Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Για να είναι σε σπίτι η κοπέλα, σημαίνει πως εξετάζεται συχνά. Αλλά καλού, κακού πήγαινε σε κανένα γιατρό για περαιτέρω εξετάσεις. Δεν θα πάθεις τίποτα. Καλό θα σου κάνει και θα σου φύγει και η αγωνία.

Ναι καλα....Εξεταζονται συχνα....Για αυτο ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΟΝΟΥΝ μολις σκασουν Μπατσοι...

ΟΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ειναι....

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Εν μέρη μπορεί να μην έχει άδικο.

Αναφέρω από πραγματικό περιστατικό όπως μου είχε πει ειδικός γιατρός επηδιμιολόγος  πριν πολλά χρόνια που είχα κάνει εξετάσεις.
Ζευγάρι αρραβωνιασμένων, η κοπέλα δασκάλα φορέας η οποία το διαπίστωσε αφού έδωσε αίμα για κάποιο συγγενικό πρόσωπο. Ο σύντοροφος δεν κόλλησε αν και έκαναν ελεύθερο σεξ πάντα. Όταν ρώτησα πως εξηγείς γιατρέ ότι ο τύπος δεν κόλλησε μου απάντησε ότι αυτός δεν έχυνε ποτέ μέσα. Και τι με αυτό του λέω. Ενδεχομένως υπάρχει αυτή η εξήγηση μου λέει. Κάτα την διάρκεια της εκσπερμάτωσης το πέος διαστέλεται στα μέγιστο και όπου υπάρχουν πόροι αυτοί ανοίγουν και δίνουν μεγαλύτερες πιθανότητες στον ιό να εισχωρήσει. Η κοπέλα είχε κολλήσει ένα βράδυ που είχε μαλώσει το ζευγάρι και είχε πάει σε ένα κλαμπ στην παραλιακή και σε ένα one night stand άρπαξε. Μετά τα ξαναβρήκαν. Το επριστατικό μου το ανέφερε ο γιατρός καθώς το ζευγάρι τον είχε επισκεφθεί πριν από εμένα και όταν βγήκαν μπήκα εγώ από το σαλόνι  στο ιατρείο και τους είδα να βγαίνουν και μου έκανε μεγάλυ εντύπωση από το καλό ντύσιμο κτλ και του έκανα κάποιες ερωτήσεις. Ήμουν και πιτσιρικάς τότε.

Αυτό δεν λέει όμως τίποτε. Δηλαδή πηδάτε χωρίς καπότε και μην χύνεται μέσα. Όπως και να έχει το πράγμα είναι ρώσικη ρουλέτα.
Απλά παραθέτω και αυτήν την άποψη.

:think:  

Sorry Φιλε με εσενα δεν εχω τιποτα.... Αλλά αν γιατρος ειπε ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ εκ μερους μου....

Σε παρακαλω οταν ξαναπας πες του οτι ειναι μεγαλος μαλάκας....

Αυτα ειναι υποθεσεις αλλά ΠΟΤΕ δεν λεγονται και αφορουν υποθεσεις κ εικασιες....

Δεν λεγονται ομως γιατι αναπαραγωνται απο ατομα χωρις γνωσεις και μαλιθστα αναπαραγωνται σαν σπασμενο τηλεφωνο και τα ακουν καποιοι και νομιζουν οτι ετσι ειναι....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ναι καλα....Εξεταζονται συχνα....Για αυτο ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΟΝΟΥΝ μολις σκασουν Μπατσοι...

ΟΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ειναι....
Κλειδομπαρωνουν επειδη τα σπιτια ειναι παρανομα.

Sorry Φιλε με εσενα δεν εχω τιποτα.... Αλλά αν γιατρος ειπε ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ εκ μερους μου....

Αυτα ειναι υποθεσεις αλλά ΠΟΤΕ δεν λεγονται και αφορουν υποθεσεις κ εικασιες....

Δεν λεγονται ομως γιατι αναπαραγωνται απο ατομα χωρις γνωσεις και μαλιθστα αναπαραγωνται σαν σπασμενο τηλεφωνο και τα ακουν καποιοι και νομιζουν οτι ετσι ειναι....

+1

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εν μέρη μπορεί να μην έχει άδικο.

Αναφέρω από πραγματικό περιστατικό όπως μου είχε πει ειδικός γιατρός επηδιμιολόγος  πριν πολλά χρόνια που είχα κάνει εξετάσεις.
Ζευγάρι αρραβωνιασμένων, η κοπέλα δασκάλα φορέας η οποία το διαπίστωσε αφού έδωσε αίμα για κάποιο συγγενικό πρόσωπο. Ο σύντοροφος δεν κόλλησε αν και έκαναν ελεύθερο σεξ πάντα. Όταν ρώτησα πως εξηγείς γιατρέ ότι ο τύπος δεν κόλλησε μου απάντησε ότι αυτός δεν έχυνε ποτέ μέσα. Και τι με αυτό του λέω. Ενδεχομένως υπάρχει αυτή η εξήγηση μου λέει. Κάτα την διάρκεια της εκσπερμάτωσης το πέος διαστέλεται στα μέγιστο και όπου υπάρχουν πόροι αυτοί ανοίγουν και δίνουν μεγαλύτερες πιθανότητες στον ιό να εισχωρήσει. Η κοπέλα είχε κολλήσει ένα βράδυ που είχε μαλώσει το ζευγάρι και είχε πάει σε ένα κλαμπ στην παραλιακή και σε ένα one night stand άρπαξε. Μετά τα ξαναβρήκαν. Το επριστατικό μου το ανέφερε ο γιατρός καθώς το ζευγάρι τον είχε επισκεφθεί πριν από εμένα και όταν βγήκαν μπήκα εγώ από το σαλόνι  στο ιατρείο και τους είδα να βγαίνουν και μου έκανε μεγάλυ εντύπωση από το καλό ντύσιμο κτλ και του έκανα κάποιες ερωτήσεις. Ήμουν και πιτσιρικάς τότε.

Αυτό δεν λέει όμως τίποτε. Δηλαδή πηδάτε χωρίς καπότε και μην χύνεται μέσα. Όπως και να έχει το πράγμα είναι ρώσικη ρουλέτα.
Απλά παραθέτω και αυτήν την άποψη.

Παιδιά αυτό μου ακούγεται τρελή μούφα. Υπάρχουν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις σε ζευγάρια όπου το ένα μέλος είναι θετικό σε HIV τεστ ενώ το άλλο μέλος δε βγαίνει ποτέ θετικό. Μάλιστα στην Αφρική υπάρχει το φαινόμενο όπου υπάρχουν εκδιδόμενες κοπέλες που δε χρησιμοποιούν προφύλαξη ποτέ και δε βγαίνουν θετικές σε τεστ HIV.

Προφανώς υπάρχει κάποιο φαινόμενο που κάνει κάποιους πιο ανθεκτικούς. Η εξήγηση του συγκεκριμένου γιατρού είναι πρωτάκουστη (τουλάχιστο για μένα) για να μην πω κάτι άλλο. Ακούγεται σαν πρόχειρη προσπάθεια ώστε να εξηγηθούν τα ανεξήγητα. Συνηθισμένο πράγμα στην επιστήμη δυστυχώς, όπου κάποιος επιστήμονας αντί να πει απλά ότι δε ξέρει, απλά αμολάει μπαρούφες.

Τέτοια φαινόμενα όπου σε ζευγάρι είναι θετικός σε HIV μόνο ένας όπως και πολλές άλλες σχετικές παρατηρήσεις έχουν οδηγήσει πολλούς επιστήμονες στο να αμφισβητήσουν και την ίδια την ύπαρξη του AIDS σαν αρρώστια που προκαλείται από τον HIV. (Βλέπε πχ )

Κατά τη γνώμη μου πιο πολλές πιθανότητες έχουμε να ισχύει η θεωρία ότι δεν υπάρχει AIDS παρά το να κολλάς τον ιό όπως περιγράφει ο συγκεκριμένος γιατρός...

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.981
Πόντοι
5.235

πολυ σωστα

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16

Πως εξηγείς εσύ ότι ο τύπος δεν κόλλησε; ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ είπε αυτή μπορεί να είναι μία εξήγηση και ούτε μου είπε επειδή έγινε αυτό βουρ για ακάποτα. Εγώ παρέθεσα μία άποψη καθώς ο γιατρός αυτός ασχολιέται μόνον και  ειδικά με το AIDS και ήταν ο πρώτος που έγραψε βιβλία επί του θέματος στην Ελλάδα.
Να τι έπαθε ο φίλος μας πάρα πάνω. Ακόμα και με προφυλακτικό η όλη ενασχόληση με το άθλημα είναι Ρώσικη ρουλέτα. . Σε τελική ανάλυση  η μόνη λύση είναι η ΆΠΟΧΗ ή  το ελεύθερο σεξ μεταξύ δύο ατόμων κατόπιν εξετάσεων και αυτό παίζεται γιατί ποιός εγγυάται την ειλικρείνια του ενός και του άλλου.

