Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Συνομιλώ με ένα πιτσιρίκι 17 χρονών στο msn το οποίο έχει πανικοβληθεί (χωρίς λόγο κατ εμού) και θα ήθελα και τη δική σας γνώμη. Θα προσπαθήσω περιληπτικά να σας εξιστορήσω την όλη κατάσταση!

Πήγε σε μπουρδέλο στο Ηράκλειο, όπου η κοπέλα ήταν μαύρη. Δεν του πολυάρεσε αλλά προκειμένου να "ξεφορτωθεί" την παρθενιά του πήγε. Στην αρχή όλα καλά. Του πήρε πίπα και έπειτα έκατσε να τη γαμήσει. Του πεσε μια αλλά μετά μπήκε μέσα της για λίγα δευτερόλεπτα. Από κει και πέρα δεν κατόρθωσε να ερεθιστεί. Του τον έπαιξε η πουτάνα, τον έπαιξε ο ίδιος αλλά τίποτα. Τέλειωσε ο χρόνος και αφαίρεσε το προφυλακτικό με γυμνό χέρι.

Οι ανησυχίες του είναι δύο. Το ζήτημα του στησίματος και η πιθανότητα να έχει κολλήσει τίποτα απ την αραπίνα αφού άγγιξε με γυμνό χέρι το προφυλακτικό.

Εγώ του είπα ότι το ζήτημα της στύσης είναι η ανασφάλεια του πρωτάρη και το γεγονός ότι δεν του πολυάρεσε. Τώρα σχετικά με την άμεση επαφή με τα κολπικά υγρά (αν υπήρξαν κιόλας) δεν το θεωρώ ύποπτο. Έπλυνε γρήγορα τα χέρια εκεί, σηκώθηκε κι έφυγε και υα ξανασαπούνησε καλά σπίτι. Δεν έκανε μπάνιο απ την εξάντληση και τον πανικό! Θεωρείται ότι πρέπει να μπει στη διαδικασία να κάνει εξετάσεις;

καλο θα ειναι το προφυλακτικο να το βγαζει με ιατρικο γαντι μιας χρησης και το γαντι μετα να το αφαιρει με τσιμπιδα ωστε να μην εχει αμεση επαφη. Μπορει επισης να χρησιμοποιει ολοσωμο προφυλακτικο στυλ πανοπλιας αλλα ακομα και να ζει μονιμα σε γυαλινο αεροστεγες κλιματιζομενο δωματιο....
Μαγκες ολα καλα με τα θεματα που ανοιγετε αλλα ορισμενοι εχουν ξεφυγει εντελως....

tonydeus

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά σόρρυ δεν έκατσα να ψάξω 40 σελίδες γιατί με καίει.Είχα πάει σήμερα σε ένα σπιτάκι δε θυμάμαι οδό στο Μεταξουργείο κι εκεί που έδινα στο μωρό μου φεύγει η καπότα και για ελάχιστα δευτερόλεπτα την τακτοποιούσα χωρίς καπότα.Μόλις το καταλάβαμε βέβαια τραβηχτήκαμε και οι 2.Υπάρχει περίπτωση να κόλλησα τίποτα;
Παρακαλώ απαντήστε asap.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.735
Πόντοι
506
Αν εχει βιβλιαριο η κοπελα δεν κολισεσ τιποτα.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Για λίγα δευτερα όχι..Τουλάχιστον για HIV και Hepatitis δύσκολα.Για καμιά γονόρροια,χλαμύδια κάποια πιθανότητα.Όμως πήγες με πουτάνα σε σπίτι,άρα κάνει εξετάσεις άρα λίγο δύσκολο να χει κάτι.Μην το σκέφτεσαι και μετά από κάνα 3μηνο κάνε έτσι 1 εξέταση.Όχι μόνο επειδή έγινε αυτό.όσοι κάνουν αυτό το σπορ καλό είναι 2 φορές το χρόνο να κάνουν εξετάσεις για όλα τα αφροδίσια νοσήματα.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.735
Πόντοι
506
Αν ειναι κατι απλο να το διεσ μονοσ σου σε 3-5 μερεσ

fyssex

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εδω  φοβασαι αν  γαμας την  δικια σου  και  δεν  θα  φοβηθεις  απο μια πουτανα?  οτι σου πει  ο γιατρος σου. να  κανεις  εξετασεις  για  AIDS

tonydeus

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μήπως αν περιμένω τον αύγουστο που θα πάω φαντάρος;λογικά εξετάσεις θα μου κάνουν εκεί έτσι δεν είναι ή λέω βλακείες;
ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Για να είναι σε σπίτι η κοπέλα, σημαίνει πως εξετάζεται συχνά. Αλλά καλού, κακού πήγαινε σε κανένα γιατρό για περαιτέρω εξετάσεις. Δεν θα πάθεις τίποτα. Καλό θα σου κάνει και θα σου φύγει και η αγωνία.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλημερα φιλε........
δεν ξερω να σου πω για aids αλλα αρκει να κολησεις και μια μυκιτιαση και να σε ταλαιπωρησει παρα πολυ! και αλλα φυσικα λιγο πιο σοβαρα!!
τεραστια ανευθυνοτητα! για 10 λεπτα ευχαριστησης μπορεις να τα καταστρεψεις ολλα και να εχεις μια αρωστια για μια ζωη μετα!

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995
Παιδιά σόρρυ δεν έκατσα να ψάξω 40 σελίδες γιατί με καίει.Είχα πάει σήμερα σε ένα σπιτάκι δε θυμάμαι οδό στο Μεταξουργείο κι εκεί που έδινα στο μωρό μου φεύγει η καπότα και για ελάχιστα δευτερόλεπτα την τακτοποιούσα χωρίς καπότα.Μόλις το καταλάβαμε βέβαια τραβηχτήκαμε και οι 2.Υπάρχει περίπτωση να κόλλησα τίποτα;
Παρακαλώ απαντήστε asap.

Το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις κολλησει κατι

Διαβασε και www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,1927.0]εδω[/url] ..

Υπαρχει αντιστοιχο θεμα

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
μήπως αν περιμένω τον αύγουστο που θα πάω φαντάρος;λογικά εξετάσεις θα μου κάνουν εκεί έτσι δεν είναι ή λέω βλακείες;
ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.

Να πας σήμερα στο νοσοκομείο Συγγρός να μιλήσεις με έναν γιατρό.Στο στρατό δε σου κάνουν εξετάσεις για ΣΜΝ παρά για ηπατίτιδες κλπ.Άσε που όσο πιο νωρίς πάρεις θεραπεία για ενδεχόμενη μετάδοση τόσο καλύτερα είναι.Το πιο πιθανό βέβαια είναι να μην άρπαξες κάτι,εκτός αν η κοπέλα είναι από αυτές που για να βγάλουν τον επιούσιο,με κάτι παραπάνω υποκύπτουν σε πολλές προκλήσεις.Μη βασίζεσαι όμως ότι επειδή είναι σε σπίτι περνάει και από γιατρούς...

johnskg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να κολλησεις απο καποια ξεπετα σε κλαμπ,παρτυ,διακοπες...κτλ παρα απο μπουρδελακι!Ειδικα για AIDS το θεωρω σχεδον αδυνατον,αμα κολλουσαν ετσι aids οι μισοι πρεπει να ειχαμε κολλησει ,αφου δεν εχυσες και ολας ειναι ακομα μικροτερες οι πιθανοτητες(για aids ),εξετασεις κανε καλου κακου απλα για να σου φυγει το αγχος ,απλα να ξερεις οτι για aids πρεπει να περιμενεις 2-3 μηνες,τωρα να κανεις ειναι ανωφελο....αν εισαι αγχωμενος πανε σ ενα αφροδισιολογο να σου εξηγησει και ο ιδιος οτι ειναι παρα παρα πολυ δυσκολο να κολλησεις aids  μ αυτον τον τροπο που περιεγραψες(καλως η κακως πρωτα το aids φοβομαστε σ τετοιες καταστασεις).Τωρα για ερπη,κονδυλωματα κτλ δεν βαζω το χερι μου στην φωτια :(

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ειδικα για AIDS το θεωρω σχεδον αδυνατον,αμα κολλουσαν ετσι aids οι μισοι πρεπει να ειχαμε κολλησει ,αφου δεν εχυσες και ολας ειναι ακομα μικροτερες οι πιθανοτητες(για aids)

Τί του λες, ρε φίλε? Τί σχέση έχει το αν έχυσε με το AIDS?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Σου ηταν μεγαλη η καποτα?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Και που πηγε;

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
Ειδικα για AIDS το θεωρω σχεδον αδυνατον .. αφου δεν εχυσες και ολας ειναι ακομα μικροτερες οι πιθανοτητες(για aids ) ..
Μη γραφετε οτι βλακεια σας ερχεται σε αυτα τα θεματα, ο αντρας κολλαει AIDS απο τα υγρα του κολπου που μπαινουν στο σωμα απο την ουρηθρα (η τρυπα στη πουτσα απλα), ειναι ασχετο το αν χυσει η οχι ..

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τί του λες, ρε φίλε? Τί σχέση έχει το αν έχυσε με το AIDS?

Εν μέρη μπορεί να μην έχει άδικο.

Αναφέρω από πραγματικό περιστατικό όπως μου είχε πει ειδικός γιατρός επηδιμιολόγος  πριν πολλά χρόνια που είχα κάνει εξετάσεις.
Ζευγάρι αρραβωνιασμένων, η κοπέλα δασκάλα φορέας η οποία το διαπίστωσε αφού έδωσε αίμα για κάποιο συγγενικό πρόσωπο. Ο σύντοροφος δεν κόλλησε αν και έκαναν ελεύθερο σεξ πάντα. Όταν ρώτησα πως εξηγείς γιατρέ ότι ο τύπος δεν κόλλησε μου απάντησε ότι αυτός δεν έχυνε ποτέ μέσα. Και τι με αυτό του λέω. Ενδεχομένως υπάρχει αυτή η εξήγηση μου λέει. Κάτα την διάρκεια της εκσπερμάτωσης το πέος διαστέλεται στα μέγιστο και όπου υπάρχουν πόροι αυτοί ανοίγουν και δίνουν μεγαλύτερες πιθανότητες στον ιό να εισχωρήσει. Η κοπέλα είχε κολλήσει ένα βράδυ που είχε μαλώσει το ζευγάρι και είχε πάει σε ένα κλαμπ στην παραλιακή και σε ένα one night stand άρπαξε. Μετά τα ξαναβρήκαν. Το επριστατικό μου το ανέφερε ο γιατρός καθώς το ζευγάρι τον είχε επισκεφθεί πριν από εμένα και όταν βγήκαν μπήκα εγώ από το σαλόνι  στο ιατρείο και τους είδα να βγαίνουν και μου έκανε μεγάλυ εντύπωση από το καλό ντύσιμο κτλ και του έκανα κάποιες ερωτήσεις. Ήμουν και πιτσιρικάς τότε.

Αυτό δεν λέει όμως τίποτε. Δηλαδή πηδάτε χωρίς καπότε και μην χύνεται μέσα. Όπως και να έχει το πράγμα είναι ρώσικη ρουλέτα.
Απλά παραθέτω και αυτήν την άποψη.

:think:  

johnskg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ποτε δεν ειπα οτι κολλαει μονο με το σπερμα,σαφεστατα μπορει και να κολλησει και  με προσπερματικα υγρα...κτλ αλλα ειναι επισης σαφεστατο οτι ειναι λιγοτερες οι πιθανοτητες να κολλησει καποιος αν δεν εχει χυσει!πανε σ οποιοδηποτε αφροδισιολογο και ρωτα τον,δεν μου κατεβηκε απο το κεφαλι,γιατρος μου τ εχει αναφερει,πρεπει να παει σε γιατρο και να κανει εξετασεις ,αλλα να ξερει οτι την στιγμη που χυνει ο ανδρας ειναι πιο εκτεθειμενος στον ιο,δεν προτεινω να γαμαει καποιος ακαποτα και να μην χυνει,αλλα αν γινει μια στραβη να ξερει οτι απο την στιγμη που δεν εχυσε εχει λιγοτερες πιθανοτητες να κολλησει aids,χαιρω πολυ ολοι ξερουν οτι ακομα και με πιπα,κολπικα υγρα κτλ μπορεις να κολλησεις αλλα πιο πιθανο ειναι να γαμησεις την jolie  παρα να κολλησεις ετσι,η προστασια οπως και οι εξετασεις(κυριως για αλλα ΣΜΝ) ειναι αναγκαια αλλα μην παει και  απο καρδια το παιδι...μια συζητηση μ εναν αφροδισιολογο θα τον ηρεμησει τουλαχιστον για το aids

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom