Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.505
- Πόντοι
- 8.346
Μη σωσουν κ βρουν. Κλέβουν εργαζόμενους κ τους πελάτες τους για να θυσαυριζουν. Μακάρι λουκέτο
Έχεις απόλυτο δίκιο....Μη σωσουν κ βρουν. Κλέβουν εργαζόμενους κ τους πελάτες τους για να θυσαυριζουν. Μακάρι λουκέτο
Nαι σε όλα...Ισχυει, τα έχουν πληρωμενα στο πλοιο φαγητά, ποτα, το πολυ να αγοράσουν ένα νερό κι ένα μαγνητακι
Μόνο για τους πουλμανατζηδες είναι καλοι γιατί τους πηγαινουν δε αρχαία κλπ
Όταν κάποιος πάει σε μπιτσομπαρο για να δει κάνα κωλαρακι ,να μην ξεχνάει ότι δεν εχει πάει μονο σε"μπιτς" αλλά και σε "μπαρ" άρα θα πληρώσει ανάλογα ,ακόμα κι αν πάει μόνο για οφθαλμολουτρο.Είμαι τρελή η εξαπάτηση από τον καφέ και το τοστ, μέχρι τα κοκτέιλ κοα τα απερολ....είμαστε όσοι πάμε σε τέτοια μπιτσομπαρα... Μαλακές και καλά να μας κάνουν
Ήμουν σε μεγάλο τουριστικό νησί προ 10 ημερών, με πολλές προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοίων ημερησίως, και αυτό ήταν το θέμα των ασχολουμένων με τον τουρισμό: γεμίζει το νησί από κόσμο ο οποίος απλά βολτάρει χωρίς να αφήνει τίποτα στα καταστήματα.Αυτά τα προβλήματα τα έχουν μονίμως στα νησιά της Καραϊβικής, τώρα τα έχουμε κι εδώ.
Οι τουρίστες από κρουαζιερόπλοια δεν είναι συνήθως επιθυμητοί, επειδή κάνουν ένα ντου για μερικές ώρες κι εξαφανίζονται στο πλοίο τους πάλι, χωρίς να αφήνουν λεφτά στο νησί.
Εγώ στην Αίγινα που έκανα ένα πέρασμα ενιωσα ωσαν πασάς.Ήμουν σε μεγάλο τουριστικό νησί προ 10 ημερών, με πολλές προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοίων ημερησίως, και αυτό ήταν το θέμα των ασχολουμένων με τον τουρισμό: γεμίζει το νησί από κόσμο ο οποίος απλά βολτάρει χωρίς να αφήνει τίποτα στα καταστήματα.
Εξ αφορμής πάντως του θέματος, η εξυπηρέτηση από όσους ήρθα σε επαφή μαζί τους σε ένα διήμερο (σερβιτόρους, καταστηματάρχες, περιπτεράδες) είναι κάτω από τη βάση και η έλλειψη ευγένειας ο κοινός τόπος στη συμπεριφορά όλων.
Φετος εχω κανει καμμια 30αρια μπανια ως τωρα.Όταν κάποιος πάει σε μπιτσομπαρο για να δει κάνα κωλαρακι ,να μην ξεχνάει ότι δεν εχει πάει μονο σε"μπιτς" αλλά και σε "μπαρ" άρα θα πληρώσει ανάλογα ,ακόμα κι αν πάει μόνο για οφθαλμολουτρο.
Δυστυχως αυτο ειναι ο κανονας, αξεστοι, αγενεις και ερασιτεχνες οι περισσοτεροι. Οσο αφορα τα κρουαζιεροπλοια, δεν ισχυει πως «ειναι φυρα» οπως διαδιδουν οι τσομπαναραιοι οι νησιωτες, απλα δεν χρυσωνουν τα μαγαζια οπως παλιοτερα. Στην τελικη ζημια στους προορισμους δεν προκαλουν, μονο κερδος. Λεωφορεια, ταξι, εκδρομες, δραστηριοτητες, ενοικιαζομενα αυτοκινητα/μοτο, αναμνηστικα κινουνται σιγουρα. Και μιλαμε πλεον για κρουαζιεροπλοια με ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ καμια χιλιαδα το καθενα επιβατες.Ήμουν σε μεγάλο τουριστικό νησί προ 10 ημερών, με πολλές προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοίων ημερησίως, και αυτό ήταν το θέμα των ασχολουμένων με τον τουρισμό: γεμίζει το νησί από κόσμο ο οποίος απλά βολτάρει χωρίς να αφήνει τίποτα στα καταστήματα.