Τώρα το τι αναπαράγεται. Ας δούμε τις κριτικές  στο site και όχι μόνον για τις προσφερόμενες υπηρεσίες ακάποτων που προσφέρονται όλο και περισσότερο. Γυμνό τσιμπούκι, υπέροχα γλυφοκόλια κτλ.
Μήπως και αυτά δεν πρέπει να γράφονται γιατί κάποιοι δεν έχουν γνώσεις;
Αν αυτές οι γυναίκες ελέγχονταν και είχαν συμβουλευτεί γιατρούς σε καμία περίπτωση δεν θα έκαναν ακάποτα τσιμπούκια και όχι μόνον. Θυμάμαι παλαιότερα ήταν μία χοντρή στο πρώτο της Διδύμου το υπόγειο η οποία έκανε αποκλειστικά ακάποτα. Αν ζήταγες καπότα δεν σε έπαιρνε. Αυτό τι σημαίνει;

Μήπως ίσως αυτό;
Καθώς έχουν γραφτεί άπειρες απόψεις.
Η αποκάλυψή μου έγινε τώρα ορατή: Δεν έχει βρεθεί καμία αποδεδειγμένη περίπτωση μόλυνσης άντρα από γυναίκα με σεξουαλική επαφή. Και εσείς το επιβεβαιώσατε σε ανύποπτο χρόνο στην ιστοσελίδα μου".

Αντιγραφή από:
Ο καθένας αναλαμβάνει τα ρίσκα του.

tonydeus

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αύριο το πρωί θα πάω στο Ανδρέας Συγγρός,και ίσως ζητήσω ΠΜΕ (Περίθαλψη μετά από έκθεση).Βέβαια τώρα λεώ να πάω στο σπιτάκι που ήμουνα να μιλήσω με την τσατσά γιατί τέτοια ώρα μάλλον δε θα είναι εκεί η κοπέλα.Αλλά πως να το πω;Τι να της πω ακριβώς;

tonydeus

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα σήμερα στο Τζάνειο.Ζήτησα προφύλαξη Μετά από Έκθεση (ΠΜΕ)στη ΜΕΛ (Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων)είπα τι έγινε κλπ και μου είπανε πως δεν κινδυνεύω,αλλά καλού κακού μου πήρανε αίμα για εξετάσεις.Πέμπτη πρωί θα έχω τα αποτελέσματα.Περιμένετε ενημέρωση.

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ωραίος ο παίκτης... Επίθεση στο πρόβλημα! Όλα μια χαρά θα πάνε, θα το δεις. ;)

198610

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα σήμερα στο Τζάνειο.Ζήτησα προφύλαξη Μετά από Έκθεση (ΠΜΕ)στη ΜΕΛ (Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων)είπα τι έγινε κλπ και μου είπανε πως δεν κινδυνεύω,αλλά καλού κακού μου πήρανε αίμα για εξετάσεις.Πέμπτη πρωί θα έχω τα αποτελέσματα.Περιμένετε ενημέρωση.    :huh: [glow=red,2,300]  σου δωθηκε ΠΜΕ , τι συζητηθηκε πανω σε αυτο ?[/glow]

tonydeus

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το ελπίζω keyser.Ευχαριστώ.
198610 μου είπανε πως λογικά δεν έχω πάθει τίποτα και ΠΜΕ θα μου δώσουνε μόνο άμα το ζητήσω εγώ ο ίδιος.Αλλά θα υπάρχουν απρενέργεις πυο τα συμπτώματα τους θα είναι πολύ οδυνηρά και ίσως χειρότερα απ'ότι αν έχω κάτι απλό.Για Aids+Υπατήτιδα μου είπανε πως απ΄οτο πρώτο δεν κινδυνεύω καθόλου και από το δεύτερο επίσης χλωμό ειδικά άμα ε΄χω κάνει όλα τα εμβόλια,πράγμα που έχω  κάνει φυσικά.

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Παιδιά σόρρυ δεν έκατσα να ψάξω 40 σελίδες γιατί με καίει.Είχα πάει σήμερα σε ένα σπιτάκι δε θυμάμαι οδό στο Μεταξουργείο κι εκεί που έδινα στο μωρό μου φεύγει η καπότα και για ελάχιστα δευτερόλεπτα την τακτοποιούσα χωρίς καπότα.Μόλις το καταλάβαμε βέβαια τραβηχτήκαμε και οι 2.Υπάρχει περίπτωση να κόλλησα τίποτα;
Παρακαλώ απαντήστε asap.
Λοιπον επειδη σε βλεπω πανικοβλητο.Στατιστικα στην περιπτωση σου, για AIDS ακομα κι αν εχει η γκομενα 2-3%Για αλλο αφροδισιο αν εχει η γκομενα 3,5-4%.Για μυκητες που αντιμετωπιζονται και ευκολα αν εχει η γκομενα (οχι αμελητεα πιθανοτητα) 5-10%.Επαναλαμβανω αυτα στην περιπτωση που η κοπελα ειναι φορεας σε κατι απο τα παραπανω.Οι πιθανοτητες να εχει κατι περα απο μυκητες εφοσον δουλευει σε σπιτι και ελεγχεται κανονικα λιγοτερες απο 1%.Οποτε ηρεμησε πιο πολλες οι πιθανοτητες να κερδισεις το λαχειο.

pavlosp

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Πήγα χτες σε ένα στη θεσσαλονίκη στον βαρδάρη και που έσπασε η καπότα. Πρέπει να είμουν κανα λεπτό μεσα της μέχρι να το καταλάβει λίγο πριν τελειώσω. Η κοπέλα ήταν μαύρη, της ζήτησα χαρτιά μου έδειξε, είχε σφραγίδες κλπ την φωτό της. Πήρα τηλ στο ΑΧΕΠΑ μίλησα με μια κυρία κ μου είπε ότι δεν διατρέχω κάποιο κίνδυνο. Πήγα σήμερα το πρωί μίλησα με κάποιο γιατρό και μου αρνήθηκε να δώσει τα χάπια για τον ίδιο λόγο. Τι να κάνω άλλο παιδιά; Πήρα και τηλέφωνα σε κάποιες γραμμές που ασχολούνται με τέτοια ζητήματα. Εντάξει να δεχθώ την μικρή πιθανότητα αλλά πείτε μου τότε πψς καλάνε AIDS οι άντρες; πέρα από τους πούστηδες.

Επίσεις ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει κολήσει κάτι από μπουρδέλο...

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Πήγα χτες σε ένα στη θεσσαλονίκη στον βαρδάρη και που έσπασε η καπότα. Πρέπει να είμουν κανα λεπτό μεσα της μέχρι να το καταλάβει λίγο πριν τελειώσω. Η κοπέλα ήταν μαύρη, της ζήτησα χαρτιά μου έδειξε, είχε σφραγίδες κλπ την φωτό της. Πήρα τηλ στο ΑΧΕΠΑ μίλησα με μια κυρία κ μου είπε ότι δεν διατρέχω κάποιο κίνδυνο. Πήγα σήμερα το πρωί μίλησα με κάποιο γιατρό και μου αρνήθηκε να δώσει τα χάπια για τον ίδιο λόγο. Τι να κάνω άλλο παιδιά; Πήρα και τηλέφωνα σε κάποιες γραμμές που ασχολούνται με τέτοια ζητήματα. Εντάξει να δεχθώ την μικρή πιθανότητα αλλά πείτε μου τότε πψς καλάνε AIDS οι άντρες; πέρα από τους πούστηδες.

Επίσεις ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει κολήσει κάτι από μπουρδέλο...
αποφευγε να γαμας κωλο φιλε.απο εκει ξεκινανε ολα.

pavlosp

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Δεν την πήρα από κώλο.
Από ότι κατάλαβα σε κανα 2μηνο να κάνω για Aids καυ υπατίτιδα; και σεξουαλικά νοσήματα πως θα καταλάβω αν έχω κολήσει κάτι;

ευχαριστώ!

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
χωρις καμια διαθεση να σε φοβισω εχω ακουσει απο φιλο στη σαλονικη οτι εχει γινει ψιλοντορος για μεταδοση του ιου απο εργαζομεενες στο βαρδαρη.εγω παντως απο οτι πραγματικα γνωριζω ειναι για μεταδοση του απο φοιτητριες (στην επαρχια) παρα απο εκδιδομενες.Ευχομαι να πανε ολα καλα φιλε.αν ξερει καποιος αλλος για μεταδοση του ιου απο εκδιδομενες ας μας το πει

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πρεπει να κανεις εξετασεις αιματος αλλα σε 21 μερες απο το ατυχημα.

pavlosp

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Παιδιά λέτε να ξανα πάω στο ΑΧΕΠΑ; Πως θα πείσω τον γιατρό να με βάλει στη θεραπεία; Υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες μου είπε. Τι να πιστέψω... Τι να κάνω!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
φιλαρακι καλο θα ηταν να χαλαρωσεις λιγο!
ειχα παρομοια εμπειρια πριν 3 μηνες περιπου, ουτε αγχωθηκα ουτε αναστατωθηκα, ουτε εβγαλα το "προβλημα" μου στο σαιτ
και ολα πηγαν κατ ευχην, ουτε γατα ουτε ζημια!!
αντε δεν τρεχει τπτ ολα καλα θα ειναι
εξαλλου ολοι οσοι εχουμε το μικροβιο του μπουρδελιαρη, εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας
οτι παντα θα υπαρχει και η περιπτωση για οποιαδηποτε "ανωμαλια"...

pavlosp

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Φίλε μου, και σε σένα εσπασε το προφυλακτικό με ιερόδουλη; όσο για το post που έκανα είναι για να ενημερωθώ και με ποιον να το μοιραστω το πρόβλημα αυτο; αυτά δε λέγονται ούτε στον κολλητό....

3 μήνες είναι καλό διαστημα για να ξέρεις; Αυτό στις 21 μέρες που έγραψε ο tester ισχύει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom