Εν μέρη μπορεί να μην έχει άδικο.
Αναφέρω από πραγματικό περιστατικό όπως μου είχε πει ειδικός γιατρός επηδιμιολόγος πριν πολλά χρόνια που είχα κάνει εξετάσεις.
Ζευγάρι αρραβωνιασμένων, η κοπέλα δασκάλα φορέας η οποία το διαπίστωσε αφού έδωσε αίμα για κάποιο συγγενικό πρόσωπο. Ο σύντοροφος δεν κόλλησε αν και έκαναν ελεύθερο σεξ πάντα. Όταν ρώτησα πως εξηγείς γιατρέ ότι ο τύπος δεν κόλλησε μου απάντησε ότι αυτός δεν έχυνε ποτέ μέσα. Και τι με αυτό του λέω. Ενδεχομένως υπάρχει αυτή η εξήγηση μου λέει. Κάτα την διάρκεια της εκσπερμάτωσης το πέος διαστέλεται στα μέγιστο και όπου υπάρχουν πόροι αυτοί ανοίγουν και δίνουν μεγαλύτερες πιθανότητες στον ιό να εισχωρήσει. Η κοπέλα είχε κολλήσει ένα βράδυ που είχε μαλώσει το ζευγάρι και είχε πάει σε ένα κλαμπ στην παραλιακή και σε ένα one night stand άρπαξε. Μετά τα ξαναβρήκαν. Το επριστατικό μου το ανέφερε ο γιατρός καθώς το ζευγάρι τον είχε επισκεφθεί πριν από εμένα και όταν βγήκαν μπήκα εγώ από το σαλόνι στο ιατρείο και τους είδα να βγαίνουν και μου έκανε μεγάλυ εντύπωση από το καλό ντύσιμο κτλ και του έκανα κάποιες ερωτήσεις. Ήμουν και πιτσιρικάς τότε.
Αυτό δεν λέει όμως τίποτε. Δηλαδή πηδάτε χωρίς καπότε και μην χύνεται μέσα. Όπως και να έχει το πράγμα είναι ρώσικη ρουλέτα.
Απλά παραθέτω και αυτήν την άποψη.