Νέα

Εστίαση και τουρισμός δε μπορούν να βρουν υπαλλήλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
924
Πόντοι
81
διαβασα ρεπορταζ στην Δημοκρατια,θα αρχισουν λεει να διαγραφουν ανεργους απο το μητρωο του οαεδ γτ χαλαει την σουπα της κυβερνητικης αφηγησης -μεσω Ελστατ- ( η οποια Ελστατ ειναι γτπ καβαλα τελειως) οτι οι ανεργοι ειναι 500κ (ελστατ) κ οχι 800Κ κ βαλε που ειναι στην πραγματικοτητα...θα τους προτεινουν τους ανεργους οτι να ναι απο εργασια κ εαν αρνηθουν διαγραφη απο το μητρωο...Ετσι μειωνω κ γω την ανεργια.Διαγραφω 500.000 ανεργους σε μια νυχτα απο το μητρωο κ λεω στον Αδωνη μετα βγες κ πες τα επιτευγματα μας.
Μπριλιαντ
Σταμπιλιτι

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.603
Πόντοι
5.946
διαβασα ρεπορταζ στην Δημοκρατια,θα αρχισουν λεει να διαγραφουν ανεργους απο το μητρωο του οαεδ γτ χαλαει την σουπα της κυβερνητικης αφηγησης -μεσω Ελστατ- ( η οποια Ελστατ ειναι γτπ καβαλα τελειως) οτι οι ανεργοι ειναι 500κ (ελστατ) κ οχι 800Κ κ βαλε που ειναι στην πραγματικοτητα...θα τους προτεινουν τους ανεργους οτι να ναι απο εργασια κ εαν αρνηθουν διαγραφη απο το μητρωο...Ετσι μειωνω κ γω την ανεργια.Διαγραφω 500.000 ανεργους σε μια νυχτα απο το μητρωο κ λεω στον Αδωνη μετα βγες κ πες τα επιτευγματα μας.
Μπριλιαντ
Σταμπιλιτι
Κανει μαγικα η κυβερνηση της Κουλας παντα ετσι λειτουργουσε στο παρασκηνιο

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
Μπριλιαντ
Σταμπιλιτι
Μα προφανώς. Ολα αυτά τα νούμερα που τσαμπουνανε ειναι παπατζιλικια. Τα φτιάχνουν όπως θέλουν για να βολεύει στο αφήγημα τους

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.603
Πόντοι
5.946
Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
924
Πόντοι
81
Με το μπαρδον τωρα το καταλαβες νομιζω οχι εδω και δεκαετιες απο παππου προς παππου ετσι λειτουργουσαν τυφλα να εχει η Μαφια

οχι δεν τους καταλαβα τωρα, απλα τωρα ειναι κ απροκαλυπτοι τελειως.
ουτε τα προσχηματα δεν κρατουν.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.603
Πόντοι
5.946
οχι δεν τους καταλαβα τωρα, απλα τωρα ειναι κ απροκαλυπτοι τελειως.
ουτε τα προσχηματα δεν κρατουν.
Δες τον για της Κουλας πως τον προωθει για διαδοχο απο τωρα ετσι και ο πατερας της Κουλας καποτε εκανε .Μια μαφιζικη οικογενεια κυβερνα αυτον τον τοπο απλα.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.114
Πόντοι
456
Οι Αλβανοί είναι και άξεστοι και αγενείς και τζαμπατζήδες σε υπέρτατο βαθμό. Οι δε γυναίκες, όσες έχω γνωρίσει, είναι επιεικώς σκατόμπαζα.
Κάποιες έχουν μεν ωραίο σώμα αλλά λόγο των χρόνιων αιμομιξιών οι φάτσες τους πολύ χαλασμένες.

Έγιναν μουσουλμάνοι πολύ γρήγορα οπότε κάνεις από τους άλλους κατοίκους της οθωμανικής αυτοκρατορίας δεν ήθελε να πάει μαζί τους αλλά ούτε οι επίσης μουσουλμάνοι Τούρκοι.

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
27
Like
2.302
Πόντοι
2.596
Δέκα χιλιάδες το χρόνο δε βγάζεις Ελλάδα που να δουλεύεις όλη μέρα..τι λένε μερικοί..μια χαρά τη βγάζεις εδώ με δέκα χιλιάδες το χρόνο..γνωστός μου δουλεύει οχταωρος σε σούπερ και βγάζει 835μικτα το μήνα.καθαρα 670
Σε supermarket το καλό είναι ότι έχεις όλες τις καλύψεις
Κατά τα αλλά ο μισθός είναι καπως χαμηλός

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
Δέκα χιλιάδες το χρόνο δε βγάζεις Ελλάδα που να δουλεύεις όλη μέρα..τι λένε μερικοί..μια χαρά τη βγάζεις εδώ με δέκα χιλιάδες το χρόνο..γνωστός μου δουλεύει οχταωρος σε σούπερ και βγάζει 835μικτα το μήνα.καθαρα 670
Ζωαρα κάνει, εε τυπε μου?

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Kvel

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.930
Πόντοι
2.356
ναι το ειπαμε για 10 καθαρα που στα τουριστικα τρωγοντας αρακα και μακαρονια και μενοντας με 2-3 αλλους γλυτωνοντας το νοικι μπορεις να τα βγαλεις σε μια σεζον αφου δεν θα εχεις ρεπο αρα δε θα ξοδεψεις ουτε θα καις βενζινες....

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
924
Πόντοι
81
τι εγινε με το Jobmatch ,δεν παει κανεις να δουλεψει Γαλερα/Τουρισμο?
ή την κοπανάνε στην μέση της σεζον απο τις ''αριστες συνθήκες'' εργασίας.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.605
Πόντοι
456
τι εγινε με το Jobmatch ,δεν παει κανεις να δουλεψει Γαλερα/Τουρισμο?
ή την κοπανάνε στην μέση της σεζον απο τις ''αριστες συνθήκες'' εργασίας.
και ναταν μονο αυτο..ακουστε ποσο μα ποσο ηληθιοι ειναι αυτοι με τα προγραμματα απασχολησης.Διαβαζω πως τον Ιανουαριο ,ειχαμε λεει το μεγαλυτερο αρνητικο ρεκοε σε σχεση προσλυψεις απολυσεις με μειον 24% Το Φεβρουαριο μου λεει γνωστη μου που ηταν επ[ιχειρηματιας πως θα μου κανει τη προσληψη μεσω του ΟΑΕΔ, ποπυμ εχασα λογω αργοπωριας της επιχχειρισης που με ειχε προσλαβει .Μα πρεπει να ειμαι ενα χρονο ανεργος υης απαντω , οχι υπαρχει προγραμμα και χωρις χρονικομ διαστημα στην ανεργια .Ρωταει και μου απαντα πως το εκοψαν απο το Δεκεμβριο .Δηλαδη προσοχη μα το καταλαβετε.Εκοψαν το δικαιωμα να προσλαμβανει ο εργοδοτης ανεργο αν δεν εχει 1 χρονο τουλαχιστον ανεργια ,ενω αυτα τα χρηματα ειναι απο ΕΣπα.κοινως χανουμε χρηματα ΕΣΠΑ, που θα εμπαιναν στα χρεωκοπημενα Ελληνικα ταμεια πανεξτπνοι ετσι,ε το ΔΕκεμβριο το εκοψαν τον ιανουαριο εγινε αυτο τελικα η βλακεια δεν εχει τελος κατι ηξερε ο Αινσταιν

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.184
Πόντοι
2.356
Ψοφανε για φρεσκο ψαρι,τζατζικι και ουζακι ρε συ..
Τι να φανε στο κρουζιερολπιο? κατερινγκ?
Ψάρι και τζατζίκι μαζί;;;
:vomit::vomit::vomit:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και ναταν μονο αυτο..ακουστε ποσο μα ποσο ηληθιοι ειναι αυτοι με τα προγραμματα απασχολησης.Διαβαζω πως τον Ιανουαριο ,ειχαμε λεει το μεγαλυτερο αρνητικο ρεκοε σε σχεση προσλυψεις απολυσεις με μειον 24% Το Φεβρουαριο μου λεει γνωστη μου που ηταν επ[ιχειρηματιας πως θα μου κανει τη προσληψη μεσω του ΟΑΕΔ, ποπυμ εχασα λογω αργοπωριας της επιχχειρισης που με ειχε προσλαβει .Μα πρεπει να ειμαι ενα χρονο ανεργος υης απαντω , οχι υπαρχει προγραμμα και χωρις χρονικομ διαστημα στην ανεργια .Ρωταει και μου απαντα πως το εκοψαν απο το Δεκεμβριο .Δηλαδη προσοχη μα το καταλαβετε.Εκοψαν το δικαιωμα να προσλαμβανει ο εργοδοτης ανεργο αν δεν εχει 1 χρονο τουλαχιστον ανεργια ,ενω αυτα τα χρηματα ειναι απο ΕΣπα.κοινως χανουμε χρηματα ΕΣΠΑ, που θα εμπαιναν στα χρεωκοπημενα Ελληνικα ταμεια πανεξτπνοι ετσι,ε το ΔΕκεμβριο το εκοψαν τον ιανουαριο εγινε αυτο τελικα η βλακεια δεν εχει τελος κατι ηξερε ο Αινσταιν
Με τον πούτσο γράφεις τύπε;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.596
Πόντοι
3.656

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.110
Πόντοι
1.346
Για συγκρίνετε χώρα με το προτεκτοράτο που όχι μόνο ψάχνουν για δούλους, αλλά θέλουν να σε γαμάνε ακόμη και στο λιγοστό ελεύθερο χρόνο:

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑ...

Φέρτε κι άλλα λαθροσκύβαλα να πέσουν στο ναδίρ τα μεροκάματα και στο ζενίθ η εγκληματικότητα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Δλδ εσυ τι περιμενες να δουλευουν στις κουζινες ? Καποιοι Ελληνες μορφωμενοι ? Εκτος απο το μαγειρα οι περισοτεροι βοηθοι, λατζεριδες κτλ. ειτε στη Γερμανια, ειτε στα ελληνικα νηισια, παραλιες κτλ. ειναι γυφτοι, μεταναστες και ανειδικευτοι Ελληνες. Στα κυριλε μαγαζια στην Αθηνα μπες κατα "λαθος" στην κουζινα και ξερεις τι θα δεις ? Τα ξαδερφια του Αντετοκουμπο.
Εγω παντως απο τοτε που ηρθα Γερμανια κι εμπλεξα με τα εστιατορια, το φαι εξω το εκοψα. Οχι οτι στην Ελλαδα ημουν και πολυ του εξω, αλλα εδω με αυτα που βλεπω καλυτερα κρουασαν απο το περιπερο παρα να φαω "σκατα" σε μαγαζι και να τα χρυσο-πληρωσω.
Κυκλοφορούσα στον Πειραιά και ήθελα να φάω μπέργκερ με θέα την θάλασσα...καλοπροαίρετα θεώρησα ότι οι Πακηδες που κυκλοφορούσαν στο μαγαζί ήταν πελάτες ...για ξεκαρφωμα και για μόστρα παραγγελίες επαιρνε μια γλυκύτατη νεαρη Ελληνίδα( ευτυχώς)...μετά από λίγο όμως κατάλαβα ότι ΔΕΝ ήταν πελάτες...το αποτέλεσμα ήταν να φάω το μισό φαγητό μου για να είμαι λίγο πιο ήσυχος ..ευτυχώς όλα πήγαν καλά.
Θέλει τύχη αλλά και προσοχή για να μην πάθεις τίποτα...ποτέ δεν ξέρεις.

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
140
Πόντοι
0
Δεν βρίσκεται κόσμος να πάει για δουλειά γενικά στην Ελλάδα, όχι μονο στην εστίαση που απο πάντα ήταν για τον πούτσο. Ένας αδερφικός μου φίλος, που την ζεί ακομα, την παρομοιάζει σαν σκατά καλυμμένα με φύλλα χρυσού.
Στην Ελλάδα δεν ψάχνουν για εργαζομένους, αλλά για σκλάβους. Η παραμύθα περί του άξιου νέου που εργάζεται 20 ωρες την ημέρα, τον λένε Γιακουμή, παίρνει ένα ξεροκόματο και πρέπει να υποφέρει γιατί είναι άντρας, τελείωσαν. Ιδιαίτερα οι νέοι δεν σπάνε και πολύ τα αρχίδια τους και καλά κάνουν. Επίσης πλέον ακομα και οι Πακιστανοι που είναι καποια χρόνια εδώ ΔΕΝ πάνε να κάνουν σκατοδουλειές-η εστίαση είναι μια απο αυτές., οπότε φέρνουν νέα φρούτα απο σκατότρυπες του τρίτου κόσμου, οι οποίοι προφανώς και είναι αδήλωτοι και οι συνθήκες υγιεινής τόσο του χώρου όσο και των ίδιων δεν είναι σωστές. Προσπαθούν, λοιπόν, να αντικαταστήσουν το γηγενές ανθρώπινο δυναμικό εδώ και δεκαετίες, δεν ειναι κάτι νέο αυτό, αλλά πλέον τελείωσαν οι παπάτζες περί τεμπελιάς των Ελλήνων, οπου στατιστικά εργαζόμαστε πιο πολλές ώρες απο όλους. Αλβανοι, Βουλγαροι κτλ κάνουν ότι έκαναν οι Έλληνες στα 90s και βγάζουν τα παιδιά τους απο επαγγέλματα που έκαναν οι ίδιοι, γιατί πλέον οι απολαβές-κέρδη είναι μηδαμινά. Βεβαια βλέπεις ότι η παροχή υπηρεσιών έχει πέσει σε κάθε επίπεδο, γιατί όποιος ξέρει κάτι σηκώνεται και φεύγει απο εδώ, ανεξαρτήτως ειδικότητας και μένει πίσω ο κατιμάς. Η εστίαση ΔΕΝ θα ξεφύγει απο αυτό, καθώς το όφελος του εργαζομένου δεν είναι κανένα. Αυτή η παπάτζα με τα tips, επίσης έχει τελειώσει. Προσωπικά δεν δίνω τίποτε παραπάνωγια αυτό που μου παρέχεται, καθώς είναι ήδη ακριβό και όχι καλής ποιότητας... Εμένα δεν μου δίνει κάποιος tip επειδή κάνω την δουλειά μου, την οποία πληρώνομαι και δεν στραβώνω επειδή δεν γινεται αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom