Θα το εχω υποψιν
A ρε σειρούλα, θα γίνεις πατέρας και πάλι!!!!!!
Θα το εχω υποψιν
Τοσα χρονια υπηρεσιας ξερω να φυλαγομαι,ποτε δεν ειχα προβλημαA ρε σειρούλα, θα γίνεις πατέρας και πάλι!!!!!!
(πλακα κάνω )
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Συνομιλώ με ένα πιτσιρίκι 17 χρονών στο msn το οποίο έχει πανικοβληθεί (χωρίς λόγο κατ εμού) και θα ήθελα και τη δική σας γνώμη. Θα προσπαθήσω περιληπτικά να σας εξιστορήσω την όλη κατάσταση!
Πήγε σε μπουρδέλο στο Ηράκλειο, όπου η κοπέλα ήταν μαύρη. Δεν του πολυάρεσε αλλά προκειμένου να "ξεφορτωθεί" την παρθενιά του πήγε. Στην αρχή όλα καλά. Του πήρε πίπα και έπειτα έκατσε να τη γαμήσει. Του πεσε μια αλλά μετά μπήκε μέσα της για λίγα δευτερόλεπτα. Από κει και πέρα δεν κατόρθωσε να ερεθιστεί. Του τον έπαιξε η πουτάνα, τον έπαιξε ο ίδιος αλλά τίποτα. Τέλειωσε ο χρόνος και αφαίρεσε το προφυλακτικό με γυμνό χέρι.
Οι ανησυχίες του είναι δύο. Το ζήτημα του στησίματος και η πιθανότητα να έχει κολλήσει τίποτα απ την αραπίνα αφού άγγιξε με γυμνό χέρι το προφυλακτικό.
Εγώ του είπα ότι το ζήτημα της στύσης είναι η ανασφάλεια του πρωτάρη και το γεγονός ότι δεν του πολυάρεσε. Τώρα σχετικά με την άμεση επαφή με τα κολπικά υγρά (αν υπήρξαν κιόλας) δεν το θεωρώ ύποπτο. Έπλυνε γρήγορα τα χέρια εκεί, σηκώθηκε κι έφυγε και υα ξανασαπούνησε καλά σπίτι. Δεν έκανε μπάνιο απ την εξάντληση και τον πανικό! Θεωρείται ότι πρέπει να μπει στη διαδικασία να κάνει εξετάσεις;
Παιδιά σόρρυ δεν έκατσα να ψάξω 40 σελίδες γιατί με καίει.Είχα πάει σήμερα σε ένα σπιτάκι δε θυμάμαι οδό στο Μεταξουργείο κι εκεί που έδινα στο μωρό μου φεύγει η καπότα και για ελάχιστα δευτερόλεπτα την τακτοποιούσα χωρίς καπότα.Μόλις το καταλάβαμε βέβαια τραβηχτήκαμε και οι 2.Υπάρχει περίπτωση να κόλλησα τίποτα;
Παρακαλώ απαντήστε asap.
μήπως αν περιμένω τον αύγουστο που θα πάω φαντάρος;λογικά εξετάσεις θα μου κάνουν εκεί έτσι δεν είναι ή λέω βλακείες;
ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
Ειδικα για AIDS το θεωρω σχεδον αδυνατον,αμα κολλουσαν ετσι aids οι μισοι πρεπει να ειχαμε κολλησει ,αφου δεν εχυσες και ολας ειναι ακομα μικροτερες οι πιθανοτητες(για aids)
Μη γραφετε οτι βλακεια σας ερχεται σε αυτα τα θεματα, ο αντρας κολλαει AIDS απο τα υγρα του κολπου που μπαινουν στο σωμα απο την ουρηθρα (η τρυπα στη πουτσα απλα), ειναι ασχετο το αν χυσει η οχι ..Ειδικα για AIDS το θεωρω σχεδον αδυνατον .. αφου δεν εχυσες και ολας ειναι ακομα μικροτερες οι πιθανοτητες(για aids ) ..
Τί του λες, ρε φίλε? Τί σχέση έχει το αν έχυσε με το AIDS?