Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
δεν γνωριζω για τις 21 μερες που εγραψε ο φιλος πιο πανω
τι να σου πω γιατρος δεν ειμαι, αλλα πηγαινε κανε τις εξετασεις σου να σου φυγει και η εγνοια, και ολα θα πανε καλα!
δεν το καταλαβες οτι εσπασε? την πηδουσες πολυ ωρα ετσι?

pavlosp

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
κανα λεπτό πρέπει να τη γαμούσα με σπασμένο, γιατί στην αλλαγή στάσης ηταν εντάξει το είδα. Και λίγο πριν χύσω με σταμάτησε και έτσι εχυσα εξω, την είδα πανικοβλημένη όπως και εγω και τη ρώτησα στα αγγλικα, αν είναι εντάξει με τις εξετάσεις τις και μου είπε ότι εκείνη θα έπρεπε να με ρωτήσει γι'αυτό. Μιλήσαμε σχετικά με αυτό και μου είπε ότι σήμερα ή χτες (δε θυμαμαι ακριβως) ότι έκανε εξετάσεις, μου έδειξε το χέρι της που είχε σημάδι από ένεση. Μετά πήγα στο κουζινάκι που κάθεται και μου έδειξε τα χαρτιά της που τα είδα και τα ξεφύλισα, ήταν αυτη στη φωτό. Κατα τη διάρκει της συζήτησης με ρωτούσε και αυτή αν είμαι υγιείς.

Δε ξέρω παιδια ....

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

pmanos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστές το βράδυ της πέμπτης μου έσπασε η καπότα όταν είχα έρθει σε ερωτική επαφή(κολπική) με ιερόδουλη.λέτε να κινδυνεύω?πήγα σε γιατρό και μου είπε να ακολουθήσω αγωγή για ένα μήνα ώστε να είμαστε σίγουροι.όμως φοβάμαι τις παρενέργειες και κυρίως τη λιποδυστροφία...

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
συναγωνιστές το βράδυ της πέμπτης μου έσπασε η καπότα όταν είχα έρθει σε ερωτική επαφή(κολπική) με ιερόδουλη.λέτε να κινδυνεύω?πήγα σε γιατρό και μου είπε να ακολουθήσω αγωγή για ένα μήνα ώστε να είμαστε σίγουροι.όμως φοβάμαι τις παρενέργειες και κυρίως τη λιποδυστροφία...

τη αγωγη σου εδωσε? αντισυλλιπτικα? :2funny:

pmanos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
2kaletra και 1combivir kathe 12 wres...exw frikarei teleiws....kai ola ayta apo mia malakeia

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
καθε 6 ωρες περνετα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

pmanos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πιστεψε με δεν ειναι αστειο.το ξέρω είναι ελάχιστες οι πιθανότητες αλλά δεν παύει να υπάρχουν

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Φίλε μου, και σε σένα εσπασε το προφυλακτικό με ιερόδουλη; όσο για το post που έκανα είναι για να ενημερωθώ και με ποιον να το μοιραστω το πρόβλημα αυτο; αυτά δε λέγονται ούτε στον κολλητό....

3 μήνες είναι καλό διαστημα για να ξέρεις; Αυτό στις 21 μέρες που έγραψε ο tester ισχύει;

Κια στους δυο που ειχαν την ατυχια να σπασει το προφυλακτικο, τι μαρκα ηταν? Με ενδιαφερει απο πλευρας ποιοτητος

zakatos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
0
παιδια να ρωτησω και εγω κατι...πηγα πριν 14 μερες σε μπουρδελο στην κομοτηνη.μπαινω μεσα..ελληνιδα,19 χρονων..παει να μου κανει πιπα και με γλυφει λιγο με την γλωσσα της την ακρη του πεους μου...και την λεω με προφυλακτικο..μου λεει αν εσυ σκεφτεσαι τον εαυτο σου μια εγω τον σκεφτομαι 10...τεσπα..την γαμησα και τελος..αλλα φοβαμαι μην κολλησα τπτ...σαν να εβγαλα μικρα στο πετσακι..αλλα μπορει να τα ειχα...σας παρακαλω απαντηστε

Επισκέπτης
παιδια να ρωτησω και εγω κατι...πηγα πριν 14 μερες σε μπουρδελο στην κομοτηνη.μπαινω μεσα..ελληνιδα,19 χρονων..παει να μου κανει πιπα και με γλυφει λιγο με την γλωσσα της την ακρη του πεους μου...και την λεω με προφυλακτικο..μου λεει αν εσυ σκεφτεσαι τον εαυτο σου μια εγω τον σκεφτομαι 10...τεσπα..την γαμησα και τελος..αλλα φοβαμαι μην κολλησα τπτ...σαν να εβγαλα μικρα στο πετσακι..αλλα μπορει να τα ειχα...σας παρακαλω απαντηστε
Τι ειναι αυτα τα μικρα?

scuba diver

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν νομιζω να εχεις κατι..!! οτι κ να σου πω εγω η καποιος αλλος δε θα σε καθησυχάσουν .Για να σου φυγει καθε υποψια κ το αγχος να πας σε γιατρο :think: :think: :think:

zakatos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
0
μικρα σημαδακια...μπορει να τα ειχα ομως...ειλικρινα δεν θυμαμαι..μπορει να τα ειχα..απλα εχω αγχωθει..αν παω μικροβιολογο και ζητησω τεστ για σμν τα πιανει ολα?ειτζ,ερπη και κονδυλωματα κυριως

zakatos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
0
απλα μετα απο 15 μερες θα ειναι  αξιοπιστα τα αποτελεσματα?

Επισκέπτης
μικρα σημαδακια...μπορει να τα ειχα ομως...ειλικρινα δεν θυμαμαι..μπορει να τα ειχα..απλα εχω αγχωθει..αν παω μικροβιολογο και ζητησω τεστ για σμν τα πιανει ολα?ειτζ,ερπη και κονδυλωματα κυριως
Υπαρχουν πολλα που μπορεις να κολησεις εξισου σοβαρα με το AIDS οπως ηπατίτιδα συφηλη......το θεμα ειναι οτι οι πιθανοτητες στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι 0.00001%
Μην κανεις τιποτα....βαλε αλιφη Fucidin ή κατι παρομοιο στο πετσακι(ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ) και περιμενε 2-3 μερες να δεις πως θα εξελιχθει...

Επισκέπτης
Αν εχεις εναν απλο ερεθισμο στο κεφαλι ειναι φυσιολογικο μετα απο αγριο  :knockinb: :knockinb: λογω της τριβης με το προφυλακτικο

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Παλικαρια χρονια πολλα! Οτι λεει κ ο τιτλος του θεματος! Εσπασε το γαμημενο σημερα το μεσημερι! Ευτυχως το πηρα χαμπαρι εγκαιρα! Κ κατευθειαν ετρεξα στο συγγρο! Μου εδωσε 22 χαπακια στο συνολο κ μου ειπε να παω τη Δευτερα για εξετασεις αιματος κ ξανα μετα απο 1 μηνα! Βασικα εχω κλασει μεντες! Εχει ξανασυμβει σε κανεναν απο δω μεσα? Κ τι κανατε? Πως θα περασει ο γαμημενος ο Ιανουαριος! Οσοι ξερετε κατι εστω για συμπαρασταση απαντηστε!

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παλικαρια χρονια πολλα! Οτι λεει κ ο τιτλος του θεματος! Εσπασε το γαμημενο σημερα το μεσημερι! Ευτυχως το πηρα χαμπαρι εγκαιρα! Κ κατευθειαν ετρεξα στο συγγρο! Μου εδωσε 22 χαπακια στο συνολο κ μου ειπε να παω τη Δευτερα για εξετασεις αιματος κ ξανα μετα απο 1 μηνα! Βασικα εχω κλασει μεντες! Εχει ξανασυμβει σε κανεναν απο δω μεσα? Κ τι κανατε? Πως θα περασει ο γαμημενος ο Ιανουαριος! Οσοι ξερετε κατι εστω για συμπαρασταση απαντηστε!
υπομονη φιλε.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Παλικαρια [glow=red,2,300]χρονια πολλα![/glow] Οτι λεει κ ο τιτλος του θεματος! Εσπασε το γαμημενο σημερα το μεσημερι! Ευτυχως το πηρα χαμπαρι εγκαιρα! Κ κατευθειαν ετρεξα στο συγγρο! Μου εδωσε 22 χαπακια στο συνολο κ μου ειπε να παω τη Δευτερα για εξετασεις αιματος κ ξανα μετα απο 1 μηνα! Βασικα εχω κλασει μεντες! Εχει ξανασυμβει σε κανεναν απο δω μεσα? Κ τι κανατε? Πως θα περασει ο γαμημενος ο Ιανουαριος! Οσοι ξερετε κατι εστω για συμπαρασταση απαντηστε!
μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και σε σένα άτυχε φιλε μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom