Ας γράψω και εγώ μια πρόσφατη δυσάρεστη εμπειρία που δε μου είχε ξανατύχει. Βραδινή επίσκεψη σε γνωστό studio και μετά από πίπα μου έσπασε το προφυλακτικό καθώς την είχα στα 4. Χέστηκα πάνω μου (μεταφορικά) γιατί είδα τον πούτσο μου να βγαίνει ημίγυμνος αλλά το προφυλακτικό δεν είχε σπάσει τελείως και δεν είχα προλάβει να χύσω. Τα έχασε για λίγο και αυτή γιατί με είδε τρομαγμένο και το έβαλε κάτω από τη βρύση με νερό να δει τη ζημιά. Τελικά είχε σπάσει 1-2 εκ. από τη βάση του και περίπου το 1/3 περιφερειακά. Της λέω «Εξετάσεις έχεις κάνει?» και μου απαντάει «Έγώ έχω κάνει, εσύ έχεις κάνει?», «Ναι» της λέω αμέσως ενώ δεν είχα κάνει ποτέ. Μαλακία. Μεγάλη. Υποθετικά σκέφτηκα ότι οι πρώην μου ήτανε normal κοπέλες εκτός από μία που ήταν γνωστό ξέκωλο και με τις 5 τάνες που έχω πάει στη ζωή μου δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα ακάποτο ούτε έχω πάρει κώλο ποτέ.
Βουρ με τη μία σπίτι και αμέσως κατούρημα, Betadine σε πούτσους/ουρήθρα/αρχίδια, κάνω μπάνιο και τρέχω για το Α.Συγγρός. Ήταν ξημερώματα Κυριακής, παρκάρω αμέσως και πάω στο εξωτερικό ιατρείο που ήταν κοντά στην είσοδο. Μου είπε ο γιατρός να ηρεμήσω και να πάω Δευτέρα πρωί-πρωί να κάνω ένα τεστ για αφροδίσια. Τα αποτελέσματα θα έβγαιναν σε κανα-δυο εβδομάδες.
Γυρίζω σπίτι και αμέσως ψάχνω στο Sex&Υγεία του forum ότι ήταν σχετικό καθώς και σε άλλες σελίδες που βρήκα μέσω google. Με την ευκαιρία να πω ότι ήταν πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες στο site και μπράβο σε όσους αφιέρωσαν χρόνο να τις γράψουν. Δευτέρα πρωί πήγα σε ένα ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο και κάνω γενική αίματος και τεστ για τα 7-8 γνωστά αφροδίσια. Σκέφτηκα ότι καλύτερα να πληρώσω παραπάνω για να τα έχω γρηγορότερα αλλά έκανα λάθος Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, ήμουνα χάλια ψυχολογικά. Ούτε όρεξη για βόλτες και ξενύχτια τις γιορτές, ούτε τίποτα. Έκανα μονάχα καμιά βόλτα με το αμάξι και σκεφτόμουν συνέχεια σενάρια, αν αυτό και αν το άλλο.
Κάθε μέρα παρατηρούσα τον πούτσο μου αν έβγαλα τίποτα περίεργο ή αν είχα κάποιο κάψιμο καθώς κατούραγα αλλά τίποτα. Με τις αργίες και τα λοιπά πήρα τα αποτελέσματα μετά από 10 μέρες και ήταν όλα τα αφροδίσια αρνητικά. Ήξερα ότι αν είχα κολλήσει κάτι δεν θα εμφανιζόταν αμέσως αλλά ήθελα να ξέρω αν είχα κάτι γενικά και ήμουν επικίνδυνος. Σκέφτηκα μετά την κοπέλα και το ότι, όσο ανησύχησα εγώ, άλλο τόσο θα ανησύχησε και αυτή (μάλλον όχι τόσο πολύ) και επειδή θέλω πάντα να είμαι σωστός, πήγα και τη βρήκα. Αμέσως της είπα ότι έκανα εξετάσεις και είμαι καλά, μου είπε ότι και αυτή έκανε στο μεσοδιάστημα μιας και κάνουν 1-2 φορές το μήνα και ηρέμησα. Ένιωσα τόσο καλά που κατακαύλωσα και έριξα ένα τρελό γαμήσι μιας και δεν είχα χύσει για κανα-δυο βδομάδες.
Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα ψυχολογικά και έχω ηρερμήσει αρκετά. Λίγο οι στατιστικές επικινδυνότητας για τα αφροδίσια που διάβασα και λίγο η σκέψη ότι αυτή που πήγα δουλεύει σε 2 τουλάχιστον πολύ γνωστά studio που διαφημίζονται στο site και ότι είναι δηλωμένη με τακτικές εξετάσεις (μη στείλετε πμ για παραπάνω πληροφορίες), με κάνουν να σκέφτομαι πως οι πιθανότητες να κόλλησα κάτι τρομερό είναι μικρές. Τώρα λέω σε κανα μήνα να πάω πάλι σε γιατρό για εξετάσεις και να ξανακάνω σε κανα 5μηνο-6μηνο για να είμαι σίγουρος.
Προς όσους διάβασαν το μακροσκελές κείμενό μου, τους ευχαριστώ και θα ήθελα να τους ζητήσω καμιά συμβουλή/πρόταση ή έστω καμιά κουβέντα. Αυτό για το λόγο ότι, δυστυχώς, ο κύκλος μου δεν ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα (άρα δε ξέρουν ότι ψιλοασχολούμαι εγώ) και δεν το έχω πει πουθενά. Απο το άθλημα μάλλον θα κάνω αποχή μέχρι να είμαι πάλι έτοιμος. Επίσης σε τι γιατρό να πάω ακριβώς (γιατί δεν έχω πάει ποτέ)? Ανδρολόγο, ουρολόγο, αφροδισιολόγο? Ξέρω ότι γράφω αρκετές φορές μαλακίες και παπαριές αλλά θα εκτιμούσα μια κουβέντα από τους παλιούς και έμπειρους του site.
Αυτά.
Καλή σας χρονιά και με υγεία.
mouNINJA