόγυνο με δυο παιδάκια, αγκαλιά, ήρεμο, κατασταλαγμένο. «Μμμ μια χαρά είμαι έτσι, άσε». Σε πιστέψαμε. Ή σκάει μύτη ο παμπλουτος μεγάλογκομενος με τον οποίο έχει λούσα αλλά ποτέ δεν θα αισθανθεί «παιδί» μαζί του, «ελεύθερη» και «στα μέτρα του». «Μαζί του νιώθω τόσο καλα, δε μπορώ τα παιδιά... θέλω έναν άντρα ώριμο». Σε πιστέψαμε πάλι. Τρούμπα άκου να σε πω φίλε ένα μυστικό. Η γυναίκα ξες τι θέλει; Έρωτα εφηβικό. Άσε να λένε ότι θέλουν. Έρωτα εφηβικό θέλει, έντονο. Να νιώσει ζωντανή. Αμα νομίζεις ότι η βίζιτα νιώθει ζωντανή με κρασί κόκα και «καλά σκηνικά» μεταμεσονύκτια... αμ δε. Όπως εμείς κλείνουμε αυτιά και λέμε «ποτέ σχέση ποτέ αυτό μόνο σεξ ξεσκιστε την μπλα μπλα μπλα» έτσι και μερικές απ αυτές σου λένε το ίδιο «ποτέ σχέση μόνο σεξ λεφτά καλά περνάω το παιδί μου μόνο μπλα μπλα». Τελοσπαντων η συνέχεια μετά πάω για καφέ.
Θα σταθω σε ορισμενα σημεια της απαντησης σου
1.Γραφεις "ο ανδρας θελει αποκλειστικοτητα".
Τετοιο πραγμα δεν υπαρχει φιλε στις σχεσεις.Απο ενα σημειο και μετα καποιος απο τους δυο θα ξενοκοιταξει.
2.Επισης δε με νοιαζει αν χυνουν οι ιεροδουλες.Ουτε αν με ξεχωριζουν απο τους αλλους πελατες.
Η αφεντια μου να περνα καλα και ως εκει.
3.Οκ φιλε κοιτα.Το εργακι που περιγραφεις για τον ερωτα και την αγαπη το χω δει και ζησει πολλες φορες.(αναθεμα με αλλα τι σχεση εχει η αγαπη με τον ερωτα;Καμμια απολυτως.Στον ερωτα σε νοιαζει να χεις...αποκλειστικοτητες και οχι απαραιτητα το καλο του αλλου)
4.Κατασταλαγμενο ζευγαρι ανδρογυνο με παιδια ειναι για σενα κατι ωραιο;
Θα θελες να ζουσες ετσι;
Διαφωνουμε φιλε και μαλιστα καθετα
Οικογενεια=εξοδα=βαρεμαρα και πληξη=ευθυνες
Μακρια απο μενα
5.Μου αναφερεις τι θελει η γυναικα.
Ξερω καλα τι θελει και δε με απασχολει καθολου πλεον τυπαρα μου.Ας θελει εφηβικους ερωτες ας θελει αγκαλιες και ας θελει καποιος να παρει το ΚΤΕΛ για εκεινες.
Το χω παρει και το ΚΤΕΛ και αγκαλιες εδωσα και πηρα.
Και μαντεψε:Το χουν παρει και για μενα.
Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα ΒΑΡΕΘΗΚΑ τυπε μου
Εχω παει με τριψηφιο αριθμο κανονικων γυναικων.
Ως τα 30 μου εκανα και σχεσεις μαζι τους μαλιστα
Επισης εχω παει και με πολλες πληρωμενες.
Τα καλυτερα γαμησια τα κανα με πουτανες.
Μα το Θεο.
Σεβομαι την αποψη σου φιλε σου ευχομαι να βρεις αυτο που αγαπας αλλα μιλας οπως μιλαγα εγω στα 28 μου.
Και μαλλον καπου εκει εισαι σωστα;
Εχεις πειρα δε λεω,ομως δεν το χεις δει ολο το εργο ως τελους.
Καλη συνεχεια φιλε να προσεχεις απο την πονηρια των γυναικων

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.433
Πόντοι
206
Καλά μιλάμε υπάρχουν πολλά ναυάγια για αυτό ο ναός της ηδονής έχει γίνει βιομηχανία και οι ιδιοκτήτες τους δεν ξέρουν τι έχουν στο Μεταξουργείο και στην φίλης τα περισσότερα σπίτια που στεγάζονται τα γραφεία ηδονης ανοίκουν στην εκκλησία της Ελλάδος
Ευλόγηcον

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Θα σταθω σε ορισμενα σημεια της απαντησης σου
1.Γραφεις "ο ανδρας θελει αποκλειστικοτητα".
Τετοιο πραγμα δεν υπαρχει φιλε στις σχεσεις.Απο ενα σημειο και μετα καποιος απο τους δυο θα ξενοκοιταξει.
2.Επισης δε με νοιαζει αν χυνουν οι ιεροδουλες.Ουτε αν με ξεχωριζουν απο τους αλλους πελατες.
Η αφεντια μου να περνα καλα και ως εκει.
3.Οκ φιλε κοιτα.Το εργακι που περιγραφεις για τον ερωτα και την αγαπη το χω δει και ζησει πολλες φορες.(αναθεμα με αλλα τι σχεση εχει η αγαπη με τον ερωτα;Καμμια απολυτως.Στον ερωτα σε νοιαζει να χεις...αποκλειστικοτητες και οχι απαραιτητα το καλο του αλλου)
4.Κατασταλαγμενο ζευγαρι ανδρογυνο με παιδια ειναι για σενα κατι ωραιο;
Θα θελες να ζουσες ετσι;
Διαφωνουμε φιλε και μαλιστα καθετα
Οικογενεια=εξοδα=βαρεμαρα και πληξη=ευθυνες
Μακρια απο μενα
5.Μου αναφερεις τι θελει η γυναικα.
Ξερω καλα τι θελει και δε με απασχολει καθολου πλεον τυπαρα μου.Ας θελει εφηβικους ερωτες ας θελει αγκαλιες και ας θελει καποιος να παρει το ΚΤΕΛ για εκεινες.
Το χω παρει και το ΚΤΕΛ και αγκαλιες εδωσα και πηρα.
Και μαντεψε:Το χουν παρει και για μενα.
Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα ΒΑΡΕΘΗΚΑ τυπε μου
Εχω παει με τριψηφιο αριθμο κανονικων γυναικων.
Ως τα 30 μου εκανα και σχεσεις μαζι τους μαλιστα
Επισης εχω παει και με πολλες πληρωμενες.
Τα καλυτερα γαμησια τα κανα με πουτανες.
Μα το Θεο.
Σεβομαι την αποψη σου φιλε σου ευχομαι να βρεις αυτο που αγαπας αλλα μιλας οπως μιλαγα εγω στα 28 μου.
Και μαλλον καπου εκει εισαι σωστα;
Εχεις πειρα δε λεω,ομως δεν το χεις δει ολο το εργο ως τελους.
Καλη συνεχεια φιλε να προσεχεις απο την πονηρια των γυναικων

Το να επιλέγει κάποιος τη ζωη του εργένη είναι σεβαστό και μάλλον οδεύω προς τα κει (αν και ποτέ μη λες ποτέ). Απλώς σχολίασα το ότι μπερδεύεται ο αγοραίος έρωτας με τον έρωτα. Καμία σχέση. Τι να κάνουμε φίλε, σε τελική ανάλυση για να ζήσεις το αληθινό θα φας και τα σκατα που έρχονται με αυτό. Αλλιώς πας στον εύκολο και ασφαλή δρόμο του αγοραίου έρωτα (γι’ αυτό και το σχολίασα πριν), γλυτωνεις μεν από πολλά (από νευρική ζημιά μέχρι και φόνο, δες ο άλλος πώς την καθάρισε την φαρμακοποιό), αλλά χάνεις και πολλά άλλα. Τι να πω, δε μπορούμε να βάλουμε δυστυχώς κανόνα που να ισχύει για όλες τις περιπτώσεις. Εκεί που θα σταθώ είναι στο πως ότι έχω μάθει και όσο έχω προχωρήσει στη ζωη έγινε μέσα από σχέσεις, όχι ραντεβού. Άρα πιστεύω ότι αν κάποιος θέλει να προχωρήσει σαν άνθρωπος, πρέπει να χορέψει και θα το κάνει μέσα από αληθινές σχέσεις. Όσο δακρύβρεχτες ή τοξικές κι αν γίνουν στο τέλος.

Δεν σου βάζω γυαλιά, έτσι; Μην παρεξηγηθώ. Λέω τι πιστεύω στα 30 μου. Ειδικά στο τελευταίο που ανέφερα. Συμφωνώ όμως ότι όσο μεγαλώνουμε, αλλάζουμε απόψεις, ειδικά για τις γυναίκες. Είτε επειδή πληγώθηκαμε αρκετά είτε επειδή τις μάθαμε καλύτερα. Αν πληγωθεις πιστεύω ότι απομακρύνεσαι. Αν τις μάθεις, δε θα είσαι ποτέ χωρίς αυτές.

Κάθε φορά που χωρίζω μπαίνω εδώ μέσα και ζαλίζω αρχιδια. Για καλή σας τύχη νομιζω είμαι στο τσακ για κάτι νέο (και σίγουρα θεόσταλτο), άρα υπομονή. Θα δείξει μεσοβδόμαδα.

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
ποιος μιλησε για σχεση ?
Ποια σχέση παίδες;
Αν μπλέξεις με αυτές τις γυναικάρες αυτά τα κορμιά δεν υπάρχουν
Αποτελούν εθισμό και δύσκολα ξεφεύγεις από το τρυπακι

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
E όχι και εθισμός στις πουτάνες.
Άντε μην τα κάνω μπουρδέλο τώρα, γαμώ την πουτάνα μου :tooth:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.952
Πόντοι
3.506
Εκεί που θα σταθώ είναι στο πως ότι έχω μάθει και όσο έχω προχωρήσει στη ζωη έγινε μέσα από σχέσεις, όχι ραντεβού.
Οσο και αν σου φανεί παράξενο, οτι έμαθα στη ζωή μου, όσο βελτιωσα τον εαυτό μου και εν τέλει όσο ωρίμασα, το διδάχτηκα στον δρόμο της μοναξιάς :hi:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.952
Πόντοι
3.506
Στην όδο Γραφημόνος που έλεγε και ο Τερζής, ε;
Φιλε μου, λένε πως στη μοναξιά ένας άνθρωπος γίνεται άγριο θηρίο ή σοφός, τουλάχιστον δεν έγινα άγριο θηρίο :hi:

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Οι απόψεις διαφέρουν , και φυσικά είναι όλες σεβαστές . Προσωπικά δεν μπορώ να πω , ναι είναι εθισμός η όχι δεν είναι . Και είτε με μια “ γενικότητα “ , είτε εστιάζοντας σε μια συγκεκριμένη μερίδα κόσμου , είτε τσουβαλιάζοντας , είτε με βάση τον εαυτό μου , να ορίσω την “ απόλυτη αλήθεια “ . Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του ιστορία , την δική του πορεία , τον δικό του τρόπο σκέψης , τις δικές του εμπειρίες , και γενικά όσα ξέρει ο νοικοκύρης , δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος .

Σίγουρα υπάρχουν και σεξομανής [ και από όλα έχει ο μπαξές ] , αλλά αυτό σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι αγοραίος έρωτας ίσον πχ σεξομανής που χρίζει ιατρικής βοηθείας , η ότι άλλο .παρόμοιο ,

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546
Οσο και αν σου φανεί παράξενο, οτι έμαθα στη ζωή μου, όσο βελτιωσα τον εαυτό μου και εν τέλει όσο ωρίμασα, το διδάχτηκα στον δρόμο της μοναξιάς :hi:
Η Ηλιάδη όμως τη μοναξιά φοβάται και χωρίς εσένα δεν κοιμάτε :cheesy:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Φιλε μου, λένε πως στη μοναξιά ένας άνθρωπος γίνεται άγριο θηρίο ή σοφός, τουλάχιστον δεν έγινα άγριο θηρίο :hi:

Αυτό δε σημαίνει ότι έμαθες, αυτό σημαίνει ότι «γλυτωσες». Μα αυτό είπα... για να μάθεις, πρέπει να πονέσεις και να ζήσεις τις σχέσεις, η μόνιμη επαφή καθημερινά με το άλλο φύλο σε όλα μέσα στη μέρα σου είναι που σε κάνει να μάθεις. Εσυ λες «δεν έγινα σοφός», σωστο, και «δεν έγινα άγριο θηρίο», και πάλι σωστο, γιατί θεώρησες ότι δρν μπορείς να ανταπεξέλθεις ψυχολογικά σε ότι συνεπάγεται μια σχέση. Ή είχες μια που ήταν γαμησετα, πληγώθηκες, τόσο που αποφάσισες να κλείσεις πόρτες για να προστατευτείς. Και πάλι σεβαστό. Και εκεί έρχεται ο αγοραίος έρωτας, σου δίνει στο πιάτο τα βασικά (δλδ σεξ, ντοπαμίνη, λίγο μπλαμπλα, μηδέν έννοιες, μηδέν συναισθημα επίσης, τουλάχιστον αμοιβαίο), και λες «εδώ είμαστε». Σωστό και πάλι. Μα ο άνθρωπος δημιουργεί φράχτες ασφαλείας σε όλη του τη ζωη. Αυτό άλλωστε είναι και η κατάθλιψη. Δε βγαίνει πχ ο άλλος απ το σπίτι, γιατί; Γιατί μέσα αισθάνεται ασφαλής. Μέχρι που δεν αισθάνεται ούτε εκεί, και κλείνεται πχ στο δωμάτιο μόνο. Μέχρι που σκάει και εκεί, και και και...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom