Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Τουριστας ειμαι εδω ρε  Αλαλεον τι νομιζεις?
Κριτικες δεν εχω.
Τις αφηνω για αλλους..
και για να παμε στο θεμα μας , ελπιζω παντως και αυτα τα βουρλα (οι κοπελες) να προσεχουν ειδικα αυτες που καθε μερα κατεβαζουν 1 λιτρο σπερμα θα ηθελα να ξερω ποσο κατσαριδοκτονο κατεβαζουν για να μην εχουν θεματα.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
πήδαγα σε μπουρδέλο και αφού έχυσα όπως βγήκα διαπίστωσα ότι η καπότα είχε σπασει.η κοπέλα και η τσατσά μου είπαν ο΄τι δεν  υπάρχει λόγος να φοβάμαι γιατι η κοπέλα είναι καθαρή και περνάει απο γιατρό καθε βδομάδα και  εχει και βιβλιάριο.οποιος ξέρει ασ με βοηθήσει.μένω επαρχία και είναι λίγο δύσκολο για εξετάσεις.
Θα ελεγα οτι και η κοπελα θα επρεπε να μαθει αν ο πελατης της που εκανε την μαλακια εχει τιποτε

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Θα ελεγα οτι και η κοπελα θα επρεπε να μαθει αν ο πελατης της που εκανε την μαλακια εχει τιποτε
εχει μια λογικη αυτο απλα οι πιθανονητες ειναι σαφος υπερ της αυτη βλεπει 2.000 αντρες ας πουμε τουλαχιστον το χρονο αυτος αντε 200 πουτανες που ομως :think:........κατσε να δεις  εχουν παει με αλλους 2.000 η καθε μια δηλαδη εχει ερθει εμμεσα με 200.000 αλλους αντρες  :idiot: :jerking:  , μπορει και να εχεις δικιο

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
εχει μια λογικη αυτο απλα οι πιθανονητες ειναι σαφος υπερ της αυτη βλεπει 2.000 αντρες ας πουμε τουλαχιστον το χρονο αυτος αντε 200 πουτανες
Φυσικά! Το να γαμάει ο giorgos87 200 πουτάνες τον χρόνο, είναι απόλυτα φυσιολογικό... ειδικά μάλιστα όταν στην "επαρχία" που ζει δεν έχουν ούτε γιατρό και "είναι λίγο δύσκολο για εξετάσεις" αίματος!!!

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Φυσικά! Το να γαμάει ο giorgos87 200 πουτάνες τον χρόνο, είναι απόλυτα φυσιολογικό... ειδικά μάλιστα όταν στην "επαρχία" που ζει δεν έχουν ούτε γιατρό και "είναι λίγο δύσκολο για εξετάσεις" αίματος!!!
ναι αν δεν εχουν γιατρο στο χωριο του ουτε 0,2 δεν γαμαει πουτανες , κατσικια ομως

adolfos69

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
0
Άφησε την έγκυο την πουτάνα!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Είμαι καινούργιος στον χώρο με μία απειροελάχιστη εμπειρία για αυτό ζητάω όσο το δυνατόν λιγότερα ειρωνικά σχόλια(ωστόσο είμαι σίγουρος ότι θα έχω).Λοιπόν μέχρι στιγμής μάλλον δεν μου έχει σπάσει κανένα προφυλακτικό.Όμως επειδή δεν είμαι 100% ερωτώ υπάρχει περίπτωση να συμβεί χωρίς να γίνει αντιληπτό από τον ενδιαφερόμενο? :think:
:helpplea:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ειναι ΠΟΛΥ χρησιμες οδηγιες τι να κανεις ΑΦΟΥσπασει η καποτα...Αφορουν ολους μας φιλε spiro ΚΑΙ εσενα...Ειναι κριμα να μη γνωριζει καποιος αυτα τα πραγματα...μπορει να σωθει αν εκτεθει στον κινδυνο του HIV!!!...

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Τραγικο το θεαμα στο βιντεακι...δυστυχως οι φορεις του HIV φαινονατι στη συντριπτικη τους πλειοψηφια ΑΠΟΛΥΤΑ υγιεις...παντως,ειναι τραγικη η κατασταση να διαπιστωσεις οτι εχει σπασει η καποτα μετα το σεξ με ιεροδουλο...ΕΙΔΙΚΑ αν ειναι απο αυτες που κανουν βιζιτες στο πεζοδρομιο,η απο σιτυτουριστριες και κολ γκερλ...Η αναμονη των 3 μηνων σε σκοτωνει κυριολεκτικα...
  Το χειροτερο βεβαια απ ολα ειναι οταν τρυπηθεις απο βελονα που εχει τον ιο HIV...εκει να δεις αγωνια που εχεις...ειχε συμβει σε ενα κολλητο μου...το τι περασε το παληκαρι,μεχρι να κανει το τεστ δε λεγεται...

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
τι να πεις  πικρα  , ειδικα η πουτανα στατιστικα ολο και κατι θα παθει μετα απο τοσες επαφες οχι παντως περισσοτερες απο το να παμε απο τροχαιο  :think:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
αν μετα απο μια επαφη σε ενα μπουρδελο για καποιο μεγαλο χρονικο διαστημα κατουρας περισσοτερες φορες απο οτι κατουραγες σημαινει κατι?

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
αν μετα απο μια επαφη σε ενα μπουρδελο για καποιο μεγαλο χρονικο διαστημα κατουρας περισσοτερες φορες απο οτι κατουραγες σημαινει κατι?
Μερικες ερωτησεις εχω φιλε μου να σου κανω:1)Ειναι δυσαρεστη η ουρηση σου?Δηλ πονας η τσουζεις ενω κατουρας?Εχεις δυσφορια στο κατω μερος της κοιλιας σου?

2)Τι χρωμα εχουν τα ουρα σου?

3)με τι συχνοτητα ουρεις?Το βραδυ ξυπνας για να πας στο μπανιο?Νοιωθεις οτι καθε φορα σαν να μην εχεις ανακουφιστει τελειως απο την ουρηση?Δηλ σαν αν εχει μεινει υπολειμμα στην κυστη σου?

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ουρω περιπου 15 φορες τη μερα. μερικες φορες νιωθω σαν εχω υπολειμμα. το χρωμα κανονικο. καποιες φορες τσουζω

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ουρω περιπου 15 φορες τη μερα. μερικες φορες νιωθω σαν εχω υπολειμμα. το χρωμα κανονικο. καποιες φορες τσουζω
Εχεις και διψα μεγαλη?Μηπως τον τελευταιο καιρο εχεις χασει αποτομα μεγαλ σχετικα βαρος?Να συμπληρωσω ρωτωντας σε αν ουρεις μεγαλη ποσοτητα ουρων καθε φορα...η απλως πηγαινεις συχνα στην τουαλετα με μικρη ποσοτητα ουρων και δυσκολια στην ουρηση...

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
διψα φυσιολογικη αντε και λιγο παραπανω. βαρος δεν εχω χασει καθολου.τουλαχιστον τις μισες φορες κατουραω πολυ τις υπολοιπες λιγο

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
διψα φυσιολογικη αντε και λιγο παραπανω. βαρος δεν εχω χασει καθολου
Φιλε μου αυτο που χρειαζεσαι ειναι επισκεψη σε ενα ουρολογο που μεταξυ αλλων θα σου κανει και υπερηχο κατω κοιλιας..Οπως θα σου παρει και ουρα για καλλιεργεια...Το πιθανοτερο απ ολα ειναι να ειναι απο ψυχολογικους λογους και να μην εχεις τιποτα...αμεσω ςλιγοτερο πιθανο ειναι να εχεις μια ηπια ουρηθριτιδα(κυστιτιδα ειναι συχνοτερη στις γυναικες).Μεχρι να πας στο γιατρο να πινεις πολυ νερο...

ΕDIT:1)Δεν ειναι κακο να κανεις κι ενα βιοχημικο ελεγχο στον οποιο μεταξυ αλλων θα μετρησεις και το σακχαρο σου...
2)Τι φαρμακα παιρνεις αυτο τον καιρο?

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
σε υπερευχαριστω.και εγω πιστευω οτι το πιο πιθανο ειναι οι ψυχολογικοι λογοι.23 χρονων ειμαι λες απο τωρα να εχω κατι?

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
σε υπερευχαριστω.και εγω πιστευω οτι το πιο πιθανο ειναι οι ψυχολογικοι λογοι.23 χρονων ειμαι λες απο τωρα να εχω κατι?
Ξανδες τα EDIT στο ποστ μου και αν θες απαντησε μου...και να πας στο γιατρο...μην μενεις μονο σε αυτα που ακους εδω...ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom