You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 175K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νομίζω ότι όταν σπάει το προφυλακτικό μαζεύεται στη βάση του πέους? Σωστό ή Λάθος
Ανάλογα... ΜΠΟΡΕΙ να μείνει κ μέσα... βασικά θέλει προσοχή να μπαίνει κ να εφαρμόζει σωστά εξ' αρχής... ;)
Τι εννοεις να μείνει μέσα? Να βγει τελείως?
Εννοώ ότι ανάλογα ΠΩΣ θα σπάσει, ΜΠΟΡΕΙ να μείνει κ μέσα στο μουνί, πχ αν είναι ελατωματική κ σκιστεί στο πλάϊ, ή δεν προσέξεις βγαίνοντας... γενικά πολλά μπορούν να συμβούν! Σημασία έχει (εκτός φυσικά από το να είναι καλής ποιότητας το προφυλακτικό), ο ΣΩΣΤΟΣ τρόπος να το βάζεις... να το ξετυλίγεις προσεχτικά, να εφαρμόζει καλά κ ν' αφήνεις ένα περιθώριο (το οποίο θα το πατήσεις για να βγει ο αέρας) κ να χωρέσει το σπέρμα...
Πείτε ρε μάγκες γιατί το έβγαλα άθικτο, απλά δεν είχα καλοτελειώσει ,γιατι πριν είχα βαρεσει μαλακία και δεν είχε πολυ πολυτιμο υγρό?
Ενας απλός κ αποτελεσματικός τρόπος για να βεβαιωθείς ότι είναι εντάξη το προφυλακτικό, είναι αφού το έβγαλες... να το γεμίσεις νερό! Αν το δεις κ χάνει από τίποτα τρύπες... θα ξέρεις ;)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα............. κουφες αποριες. Αυτα δεν γινονται..........Πείτε ρε μάγκες γιατί το έβγαλα άθικτο, απλά δεν είχα καλοτελειώσει ,γιατι πριν είχα βαρεσει μαλακία και δεν είχε πολυ πολυτιμο υγρό?
Πείτε ρε μάγκες γιατί το έβγαλα άθικτο, απλά δεν είχα καλοτελειώσει ,γιατι πριν είχα βαρεσει μαλακία και δεν είχε πολυ πολυτιμο υγρό?
Για να καταλάβω, γάμησες κάποια ή απλά τον έπαιζες με καπότα;
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
Ρωτα και τη γευση ειχε η καποταΓια να καταλάβω, γάμησες κάποια ή απλά τον έπαιζες με καπότα;
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
εμένα μου ειχε τύχει να σπάσει στα πλάγια , ετσι δεν ειχα καταλαβει τιποτα...ευτυχως που ημουν¨"τυχερος " απο ολες τις απόψεις.
Αν σπάσει πιο επάνω το καταλαβαίνεις σιγουραγιατι αυτο που σου είπε ο φίλος ισχυεί .
Πλάγια ομως δεν καταλαβαίνεις τίποτα.....
Αν σπάσει πιο επάνω το καταλαβαίνεις σιγουραγιατι αυτο που σου είπε ο φίλος ισχυεί .
Πλάγια ομως δεν καταλαβαίνεις τίποτα.....
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Να ξέρεις ότι βάζοντας διπλή καπότα υπάρχει λόγω των τριβών πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να σπάσουν και οι δύο. Διπλή καπότα = μεγάλο λάθος.Ρε μάγκες , σε μπουρδέλο γίνεται να φορέσω διπλό προφυλακτικό ?
Συνιστώ γνωστή μάρκα αγορασμένες από φαρμακείο καθώς από περίπτερα κτλ βρίσκονται εκτεθειμένες στον ήλιο στο κρύο και όχι στις σωστές συνθήκες που λένε οι οδηγίες των κατασκευαστών.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Σωστος ο φιλος γνωστη μαρκα και απο φαρμακειο,στα περιπτερα πολλες φορες τα χτυπα ο ηλιος και χαλανε(ξερενονται)οποτε σπαει πολυ πιο ευκολαΝα ξέρεις ότι βάζοντας διπλή καπότα υπάρχει λόγω των τριβών πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να σπάσουν και οι δύο. Διπλή καπότα = μεγάλο λάθος.
Συνιστώ γνωστή μάρκα αγορασμένες από φαρμακείο καθώς από περίπτερα κτλ βρίσκονται εκτεθειμένες στον ήλιο στο κρύο και όχι στις σωστές συνθήκες που λένε οι οδηγίες των κατασκευαστών.
Εμένα μου έχει σπάσει 4 φορές, επειδή έχω μεγαλούτσικο πέος (23 εκατοστά).
Όλες τις φορές έχει σπάσει πάνω περίπου στην ώρα της εκσπερμάτωσης (τότε που το πέος γίνεται "βράχος").
Την πρώτη φορά πανικός, αλλά μετά εξετάσεις και κανένα πρόβλημα.
Τις άλλες φορές χωρίς πανικό έκανα εξετάσεις μετά 6 μήνες και πάλι κανένα πρόβλημα.
Απλά προσέχω να μην το βάζω όλον μέσα, όχι πρωκτικό.
Όλες τις φορές έχει σπάσει πάνω περίπου στην ώρα της εκσπερμάτωσης (τότε που το πέος γίνεται "βράχος").
Την πρώτη φορά πανικός, αλλά μετά εξετάσεις και κανένα πρόβλημα.
Τις άλλες φορές χωρίς πανικό έκανα εξετάσεις μετά 6 μήνες και πάλι κανένα πρόβλημα.
Απλά προσέχω να μην το βάζω όλον μέσα, όχι πρωκτικό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 432
- Εμφανίσεις