Εξ αφορμής πάντως του θέματος, η εξυπηρέτηση από όσους ήρθα σε επαφή μαζί τους σε ένα διήμερο (σερβιτόρους, καταστηματάρχες, περιπτεράδες) είναι κάτω από τη βάση και η έλλειψη ευγένειας ο κοινός τόπος στη συμπεριφορά όλων.
Πώς θα βρει γκόμενα άνθρωπος άνω των 30 όταν βαράει δωδεκάωρα σε δουλειά με ορθοστασία και κίνηση...;Δηλαδή τι θα πρέπει να κάνουν για να είναι ευγενικεςνα κάτσουνε οι σερβιτόρες να της πιασεις το κολο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι αλλά οι πιο πολλοί πάνε για δουλειά στα νησιά με την ελπιδα να γνωρίσουνε και να γαμησουν καμια εκει στη δουλειά αλλιώς σιγά μη πηγαινανε.γιατι κακά τα ψέματα άμα δεν πας να δουλέψεις στο τουρισμό που θα βρεις γκόμενα?στην Αθήνα στο δρόμο?
Μία χαρά όρεξη έχουν για σεξακι όλοι, όσο κουρασμένοι και να είναι, όταν είσαι κουρασμένος μόνος με τη γυναίκα σου δεν έχεις όρεξη να κάνεις σεξ.Πώς θα βρει γκόμενα άνθρωπος άνω των 30 όταν βαράει δωδεκάωρα σε δουλειά με ορθοστασία και κίνηση...;
Όταν σχολασει θα είναι πτώμα και δεν θα έχει δυνάμεις...θα έχει πάνω από 2-3 ρεπω τον μήνα;Δεν νομίζω...
Άρα μόνο πιτσιρίκια που έχουν πολύ μεγαλυτερες αντοχές ίσως εχουν μια πιθανότητα για να βγάλουν γκόμενα...και οι γκόμενες βέβαια αμφίβολο κατά πόσο εχουν όρεξη για έρωτες όταν δουλεύουν στις ίδιες συνθήκες γαλέρας.
Μπορεί...Μία χαρά όρεξη έχουν για σεξακι όλοι, όσο κουρασμένοι και να είναι, όταν είσαι κουρασμένος μόνος με τη γυναίκα σου δεν έχεις όρεξη να κάνεις σεξ.
Δηλαδή τι θα πρέπει να κάνουν για να είναι ευγενικεςνα κάτσουνε οι σερβιτόρες να της πιασεις το κολο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μία χαρά όρεξη έχουν για σεξακι όλοι, όσο κουρασμένοι και να είναι, όταν είσαι κουρασμένος μόνος με τη γυναίκα σου δεν έχεις όρεξη να κάνεις σεξ.
Και οι γυναίκες τους άξεστες στο πήδημα , χειρότερες και από ΒουλγάρεςΈχοντας γνωρίσει αρκετούς Αλβανούς, έχω πειστεί πως ένα θέμα με την ευγένεια το έχετε, και επομένως δεν είσαι σε θέση να κατανοήσεις τι έγραψα.
Οι Αλβανοί είναι και άξεστοι και αγενείς και τζαμπατζήδες σε υπέρτατο βαθμό. Οι δε γυναίκες, όσες έχω γνωρίσει, είναι επιεικώς σκατόμπαζα.Και οι γυναίκες τους άξεστες στο πήδημα , χειρότερες και από Βουλγάρες
Αλλά αδύνατες
Δλδ εσυ τι περιμενες να δουλευουν στις κουζινες ? Καποιοι Ελληνες μορφωμενοι ? Εκτος απο το μαγειρα οι περισοτεροι βοηθοι, λατζεριδες κτλ. ειτε στη Γερμανια, ειτε στα ελληνικα νηισια, παραλιες κτλ. ειναι γυφτοι, μεταναστες και ανειδικευτοι Ελληνες. Στα κυριλε μαγαζια στην Αθηνα μπες κατα "λαθος" στην κουζινα και ξερεις τι θα δεις ? Τα ξαδερφια του Αντετοκουμπο.Γύφτοι γύφτοι;...Δηλ φροντίζουν το φαι μας αυτοί;...δεν ξαναπαταω
Οι καλές Αλβανίδες είναι η δυτική Ευρώπη η ΤιραναΟι Αλβανοί είναι και άξεστοι και αγενείς και τζαμπατζήδες σε υπέρτατο βαθμό. Οι δε γυναίκες, όσες έχω γνωρίσει, είναι επιεικώς σκατόμπαζα.
Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι όσες ομορφουλες βλέπεις και δουλευουνε σερβιτόρες σε καφέ μπαρ και εστιατόρια ότι είναι ελλεινιδες?ξυπνα,αλβανίδες είναι ολες